Forum dyskusyjne
6 czerwca 2011, 21:48 [cytuj]
Nasri powiedział, że nie wie czy przedłuży kontrakt z Arsenalem, prasa spekuluję zainteresowanie Man Und, dobrze by się stało, bo to oznaczało by koniec zainteresowania Mordiciem i kolejne osłabienie Arsenalu, czyli większa szansa na końcowy sukces w następnym sezonie!
Nasri powiedział, że nie wie czy przedłuży kontrakt z Arsenalem, prasa spekuluję zainteresowanie Man Und, dobrze by się stało, bo to oznaczało by koniec zainteresowania Mordiciem i kolejne osłabienie Arsenalu, czyli większa szansa na końcowy sukces w następnym sezonie!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 czerwca 2011, 21:56 [cytuj]
ja to sie dziwie, ze my nie potrafimy wynajdywac dobrych grajkow na rynku azjatyckim.
Nie przez sam fakt, ze jestem fanem tamtejszego futbolu ale popatrzcie na takie nazwiska jak: Nakamura, Park z manu, Park z Monaco, Kagawa czy nawet Honda. Honda przechodzil do venlo z tego co pamietam za psie pieniadze, ktore taki Keano u nas inkasuje raz w miesiacu. Kagawa to samo. Chcielismy zmiennika dla gomesa to jest bramkasz repy Japoni Kawashima gra w lierse i jest do wyciagniecia za grosze a jego poziom jest dobry. Komano w cesenie tez dobrze gral. Morimoto sie wypalil, ale jest mlody i moze jeszcze wystrzelic.
Nie wiem moze to kwestia pozwolen na prace, ale nasze polskie kluby tez nie szukaja tam wzmocnien. Wola sciagac jakies brazylijskie odrzuty, czy tam balkanskie. Podoba mi sie Ki sung yong z celticu nie gra jakos wysmienicie ale za takiego palaciosa w sam raz. Jest tez hasebe z wolfsburga przeciez oni byli za grosze sprowadzani a graja teraz na dobrym rownym poziomie. Jak gral u nas lee Young Pyo to co zle gral? Nie wrecz przeciwnie dobry z niego byl grajek. Teraz wiek juz nnie ten, ale nadal gra dobrze w pilke.
Zle robie bo sie wyglupiam podpierajac swoje wywody gra w Football Managera ale co tam : gram sunderlandem pierwszy sezonn Park Ji Sung Pilkarz roku w Anglii. Drugi sezon lee chun yong to samo. Honda 5 bramek , 23 asysty. Po sezonie Tottenham oddal mi za niego modrica a co najlepsze a w sumie dla mnie najglupszy koszmar to fakt ze bent krolem strzelcow z 27 bramkami na koncie...
ja to sie dziwie, ze my nie potrafimy wynajdywac dobrych grajkow na rynku azjatyckim.
Nie przez sam fakt, ze jestem fanem tamtejszego futbolu ale popatrzcie na takie nazwiska jak: Nakamura, Park z manu, Park z Monaco, Kagawa czy nawet Honda. Honda przechodzil do venlo z tego co pamietam za psie pieniadze, ktore taki Keano u nas inkasuje raz w miesiacu. Kagawa to samo. Chcielismy zmiennika dla gomesa to jest bramkasz repy Japoni Kawashima gra w lierse i jest do wyciagniecia za grosze a jego poziom jest dobry. Komano w cesenie tez dobrze gral. Morimoto sie wypalil, ale jest mlody i moze jeszcze wystrzelic.
Nie wiem moze to kwestia pozwolen na prace, ale nasze polskie kluby tez nie szukaja tam wzmocnien. Wola sciagac jakies brazylijskie odrzuty, czy tam balkanskie. Podoba mi sie Ki sung yong z celticu nie gra jakos wysmienicie ale za takiego palaciosa w sam raz. Jest tez hasebe z wolfsburga przeciez oni byli za grosze sprowadzani a graja teraz na dobrym rownym poziomie. Jak gral u nas lee Young Pyo to co zle gral? Nie wrecz przeciwnie dobry z niego byl grajek. Teraz wiek juz nnie ten, ale nadal gra dobrze w pilke.
