Forum dyskusyjne
30 lipca 2011, 14:28 [cytuj]
100wka powiedział/a:
Pastore w PSG
To teraz Chelsea wróci po Lukę, a my ładnie poprosimy o kasę i Sturridge'a
Marzenia....
To teraz Chelsea wróci po Lukę, a my ładnie poprosimy o kasę i Sturridge'a :ok:
Marzenia
30 lipca 2011, 14:40 [cytuj]
Villas-Boas chce odmłodzić skład, a z Dannym wiąże spore nadzieje więc co najwyżej dostaniemy Drogbę.
Villas-Boas chce odmłodzić skład, a z Dannym wiąże spore nadzieje więc co najwyżej dostaniemy Drogbę
30 lipca 2011, 14:49 [cytuj]
Tyle że o ofercie 27m + Sturridge nie tak dawno się mówiło. Ponadto ciągle uważam że Modricem możemy u Abramowicza wiele ugrać, a sam Danny do statusu "nie do ruszenia" jeszcze ma daleko
Więcej - w kolejce czeka Lukaku itd.
Po prostu łatwiej będzie im załatać atak, just saying
Tyle że o ofercie 27m + Sturridge nie tak dawno się mówiło. Ponadto ciągle uważam że Modricem możemy u Abramowicza wiele ugrać, a sam Danny do statusu "nie do ruszenia" jeszcze ma daleko ;)
Więcej - w kolejce czeka Lukaku itd.
Po prostu łatwiej będzie im załatać atak, just saying :cwaniak:
30 lipca 2011, 14:59 [cytuj]
według angielskich mediów złożyliśmy ofertę w sprawie transferu Maty (Valencia), głównym "rywalem" w walce o podpis Hiszpana będzie (jest?) Arsenal ...
według angielskich mediów złożyliśmy ofertę w sprawie transferu Maty (Valencia), głównym "rywalem" w walce o podpis Hiszpana będzie (jest?) Arsenal
30 lipca 2011, 15:38 [cytuj]
Sky Bet:
Tottenham now 7/2 (from 33/1) to sign Kaka after a stream of bets this morning. Has 'Arry got something up his sleeve?
Sky Bet:
Tottenham now 7/2 (from 33/1) to sign Kaka after a stream of bets this morning. Has 'Arry got something up his sleeve?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 lipca 2011, 22:35 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Sky Bet:
Mata, Kaka, Benzema, Diarra... A skończymy z fantastic Joe cole and terrific Scott Parker.
Mata, Kaka, Benzema, Diarra... A skończymy z fantastic Joe cole and terrific Scott Parker
30 lipca 2011, 23:52 [cytuj]
http://givemefootball.com/premier-league/liverpool-and-spurs-battle-for-uniteds-72m-brazili chyba w cenie się błąd zakradł
http://givemefootball.com/premier-league/liverpool-and-spurs-battle-for-uniteds-72m-brazili chyba w cenie się błąd zakradł :P
31 lipca 2011, 00:17 [cytuj]
A co byście powiedzieli na takiego Nikica Jelavića? Jestem ciekaw za ile dało by rade go wyciągnąć z Rangersów?
A co byście powiedzieli na takiego Nikica Jelavića? Jestem ciekaw za ile dało by rade go wyciągnąć z Rangersów? :cwaniak:
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
31 lipca 2011, 03:20 [cytuj]
Wyciągać nie ma sensu, bo pomimo przebłysków jest to persona "dołóż nogę, dołóż głowę". Takie pół Berby z okresu post-2009
Przy 90% bramek ma przed sobą tylko bramkarza, dla mnie kompletna miernota jeśli znajduje się w otoczeniu obrońców na poziomie. Fakt, rozwala Beroe Stara Zagora, Wiener Neustadt czy Motherwell, ale już przy Celticu, PSV nie zwraca na siebie uwagi. Krótko - jeśli zespół nie dominuje, sam Jelavic nie ma nic do gadania. Next
Wyciągać nie ma sensu, bo pomimo przebłysków jest to persona "dołóż nogę, dołóż głowę". Takie pół Berby z okresu post-2009 ;)
Przy 90% bramek ma przed sobą tylko bramkarza, dla mnie kompletna miernota jeśli znajduje się w otoczeniu obrońców na poziomie. Fakt, rozwala Beroe Stara Zagora, Wiener Neustadt czy Motherwell, ale już przy Celticu, PSV nie zwraca na siebie uwagi. Krótko - jeśli zespół nie dominuje, sam Jelavic nie ma nic do gadania. Next :P
31 lipca 2011, 09:13 [cytuj]
mi to brakuje Benta
mi to brakuje Benta
.upadamy na dno by odbić się od niego.
31 lipca 2011, 11:11 [cytuj]
Damiao za 17 mln euro - tylko już

