Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  38  39  40  41  42    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
22 lipca 2011, 23:15 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Chyba tu kogoś pogrzało płacić nawet te 15 mln za zawodnika co ma tylko jedną nogę (w przenośni) - no chyba że to kwota w PLN.
A Klinsmanna to bym powitał w Spurs... jako managera ;)

Świetnie, więc Giggs i Wilshere nie są warci dwóch Lewandowskich według Ciebie ..... klasa :brawo:
Świetnie, więc Giggs i Wilshere nie są warci dwóch Lewandowskich według Ciebie ..... klasa :brawo:
22 lipca 2011, 23:21 [cytuj]
:nerwus: dawać tego NRR - A --- zostało 22 dni do otwarcia sezonu:krzyk::zly:
:nerwus: dawać tego NRR - A --- zostało 22 dni do otwarcia sezonu:krzyk::zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 lipca 2011, 23:21 [cytuj]
Stanislao powiedział/a:

Odpowiem Ci :)
Giggs był geniuszem jeżeli chodzi o przegląd pola, oprócz umiejętności fizycznych posiadał wiele innych cech mentalnych, które nie każdy posiada; za to Wilshere nie jest warty dwóch Lewandowskich (w ogóle skąd pomysł porównywać zawodników z różnych formacji a co więcej Brytoli [za których trzeba płacić x2 wiecej ze względu na pochodzenie] do Polaków?)
Odpowiem Ci :) Giggs był geniuszem jeżeli chodzi o przegląd pola, oprócz umiejętności fizycznych posiadał wiele innych cech mentalnych, które nie każdy posiada; za to Wilshere nie jest warty dwóch Lewandowskich (w ogóle skąd pomysł porównywać zawodników z różnych formacji a co więcej Brytoli [za których trzeba płacić x2 wiecej ze względu na pochodzenie] do Polaków?)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
22 lipca 2011, 23:23 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Odpowiem Ci :)
Giggs był geniuszem jeżeli chodzi o przegląd pola, oprócz umiejętności fizycznych posiadał wiele innych cech mentalnych, które nie każdy posiada; za to Wilshere nie jest warty dwóch Lewandowskich (w ogóle skąd pomysł porównywać zawodników z różnych formacji a co więcej Brytoli [za których trzeba płacić x2 wiecej ze względu na pochodzenie] do Polaków?)

Ponieważ kwotę podałeś w PLN :P
To była jedyna przyczyna, jeszcze nie zwariowałem, spokojnie :D

Sądzę że Afellay również do graczy słabo odnajdujących się na boisku nie należy. Oczywiście do Giggsa ma jeszcze kilometry do nadrobienia, ale po aklimatyzacji możnaby porównywać go do Naniego (wiem że ma "obie" nogi, nie w tym rzecz)...
Ponieważ kwotę podałeś w PLN :P To była jedyna przyczyna, jeszcze nie zwariowałem, spokojnie :D Sądzę że Afellay również do graczy słabo odnajdujących się na boisku nie należy. Oczywiście do Giggsa ma jeszcze kilometry do nadrobienia, ale po aklimatyzacji możnaby porównywać go do Naniego (wiem że ma "obie" nogi, nie w tym rzecz)
23 lipca 2011, 00:28 [cytuj]
:krzyk: -
:krzyk: -
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 lipca 2011, 00:40 [cytuj]
Junior16 i 100wka - sory za uszczypliwość, ale dla mnie jesteście pod nickami BALE1234567... pograjcie w FM albo lepiej - Liga Polska Menedżer.

halabala - nie używaj takich nazwisk bo jedyne co oni mogą kojarzyć to Klinsmann :P "aaaa to ten co Niemcy trenował?!"

Cóż, nie wydaje mi się że Keane i Crouch to jedna klasa. Patrząc na ostatnie wyniki - Crouch górą :rotfl: ale patrząc na całokształt - szoruję buty Robbiemu. Jeden uchronił nas przed spadkiem a drugi wywalczył LM. Najbardziej wypalony jakoś wydaje mi się Defoe... GDZIE TEN JERMAIN KTÓRY KATOWAŁ WIGAN?!

