Forum dyskusyjne
5 czerwca 2011, 22:39 [cytuj]
ja Parkera nie moge... jakis on taki nijaki...
ja Parkera nie moge... jakis on taki nijaki
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
5 czerwca 2011, 22:41 [cytuj]
Parker ma 30 lat. Nie jest stary, jeszcze 2-3 sezony spokojnie może grać. Palacios pewnie odejdzie za ~10 milionów, mniejsza o to, ale jak wiemy to już nie jest ten sam zawodnik. Zyskujemy Parkera, gracza roku w Premier League zamiast cienia Palaciosa i kilka milionów. Jak dla mnie świetny interes.
Drogba nie będzie wymagał już tyle ile w Chelsea. Klose odpada - podobno już jest ugadany z Lazio, RVN też - chociaż ja i tak go raczej nie widziałem. Obawiam się że to może się skończyć tym że przyjdzie jeden średniej jakości napastnik. Chociaż kto wie, może Levy zaskoczy nas i sprowadzi jakiegoś napastnika w stylu Rossiego czy Llorente.
Parker ma 30 lat. Nie jest stary, jeszcze 2-3 sezony spokojnie może grać. Palacios pewnie odejdzie za ~10 milionów, mniejsza o to, ale jak wiemy to już nie jest ten sam zawodnik. Zyskujemy Parkera, gracza roku w Premier League zamiast cienia Palaciosa i kilka milionów. Jak dla mnie świetny interes.
Drogba nie będzie wymagał już tyle ile w Chelsea. Klose odpada - podobno już jest ugadany z Lazio, RVN też - chociaż ja i tak go raczej nie widziałem. Obawiam się że to może się skończyć tym że przyjdzie jeden średniej jakości napastnik. Chociaż kto wie, może Levy zaskoczy nas i sprowadzi jakiegoś napastnika w stylu Rossiego czy Llorente
5 czerwca 2011, 22:55 [cytuj]
Mam nadzieję, że transfer Leandro Damiao wreszcie wypali, bo chyba będą z niego ludzie. A przecież jeszcze kilka innych klubów go obserwuje. Nie chciałbym potem patrzeć jak Brazylijczyk robi furorę w jakimś innym europejskim klubie, bo w naszej ofercie zabrakło tych parę milionów.
Mam nadzieję, że transfer Leandro Damiao wreszcie wypali, bo chyba będą z niego ludzie. A przecież jeszcze kilka innych klubów go obserwuje. Nie chciałbym potem patrzeć jak Brazylijczyk robi furorę w jakimś innym europejskim klubie, bo w naszej ofercie zabrakło tych parę milionów
6 czerwca 2011, 00:43 [cytuj]
Reports in Italy suggest Napoli have dropped their interest in Tottenham midfielder Wilson Palacios due to concerns over recurrent injuries and are now setting their sights on Michael Bradley, who made little impact during a loan spell with Aston Villa following a January switch from Borussia Monchengladbach.
Reports in Italy suggest Napoli have dropped their interest in Tottenham midfielder Wilson Palacios due to concerns over recurrent injuries and are now setting their sights on Michael Bradley, who made little impact during a loan spell with Aston Villa following a January switch from Borussia Monchengladbach
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 czerwca 2011, 00:44 [cytuj]
a co wy chcecie od Parka z Monaco. Za taka kase to brac go w ciemno. Z niego jest drugi Park Ji Sung(tylko ze na pozycji napastnika). Zmieni klub na lepsiejszy czytaj na nasz i gwarantuje ze strzeli te 15 bramek w sezonie
a co wy chcecie od Parka z Monaco. Za taka kase to brac go w ciemno. Z niego jest drugi Park Ji Sung(tylko ze na pozycji napastnika). Zmieni klub na lepsiejszy czytaj na nasz i gwarantuje ze strzeli te 15 bramek w sezonie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 czerwca 2011, 01:00 [cytuj]
"Lepsiejszy"... jak cokolwiek moze byc "lepsiejsze"?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
6 czerwca 2011, 07:19 [cytuj]
chłopak ma drobne problemy w pisowni odczep się od niego. A tak to wziąłbym bym porędzej Llorente niż Parkl chu younga
chłopak ma drobne problemy w pisowni odczep się od niego. A tak to wziąłbym bym porędzej Llorente niż Parkl chu younga
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
6 czerwca 2011, 10:17 [cytuj]
http://pann.nate.com/video/217593267
Park chu-Young
Chciałbym go u nas
http://pann.nate.com/video/217593267
Park chu-Young
Chciałbym go u nas :ok:
6 czerwca 2011, 10:53 [cytuj]
Transfer Wilsona stanął w miejscu z powodu jego kolana(a własciwie złego jego stanu).

