Pomarzyć można !! Levy to żyd i nie szasta kasą.
Nie będzie nic specjalnego się działo. M
Pomarzyć można !! Levy to żyd i nie szasta kasą.
Nie będzie nic specjalnego się działo. M
25 lipca 2011, 22:44 [cytuj]
temat kaki już był kilkaset postów temu. wiem bo sam nim rzuciłem xD ja bym postawił na Forlana... i pomagał talentowi Coulibaly'ego
temat kaki już był kilkaset postów temu. wiem bo sam nim rzuciłem xD ja bym postawił na Forlana... i pomagał talentowi Coulibaly'ego
.upadamy na dno by odbić się od niego.
25 lipca 2011, 22:53 [cytuj]
Coulibaly musi mieć kogoś od kltórego będzie mógł się uczyć a Forlan to kompletnie inny typ napastnika, taki Drogba lub Ibra to coś choć o tym drugim możemy tylko pomarzyć,
Coulibaly musi mieć kogoś od kltórego będzie mógł się uczyć a Forlan to kompletnie inny typ napastnika, taki Drogba lub Ibra to coś choć o tym drugim możemy tylko pomarzyć,
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
25 lipca 2011, 22:58 [cytuj]
LFC to po United najpopularniejszy angielski klub na świecie, ma duży budżet i stać ich na takie zachcianki. Nas nie. Do tego Levy nie jest arabem czy bogatym ruskiem sypiącym kasą z własnej kieszeni więc musimy cierpliwie poczekać aż nasz zarząd wyłapie najlepsze 'okazje' lub aż sprzedamy (niestety) kogoś wartościowego. Oceny typu 'Levy to ŻYD' (Dostrzegasz komiczność tego określenia?

) zatrzymajmy na zakończenie okienka
Kaka i Gago wg mnie są dla nas bezużyteczni, bo pomocników to my, póki co, mamy git, w dodatku ten pierwszy ma ceny i tygodniówki z kosmosu
LFC to po United najpopularniejszy angielski klub na świecie, ma duży budżet i stać ich na takie zachcianki. Nas nie. Do tego Levy nie jest arabem czy bogatym ruskiem sypiącym kasą z własnej kieszeni więc musimy cierpliwie poczekać aż nasz zarząd wyłapie najlepsze 'okazje' lub aż sprzedamy (niestety) kogoś wartościowego. Oceny typu 'Levy to ŻYD' (Dostrzegasz komiczność tego określenia? :rotfl: ) zatrzymajmy na zakończenie okienka ;)
Kaka i Gago wg mnie są dla nas bezużyteczni, bo pomocników to my, póki co, mamy git, w dodatku ten pierwszy ma ceny i tygodniówki z kosmosu :)
26 lipca 2011, 01:23 [cytuj]
Forlan oststnio zapowiedzial ze zostaje w klubie, pewnie bedzie chcial tam zakonczyc kariere, a szkoda bo jestem wielkim fanem talentu tego pilkarza
Forlan oststnio zapowiedzial ze zostaje w klubie, pewnie bedzie chcial tam zakonczyc kariere, a szkoda bo jestem wielkim fanem talentu tego pilkarza
26 lipca 2011, 10:43 [cytuj]
@pawcius, Twoj post mnie najbardziej zirytowal
@pawcius, Twoj post mnie najbardziej zirytowal :D
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
26 lipca 2011, 11:06 [cytuj]
Przepraszam za to wyrażenie. Chodziło mi o rodzaj skąpstwa. a nie o jakiś rasizm mnie posądzacie. poza tym jak ktoś pisze na romana Rusek to jest to samo co ja napisałem. Tottenham jako klub wiadomo jakie ma korzenie. YIDS!! to nie róbcie afery. przepraszam za złe sformułowanie rozsądnego wydawania kasy.
