Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
2 sierpnia 2011, 17:38 [cytuj]
Działacze Stoke otwarcie mówią o chęci pozyskania Palaciosa.

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/08/02/wtorek-w-premier-league-valencia-odrzucila-oferte-arsenalu-m/
Działacze Stoke otwarcie mówią o chęci pozyskania Palaciosa. http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/08/02/wtorek-w-premier-league-valencia-odrzucila-oferte-arsenalu-m/
2 sierpnia 2011, 19:12 [cytuj]
Kur** jak kupimy zarate to kupuje karnet !
Kur** jak kupimy zarate to kupuje karnet !
2 sierpnia 2011, 20:13 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
Działacze Stoke otwarcie mówią o chęci pozyskania Palaciosa.

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/08/02/wtorek-w-premier-league-valencia-odrzucila-oferte-arsenalu-m/[/quote]

Czytałeś co tam piszą!? Według tego portalu Palacios jest skrzydłowym
Czytałeś co tam piszą!? Według tego portalu Palacios jest skrzydłowym
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 sierpnia 2011, 21:34 [cytuj]
Tak Zarate! Wydaje się o wiele lepszą propozycją do rozważenia niż Gilardino, choćby dlatego, że jest młodszy o 5 lat... i o 50% tańszy niż Lliorente..:mysli:
Tak Zarate! Wydaje się o wiele lepszą propozycją do rozważenia niż Gilardino, choćby dlatego, że jest młodszy o 5 lat... i o 50% tańszy niż Lliorente..:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 sierpnia 2011, 23:48 [cytuj]
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Tottenham-Hotspur-striker-Jermain-Defoe-to-ask-Harry-Redknapp-for-a-loan-to-boost-England-chances-article778990.html
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Tottenham-Hotspur-striker-Jermain-Defoe-to-ask-Harry-Redknapp-for-a-loan-to-boost-England-chances-article778990.html
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 sierpnia 2011, 23:57 [cytuj]
Już wole moim zdaniem kupic Jeffren :P
Już wole moim zdaniem kupic Jeffren :P
3 sierpnia 2011, 00:01 [cytuj]
O tempora, o mores, o kurwa. Panowie ogarnijta się z tym idiotycznymi, jednozdaniowymi, absolutnie nic nie wnoszącymi postami. Wątek pęka w szwach od tego badziewia. Proszę. I ostrzegam.
O tempora, o mores, o kurwa. Panowie ogarnijta się z tym idiotycznymi, jednozdaniowymi, absolutnie nic nie wnoszącymi postami. Wątek pęka w szwach od tego badziewia. Proszę. I ostrzegam
3 sierpnia 2011, 00:30 [cytuj]
Lepiej niech tu śmiecą niż mają ciągnąć nic nie warte wątki pod artykułami, przeważnie niczym nie związane z artykułem. Paradoks jest taki, że aktywności transferowej nie ma praktycznie żadnej a nadrukowane jest dwa razy więcej postów niż w poprzednim oknie.
Lepiej niech tu śmiecą niż mają ciągnąć nic nie warte wątki pod artykułami, przeważnie niczym nie związane z artykułem. Paradoks jest taki, że aktywności transferowej nie ma praktycznie żadnej a nadrukowane jest dwa razy więcej postów niż w poprzednim oknie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 sierpnia 2011, 09:28 [cytuj]
1028 wpisów o dupie...zastanawiam się czy tutaj pisza kibice Spurs czy fani Pudelka,którzy mają mało newsów w wakacje jak jest przerwa w serialach...wiocha.
1028 wpisów o dupie...zastanawiam się czy tutaj pisza kibice Spurs czy fani Pudelka,którzy mają mało newsów w wakacje jak jest przerwa w serialach...wiocha
3 sierpnia 2011, 09:46 [cytuj]
Ja popieram wpisy każdego użytkownika. nie możemy dzielić użytkowników na lepszych i gorszych. na tych co piszą jedno zdanie czy całą litanie. Fakt jest taki że kibiców i użytkowników nam przybywa. Ja chociaż jestem długo zalogowany to dopiero w ostatnim miesiącu dodałem trochę postów. kilka lat temu nie trzeba się było wysilać bo była to konwersacja bardziej koleżeńska. Ale użytkowników przybywa i nie dysktyminuję tych co się zalogowali miesiąc temu bo widzę że piszą bardzo konkretnie co niektórzy. nie chcecie się włączać do dyskusji to nie zabraniajcie tego innym. Każdy kibicuje na swój sposób. Cel mamy jeden. MARTWIMY SIĘ CO BĘDZIE Z NASZYM KLUBEM.
