Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
27 lipca 2011, 16:36 [cytuj]
Villareal ponoć żąda 30 mln za Rossiego. Kurde, dlaczego już nie rzuciliśmy takiej sumki?!
Villareal ponoć żąda 30 mln za Rossiego. Kurde, dlaczego już nie rzuciliśmy takiej sumki?!
.upadamy na dno by odbić się od niego.
27 lipca 2011, 16:51 [cytuj]
Bo Keane by musiał jeszcze bardziej symulować gre:D
Bo Keane by musiał jeszcze bardziej symulować gre:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
27 lipca 2011, 17:27 [cytuj]
Defoe odrzucił możliwość przejścia do N'castle. Cośmy sobie wyhodowali? Cała czwórka naszych "napastników" pobiera co tydzień niezłe sumki, w ogóle nie gra i ogólnie jest w sytuacji idealnej. Po co przechodzić do innego klubu, męczyć się, biegać i jeszcze na treningach harować?
Defoe odrzucił możliwość przejścia do N'castle. Cośmy sobie wyhodowali? Cała czwórka naszych "napastników" pobiera co tydzień niezłe sumki, w ogóle nie gra i ogólnie jest w sytuacji idealnej. Po co przechodzić do innego klubu, męczyć się, biegać i jeszcze na treningach harować?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 lipca 2011, 18:52 [cytuj]
"Okazało się, że Malaga sprzątnęła sprzed nosa Santi Cazorlę Tottenhamowi. Londyńczycy bardzo chcieli go kupić, ale Hiszpanie wyłożyli 21 mln euro i tym przekonali piłkarza, który podpisał z nimi 5-letni kontrakt." - skąd to wzięli?http://spursmania.org/emotikony/bezradny.gif
"Okazało się, że Malaga sprzątnęła sprzed nosa Santi Cazorlę Tottenhamowi. Londyńczycy bardzo chcieli go kupić, ale Hiszpanie wyłożyli 21 mln euro i tym przekonali piłkarza, który podpisał z nimi 5-letni kontrakt." - skąd to wzięli?http://spursmania.org/emotikony/bezradny.gif
27 lipca 2011, 18:59 [cytuj]
beznadziejne to okienko, każdego kolejnego dnia wchodzę na ITK i spursmanię z nadzieją, że w końcu przeczytam o jakimś wzmocnieniu, a tu nic ... co więcej, mamy ogromne problemy z pozbyciem się "szrotu", a to dobrze nie wróży ...

i nie mówcie, że okienko trwa przecież do końca sierpnia, bo sezon rozpoczyna się znacznie, znacznie wcześniej. Już na samym początku gramy z MU oraz MC i tam przydałby się już jakiś napastnik ... no ale tak to jest jak się odpuszcza ligę, masowo traci punkty z ogórami i w kwietniu pieprzy o "fantastic season" ... to piąte miejsce już teraz odbija nam się czkawką ...

odnośnie Cazorli - podano tak na SpursCommunity, zatem można przyjąć, że to całkiem wiarygodna informacja. Ja cały czas czekam na tego Llorente, czekam i czekam ...
beznadziejne to okienko, każdego kolejnego dnia wchodzę na ITK i spursmanię z nadzieją, że w końcu przeczytam o jakimś wzmocnieniu, a tu nic ... co więcej, mamy ogromne problemy z pozbyciem się "szrotu", a to dobrze nie wróży ... i nie mówcie, że okienko trwa przecież do końca sierpnia, bo sezon rozpoczyna się znacznie, znacznie wcześniej. Już na samym początku gramy z MU oraz MC i tam przydałby się już jakiś napastnik ... no ale tak to jest jak się odpuszcza ligę, masowo traci punkty z ogórami i w kwietniu pieprzy o "fantastic season" ... to piąte miejsce już teraz odbija nam się czkawką ... odnośnie Cazorli - podano tak na SpursCommunity, zatem można przyjąć, że to całkiem wiarygodna informacja. Ja cały czas czekam na tego Llorente, czekam i czekam
27 lipca 2011, 20:08 [cytuj]
By the way.... Damiao kolejna bramka, tym razem z Milanem.....

Mam identyczną sytuację jak mosaj - kazdego dnia po powrocie z pracy mam nadzieję, ze w koncu przeczytam jakąś pozytywną informację, a tu kazdego dnia totalny zawód--- Nie dosc ze szrotu nikt nie chce, (a jak już są chętni to nasze "gwiazdki" oczekują niesamowitej tygodniówki), to ciągle nie kupilismy nikogo kto pomógłby nam odzyskac miejsce w pierwszej czwórce.... Porażka na całego jak do tej pory....
By the way.... Damiao kolejna bramka, tym razem z Milanem..... Mam identyczną sytuację jak mosaj - kazdego dnia po powrocie z pracy mam nadzieję, ze w koncu przeczytam jakąś pozytywną informację, a tu kazdego dnia totalny zawód--- Nie dosc ze szrotu nikt nie chce, (a jak już są chętni to nasze "gwiazdki" oczekują niesamowitej tygodniówki), to ciągle nie kupilismy nikogo kto pomógłby nam odzyskac miejsce w pierwszej czwórce.... Porażka na całego jak do tej pory
27 lipca 2011, 20:38 [cytuj]
Na Eurosporcie piszą coś o tym, że interesujemy się jakimś młodym Nepalczykiem. Gość gra teraz w indyjskiej lidze. Gdzie my nie wyszukamy piłkarzy...
Na Eurosporcie piszą coś o tym, że interesujemy się jakimś młodym Nepalczykiem. Gość gra teraz w indyjskiej lidze. Gdzie my nie wyszukamy piłkarzy
27 lipca 2011, 20:38 [cytuj]
Jeśli Mata ma w kontrakcie klauzulę odejścia w wysokości 17.5 mln funtów, to ja się zastanawiam, na co my jeszcze czekamy. On może grać wszędzie w pomocy, a zdarzało się też, że grywał cofniętego napastnika i nie szło mu tak źle. To bardzo dobry i perspektywiczny zawodnik. Chociaż oczywiste, że czekamy na NRR, to nie można nie robić nic. A jeszcze czytam, że niedługo Levy wybiera się na dwutygodniowe wakacje...
Jeśli Mata ma w kontrakcie klauzulę odejścia w wysokości 17.5 mln funtów, to ja się zastanawiam, na co my jeszcze czekamy. On może grać wszędzie w pomocy, a zdarzało się też, że grywał cofniętego napastnika i nie szło mu tak źle. To bardzo dobry i perspektywiczny zawodnik. Chociaż oczywiste, że czekamy na NRR, to nie można nie robić nic. A jeszcze czytam, że niedługo Levy wybiera się na dwutygodniowe wakacje
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
27 lipca 2011, 21:35 [cytuj]
Fallenone ma racje levy ubieraj się i kupuj mate :) Za takie kase :D
Fallenone ma racje levy ubieraj się i kupuj mate :) Za takie kase :D
27 lipca 2011, 23:09 [cytuj]
a tymczasem Aguero w City......
a tymczasem Aguero w City
28 lipca 2011, 00:41 [cytuj]
Zbiera mi się na wymioty, gdy codziennie na ITK czytam tylko "we are still working"...

Speculation:
Spanish reports claim Arsenal and Spurs are both in talks over Valencia's Juan Mata, who would prefer a move to the Emirates.
Zbiera mi się na wymioty, gdy codziennie na ITK czytam tylko "we are still working"... Speculation: Spanish reports claim Arsenal and Spurs are both in talks over Valencia's Juan Mata, who would prefer a move to the Emirates
28 lipca 2011, 09:22 [cytuj]
Gnębi nas to samo panowie. Brak konkretnych ruchów Spurs na rynku transferowym. Puśćmy ten "szrot" nawet za 3/4 cen - po co nam podbieracze pensji i kupujmy NNR-a. Nie wiem na co czekamy... do meczu z Evertonem 2 tygodnie:zly:
Gnębi nas to samo panowie. Brak konkretnych ruchów Spurs na rynku transferowym. Puśćmy ten "szrot" nawet za 3/4 cen - po co nam podbieracze pensji i kupujmy NNR-a. Nie wiem na co czekamy... do meczu z Evertonem 2 tygodnie:zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 lipca 2011, 09:26 [cytuj]
Szlag mnie trafia gdy pomyślę o tym, jakie pieniądze zarabiają nasi napastnicy. Jeśli mają zostać u nas na kolejny sezon to proponuję obciąć im wypłaty o połowę i to co zostanie dodać Rafie, Luce i Garethowi :).
Szlag mnie trafia gdy pomyślę o tym, jakie pieniądze zarabiają nasi napastnicy. Jeśli mają zostać u nas na kolejny sezon to proponuję obciąć im wypłaty o połowę i to co zostanie dodać Rafie, Luce i Garethowi :)
28 lipca 2011, 09:44 [cytuj]
Nawet na ITK można zauważyć niejaką nerwowość. Wczoraj aż 9 postów. Ciekawe czy na koniec okienka transferowego na przybytkach dla obłąkanych będą powiewać flagi Spurs?
Nawet na ITK można zauważyć niejaką nerwowość. Wczoraj aż 9 postów. Ciekawe czy na koniec okienka transferowego na przybytkach dla obłąkanych będą powiewać flagi Spurs?
28 lipca 2011, 11:35 [cytuj]
Lukas powiedział/a:
Szlag mnie trafia gdy pomyślę o tym, jakie pieniądze zarabiają nasi napastnicy. Jeśli mają zostać u nas na kolejny sezon to proponuję obciąć im wypłaty o połowę i to co zostanie dodać Rafie, Luce i Garethowi :)

Jeśli mają w kontrakcie powiedzmy 60tys tygodniowo to tyle zarabiają i nic tego nie zmieni. Nie można im od tak uciąć wypłat. No chyba, że podpiszą nowy kontrakt w co wątpię, bo ani my nie chcemy ich na dłużej, ani oni nie chcą mniejszych zarobków :P
Jeśli mają w kontrakcie powiedzmy 60tys tygodniowo to tyle zarabiają i nic tego nie zmieni. Nie można im od tak uciąć wypłat. No chyba, że podpiszą nowy kontrakt w co wątpię, bo ani my nie chcemy ich na dłużej, ani oni nie chcą mniejszych zarobków :P
28 lipca 2011, 12:12 [cytuj]
A tak biadolicie, że u nas za mało zarabiają.
A tak biadolicie, że u nas za mało zarabiają
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 lipca 2011, 12:14 [cytuj]
Rozumiem, że nie chcemy przepłacać za zawodników, co niestety obecnie nam grozi, bo wszyscy wiedzą, że desperacko potrzebujemy napastnika, a najlepiej dwóch. I to jest zmiana w dobrą stronę, bo zawsze byliśmy kojarzeni z klubem, który 'lubi' przepłacać. Ale z drugiej strony brak ruchów też jest złym pomysłem. Bo klub o naszym statusie, a w szczególności potrzebach powinien mieć kilka podstawowych celów transferowych i kolejne kilka back-up'ów, bo oczywiste jest, że najlepsze cele ktoś może nam sprzatnąć sprzed nosa, biorąc pod uwagę zarobki, które oferujemy i brak LM.
Bo nie chce mi się wierzyć, że prowadzimy negocjacje tak dobrze, że nic nie wycieka do internetu. Niestety wydaje mi się, że po prostu nie działamy...
Z jednej strony, wszyscy którzy kibicują Spurs od dłuższego czasu wiedzą, że nie ma co panikować, bo jakieś transfery na pewno będą, ponieważ zawsze zostawiamy je na ostatnią chwilę. Pozostaje tylko pytanie, czy taki transfer na ostatnią chwilę będzie kolejną okazją podobną do transferu VdV i znowu na jakiś czas zamiast jechać na HR będziemy się tylko śmiać z całej sytuacji, czy jednak zdarzy nam się jakiś 'klops' transferowy, za który w dodatku zapłacimy nieproporcjonalne pieniądze.
Pozostaje nam czekać, bo czego, jak czego, ale cierpliwości to chyba kibicowanie Kogutom nas nauczyło.
COYS! :)
Rozumiem, że nie chcemy przepłacać za zawodników, co niestety obecnie nam grozi, bo wszyscy wiedzą, że desperacko potrzebujemy napastnika, a najlepiej dwóch. I to jest zmiana w dobrą stronę, bo zawsze byliśmy kojarzeni z klubem, który 'lubi' przepłacać. Ale z drugiej strony brak ruchów też jest złym pomysłem. Bo klub o naszym statusie, a w szczególności potrzebach powinien mieć kilka podstawowych celów transferowych i kolejne kilka back-up'ów, bo oczywiste jest, że najlepsze cele ktoś może nam sprzatnąć sprzed nosa, biorąc pod uwagę zarobki, które oferujemy i brak LM. Bo nie chce mi się wierzyć, że prowadzimy negocjacje tak dobrze, że nic nie wycieka do internetu. Niestety wydaje mi się, że po prostu nie działamy... Z jednej strony, wszyscy którzy kibicują Spurs od dłuższego czasu wiedzą, że nie ma co panikować, bo jakieś transfery na pewno będą, ponieważ zawsze zostawiamy je na ostatnią chwilę. Pozostaje tylko pytanie, czy taki transfer na ostatnią chwilę będzie kolejną okazją podobną do transferu VdV i znowu na jakiś czas zamiast jechać na HR będziemy się tylko śmiać z całej sytuacji, czy jednak zdarzy nam się jakiś 'klops' transferowy, za który w dodatku zapłacimy nieproporcjonalne pieniądze. Pozostaje nam czekać, bo czego, jak czego, ale cierpliwości to chyba kibicowanie Kogutom nas nauczyło. COYS! :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
28 lipca 2011, 14:18 [cytuj]
Giallorossi zaczynają kręcić się wokół Nilmara (14m euro), co chyba oznacza że Mirko już "gdzieś" się dogadał ;)
Niestety to może być Juventus, bo z Rossim im nie wyszło,a Berbatova z United nie ruszą...

Brać Damiao, udowadnia powoli swoją wartość :D
Przepłacać bo nic innego nam nie pozostaje :brawo:
Giallorossi zaczynają kręcić się wokół Nilmara (14m euro), co chyba oznacza że Mirko już "gdzieś" się dogadał ;) Niestety to może być Juventus, bo z Rossim im nie wyszło,a Berbatova z United nie ruszą... Brać Damiao, udowadnia powoli swoją wartość :D Przepłacać bo nic innego nam nie pozostaje :brawo:
28 lipca 2011, 14:24 [cytuj]
ale po co?
ale po co?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 lipca 2011, 15:13 [cytuj]
Juventus złożył ofertę za Vucinica.
Juventus złożył ofertę za Vucinica
|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się