Zle robie bo sie wyglupiam podpierajac swoje wywody gra w Football Managera ale co tam : gram sunderlandem pierwszy sezonn Park Ji Sung Pilkarz roku w Anglii. Drugi sezon lee chun yong to samo. Honda 5 bramek , 23 asysty. Po sezonie Tottenham oddal mi za niego modrica a co najlepsze a w sumie dla mnie najglupszy koszmar to fakt ze bent krolem strzelcow z 27 bramkami na koncie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 czerwca 2011, 23:22 [cytuj]
Jak wiesz, że się ośmieszasz używając jako argumentu FM, to nie wiem, po co to robisz. Brak słów...
Wspominałem już, że po dwóch, maksymalnie trzech sezonach Tottenhamem regularnie wygrywałem co najmniej LM i PL, dorzucając do tego jeszcze inne trofea co jakiś czas? To może ja zastąpię Redknappa? Kurcze, dlaczego wcześniej nikt na to nie wpadł...
Jak wiesz, że się ośmieszasz używając jako argumentu FM, to nie wiem, po co to robisz. Brak słów...
Wspominałem już, że po dwóch, maksymalnie trzech sezonach Tottenhamem regularnie wygrywałem co najmniej LM i PL, dorzucając do tego jeszcze inne trofea co jakiś czas? To może ja zastąpię Redknappa? Kurcze, dlaczego wcześniej nikt na to nie wpadł
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
6 czerwca 2011, 23:41 [cytuj]
Tak, ale taki Park Ji sung tak samo jak w fm rozpierdala system w Man Utd w realu.
FM tworza ludzie tzn baze danych i wiekszosc z grajkow tych topowych lig(a PL jest top 1) nie jest ani zbyt slabo ani mocno ustawionych.
Raz mi sie tylko nie zgadzala forma naszego zawodnika z ta w FM bylo to w fm chyba 2007 albo 2008 Paul Robinson, najlepszy bramkarz swiata, oddawali mi za niego kazdego grajka, a jego cena oscylowala na granicy 30 mln funtow
Tak, ale taki Park Ji sung tak samo jak w fm rozpierdala system w Man Utd w realu.
FM tworza ludzie tzn baze danych i wiekszosc z grajkow tych topowych lig(a PL jest top 1) nie jest ani zbyt slabo ani mocno ustawionych.
Raz mi sie tylko nie zgadzala forma naszego zawodnika z ta w FM bylo to w fm chyba 2007 albo 2008 Paul Robinson, najlepszy bramkarz swiata, oddawali mi za niego kazdego grajka, a jego cena oscylowala na granicy 30 mln funtow
6 czerwca 2011, 23:42 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
Wspominałem już, że po dwóch, maksymalnie trzech sezonach Tottenhamem regularnie wygrywałem co najmniej LM i PL, dorzucając do tego jeszcze inne trofea co jakiś czas? To może ja zastąpię Redknappa? Kurcze, dlaczego wcześniej nikt na to nie wpadł
wiem ze sie osmieszam ale z tego co pamietam byl takowy trener ktory wszystkie swoje transfery konsultowal z FM i CM wiec ie jest ze mna az tak zle jak z nim
wiem ze sie osmieszam ale z tego co pamietam byl takowy trener ktory wszystkie swoje transfery konsultowal z FM i CM wiec ie jest ze mna az tak zle jak z nim
7 czerwca 2011, 00:24 [cytuj]
malo ,ktory japonczyk,chinczyk czy inny skosnooki ma dobre warunki fizyczne ,ktore potrzebne sa do PL. zreszta pewnie chodzi o aklimatyzacje na wyspach,moze dlatego tak malo jest grajkow ze wschodu.
malo ,ktory japonczyk,chinczyk czy inny skosnooki ma dobre warunki fizyczne ,ktore potrzebne sa do PL. zreszta pewnie chodzi o aklimatyzacje na wyspach,moze dlatego tak malo jest grajkow ze wschodu
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
7 czerwca 2011, 10:23 [cytuj]
Jol w Fulham
Jol w Fulham :rotfl:
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!
7 czerwca 2011, 11:17 [cytuj]
Na pewno będzie chciał nam coś udowodnić. Szkoda mieć w kimś takim 'wroga', bo to bardzo dobry trener, a jego zwolnienie było przejawem 'paniki', którą obserwujemy w Chelsea.
