Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
24 lipca 2011, 13:04 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
o matko, widziałem tego Hernandeza kiedyś, to jest świiiiiiiiiiiiir, uwielbiam takich. Za Defoe jak najbardziej. Ogólnie mnie się to podoba. Za Defoe Hernandez, za Croucha Ibisević, za Pava Vucinić - można grać!

no w sumie czemu nie, choć wolałbym Rossiego za Defoe i Llorente za Croucha...
no w sumie czemu nie, choć wolałbym Rossiego za Defoe i Llorente za Croucha
24 lipca 2011, 13:28 [cytuj]
Skąd pieniądze na nich? Najwyżej w tym okienku Levy ściągnie 2-3 zawodników (Vucinić, Parker i ktoś jeszcze)
Skąd pieniądze na nich? Najwyżej w tym okienku Levy ściągnie 2-3 zawodników (Vucinić, Parker i ktoś jeszcze)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
24 lipca 2011, 13:33 [cytuj]
obilo mi sie o uszy,ze chelsea oferuje 27 baniek za luke plus sturridge.nie znam zrodla tej informacji,kumpel mnie o tym poinformowal.czy ktos wie cokolwiek na ten temat?
obilo mi sie o uszy,ze chelsea oferuje 27 baniek za luke plus sturridge.nie znam zrodla tej informacji,kumpel mnie o tym poinformowal.czy ktos wie cokolwiek na ten temat?
24 lipca 2011, 13:36 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Skąd pieniądze na nich?

Z Ligi Mistrzów + 4 miejsce w lidze + 5 miejsce w lidze :) W poprzednim letnim okienku nikogo praktycznie nie kupiliśmy więc coś zaoszczędzone powinno być. Do tego dwa dosyć wysokie miejsca w lidze. Z tego co wiem to nasz klub nie jest mocno zadłużony więc nie musimy się martwić że nam komornik zrobi wjazd na WHL. No ale pożyjemy zobaczymy. Może się mylę.
Z Ligi Mistrzów + 4 miejsce w lidze + 5 miejsce w lidze :) W poprzednim letnim okienku nikogo praktycznie nie kupiliśmy więc coś zaoszczędzone powinno być. Do tego dwa dosyć wysokie miejsca w lidze. Z tego co wiem to nasz klub nie jest mocno zadłużony więc nie musimy się martwić że nam komornik zrobi wjazd na WHL. No ale pożyjemy zobaczymy. Może się mylę
24 lipca 2011, 13:38 [cytuj]
sportowiec13 powiedział/a:

To już się któryś raz przewija, żadnego wiarygodnego źródła więc raczej możemy zapomnieć (Villas Boas zapewne poświęci Dannyemu więcej uwagi) :glupek:
To już się któryś raz przewija, żadnego wiarygodnego źródła więc raczej możemy zapomnieć (Villas Boas zapewne poświęci Dannyemu więcej uwagi) :glupek:
24 lipca 2011, 13:42 [cytuj]
sportowiec13 powiedział/a:

powiedz skad to info ? podaj źródło ? cokolwiek? namiary na kolege ? skad on ma to info ? :boisie:
Czasem moze warto sprawdzic kto podal taką wiadomość. Chyba, że to ze strony www.kolegadalcyne.pl :) bez urazy, ale równie dobrze moge napisac, ze kumple mi powiedzial, ze interesujemy sie Messim :boisie:
powiedz skad to info ? podaj źródło ? cokolwiek? namiary na kolege ? skad on ma to info ? :boisie: Czasem moze warto sprawdzic kto podal taką wiadomość. Chyba, że to ze strony www.kolegadalcyne.pl :) bez urazy, ale równie dobrze moge napisac, ze kumple mi powiedzial, ze interesujemy sie Messim :boisie:
24 lipca 2011, 13:49 [cytuj]
Informacja pojawiła się w codziennym artykule nt. plotek transferowych, zbieranych przez BBC (ale źródło jakieś z dupy, Mirror on Sunday czy coś w tym stylu)
Informacja pojawiła się w codziennym artykule nt. plotek transferowych, zbieranych przez BBC (ale źródło jakieś z dupy, Mirror on Sunday czy coś w tym stylu)
24 lipca 2011, 14:12 [cytuj]
Sturrigde chętnie, choć ciekawszt bt btł Vucinić (oczywiście na ten okres czasu, za rok lub dwa Sturrigde będzie lepszy)
Sturrigde chętnie, choć ciekawszt bt btł Vucinić (oczywiście na ten okres czasu, za rok lub dwa Sturrigde będzie lepszy)
24 lipca 2011, 14:19 [cytuj]
http://yfrog.com/z/khs3osij

