Forum dyskusyjne
1 sierpnia 2011, 15:38 [cytuj]
Stanislao widzę że jesteś zorientowany. poprosiłbym Ciebie abyś przedstawił nam zarobki piłkarzy z naszej lini pomocy i ataku. bo obrony i bramkarza się już nie czepiamy. może być link. ale te top 5 byś napisał. gdzie w tych zarobkach jest Modric. To właśnie nasz problem że 4 miesiące temu nie podnieśliśmy mu pensji. To mózg naszej drużyny a zarząd go trochę olał. proszę o dane.
Stanislao widzę że jesteś zorientowany. poprosiłbym Ciebie abyś przedstawił nam zarobki piłkarzy z naszej lini pomocy i ataku. bo obrony i bramkarza się już nie czepiamy. może być link. ale te top 5 byś napisał. gdzie w tych zarobkach jest Modric. To właśnie nasz problem że 4 miesiące temu nie podnieśliśmy mu pensji. To mózg naszej drużyny a zarząd go trochę olał. proszę o dane
1 sierpnia 2011, 15:46 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspurs.tv/forum/players-lounge/20918-spurs-economics-club-wage-structure.html
Wszystko.
Modric - 75k
Bale - 75k
i dla porówniania
Keane - 65k
Crouch - 65k
Cyrk. Z czymś takim to do Rozmów w Toku, a nie Champions League
http://www.tottenhamhotspurs.tv/forum/players-lounge/20918-spurs-economics-club-wage-structure.html
Wszystko.
Modric - 75k
Bale - 75k
i dla porówniania
Keane - 65k
Crouch - 65k
Cyrk. Z czymś takim to do Rozmów w Toku, a nie Champions League :|
1 sierpnia 2011, 15:57 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7075882,00.html
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7075882,00.html
1 sierpnia 2011, 16:16 [cytuj]
Stanislao- z tego co wiem, to Modric zarabia 45k a nie 75. Bale, owszem, bo nie dawno podpisal nowy kontrakt (został tym samym najlepiej opłacanym piłkarzem w naszej historii-trąbili o tym swego czasu) Malo wiarygodne źródło(nie zebym sie czepial). Nie zmienia to faktu, ze faktycznie zarobki w naszym zespole sa nieadekwatne do klasy zawodnika.
Stanislao- z tego co wiem, to Modric zarabia 45k a nie 75. Bale, owszem, bo nie dawno podpisal nowy kontrakt (został tym samym najlepiej opłacanym piłkarzem w naszej historii-trąbili o tym swego czasu) Malo wiarygodne źródło(nie zebym sie czepial). Nie zmienia to faktu, ze faktycznie zarobki w naszym zespole sa nieadekwatne do klasy zawodnika
1 sierpnia 2011, 16:57 [cytuj]
pamientajcie że tylko tak troche są nierówne

. Ja bym chętnie widział Weissa w naszym zespole, świetny sezon w Glasgow Rangers, brak kontraktu z City (chyba)
pamientajcie że tylko tak troche są nierówne:D. Ja bym chętnie widział Weissa w naszym zespole, świetny sezon w Glasgow Rangers, brak kontraktu z City (chyba)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
1 sierpnia 2011, 17:09 [cytuj]
heh, swego czasu napisałem, że byłbym zwolennikiem ewentualnego transferu Bartona, dziś czytam, że jego przygoda z Newcastle dobiegła końca i można go wyrwać na zasadzie wolnego transferu...
ja bym zaryzykował, w środku pola przydałby się ktoś kto mógłby konkurować z Sandro, to dobry i konkretny piłkarz, w chwili obecnej dałby drużynie więcej niż Palacios ... i nie musielibyśmy za niego płacić jak za Parkera ...
oczywiście Barton nie będzie nam potrzebny jeśli potwierdzą się doniesienia dot. Diarry (ponoć zaklepany), ale jeśli Francuz do nas nie trafi ... to why not !
heh, swego czasu napisałem, że byłbym zwolennikiem ewentualnego transferu Bartona, dziś czytam, że jego przygoda z Newcastle dobiegła końca i można go wyrwać na zasadzie wolnego transferu...
ja bym zaryzykował, w środku pola przydałby się ktoś kto mógłby konkurować z Sandro, to dobry i konkretny piłkarz, w chwili obecnej dałby drużynie więcej niż Palacios ... i nie musielibyśmy za niego płacić jak za Parkera ... :)
oczywiście Barton nie będzie nam potrzebny jeśli potwierdzą się doniesienia dot. Diarry (ponoć zaklepany), ale jeśli Francuz do nas nie trafi ... to why not !