Ja popieram wpisy każdego użytkownika. nie możemy dzielić użytkowników na lepszych i gorszych. na tych co piszą jedno zdanie czy całą litanie. Fakt jest taki że kibiców i użytkowników nam przybywa. Ja chociaż jestem długo zalogowany to dopiero w ostatnim miesiącu dodałem trochę postów. kilka lat temu nie trzeba się było wysilać bo była to konwersacja bardziej koleżeńska. Ale użytkowników przybywa i nie dysktyminuję tych co się zalogowali miesiąc temu bo widzę że piszą bardzo konkretnie co niektórzy. nie chcecie się włączać do dyskusji to nie zabraniajcie tego innym. Każdy kibicuje na swój sposób. Cel mamy jeden. MARTWIMY SIĘ CO BĘDZIE Z NASZYM KLUBEM
3 sierpnia 2011, 10:06 [cytuj]
A właśnie, ze powinniśmy dzielić użytkowników na lepszych i gorszych. Loguje się taki jeden z drugim, ani cześć, ani pocałuj w d... a cała wypowiedź ogranicza się do wymienienia nazwiska (najczęściej z powietrza) albo do lania łez jakby świat się walił. Kiedyś, tu do redaktorów uwaga, Spursmania stała wysoko merytorycznie. Widać w kibicach też inflacja, kibic gorszy (tak tak wiem wszyscy życie oddadzą) wypiera lepszego.
A właśnie, ze powinniśmy dzielić użytkowników na lepszych i gorszych. Loguje się taki jeden z drugim, ani cześć, ani pocałuj w d... a cała wypowiedź ogranicza się do wymienienia nazwiska (najczęściej z powietrza) albo do lania łez jakby świat się walił. Kiedyś, tu do redaktorów uwaga, Spursmania stała wysoko merytorycznie. Widać w kibicach też inflacja, kibic gorszy (tak tak wiem wszyscy życie oddadzą) wypiera lepszego
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
3 sierpnia 2011, 10:23 [cytuj]
O tak. Tutaj powinny być tylko posty Wielkiego Brata z jedynie słuszną linią myślenia.
O tak. Tutaj powinny być tylko posty Wielkiego Brata z jedynie słuszną linią myślenia
3 sierpnia 2011, 10:41 [cytuj]
Nie przesadzajmy, istnieje coś takiego jak wolność słowa i każdy ma prawo się wypowiedzieć. Nie każdy ma doświadczenie dziennikarskie aby zrobić to w "wspaniałym" stylu. Co poniektórzy chcą chyba by Spursmania była towarzystwem zgryźliwych tetryków, towarzystwa wzajemnej adoracji. Często się zdarza że nowy użytkownik jest jechany przez starych, bo to przecież oni wiedzą najlepiej. Pamiętajmy że kibicujemy najlepszemu klubowi na świecie i powinniśmy stanowić zgraną grupę, gdzie młodsi kibice powinni słuchać rad starszych. A że ten temat się strasznie rozrósł to dlatego że:
nic się zbytnio na rynku spursferowym nie dzieje, przez co w wątek jest wkraczają tematy około transferowe.
Pozdrawiam wszystkich fanów kogutów
COYS :)
Nie przesadzajmy, istnieje coś takiego jak wolność słowa i każdy ma prawo się wypowiedzieć. Nie każdy ma doświadczenie dziennikarskie aby zrobić to w "wspaniałym" stylu. Co poniektórzy chcą chyba by Spursmania była towarzystwem zgryźliwych tetryków, towarzystwa wzajemnej adoracji. Często się zdarza że nowy użytkownik jest jechany przez starych, bo to przecież oni wiedzą najlepiej. Pamiętajmy że kibicujemy najlepszemu klubowi na świecie i powinniśmy stanowić zgraną grupę, gdzie młodsi kibice powinni słuchać rad starszych. A że ten temat się strasznie rozrósł to dlatego że: nic się zbytnio na rynku spursferowym nie dzieje, przez co w wątek jest wkraczają tematy około transferowe. Pozdrawiam wszystkich fanów kogutów COYS :)
3 sierpnia 2011, 10:45 [cytuj]