Poczekajmy na tego Vucinica... trzymam kciuki
Junior16 i 100wka - sory za uszczypliwość, ale dla mnie jesteście pod nickami BALE1234567... pograjcie w FM albo lepiej - Liga Polska Menedżer. halabala - nie używaj takich nazwisk bo jedyne co oni mogą kojarzyć to Klinsmann :P "aaaa to ten co Niemcy trenował?!" Cóż, nie wydaje mi się że Keane i Crouch to jedna klasa. Patrząc na ostatnie wyniki - Crouch górą :rotfl: ale patrząc na całokształt - szoruję buty Robbiemu. Jeden uchronił nas przed spadkiem a drugi wywalczył LM. Najbardziej wypalony jakoś wydaje mi się Defoe... GDZIE TEN JERMAIN KTÓRY KATOWAŁ WIGAN?! Poczekajmy na tego Vucinica... trzymam kciuki
.upadamy na dno by odbić się od niego.
23 lipca 2011, 03:04 [cytuj]
Nylon, każdy może mieć swoje zdanie i takimi tekstami możesz sobie sypać, ale nie do mnie... Stwierdziłem, że Mandanda by się przydał i nic więcej, a resztę sugerowałem na temat linkow, więc powiem delikatnie, sam pograj w te badziewia.
Nylon, każdy może mieć swoje zdanie i takimi tekstami możesz sobie sypać, ale nie do mnie... Stwierdziłem, że Mandanda by się przydał i nic więcej, a resztę sugerowałem na temat linkow, więc powiem delikatnie, sam pograj w te badziewia
23 lipca 2011, 03:16 [cytuj]
o kurde. ale mi pojechałeś. przepraszam najmocniej
o kurde. ale mi pojechałeś. przepraszam najmocniej
.upadamy na dno by odbić się od niego.
23 lipca 2011, 10:43 [cytuj]
Akurat co do Mandandy sam się zgadzam, bo jeśli dobrze pamiętam, to skończył mu się kontrakt i może przejść za darmo...
Akurat co do Mandandy sam się zgadzam, bo jeśli dobrze pamiętam, to skończył mu się kontrakt i może przejść za darmo
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
23 lipca 2011, 11:02 [cytuj]
"Zajebiście" w sobotni poranek, po piątku, który mial przynieść tyle radosnych chwil w kwestii transferów przekonać się, że dalej wieeeelkie NIC !!!!
Bierzcie się Harry&Daniel do roboty !!!!:wnerw:
"Zajebiście" w sobotni poranek, po piątku, który mial przynieść tyle radosnych chwil w kwestii transferów przekonać się, że dalej wieeeelkie NIC !!!! Bierzcie się Harry&Daniel do roboty !!!!:wnerw:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
23 lipca 2011, 11:50 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2011/07/23/tottenham-prepare-shock-move-to-sign-25m-rated-former-chelsea-star/?
http://www.caughtoffside.com/2011/07/23/tottenham-prepare-shock-move-to-sign-25m-rated-former-chelsea-star/?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 lipca 2011, 12:14 [cytuj]
25 mln za Afellaya !? 15 mln za Afellaya !? Przecież Barcelona go kupiła za 3 mln i wpuszczali go na końcówki meczów. Zyskał trochę na wartości no bo jak grał to grał dobrze no i z Barcelony ale 5 czy 6 mln to max.
25 mln za Afellaya !? 15 mln za Afellaya !? Przecież Barcelona go kupiła za 3 mln i wpuszczali go na końcówki meczów. Zyskał trochę na wartości no bo jak grał to grał dobrze no i z Barcelony ale 5 czy 6 mln to max
23 lipca 2011, 12:24 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Junior16 i 100wka - sory za uszczypliwość, ale dla mnie jesteście pod nickami BALE1234567... pograjcie w FM albo lepiej - Liga Polska Menedżer.

Sory, ale po tej wypowiedzi troche żal mi ci się zrobiło. Tak, jak mówię jestem tu nowy, a Spurs kibicuję od 2005 roku! Zarejestrowany jestem od wczoraj na tej stronie i nie życzę sobię takich tekstów...

A co do Affelay'a to chyba rzeczywiście przesadziłem. 12 mln to jest naprawdę max.
Sory, ale po tej wypowiedzi troche żal mi ci się zrobiło. Tak, jak mówię jestem tu nowy, a Spurs kibicuję od 2005 roku! Zarejestrowany jestem od wczoraj na tej stronie i nie życzę sobię takich tekstów... A co do Affelay'a to chyba rzeczywiście przesadziłem. 12 mln to jest naprawdę max
23 lipca 2011, 12:53 [cytuj]
md18, jak to nic ? przyszlosciowy 40 letni goalkeeeper, Ty to nazywasz nic ? jeszcze nedved, maldini i mam sklad na LM, ale niestety na LM z 1988 :D
md18, jak to nic ? przyszlosciowy 40 letni goalkeeeper, Ty to nazywasz nic ? jeszcze nedved, maldini i mam sklad na LM, ale niestety na LM z 1988 :D
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 lipca 2011, 13:17 [cytuj]
Co się dzieje z tymi transferami... Ze skrajności w skrajność. Vidal za 10 mln. Przecież to jest pół darmo.
Co się dzieje z tymi transferami... Ze skrajności w skrajność. Vidal za 10 mln. Przecież to jest pół darmo
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 lipca 2011, 13:17 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Skaju, zdecydowanie tak dla Klinsiego jako menago!