1 sierpnia 2011, 17:19 [cytuj]
Piszę w nawiązaniu do naszej wiadomości z 26.06. HR powiedział że najpierw sprzeda kilku zawodników (4-5) a potem coś kupi. minął miesiąc . ze sprzedarzą kiepsko a z zakupami jeszcze gorzej. woodgate chyba odszedł tylko z tych co HR typował.
apropo redukcji tygodniówek. to warto pomyśleć o zatrudnieniu jednej albo dwóch gwiazd z tym maxem do płacemnia. kluczowym zawodnikom podnieść tygodniówki na zasadzie renegocjacji umów. i przede wszystkim jak to mówimy pozbyć się szrotu i stawiać na młodych. za długą mamy kadrę do opłacenia.wtedy tylko wydatki będą jakościowo takie same jak kilku średniaków (5) zastąpi dwóch fachowców co na samo nazwisko przeciwnicy robią w pory.
Piszę w nawiązaniu do naszej wiadomości z 26.06. HR powiedział że najpierw sprzeda kilku zawodników (4-5) a potem coś kupi. minął miesiąc . ze sprzedarzą kiepsko a z zakupami jeszcze gorzej. woodgate chyba odszedł tylko z tych co HR typował.
apropo redukcji tygodniówek. to warto pomyśleć o zatrudnieniu jednej albo dwóch gwiazd z tym maxem do płacemnia. kluczowym zawodnikom podnieść tygodniówki na zasadzie renegocjacji umów. i przede wszystkim jak to mówimy pozbyć się szrotu i stawiać na młodych. za długą mamy kadrę do opłacenia.wtedy tylko wydatki będą jakościowo takie same jak kilku średniaków (5) zastąpi dwóch fachowców co na samo nazwisko przeciwnicy robią w pory
1 sierpnia 2011, 17:57 [cytuj]
http://www.spurs-web.com/spurs-news/spurs-linked-12m-bid-italian-striker/?
http://www.spurs-web.com/spurs-news/spurs-linked-12m-bid-italian-striker/?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
1 sierpnia 2011, 18:24 [cytuj]
Llorente to to nie jest ale statystyki ma nienajgorsze. 140 bramek w ultra defensywnej serie A musi robic wrażenie.
Llorente to to nie jest ale statystyki ma nienajgorsze. 140 bramek w ultra defensywnej serie A musi robic wrażenie
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
1 sierpnia 2011, 20:08 [cytuj]
Kolejne nazwisko: Nilmar, ponoć rozmawiamy już z Villarreal w sprawie tego transferu, stay tuned ;>
Kolejne nazwisko: Nilmar, ponoć rozmawiamy już z Villarreal w sprawie tego transferu, stay tuned ;>
1 sierpnia 2011, 20:33 [cytuj]
To jak w końcu chcecie to podnieść, bo nikt się w sumie nie wypowiedział. No, dawać ekonomiczni geniusze.
To jak w końcu chcecie to podnieść, bo nikt się w sumie nie wypowiedział. No, dawać ekonomiczni geniusze
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
1 sierpnia 2011, 21:13 [cytuj]
do aapa. mając 200 tys.na 4 graczy tzw. szrot po 50 tys tygodniówki. sprzedać w pierwszej kolejności. dwóch nowych zakupić za modrica (30 mln - np vucinic poszedł za 15 czyli pomocnika i napastnika jesteśmy w stanie) wypłacić tym dwóm nowym naszego maxa czyli 75tys. albo zaszaleć i po 80. czyli 160 tys i podnieść najlepszym 4 zawodnikom po 10 tys. mamy dwóch nowych i 4 kluczowych happy . a bentley i inny szrot out. ta sama kasa jest w banku. bez manka
do aapa. mając 200 tys.na 4 graczy tzw. szrot po 50 tys tygodniówki. sprzedać w pierwszej kolejności. dwóch nowych zakupić za modrica (30 mln - np vucinic poszedł za 15 czyli pomocnika i napastnika jesteśmy w stanie) wypłacić tym dwóm nowym naszego maxa czyli 75tys. albo zaszaleć i po 80. czyli 160 tys i podnieść najlepszym 4 zawodnikom po 10 tys. mamy dwóch nowych i 4 kluczowych happy . a bentley i inny szrot out. ta sama kasa jest w banku. bez manka
1 sierpnia 2011, 21:15 [cytuj]
http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/tottenham-set-to-agree-deal-for-real-madrid-pair-9654/?
Na ITK trąbią o parze z Realu już długi czas. Oby to była prawda.
http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/tottenham-set-to-agree-deal-for-real-madrid-pair-9654/?
Na ITK trąbią o parze z Realu już długi czas. Oby to była prawda
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
1 sierpnia 2011, 21:33 [cytuj]
niestety Llorente gra w Primera Division a nie w Serie A.