To pewnie też wstrzyma akcje: Parker do Spurs
W tym tygodniu możemy sie spodziewać odejścia JOH do Wolves. Kwota ok 5 mln funtów.
Ponoć też podbilismy cenę za Leandro. jest szansa na dogadanie sie.
Transfer Wilsona stanął w miejscu z powodu jego kolana(a własciwie złego jego stanu).:zly: To pewnie też wstrzyma akcje: Parker do Spurs
W tym tygodniu możemy sie spodziewać odejścia JOH do Wolves. Kwota ok 5 mln funtów.:brawo:
Ponoć też podbilismy cenę za Leandro. jest szansa na dogadanie sie.:ok:
6 czerwca 2011, 13:21 [cytuj]
Dobry pilkarz, ale bylby gwiazda w klubie pokroju Sunderlandu.
Dobry pilkarz, ale bylby gwiazda w klubie pokroju Sunderlandu
6 czerwca 2011, 13:29 [cytuj]
skąd ta pewność ? nie kumam
skąd ta pewność ? nie kumam :mysli:
6 czerwca 2011, 14:57 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Nie moze, to moj nawyk tzw moj jezyk. Wiem doskonale, ze powinno byc "lepszy"
Adipetre jeszcze mi powiedz ze lee chun yong z boltonu tez nie sprawdzilby sie u nas
Adipetre jeszcze mi powiedz ze lee chun yong z boltonu tez nie sprawdzilby sie u nas
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 czerwca 2011, 15:15 [cytuj]
Oglądał ktoś z Was mecz Brazylia-Holandia? Zagrał w nim nasz Sandro i właśnie Damiao (co prawda tylko dwadzieścia minut). Nie o to jednak chodziło - pierwszy raz od roku zobaczyłem "starego" Neymara. W tym sezonie trochę gwiazdorzył i średnio grał, ale jednak to jest ktoś więcej niż tylko nażelowany laluś. Kapitalny mecz zagrał. Tak sobie tylko piszę
Oglądał ktoś z Was mecz Brazylia-Holandia? Zagrał w nim nasz Sandro i właśnie Damiao (co prawda tylko dwadzieścia minut). Nie o to jednak chodziło - pierwszy raz od roku zobaczyłem "starego" Neymara. W tym sezonie trochę gwiazdorzył i średnio grał, ale jednak to jest ktoś więcej niż tylko nażelowany laluś. Kapitalny mecz zagrał. Tak sobie tylko piszę;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
6 czerwca 2011, 15:31 [cytuj]
Pav negocjuje nowy kontrakt.
Pav negocjuje nowy kontrakt
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 czerwca 2011, 16:31 [cytuj]
Trzy budy w meczu swojej reprezentacji i od razu zarząd proponuję nową umowę . Dobrze Romek się nam przyda .

Trzy budy w meczu swojej reprezentacji i od razu zarząd proponuję nową umowę . Dobrze Romek się nam przyda . :cwaniak::brawo:
6 czerwca 2011, 20:56 [cytuj]
Mam nadzieje, że Kaboul zagra przeciwko Polsce
Mam nadzieje, że Kaboul zagra przeciwko Polsce:D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 czerwca 2011, 21:23 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Po pierwsze jestes nieobiektywny no i prawdopodobnie by sie nie sprawdzil, bo wiosna to on mial klopoty z miejscem w skladzie w Boltonie. Ale to tez dobry pilkarz.
Btw, ciekawe za Ancelotti robi sobie akurat roczna przerwe w pracy.
Po pierwsze jestes nieobiektywny no i prawdopodobnie by sie nie sprawdzil, bo wiosna to on mial klopoty z miejscem w skladzie w Boltonie. Ale to tez dobry pilkarz.
Btw, ciekawe za Ancelotti robi sobie akurat roczna przerwe w pracy