Z byłych Kogutów na stołku menedżerskim, z zainteresowaniem śledzę losy Gusa Poyeta w BH&A - może kiedyś, za kilka(naście) lat wyrobi sobie odpowiednią markę, na pewno gwarantowałby atrakcyjny futbol.

A ciekawostka - Hoddle znowu zarabia w federacji, jest jakimś koordynatorem szkolenia młodzieży, czy coś w tym stylu

jak najbardziej byłem za Klinsim w tej roli, ale to już chyba zeszło z tapety. Juergen zaszył się gdzieś w Stanach i chyba go tam trzymają siłą.

Co do Suarezów, Llorisów - błagam niektórych - zejdźmy na ziemię. Tu jest forum o tym, co jest prawdopodobne. A co do Afellaya, którego bardzo lubię, ale nie uważam za potrzebny transfer - maks 6 baniek, Ten chłopak gra 5 minut w końcówce meczu i to wszystko, więc bez jaj
jak najbardziej byłem za Klinsim w tej roli, ale to już chyba zeszło z tapety. Juergen zaszył się gdzieś w Stanach i chyba go tam trzymają siłą. Co do Suarezów, Llorisów - błagam niektórych - zejdźmy na ziemię. Tu jest forum o tym, co jest prawdopodobne. A co do Afellaya, którego bardzo lubię, ale nie uważam za potrzebny transfer - maks 6 baniek, Ten chłopak gra 5 minut w końcówce meczu i to wszystko, więc bez jaj
23 lipca 2011, 13:32 [cytuj]
Do końca sierpnia ten temat rozrośnie sie do granic absurdu. Dlaczego ??? Bo nic nie robimy w kwestii transferów i stąd biorą się mniej lub bardziej odciete od realiów propozycje transferowe. Po prostu każdy z nas ma już nerwy napięte jak struna w oczekiwaniu, że w końcu JAKIEŚ (zdecydowanie liczba mnoga konieczna ) WZMOCNIENIA się pojawią w kontekście Kogutów.
A tak, wymyslamy coraz to nowe nazwiska ( nie zawsze graczy nam niezbednych ) byleby tylko ktoś nowy juz był na Lane
Do końca sierpnia ten temat rozrośnie sie do granic absurdu. Dlaczego ??? Bo nic nie robimy w kwestii transferów i stąd biorą się mniej lub bardziej odciete od realiów propozycje transferowe. Po prostu każdy z nas ma już nerwy napięte jak struna w oczekiwaniu, że w końcu JAKIEŚ (zdecydowanie liczba mnoga konieczna ) WZMOCNIENIA się pojawią w kontekście Kogutów. A tak, wymyslamy coraz to nowe nazwiska ( nie zawsze graczy nam niezbednych ) byleby tylko ktoś nowy juz był na Lane
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
23 lipca 2011, 13:39 [cytuj]
md18 powiedział/a:
Do końca sierpnia ten temat rozrośnie sie do granic absurdu. Dlaczego ??? Bo nic nie robimy w kwestii transferów i stąd biorą się mniej lub bardziej odciete od realiów propozycje transferowe. Po prostu każdy z nas ma już nerwy napięte jak struna w oczekiwaniu, że w końcu JAKIEŚ (zdecydowanie liczba mnoga konieczna ) WZMOCNIENIA się pojawią w kontekście Kogutów.
A tak, wymyslamy coraz to nowe nazwiska ( nie zawsze graczy nam niezbednych ) byleby tylko ktoś nowy juz był na Lane

właśnie :)
właśnie :)
23 lipca 2011, 13:48 [cytuj]
Affelay to ktoś, kto miał pół roku kontraktu - coś jak Pienaar. Barcelona za mniej niż 15 baniek raczej go nie puści.

Poza tym, po co nam on? Kogo by wygryzł? Lennona? Grają na podobnym poziomie, a po co nam za 15 baniek zmiennik?
Affelay to ktoś, kto miał pół roku kontraktu - coś jak Pienaar. Barcelona za mniej niż 15 baniek raczej go nie puści. Poza tym, po co nam on? Kogo by wygryzł? Lennona? Grają na podobnym poziomie, a po co nam za 15 baniek zmiennik?
23 lipca 2011, 13:51 [cytuj]
md18, tys moj guru, w dodatku, jol tyz OBERSCHLESIEN, ale md18, mądze gada
znow zostaiemy z niczym z reka w nocniku
md18, tys moj guru, w dodatku, jol tyz OBERSCHLESIEN, ale md18, mądze gada znow zostaiemy z niczym z reka w nocniku
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
|<  <<  <  38  39  40  41  42    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się