Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
3 sierpnia 2011, 13:04 [cytuj]
Ciebie to w pierwszej kolejności należy wyłączyć, bo nie dość, ze głupoty gadasz, to jeszcze sam w nie wierzysz. Nasz ty oldboju.
Ciebie to w pierwszej kolejności należy wyłączyć, bo nie dość, ze głupoty gadasz, to jeszcze sam w nie wierzysz. Nasz ty oldboju
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
3 sierpnia 2011, 13:08 [cytuj]
Moje zdanie jest mnie więcej pośrodku. Zgadzam się z faktem że nowi użytkownicy muszą się bardziej wysilić jak wstawiają posty i komentarze, dlatego że nikt ich nie zna i na podstawie tych komentarzy wyrabiamy sobie opinie na ich temat. Jak ktoś tu jest kilka lat i pisze merytorycznie to nawet jak napisze bzdurę to każdy potraktuje to jako żart, bo wszyscy go znają i wiedzą że duszą i sercem z naszym klubem. Skąd możemy to wiedzieć o nowych użytkownikach!? Muszą sobie wyrobić dobrą opinie pisząc merytorycznie korzystając przy tym z odpowiednich źródeł, nie takich w których tylko data newsu jest prawdą!
Jeśli chodzi o forum to pamiętamy czasy Shoutboxa i dlaczego został zlikwidowany, żeby wszystkie bzdury przenieść na forum i prawie się udało, prawie bo jeszcze trochę ukrywa się pod artykułami, ale przynajmniej nie ma ich na głównej. Jak ktoś chce pisać bzdury i poznać się z tej strony to chyba forum to miejsce dla niego, trochę dużo postów, ale niedługo da się cynk Pawłowi, żeby zamknął temat i będzie po sprawie.
Moje zdanie jest mnie więcej pośrodku. Zgadzam się z faktem że nowi użytkownicy muszą się bardziej wysilić jak wstawiają posty i komentarze, dlatego że nikt ich nie zna i na podstawie tych komentarzy wyrabiamy sobie opinie na ich temat. Jak ktoś tu jest kilka lat i pisze merytorycznie to nawet jak napisze bzdurę to każdy potraktuje to jako żart, bo wszyscy go znają i wiedzą że duszą i sercem z naszym klubem. Skąd możemy to wiedzieć o nowych użytkownikach!? Muszą sobie wyrobić dobrą opinie pisząc merytorycznie korzystając przy tym z odpowiednich źródeł, nie takich w których tylko data newsu jest prawdą! Jeśli chodzi o forum to pamiętamy czasy Shoutboxa i dlaczego został zlikwidowany, żeby wszystkie bzdury przenieść na forum i prawie się udało, prawie bo jeszcze trochę ukrywa się pod artykułami, ale przynajmniej nie ma ich na głównej. Jak ktoś chce pisać bzdury i poznać się z tej strony to chyba forum to miejsce dla niego, trochę dużo postów, ale niedługo da się cynk Pawłowi, żeby zamknął temat i będzie po sprawie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 sierpnia 2011, 13:37 [cytuj]
To jest lista zawodników, z którymi wg mnie Levy powinien się kontaktować:

NAPASTNICY:
1.Leandro Damiao
2.Fernando Llorente
3.Alberto Gilardino

ŚRODKOWI POMOCNICY(w przypadku odejścia Modrića)
1.Paulo Henrique Ganso
2.Ever Banega
3.Yann M'Vila
4.Javi Martinez