Przepraszam za to wyrażenie. Chodziło mi o rodzaj skąpstwa. a nie o jakiś rasizm mnie posądzacie. poza tym jak ktoś pisze na romana Rusek to jest to samo co ja napisałem. Tottenham jako klub wiadomo jakie ma korzenie. YIDS!! to nie róbcie afery. przepraszam za złe sformułowanie rozsądnego wydawania kasy
26 lipca 2011, 11:14 [cytuj]
Odnośnie transferów to ja wierzę że pozyskamy Forlana. Trzymajcie mnie za słowo
Odnośnie transferów to ja wierzę że pozyskamy Forlana. Trzymajcie mnie za słowo
26 lipca 2011, 11:29 [cytuj]
"pawcius mi chodzi o ten drugi post, w ktorym sie tak otwierasz przed nami
"pawcius mi chodzi o ten drugi post, w ktorym sie tak otwierasz przed nami ;)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
26 lipca 2011, 11:38 [cytuj]
niezle - Stekelenburg w Romie najprawdopodobniej za ... 6 mln euro
niezle - Stekelenburg w Romie najprawdopodobniej za ... 6 mln euro :D
26 lipca 2011, 11:40 [cytuj]
Zbingo Ty zawsze musisz zdemotywowac wszytskich
Zbingo Ty zawsze musisz zdemotywowac wszytskich :P
26 lipca 2011, 12:32 [cytuj]
http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=37503
http://www.insidefutbol.com/2011/07/26/barcelona-set-for-closer-look-at-tottenham-hotspur-target-leandro-damiao/45941/?
http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=37503
http://www.insidefutbol.com/2011/07/26/barcelona-set-for-closer-look-at-tottenham-hotspur-target-leandro-damiao/45941/?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 lipca 2011, 12:41 [cytuj]
zaden rasizm, broń boże nic nie oskarżam i nie masz za co przepraszać pawcius, po prostu śmiesznie to brzmi w odniesieniu właśnie do naszych korzeni. Tak jakby nazwać Sir A. Fergusona Diabłem

jak Levy prześpi okienko to założymy nowy temat i będziemy go wszyscy wyzywać do woli
Kupmy Balotteliego, Mancini nam go za darmo odda..
zaden rasizm, broń boże nic nie oskarżam i nie masz za co przepraszać pawcius, po prostu śmiesznie to brzmi w odniesieniu właśnie do naszych korzeni. Tak jakby nazwać Sir A. Fergusona Diabłem :D jak Levy prześpi okienko to założymy nowy temat i będziemy go wszyscy wyzywać do woli :cwaniak:
Kupmy Balotteliego, Mancini nam go za darmo odda
26 lipca 2011, 13:48 [cytuj]
Za darmo to może nie, ale na wypożyczenie chętnie obaj by się zgodzili: Balottelli nie gra, Mancini ma z nim same kłopoty(widać to było na ich ostatnim meczu w Stanach)
Za darmo to może nie, ale na wypożyczenie chętnie obaj by się zgodzili: Balottelli nie gra, Mancini ma z nim same kłopoty(widać to było na ich ostatnim meczu w Stanach)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
26 lipca 2011, 14:37 [cytuj]
Who: Ghostofarmo (from Scout)
Where: COYS
When: 26th July
Quote:
Luka, staying
100%
z ITK.
Byłoby miło
Who: Ghostofarmo (from Scout)
Where: COYS
When: 26th July
Quote:
Luka, staying
100%
z ITK.
Byłoby miło :)
26 lipca 2011, 14:52 [cytuj]
Wypożyczą go, zaraz pokłóci się z Harrym i zejdzie na długi czas na ławkę bo Harry nie wybacza za szybko tym z którymi się pokłóci.
Wypożyczą go, zaraz pokłóci się z Harrym i zejdzie na długi czas na ławkę bo Harry nie wybacza za szybko tym z którymi się pokłóci
26 lipca 2011, 16:42 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/lads-start-well-in-milk-cup-260711.html?utm_source=facebook&utm_medium=social-media&utm_campaign=lads-start-well-in-milk-cup-260711
Z twarzy rośnie nam nowy Gareth. Oby z umiejętności też
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/lads-start-well-in-milk-cup-260711.html?utm_source=facebook&utm_medium=social-media&utm_campaign=lads-start-well-in-milk-cup-260711
Z twarzy rośnie nam nowy Gareth. Oby z umiejętności też ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged