Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
28 lipca 2011, 15:55 [cytuj]
Wyraziliśmy zainteresowanie Paolo Guerrero z HSV.
źr. transfermarkt.de
Wyraziliśmy zainteresowanie Paolo Guerrero z HSV. źr. transfermarkt.de
28 lipca 2011, 16:07 [cytuj]
Niech czekają dalej. Zostanie Rasiak za 5 dwunasta.
Niech czekają dalej. Zostanie Rasiak za 5 dwunasta
28 lipca 2011, 16:14 [cytuj]
Kolejny którym wyraziliśmy zainteresowanie, i co z tego ? Wkurwia mnie to niemiłosiernie! Zobaczycie że wszystkich ciekawych graczy nam zakoszą inni a nam zostanie jakiś napastnik który nie zrobi różnicy, i panowie HR i DL będą pierdolić że to fantastic player i że fajnie że do nas trafił. Jak przeczytałem że Aguero trafił do cip to miałem ochotę pizdnąć laptopem w tv... W tym okienku tylko my jesteśmy strasznymi parówami, może chelski nikogo jeszcze nie kupiła ale wysyła oferty i zapewne niedługo jakiś nowy gracz do nich dojdzie. A u nas ? Niech spierdalają na wakacje bo tylko do tego się nadają. Levy jest dobry na budowanie klubu środka tabeli a nie walki o mistrza.
Sorry za tyle bluzgów ale cała ta sytuacja mnie dobija. Nasz zarząd robi z kibiców frajerów, najpierw wmawiając że budują zespół na mistrza i gre w lidze mistrzów, a potem pokazują nam fucka mówiąc że nie mieli kabony, albo ktoś był szybszy. To samo się dzieje w Legii, ściągają szrot zamiast wyłożyć trochę kasy. Dwa moje ukochane kluby są zarządzane przez debili !! Chyba przestanę odpalać neta do końca okienka transferowego i moje zdrowie psychiczne się ustabilizuję.
COYS
Kolejny którym wyraziliśmy zainteresowanie, i co z tego ? Wkurwia mnie to niemiłosiernie! Zobaczycie że wszystkich ciekawych graczy nam zakoszą inni a nam zostanie jakiś napastnik który nie zrobi różnicy, i panowie HR i DL będą pierdolić że to fantastic player i że fajnie że do nas trafił. Jak przeczytałem że Aguero trafił do cip to miałem ochotę pizdnąć laptopem w tv... W tym okienku tylko my jesteśmy strasznymi parówami, może chelski nikogo jeszcze nie kupiła ale wysyła oferty i zapewne niedługo jakiś nowy gracz do nich dojdzie. A u nas ? Niech spierdalają na wakacje bo tylko do tego się nadają. Levy jest dobry na budowanie klubu środka tabeli a nie walki o mistrza. Sorry za tyle bluzgów ale cała ta sytuacja mnie dobija. Nasz zarząd robi z kibiców frajerów, najpierw wmawiając że budują zespół na mistrza i gre w lidze mistrzów, a potem pokazują nam fucka mówiąc że nie mieli kabony, albo ktoś był szybszy. To samo się dzieje w Legii, ściągają szrot zamiast wyłożyć trochę kasy. Dwa moje ukochane kluby są zarządzane przez debili !! Chyba przestanę odpalać neta do końca okienka transferowego i moje zdrowie psychiczne się ustabilizuję. COYS
28 lipca 2011, 16:30 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Kolejny którym wyraziliśmy zainteresowanie, i co z tego ? Wkurwia mnie to niemiłosiernie! Zobaczycie że wszystkich ciekawych graczy nam zakoszą inni a nam zostanie jakiś napastnik który nie zrobi różnicy, i panowie HR i DL będą pierdolić że to fantastic player i że fajnie że do nas trafił. Jak przeczytałem że Aguero trafił do cip to miałem ochotę pizdnąć laptopem w tv... W tym okienku tylko my jesteśmy strasznymi parówami, może chelski nikogo jeszcze nie kupiła ale wysyła oferty i zapewne niedługo jakiś nowy gracz do nich dojdzie. A u nas ? Niech spierdalają na wakacje bo tylko do tego się nadają. Levy jest dobry na budowanie klubu środka tabeli a nie walki o mistrza.
Sorry za tyle bluzgów ale cała ta sytuacja mnie dobija. Nasz zarząd robi z kibiców frajerów, najpierw wmawiając że budują zespół na mistrza i gre w lidze mistrzów, a potem pokazują nam fucka mówiąc że nie mieli kabony, albo ktoś był szybszy. To samo się dzieje w Legii, ściągają szrot zamiast wyłożyć trochę kasy. Dwa moje ukochane kluby są zarządzane przez debili !! Chyba przestanę odpalać neta do końca okienka transferowego i moje zdrowie psychiczne się ustabilizuję.
COYS

Rywalizować z City o zawodnika!? Njapierw wyzywasz zarząd od debili a potem piszesz takie bzdury. Aguero dostanie tygodniówkę 200 tys. Czemu miałby prazyjąć naszą ofertę, nie gramy w LM nie możemy mu zaoferować większej kasy, czemu miałby grać dla nas!? Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, przegpiliśmy swoją szansę, graliśy w Lidze Mistrzów i wtedy trzeba było kupować piłkarzy. Teraz jedyna szansa to jakiś młody talent który szuka regularnych występów lub ktoś doswiadczony kto grzeje ławę w swoim klubie i chce grać regularnie. Ja cieszę się że Levy nie chce ruszać struktury zarobków, bo wiem że nie wylądujemy w Championship jak nam sezon nie wyjdzie. Portsmouth wydało ponad stan, gdzie jest teraz!?
Rywalizować z City o zawodnika!? Njapierw wyzywasz zarząd od debili a potem piszesz takie bzdury. Aguero dostanie tygodniówkę 200 tys. Czemu miałby prazyjąć naszą ofertę, nie gramy w LM nie możemy mu zaoferować większej kasy, czemu miałby grać dla nas!? Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, przegpiliśmy swoją szansę, graliśy w Lidze Mistrzów i wtedy trzeba było kupować piłkarzy. Teraz jedyna szansa to jakiś młody talent który szuka regularnych występów lub ktoś doswiadczony kto grzeje ławę w swoim klubie i chce grać regularnie. Ja cieszę się że Levy nie chce ruszać struktury zarobków, bo wiem że nie wylądujemy w Championship jak nam sezon nie wyjdzie. Portsmouth wydało ponad stan, gdzie jest teraz!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 lipca 2011, 16:56 [cytuj]
Aguero to był przykład że inni coś robią a my nic. Rywalizować to możemy z Arsenalem o Matę, a i tak tę rywalizacje przegramy. Jesteśmy za opieszali, gadamy o Vucinicu od kilku tygodni a on już jest jedną nogą w JUVE, myślisz że nas na niego nie stać? BTW nie porównuj nas do Portsmouth bo to nie ten kaliber. Zdaję sobie sprawę że nie możemy zaoferować tyle co cipy, ale kto powiedział że nie mogliśmy go wyciągnąć w zeszłym sezonie gdy to my graliśmy w LM a cipy miały problem z lechem w LE ? Patrzę na naszą politykę długofalowo. Rozumiem że Levy nie ma takiej kasy więc nie walczymy o Kuna, ale to po chuja podpisali kontrakt z Kaeno i dali mu taką kasę ? Po co trzymamy Basonga, Palaciosa, Bentleya itp ? Czemu chcemy za nich więcej kasy niż są warci? Wystarczy się pozbyć tych gości i można zaproponować 100tyś funtów tygodniowo NRR. Tylko że nasz zarząd rusza się jak mucha w smole i sytuacje takie jak z VDV to będą tylko wyjątki potwierdzające regułę...niestety
Aguero to był przykład że inni coś robią a my nic. Rywalizować to możemy z Arsenalem o Matę, a i tak tę rywalizacje przegramy. Jesteśmy za opieszali, gadamy o Vucinicu od kilku tygodni a on już jest jedną nogą w JUVE, myślisz że nas na niego nie stać? BTW nie porównuj nas do Portsmouth bo to nie ten kaliber. Zdaję sobie sprawę że nie możemy zaoferować tyle co cipy, ale kto powiedział że nie mogliśmy go wyciągnąć w zeszłym sezonie gdy to my graliśmy w LM a cipy miały problem z lechem w LE ? Patrzę na naszą politykę długofalowo. Rozumiem że Levy nie ma takiej kasy więc nie walczymy o Kuna, ale to po chuja podpisali kontrakt z Kaeno i dali mu taką kasę ? Po co trzymamy Basonga, Palaciosa, Bentleya itp ? Czemu chcemy za nich więcej kasy niż są warci? Wystarczy się pozbyć tych gości i można zaproponować 100tyś funtów tygodniowo NRR. Tylko że nasz zarząd rusza się jak mucha w smole i sytuacje takie jak z VDV to będą tylko wyjątki potwierdzające regułę...niestety
28 lipca 2011, 16:57 [cytuj]
Pawle, pewnie i szkoda, tylko że te okienko transferowe to jeden wielki chodzący nerw :D
Pawle, pewnie i szkoda, tylko że te okienko transferowe to jeden wielki chodzący nerw :D
28 lipca 2011, 17:41 [cytuj]
Gan, jak piszesz cokolwiek na Spursmanii, to postaraj się, żeby to miało pewien poziom, bo to nie jest byle jakie forum, gdzie się plecie, co ślina na język przyniesie. A pisanie pod wpływem nerwów z pewnością nie pomaga. Dlaczego nie sprzedajemy Keane'a i jemu podobnych niepotrzebnych obecnie zawodników? Dlatego, że nikt nie chce ich kupić za zadowalającą cenę. A trzeba pamiętać, że klub to nie jest zabawa dla kibiców tylko normalne przedsiębiorstwo, którego celem jest m.in. zysk. Nie można kupować zawodników za kilkanaście milionów funtów, a potem sprzedawać za kilka albo w ogóle oddawać za darmo, bo równie dobrze można ich trzymać i płacić kolejnemu tygodniówkę. Ale skądś kaskę trzeba brać, nawet jeśli klub bierze kredyt, to musi od razu myśleć o jego spłacie. Wydaje się to oczywiste i nawet nie wiem, dlaczego piszę takie oczywiste rzeczy, ale może dzięki temu unikniemy kilku nieporozumień.
Gan, jak piszesz cokolwiek na Spursmanii, to postaraj się, żeby to miało pewien poziom, bo to nie jest byle jakie forum, gdzie się plecie, co ślina na język przyniesie. A pisanie pod wpływem nerwów z pewnością nie pomaga. Dlaczego nie sprzedajemy Keane'a i jemu podobnych niepotrzebnych obecnie zawodników? Dlatego, że nikt nie chce ich kupić za zadowalającą cenę. A trzeba pamiętać, że klub to nie jest zabawa dla kibiców tylko normalne przedsiębiorstwo, którego celem jest m.in. zysk. Nie można kupować zawodników za kilkanaście milionów funtów, a potem sprzedawać za kilka albo w ogóle oddawać za darmo, bo równie dobrze można ich trzymać i płacić kolejnemu tygodniówkę. Ale skądś kaskę trzeba brać, nawet jeśli klub bierze kredyt, to musi od razu myśleć o jego spłacie. Wydaje się to oczywiste i nawet nie wiem, dlaczego piszę takie oczywiste rzeczy, ale może dzięki temu unikniemy kilku nieporozumień
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
28 lipca 2011, 17:41 [cytuj]
Teraz jeszcze Schalke zgarnia Parka z Monaco za...6 milionów :rotfl:. Wiem, że nie jest tym "robiącym różnicę", ale za taką kasę brałbym walczaka :F
Teraz jeszcze Schalke zgarnia Parka z Monaco za...6 milionów :rotfl:. Wiem, że nie jest tym "robiącym różnicę", ale za taką kasę brałbym walczaka :F
28 lipca 2011, 18:00 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

I co ten Vucinić to jest taki kozak żeby płacić za niego powyżej wartości. Zagwarantuje nam około 20 bramek na sezon, ja takiej pewności nie mam. Jak ma strzelić 10-12 bramek to Pavlyuchenko nam tyle strzeli wystarczy dać mu kilka meczy więcej. Żeby się kogoś pozbyć to trzeba mieć oferty, ja żadnych nie widzę, jest mnóstwo spekulacji na podstawie których nie mam zamiaru nikogo oskarżać. Jedyna oferta która była to za Kranjcara. Mi osobiście nie przeszkadza że nie wypaliła bo akurat Niko może coś wnieść do naszej gry.
I co ten Vucinić to jest taki kozak żeby płacić za niego powyżej wartości. Zagwarantuje nam około 20 bramek na sezon, ja takiej pewności nie mam. Jak ma strzelić 10-12 bramek to Pavlyuchenko nam tyle strzeli wystarczy dać mu kilka meczy więcej. Żeby się kogoś pozbyć to trzeba mieć oferty, ja żadnych nie widzę, jest mnóstwo spekulacji na podstawie których nie mam zamiaru nikogo oskarżać. Jedyna oferta która była to za Kranjcara. Mi osobiście nie przeszkadza że nie wypaliła bo akurat Niko może coś wnieść do naszej gry
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 lipca 2011, 18:08 [cytuj]
Na ITK piszą, że Bentley zostanie w Spurs do ostatniego dnia kontraktu. Nikt nie chce dać za niego nawet dziurawego parasola, czy beczki zepsutych śledzi.
Na ITK piszą, że Bentley zostanie w Spurs do ostatniego dnia kontraktu. Nikt nie chce dać za niego nawet dziurawego parasola, czy beczki zepsutych śledzi
28 lipca 2011, 18:15 [cytuj]
Bentleyem będę straszył dzieci. Paranoja. Do kiedy ten kontrakt ma?
Bentleyem będę straszył dzieci. Paranoja. Do kiedy ten kontrakt ma?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 lipca 2011, 18:42 [cytuj]
"Wages and living in London means they're happy where they are."
Cytat a propos Bentleyow, Defoe, Keanow, Kruchow i innych fantastic playersow
"Wages and living in London means they're happy where they are." Cytat a propos Bentleyow, Defoe, Keanow, Kruchow i innych fantastic playersow
28 lipca 2011, 18:45 [cytuj]
Paweł, a nie do 2012 ma ten kontrakt ?
Paweł, a nie do 2012 ma ten kontrakt ?
28 lipca 2011, 19:14 [cytuj]
Masz racje, sorrki za przeklenstwa. Niestety ciezko jest sie nie denerwowac gdy sie czyta ze juz za chwile bedziemy miec NRR. Co chwile wbijam na neta i licze ze wreszcie przeczytam jakas mila informacje, niestety takowych nie ma. Varba a skad Ty wiesz ze on strzeli 10-12 bramek? A moze walnie ich 25? Ponoc kto nie ryzykuje ten nie ma :) w sumie wole miec napastnika co strzeli 12 bramek co sezon niz bezproduktywnego Kaena. W pilce noznej tak bywa ze nie kazdy zakup sie zwroci, ale zwroc Fallen uwage na to ze co poniektorzy nasi kopacze maja kontrakty i na nich klub tez traci kase. Wezmy gracza X, zarabia on 50tys tygodnioeo, co daje 200tys miesiecznie. Zglasza sie do nas klub Y i chce go za 5mln, my chcemy 7. Nic z tego nie wychodzi i mamy goscia przez nastepne pol roku, czyli 6x200= 1,2mln . Czyli niekoniecznie nam sie to tak oplacalo. Wiadomo ze nie jest to takie proste, ale moim zdaniem Levy powinien jeszcze przed koncem sezonu sprezyc sie by ich opchnac.
P.s tez sie ciesze ze Niko nie zostal sprzedany.
P.s2 sorry za bledy i literowki, ale ciezko sie pisze posty na komorce :)
Masz racje, sorrki za przeklenstwa. Niestety ciezko jest sie nie denerwowac gdy sie czyta ze juz za chwile bedziemy miec NRR. Co chwile wbijam na neta i licze ze wreszcie przeczytam jakas mila informacje, niestety takowych nie ma. Varba a skad Ty wiesz ze on strzeli 10-12 bramek? A moze walnie ich 25? Ponoc kto nie ryzykuje ten nie ma :) w sumie wole miec napastnika co strzeli 12 bramek co sezon niz bezproduktywnego Kaena. W pilce noznej tak bywa ze nie kazdy zakup sie zwroci, ale zwroc Fallen uwage na to ze co poniektorzy nasi kopacze maja kontrakty i na nich klub tez traci kase. Wezmy gracza X, zarabia on 50tys tygodnioeo, co daje 200tys miesiecznie. Zglasza sie do nas klub Y i chce go za 5mln, my chcemy 7. Nic z tego nie wychodzi i mamy goscia przez nastepne pol roku, czyli 6x200= 1,2mln . Czyli niekoniecznie nam sie to tak oplacalo. Wiadomo ze nie jest to takie proste, ale moim zdaniem Levy powinien jeszcze przed koncem sezonu sprezyc sie by ich opchnac. P.s tez sie ciesze ze Niko nie zostal sprzedany. P.s2 sorry za bledy i literowki, ale ciezko sie pisze posty na komorce :)
28 lipca 2011, 20:54 [cytuj]
Może się Levy "sprężać" ile chce - jeśli zawodnikowi w Londynie się "podoba" (vide Crouch, teraz podobno Pav) to nie przyjmie niższej tygodniówki ze Stoke na przykład.
Po części to my jesteśmy ich więźniami :|
Może się Levy "sprężać" ile chce - jeśli zawodnikowi w Londynie się "podoba" (vide Crouch, teraz podobno Pav) to nie przyjmie niższej tygodniówki ze Stoke na przykład. Po części to my jesteśmy ich więźniami :|
28 lipca 2011, 21:05 [cytuj]
Macie na pocieszenie :D

http://www.skysports.com/story/0,19528,11671_7065920,00.html?
Macie na pocieszenie :D http://www.skysports.com/story/0,19528,11671_7065920,00.html?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 lipca 2011, 21:09 [cytuj]
"As for Redknapp, he is also heaping praise on Zigic, but he already has Crouch among his ranks."

Info warte tyle co Ben Alnwick.
Na szczęście :D
"As for Redknapp, he is also heaping praise on Zigic, but he already has Crouch among his ranks." Info warte tyle co Ben Alnwick. Na szczęście :D
|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się