BOCZNI POMOCNICY(w przypadku odejścia Bale'a)
1.Eden Hazard (raczej mało prawdopodobny)
2.Shinji Kagawa
3.Juan Manuel Mata
4.Marvin Martin
5.Eljero Elia
To jest lista zawodników, z którymi wg mnie Levy powinien się kontaktować: NAPASTNICY: 1.Leandro Damiao 2.Fernando Llorente 3.Alberto Gilardino ŚRODKOWI POMOCNICY(w przypadku odejścia Modrića) 1.Paulo Henrique Ganso 2.Ever Banega 3.Yann M'Vila 4.Javi Martinez BOCZNI POMOCNICY(w przypadku odejścia Bale'a) 1.Eden Hazard (raczej mało prawdopodobny) 2.Shinji Kagawa 3.Juan Manuel Mata 4.Marvin Martin 5.Eljero Elia
Dla przyjaciół JD18;)
3 sierpnia 2011, 13:42 [cytuj]
DADI, chcesz Banege, bo mamy za mało imprezowiczów w zespole?;)
DADI, chcesz Banege, bo mamy za mało imprezowiczów w zespole?;)
3 sierpnia 2011, 13:46 [cytuj]
Z tej listy chciałbym przede wszystkim Leandro Damiao, Alberto Gilardino, Ganso i Marvina Martina. Jako pierwszego wziąłbym Ganso i Leandro Damiao:D
Z tej listy chciałbym przede wszystkim Leandro Damiao, Alberto Gilardino, Ganso i Marvina Martina. Jako pierwszego wziąłbym Ganso i Leandro Damiao:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
3 sierpnia 2011, 13:55 [cytuj]
Cała ta afera zaczęła się od Palaciosa w Stoke i tego że jest skrzydłowym. Wracając do faktów, takie są pogłoski, a w każdej opowieści może być ziarnko prawdy, szczególnie że już wcześniej się nim interesowali.
http://www.fansfc.com/story/34329.html
Sporo takich newsów wysypało w necie więc są podstawy by twierdzić że jest coś na rzeczy. A ów nieszczęsne polskie tłumaczenie powinno trafić do kategorii "babole polskich dziennikarzy, którzy udają znawców"
Cała ta afera zaczęła się od Palaciosa w Stoke i tego że jest skrzydłowym. Wracając do faktów, takie są pogłoski, a w każdej opowieści może być ziarnko prawdy, szczególnie że już wcześniej się nim interesowali. http://www.fansfc.com/story/34329.html Sporo takich newsów wysypało w necie więc są podstawy by twierdzić że jest coś na rzeczy. A ów nieszczęsne polskie tłumaczenie powinno trafić do kategorii "babole polskich dziennikarzy, którzy udają znawców"
3 sierpnia 2011, 13:57 [cytuj]
DADI powiedział/a:
To jest lista zawodników, z którymi wg mnie Levy powinien się kontaktować:

NAPASTNICY:
1.Leandro Damiao
2.Fernando Llorente
3.Alberto Gilardino

ŚRODKOWI POMOCNICY(w przypadku odejścia Modrića)
1.Paulo Henrique Ganso
2.Ever Banega
3.Yann M'Vila
4.Javi Martinez

BOCZNI POMOCNICY(w przypadku odejścia Bale'a)
1.Eden Hazard (raczej mało prawdopodobny)
2.Shinji Kagawa
3.Juan Manuel Mata
4.Marvin Martin
5.Eljero Elia

Wierzysz w bajke o odejsciu Bale'a? Zaden klub sie nim nie interesuje, zaden nie zlozy oferty.

Btw, jak nastepca Modricia moze byc M'Vila lub Ganso? Przeciez to zupelnie innego profilu pilkarze.
Wierzysz w bajke o odejsciu Bale'a? Zaden klub sie nim nie interesuje, zaden nie zlozy oferty. Btw, jak nastepca Modricia moze byc M'Vila lub Ganso? Przeciez to zupelnie innego profilu pilkarze
3 sierpnia 2011, 14:15 [cytuj]
M'Vila może nie, ale Ganso bardzo podobnie gra do Modrića, tylko sylwetką się różnią, obaj grają ofensywnie, z wielką 'fantazją'.