Masz swoje puchary ;)
http://yfrog.com/z/khs3osij Masz swoje puchary ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 lipca 2011, 15:13 [cytuj]
do zbingo
czy w mojej wypowiedzi wspomnialem o jakiejkolwiek wiarygodnosci tej informacji?nie.zapytalem tylko czy ktos moze posiada wiedze na temat tej ewentualnej plotki.informacja ta wprawila mnie w zastanowienie i chcialem sie upewnic.wiec wyluzuj:luzik:
do zbingo czy w mojej wypowiedzi wspomnialem o jakiejkolwiek wiarygodnosci tej informacji?nie.zapytalem tylko czy ktos moze posiada wiedze na temat tej ewentualnej plotki.informacja ta wprawila mnie w zastanowienie i chcialem sie upewnic.wiec wyluzuj:luzik:
24 lipca 2011, 15:33 [cytuj]
jestem wyluzowany - z natury :rotfl: . Ale postaraj sie mnie zrozumiec. Przejrzyj te 800 postow w tym temacie i zobacz ile razy wypisywane były takie bzdury (sorry ale nie moge tego nazwac inaczej). Zródlo moze byc mniej lub bardziej wiarygodne, ale to nie znaczy ze z kazdym "niusem" mamy o tym pisac na forum. Warto zresztą sprawdać wiarygodnosc info w roznych źródłach, a tekst w stylu -moj kumpel cos wspominal nie daje mi nadzieii, ze ów nius sprawdziles gdziekolwiek. Reasumujac, sa pewne informacje i pewne zrodla o ktorych naprawde nie warto nawet wspominac.
Co do Ibisevica - to ile on moze byc wart ? wyczytalem ze w 2009/2010 zerwal więzadła krzyżowe i nie gral caly sezon a z naszym fartem do kontuji to obawiałbym sie troszkie ;)
jestem wyluzowany - z natury :rotfl: . Ale postaraj sie mnie zrozumiec. Przejrzyj te 800 postow w tym temacie i zobacz ile razy wypisywane były takie bzdury (sorry ale nie moge tego nazwac inaczej). Zródlo moze byc mniej lub bardziej wiarygodne, ale to nie znaczy ze z kazdym "niusem" mamy o tym pisac na forum. Warto zresztą sprawdać wiarygodnosc info w roznych źródłach, a tekst w stylu -moj kumpel cos wspominal nie daje mi nadzieii, ze ów nius sprawdziles gdziekolwiek. Reasumujac, sa pewne informacje i pewne zrodla o ktorych naprawde nie warto nawet wspominac. Co do Ibisevica - to ile on moze byc wart ? wyczytalem ze w 2009/2010 zerwal więzadła krzyżowe i nie gral caly sezon a z naszym fartem do kontuji to obawiałbym sie troszkie ;)
24 lipca 2011, 15:47 [cytuj]
Z maszym fartem po podpisaniu kontraktów kontuzja by mu się odnowiła, kolejny sezon zmarnowany a potem grał by średnio raz na miesiąc:)
Z maszym fartem po podpisaniu kontraktów kontuzja by mu się odnowiła, kolejny sezon zmarnowany a potem grał by średnio raz na miesiąc:)
24 lipca 2011, 16:19 [cytuj]
Źródło jest ukryte głęboko w afrykańskim buszu -http://www.ghanasoccernet.com/chelsea-to-table-new-cash-plus-sturridge-offer-for-tottenham-playmaker-modric/?
24 lipca 2011, 18:16 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Z Ligi Mistrzów + 4 miejsce w lidze + 5 miejsce w lidze :) W poprzednim letnim okienku nikogo praktycznie nie kupiliśmy więc coś zaoszczędzone powinno być. Do tego dwa dosyć wysokie miejsca w lidze. Z tego co wiem to nasz klub nie jest mocno zadłużony więc nie musimy się martwić że nam komornik zrobi wjazd na WHL. No ale pożyjemy zobaczymy. Może się mylę

no i otóż to - ja też nie sądzę, że się musimy o kasę specjalnie obawiać. Poza tym jestem przekonany, że w tym oknie puścimy kilku zawodników za jakieś 30 mln.
no i otóż to - ja też nie sądzę, że się musimy o kasę specjalnie obawiać. Poza tym jestem przekonany, że w tym oknie puścimy kilku zawodników za jakieś 30 mln
24 lipca 2011, 21:53 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Skąd pieniądze na nich?

Wiecie... mamy tylu oddanych klubowi całym sercem... Roman, Robbie... pieniążki oddadzą dobrowolnie z wypłaty :) dla klubu zrobią wszystko!

wiecie co wam powiem... jak to jest, że zawodnik takiego kalibru jak Van Der Vaart został sprzedany za ?8,5mln? a za drewienka daje się teraz więcej? inflacja w futbolu czy co?
Wiecie... mamy tylu oddanych klubowi całym sercem... Roman, Robbie... pieniążki oddadzą dobrowolnie z wypłaty :) dla klubu zrobią wszystko! wiecie co wam powiem... jak to jest, że zawodnik takiego kalibru jak Van Der Vaart został sprzedany za ?8,5mln? a za drewienka daje się teraz więcej? inflacja w futbolu czy co?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
25 lipca 2011, 13:09 [cytuj]
Khumalo jeszcze dzisiaj w Reading na rocznym wypożyczeniu.
Khumalo jeszcze dzisiaj w Reading na rocznym wypożyczeniu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 lipca 2011, 19:38 [cytuj]
Vucinic ma poboc zostac sprzedany do Juve..
Aguero do man city...
Ciekawe w takim razie kto u nas bedzie NRR, cos czuje ze pewnie Pav :)
Powoli mam dosc tych nieudacznikow od transferow
Vucinic ma poboc zostac sprzedany do Juve.. Aguero do man city... Ciekawe w takim razie kto u nas bedzie NRR, cos czuje ze pewnie Pav :) Powoli mam dosc tych nieudacznikow od transferow
25 lipca 2011, 21:03 [cytuj]
a mielismy comolliego ;/
a mielismy comolliego ;/
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 lipca 2011, 21:27 [cytuj]
O Forlanie juz pisałem . przydałby się. a na wylocie z Realu jest Gago. solidny pomocnik
O Forlanie juz pisałem . przydałby się. a na wylocie z Realu jest Gago. solidny pomocnik
|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 71 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się