A co do pary z Realu ciekawe ile by chcieli żeby Tottenham dołożył do transferu ponieważ chyba nikt nie jest taki głupi by sprzedawać dwóch jenakże uzdolnionych piłkarzy światowej klasy za jednego piłkarza który nawet nie będzie grał w LM a żadnych sukcesów nie ma na swooim koncie
niestety Llorente gra w Primera Division a nie w Serie A.;) A co do pary z Realu ciekawe ile by chcieli żeby Tottenham dołożył do transferu ponieważ chyba nikt nie jest taki głupi by sprzedawać dwóch jenakże uzdolnionych piłkarzy światowej klasy za jednego piłkarza który nawet nie będzie grał w LM a żadnych sukcesów nie ma na swooim koncie
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
1 sierpnia 2011, 21:46 [cytuj]
Ja również PRZYSTAJE NA TO aapa - podniesienie zarobków do 110k - to strzał w kolano. Nie mamy perto-dolarów jak City, wujka Abramowicza na loży honorowej ani - a może przede wszystkim stadionu na minimum 60 tys miejsc jak Anale i MU. 2 lata i znajdziemy się tam gdzie teraz jest Portsmouth

Ale kasa dla jednego tyko zawodnika rzędu 110k [patrz - Drogba gdyby jakimś cudem u nas zagrał, Modric] - jest realna pod warunkiem, że team nie traci do 4 miejsca więcej niż 3 punktów a zawodnik gra nie mniej niż 45 minut w meczu. Wiem, że przypomina to budowanie kominów płacowych - ale nie mamy wyjścia - musimy wynaleźć jakiś półśrodek przynajmniej do momentu kiedy nie wybudujemy dodatkowych 24 tysięcy miejsc na WHL.
Ja również PRZYSTAJE NA TO aapa - podniesienie zarobków do 110k - to strzał w kolano. Nie mamy perto-dolarów jak City, wujka Abramowicza na loży honorowej ani - a może przede wszystkim stadionu na minimum 60 tys miejsc jak Anale i MU. 2 lata i znajdziemy się tam gdzie teraz jest Portsmouth:bezradny: Ale kasa dla jednego tyko zawodnika rzędu 110k [patrz - Drogba gdyby jakimś cudem u nas zagrał, Modric] - jest realna pod warunkiem, że team nie traci do 4 miejsca więcej niż 3 punktów a zawodnik gra nie mniej niż 45 minut w meczu. Wiem, że przypomina to budowanie kominów płacowych - ale nie mamy wyjścia - musimy wynaleźć jakiś półśrodek przynajmniej do momentu kiedy nie wybudujemy dodatkowych 24 tysięcy miejsc na WHL.:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 sierpnia 2011, 22:44 [cytuj]
bambi powiedział/a:
niestety Llorente gra w Primera Division a nie w Serie A.

przykro mi kochanie że nie zabłysłeś. chodzi tu o Gilardino.
Jestem za Gilardino i przeciw Nilmarowi. Nie podoba mi się ten chłopak, a Gilardino może zaskoczyć w naszej lokomotywie.
przykro mi kochanie że nie zabłysłeś. chodzi tu o Gilardino.
Jestem za Gilardino i przeciw Nilmarowi. Nie podoba mi się ten chłopak, a Gilardino może zaskoczyć w naszej lokomotywie
.upadamy na dno by odbić się od niego.
1 sierpnia 2011, 23:01 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-target-la-liga-striker-after-missing-out-on-
o coś się dzieje!
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-target-la-liga-striker-after-missing-out-on-
o coś się dzieje! :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
1 sierpnia 2011, 23:05 [cytuj]
tottenham gada z lioriente(czy jak tam on ma xD) !
tottenham gada z lioriente(czy jak tam on ma xD) !
1 sierpnia 2011, 23:27 [cytuj]
@rafo thfc, ale dać taką kasę tylko jednemu zawodnikowi, to strzał w oba kolana. Nikt z nim nie będzie chciał grać. To musiałby być jakiś hipnotyzer typu Murinho czy E'eto z reprezentacji Kamerunu.
@rafo thfc, ale dać taką kasę tylko jednemu zawodnikowi, to strzał w oba kolana. Nikt z nim nie będzie chciał grać. To musiałby być jakiś hipnotyzer typu Murinho czy E'eto z reprezentacji Kamerunu
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
1 sierpnia 2011, 23:31 [cytuj]
Zostając na dotychczasowym pułapie tygodniówek świat nas wyprzedzi. Specjaliście z Deloitte'a nie pozostawiają złudzeń - tendencja do przepłacania nie ustanie, nie poradzisz
http://www.bbc.co.uk/news/business-13679632
Zostając na dotychczasowym pułapie tygodniówek świat nas wyprzedzi. Specjaliście z Deloitte'a nie pozostawiają złudzeń - tendencja do przepłacania nie ustanie, nie poradzisz :]
http://www.bbc.co.uk/news/business-13679632