Co do Banegi: jak trafi pod skrzydła Harry'ego to się imprezy skończą:D
M'Vila może nie, ale Ganso bardzo podobnie gra do Modrića, tylko sylwetką się różnią, obaj grają ofensywnie, z wielką 'fantazją'. Co do Banegi: jak trafi pod skrzydła Harry'ego to się imprezy skończą:D
Dla przyjaciół JD18;)
3 sierpnia 2011, 14:19 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Spursmania stała wysoko merytorycznie.

Tak długo jak jedynymi tematami na forum będą transfery lub okoliczne bzdury tak długo poziom będzie jaki jest :blee:
Tak długo jak jedynymi tematami na forum będą transfery lub okoliczne bzdury tak długo poziom będzie jaki jest :blee:
3 sierpnia 2011, 14:25 [cytuj]
Ganso prawie to samo jeśli o boiskową inteligencje co Modric, spokojny chłopak, idealny zastępca VdV lub żeby razem grali w duecie
Ganso prawie to samo jeśli o boiskową inteligencje co Modric, spokojny chłopak, idealny zastępca VdV lub żeby razem grali w duecie
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
3 sierpnia 2011, 15:56 [cytuj]
śmieszy mnie dzielenie stron na wiarygodne i niewiarygodne... od początku tego tematu wrzucono kilkaset linków i z tego wszystkiego sprawdziło się może z 10... co za różnica czy źródłem są sportowe fakty czy ITK, wiadomość i tak pewnie się nie sprawdzi. jedynym pewnym źródłem jest oficjalna strona, ale czy to znaczy, że nie można dzielić się tym co w prasie piszczy. każdy czytający ma swój rozum i sam może ocenić czy w informację wierzy czy nie.

a Aapa chyba jeszcze pamięta czasy gdy młodzi starym piwo przynosili do szatni, mówili Pan i ustępowali miejsca w autobusie. proponuję spuścić trochę powietrza ze swojego ego i nie udawać lepszego i mądrzejszego niż się jest w rzeczywistości. na szacunek trzeba zasłużyć.
śmieszy mnie dzielenie stron na wiarygodne i niewiarygodne... od początku tego tematu wrzucono kilkaset linków i z tego wszystkiego sprawdziło się może z 10... co za różnica czy źródłem są sportowe fakty czy ITK, wiadomość i tak pewnie się nie sprawdzi. jedynym pewnym źródłem jest oficjalna strona, ale czy to znaczy, że nie można dzielić się tym co w prasie piszczy. każdy czytający ma swój rozum i sam może ocenić czy w informację wierzy czy nie. a Aapa chyba jeszcze pamięta czasy gdy młodzi starym piwo przynosili do szatni, mówili Pan i ustępowali miejsca w autobusie. proponuję spuścić trochę powietrza ze swojego ego i nie udawać lepszego i mądrzejszego niż się jest w rzeczywistości. na szacunek trzeba zasłużyć
3 sierpnia 2011, 16:29 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/wenger-i-redknapp-powalcz-o-samb.html

Może i źródło 'nijakie', ale zapodam...

"Menedżerowie Arsenalu Londyn i Tottenhamu Hotspur Londyn szykują się do walki o obrońcę Blackburn Rovers, Christophera Sambę. Harry Redknapp, menedżer Kogutów, przygotował ofertę opiewającą na 10 milionów funtów.
...".
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/wenger-i-redknapp-powalcz-o-samb.html Może i źródło 'nijakie', ale zapodam... "Menedżerowie Arsenalu Londyn i Tottenhamu Hotspur Londyn szykują się do walki o obrońcę Blackburn Rovers, Christophera Sambę. Harry Redknapp, menedżer Kogutów, przygotował ofertę opiewającą na 10 milionów funtów. ..."
3 sierpnia 2011, 18:21 [cytuj]
JA PIERDOLE!Man.C Daje nam Hajs i adebayora za Lennona.Kpina!Podobno już prowadzone są rozmowy
JA PIERDOLE!Man.C Daje nam Hajs i adebayora za Lennona.Kpina!Podobno już prowadzone są rozmowy
3 sierpnia 2011, 18:35 [cytuj]
Na wstępie zaznaczę, że istnienie pewnej grupy, brzydko (tak pospolicie i przyziemnie) zwanej grupą wzajemnej adoracji jest oczywiste. Taka grupa istnieje, ma się świetnie, knuje przebiełe plany podbojów, jest tajna, elitarna, przynależność doń jest prestiżowa wielce toteż należą nieliczni-najlepsi, wybrani, nie każdy należeć może. Z tego miejsca chciałbym więc solennie zapewnić wszystkich tych, którym włączyło się coś na kształt syndromu oblężonej twierdzy-trwajcie w swym przekonaniu albowiem jest ono słuszne!