bo do meczu z Evertonem 2 tygodnie. Poza tym musi się chłop zaaklimatyzować - dobrze, że mamy Sandro w składzie to mu pomoże.
Luka - do CFC za 35 baniek euro - ale przy tym transferze Drogba do nas za Free.
Ale wcześniej koniecznie Mata do nas za 22-23 bańki - w moim mniemaniu wypełniał by w zupełności miejsce Modricia.
Damiao za 17 mln euro - tylko już :nerwus: bo do meczu z Evertonem 2 tygodnie. Poza tym musi się chłop zaaklimatyzować - dobrze, że mamy Sandro w składzie to mu pomoże.
Luka - do CFC za 35 baniek euro - ale przy tym transferze Drogba do nas za Free.
Ale wcześniej koniecznie Mata do nas za 22-23 bańki - w moim mniemaniu wypełniał by w zupełności miejsce Modricia.
:cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 lipca 2011, 11:33 [cytuj]
any questions?
any questions?:mysli:
31 lipca 2011, 12:38 [cytuj]
Hmm...oprócz tego, że moim zdaniem Mata nie wypełni miejsca Modricia (ale to moje zdanie i przyznaje, że w sytuacji, kiedy Chorwat chce odejść, to trzymanie go na siłę może się obrócić przeciwko nam, ale tylko jeśli znajdziemy kogoś NAPRAWDĘ wartościowego na jego miejsce - a Mata ma takie zadatki) to problemem mogą (i na pewno byłyby) zarobki Drogby. Chociaż marzy mi się ten napastnik na WHL, to plotki o jego przejściu do nas wydają mi się co najmniej wyssane z palca.
Hmm...oprócz tego, że moim zdaniem Mata nie wypełni miejsca Modricia (ale to moje zdanie i przyznaje, że w sytuacji, kiedy Chorwat chce odejść, to trzymanie go na siłę może się obrócić przeciwko nam, ale tylko jeśli znajdziemy kogoś NAPRAWDĘ wartościowego na jego miejsce - a Mata ma takie zadatki) to problemem mogą (i na pewno byłyby) zarobki Drogby. Chociaż marzy mi się ten napastnik na WHL, to plotki o jego przejściu do nas wydają mi się co najmniej wyssane z palca
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
31 lipca 2011, 14:00 [cytuj]
Racja - jeśli Drogba zarabia 120 tys tygodniowo to jest to dla nas bariera... ale 120 x 52 tyg rocznie = 6,24 mln - a może warto wyłożyć te 6 baniek na pensje ale być w Lidze Mistrzów w przyszłym roku?
Racja - jeśli Drogba zarabia 120 tys tygodniowo to jest to dla nas bariera... ale 120 x 52 tyg rocznie = 6,24 mln - a może warto wyłożyć te 6 baniek na pensje ale być w Lidze Mistrzów w przyszłym roku?
31 lipca 2011, 14:17 [cytuj]
Przecież Boas powiedział że Drogba zostaje. Sam zawodnik nie wyraził chęci odejścia. Czekam jeśli chodzi o napastników na Llorente i Rossiego ale czy ten drugi jeszcze jest możliwy?
Przecież Boas powiedział że Drogba zostaje. Sam zawodnik nie wyraził chęci odejścia. Czekam jeśli chodzi o napastników na Llorente i Rossiego ale czy ten drugi jeszcze jest możliwy?
To dare is to do.
31 lipca 2011, 15:09 [cytuj]
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/07/31/niedziela-w-premier-league-w-chelsea-rozmowy-o-modriciu-gerr/
W końcu HR mówi otwarcie kogo chcemy. Juan Mata myślę, że duże wzmocnienie! Poczekamy poczekamy oby oby. No i Chelsea niestety chce znów rozmawiać o Modriću :/
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/07/31/niedziela-w-premier-league-w-chelsea-rozmowy-o-modriciu-gerr/
W końcu HR mówi otwarcie kogo chcemy. Juan Mata myślę, że duże wzmocnienie! Poczekamy poczekamy oby oby. No i Chelsea niestety chce znów rozmawiać o Modriću :/
31 lipca 2011, 16:58 [cytuj]
A może tak Majewski za Modricia?
A może tak Majewski za Modricia?:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
31 lipca 2011, 18:16 [cytuj]
Biorąc pod uwagę gębe na końcu Twojej wypowiedzi chyba o Szymona Ci chodziło
Biorąc pod uwagę gębe na końcu Twojej wypowiedzi chyba o Szymona Ci chodziło:cwaniak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
31 lipca 2011, 18:48 [cytuj]
Fajnie , jak Harry mówi o zainteresowaniu Matą to już naprawdę coś jest na rzeczy
Fajnie , jak Harry mówi o zainteresowaniu Matą to już naprawdę coś jest na rzeczy :)
Come On You Spurs !
31 lipca 2011, 19:04 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Damiao za 17 mln euro - tylko już

bo do meczu z Evertonem 2 tygodnie. Poza tym musi się chłop zaaklimatyzować - dobrze, że mamy Sandro w składzie to mu pomoże.

A w moim mniemaniu Mata bedzie takim nastepca Modricia, jakim jest Pav wzgledem Berbatova.
Modric tworzy gre, wole miec 1 wrzesnia Luke w skladzie i zadnych wzmocnien, niz posiadac w skladzie Mate i jeszcze dobrego napastnika, bez Modricia.
A w moim mniemaniu Mata bedzie takim nastepca Modricia, jakim jest Pav wzgledem Berbatova.
Modric tworzy gre, wole miec 1 wrzesnia Luke w skladzie i zadnych wzmocnien, niz posiadac w skladzie Mate i jeszcze dobrego napastnika, bez Modricia