jak mozna traktowac powaznie ludzi ktorzy wypisuja BZDURY?! tak jak w zyciu, jak slysze, ze ktos gada jakies poronione rzeczy to sie od niego odcinam/nie slucham/zartuje (jedny bron przeciwko glupocie :D ). Jesli ktos pisze,(to tylko przyklad) "działacze Stoke otwarcie mowią (!) o pozyskaniu Palaciosa" i podaje zrodło - sportowe fakty (rownie dobrze mozna skreslic slowo 'sportowe' i zostanie nam tytuł jakze opiniotworczej gazety :rotfl: to ja sie pytam, jak traktowac takich uzytkownikow na powaznie? Jak dlamnie niech sobie wypisuja te bzdury,wali mnie to :luzik: ale nie ukrywam, ze znacznie przyjemniej czyta sie cos co ma związek faktycznie z transferami a nie teksty w stylu - aaa ja to chcialbym zeby....ten przyszedl i ten odszedl..bla bla bla. Moze trzeba zalozyc temat - moje marzenia, pierwsza jedenastka of my dream - nie mam pojecia. Jest temat "spam", jest "FM" dlaczego tam nie mozna przeniesc swoich marzen - nie wiem :bezradny:
jak mozna traktowac powaznie ludzi ktorzy wypisuja BZDURY?! tak jak w zyciu, jak slysze, ze ktos gada jakies poronione rzeczy to sie od niego odcinam/nie slucham/zartuje (jedny bron przeciwko glupocie :D ). Jesli ktos pisze,(to tylko przyklad) "działacze Stoke otwarcie mowią (!) o pozyskaniu Palaciosa" i podaje zrodło - sportowe fakty (rownie dobrze mozna skreslic slowo 'sportowe' i zostanie nam tytuł jakze opiniotworczej gazety :rotfl: to ja sie pytam, jak traktowac takich uzytkownikow na powaznie? Jak dlamnie niech sobie wypisuja te bzdury,wali mnie to :luzik: ale nie ukrywam, ze znacznie przyjemniej czyta sie cos co ma związek faktycznie z transferami a nie teksty w stylu - aaa ja to chcialbym zeby....ten przyszedl i ten odszedl..bla bla bla. Moze trzeba zalozyc temat - moje marzenia, pierwsza jedenastka of my dream - nie mam pojecia. Jest temat "spam", jest "FM" dlaczego tam nie mozna przeniesc swoich marzen - nie wiem :bezradny:
3 sierpnia 2011, 10:57 [cytuj]
@Raptus1, masz na myśli swoje?
@Raptus1, masz na myśli swoje?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
3 sierpnia 2011, 11:20 [cytuj]
Niech piszą co chcą. NIKT Z NAS NIE MA WPŁYWU NA TRANSFERY. Nikt nie zadecyduje czy zawodnik ma umiejetności czy nie, czy jest zdrowy ,czy ma jakieś dolegliwości i ile ma zarabiać. O tym decyduje cały sztab ludzi z prezesem i menagerem na czele. My możemy tylko napisać czy doceniamy zawodnika i czy go lubimy, bo żaden z nas nie jest trenerem PRO. a na forum to każdy jest po trochę trenerem i menagerem. to jest fajne. Osobiście jestem absolwentem AWF, do Angli w footbolu mamy daleko. Pomimo że się znam na piłce 99% z Was mnie skrytykuje. I to jest zajebiste :) Pozdrawiam
Niech piszą co chcą. NIKT Z NAS NIE MA WPŁYWU NA TRANSFERY. Nikt nie zadecyduje czy zawodnik ma umiejetności czy nie, czy jest zdrowy ,czy ma jakieś dolegliwości i ile ma zarabiać. O tym decyduje cały sztab ludzi z prezesem i menagerem na czele. My możemy tylko napisać czy doceniamy zawodnika i czy go lubimy, bo żaden z nas nie jest trenerem PRO. a na forum to każdy jest po trochę trenerem i menagerem. to jest fajne. Osobiście jestem absolwentem AWF, do Angli w footbolu mamy daleko. Pomimo że się znam na piłce 99% z Was mnie skrytykuje. I to jest zajebiste :) Pozdrawiam
3 sierpnia 2011, 12:03 [cytuj]
Ale z was...
Zamiast dyskutować o ruchach naszego kochanego klubu i tym podobnym to wy chcecie podzielić nas na gorszych i lepszych? Paru starszych userów wypina się na nowych i odrazu kłutnia..

aapa nie ogar :)
teraz czekam żeby mnie na gorszego dał :)
Ale z was... Zamiast dyskutować o ruchach naszego kochanego klubu i tym podobnym to wy chcecie podzielić nas na gorszych i lepszych? Paru starszych userów wypina się na nowych i odrazu kłutnia.. aapa nie ogar :) teraz czekam żeby mnie na gorszego dał :)
To dare is to do.
3 sierpnia 2011, 12:15 [cytuj]
dobra, lepiej już było. Piszcie zdrowi. Jest jeszcze życie gdzie indziej.
dobra, lepiej już było. Piszcie zdrowi. Jest jeszcze życie gdzie indziej
3 sierpnia 2011, 12:29 [cytuj]
:zalamka:

ps: ogar to coś takiego jak ogr?
:zalamka: ps: ogar to coś takiego jak ogr?
3 sierpnia 2011, 12:52 [cytuj]
Nie, twoje o Wielki Cenzorze aapa.
Nie, twoje o Wielki Cenzorze aapa
|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 49 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się