Na pewno będzie chciał nam coś udowodnić. Szkoda mieć w kimś takim 'wroga', bo to bardzo dobry trener, a jego zwolnienie było przejawem 'paniki', którą obserwujemy w Chelsea
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
7 czerwca 2011, 11:59 [cytuj]
gdzies czytalem ze Mr dutch bedzie chcial sie bratac ze starymi kumplami z WHL mozna mu niepotrzebny szrot wcisnac, ale jego kumpli juz zbytnio nie ma u nas
gdzies czytalem ze Mr dutch bedzie chcial sie bratac ze starymi kumplami z WHL mozna mu niepotrzebny szrot wcisnac, ale jego kumpli juz zbytnio nie ma u nas
7 czerwca 2011, 12:52 [cytuj]
Keane mówił ,że chce zostać w Londynie ,WHU spadł ,ale teraz może go Fulham weźmie.W razie czego jest jeszcze Jenas ,a jakby wzięli Bentleya to byłoby wspaniale,ale to raczej nierealne.
Keane mówił ,że chce zostać w Londynie ,WHU spadł ,ale teraz może go Fulham weźmie.W razie czego jest jeszcze Jenas ,a jakby wzięli Bentleya to byłoby wspaniale,ale to raczej nierealne
7 czerwca 2011, 13:26 [cytuj]
Bentley ma przejść do jakiegoś bieniaminka, bodajże do QPR. Słyszałem też o możliwości tranferu Keana do Fulham za małe ale jednak jakieś pieniądze
Bentley ma przejść do jakiegoś bieniaminka, bodajże do QPR. Słyszałem też o możliwości tranferu Keana do Fulham za małe ale jednak jakieś pieniądze
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
7 czerwca 2011, 14:22 [cytuj]
a ja slyszalem ze bentley ma przejsc do wisly krakow

on loan
a ja slyszalem ze bentley ma przejsc do wisly krakow :D on loan
7 czerwca 2011, 14:29 [cytuj]
http://www.footylatest.com/tottenham-set-to-offload-10-million-rated-star-to-sunderland/22589?
http://www.footylatest.com/tottenham-set-to-offload-10-million-rated-star-to-sunderland/22589?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 czerwca 2011, 14:59 [cytuj]
cieszymy sie cieszymy
cieszymy sie cieszymy :D
7 czerwca 2011, 16:57 [cytuj]
jasiowaty powiedział/a:
Jol w Fulham

A no prawda
http://www.fulhamfc.com/Club/News/NewsArticles/2011/June/MartinJolInterview.aspx
A no prawda
http://www.fulhamfc.com/Club/News/NewsArticles/2011/June/MartinJolInterview.aspx
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 czerwca 2011, 19:17 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6969798,00.html?
Czyli najbliższy transfer 1 września...
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6969798,00.html?
Czyli najbliższy transfer 1 września
7 czerwca 2011, 20:11 [cytuj]
Napastnik Arsenalu - Nicolas Bendtner, ujawnił w wywiadzie dla duńskiej prasy, że postanowił tego lata opuścić klub z The Emirates Stadium. Powodem takiej decyzji, był brak regularnych występów w pierwszej jedenastce "Kanonierów" w ubiegłym sezonie.
Napastnik Arsenalu - Nicolas Bendtner, ujawnił w wywiadzie dla duńskiej prasy, że postanowił tego lata opuścić klub z The Emirates Stadium. Powodem takiej decyzji, był brak regularnych występów w pierwszej jedenastce "Kanonierów" w ubiegłym sezonie
7 czerwca 2011, 21:24 [cytuj]
I co chciałbyś jakiegoś drewniaka większego od Croucha? No chyba coś mi się zdaje że Bendtner walczył by tylko o ławke rezerwowych. Ja bym zarzucił sie na Gabbego Agbonlahora lub Hugo Rodallege
I co chciałbyś jakiegoś drewniaka większego od Croucha? No chyba coś mi się zdaje że Bendtner walczył by tylko o ławke rezerwowych. Ja bym zarzucił sie na Gabbego Agbonlahora lub Hugo Rodallege;)
7 czerwca 2011, 21:25 [cytuj]
I co chciałbyś jakiegoś drewniaka większego od Croucha? No chyba coś mi się zdaje że Bendtner walczył by tylko o ławke rezerwowych. Ja bym zarzucił sie na Gabbego Agbonlahora lub Hugo Rodallege
I co chciałbyś jakiegoś drewniaka większego od Croucha? No chyba coś mi się zdaje że Bendtner walczył by tylko o ławke rezerwowych. Ja bym zarzucił sie na Gabbego Agbonlahora lub Hugo Rodallege;)