Druga sprawa jest taka, że postanowiłem doprecyzować com rzekł wcześniej. No po prostu chodzio mnie o to żeby się zastanowić ze dwa razy zanim się jebnie jakiegoś posta. Zastanowić się czy to aby nie bullshit jaki i czy na pewno jest sens, czy warto. I wcale (serio, serio!) nie o styl czy o "jedynie słuszną linię", czy staż użytkownika tu idzie. Po prostu. Jak to komu Orwellem pachnie to " nawet Bóg
I Bóg im nie pomoże".
Na wstępie zaznaczę, że istnienie pewnej grupy, brzydko (tak pospolicie i przyziemnie) zwanej grupą wzajemnej adoracji jest oczywiste. Taka grupa istnieje, ma się świetnie, knuje przebiełe plany podbojów, jest tajna, elitarna, przynależność doń jest prestiżowa wielce toteż należą nieliczni-najlepsi, wybrani, nie każdy należeć może. Z tego miejsca chciałbym więc solennie zapewnić wszystkich tych, którym włączyło się coś na kształt syndromu oblężonej twierdzy-trwajcie w swym przekonaniu albowiem jest ono słuszne! Druga sprawa jest taka, że postanowiłem doprecyzować com rzekł wcześniej. No po prostu chodzio mnie o to żeby się zastanowić ze dwa razy zanim się jebnie jakiegoś posta. Zastanowić się czy to aby nie bullshit jaki i czy na pewno jest sens, czy warto. I wcale (serio, serio!) nie o styl czy o "jedynie słuszną linię", czy staż użytkownika tu idzie. Po prostu. Jak to komu Orwellem pachnie to " nawet Bóg I Bóg im nie pomoże"
3 sierpnia 2011, 18:46 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:

źródło?
źródło?
3 sierpnia 2011, 19:04 [cytuj]
The Mirror
The Mirror
3 sierpnia 2011, 20:45 [cytuj]
Marcin, dokładnie o to chodzi.
Marcin, dokładnie o to chodzi
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
3 sierpnia 2011, 20:52 [cytuj]
@jackiees, tu nie chodzi o niczyje ego tylko o zwykłą ludzką przyzwoitość: cześć, jestem tu nowy, miło was poznać, pozwólcie, ze dorzucę swoje 3 grosze. Tyle. Tylko tyle. Nikt ci nie każe szanować tego czy innego użytkownika. Tym bardziej, że raczej nikt się tego nie domaga.
@jackiees, tu nie chodzi o niczyje ego tylko o zwykłą ludzką przyzwoitość: cześć, jestem tu nowy, miło was poznać, pozwólcie, ze dorzucę swoje 3 grosze. Tyle. Tylko tyle. Nikt ci nie każe szanować tego czy innego użytkownika. Tym bardziej, że raczej nikt się tego nie domaga
3 sierpnia 2011, 21:35 [cytuj]
jackiees powiedział/a:
śmieszy mnie dzielenie stron na wiarygodne i niewiarygodne... od początku tego tematu wrzucono kilkaset linków i z tego wszystkiego sprawdziło się może z 10... co za różnica czy źródłem są sportowe fakty czy ITK, wiadomość i tak pewnie się nie sprawdzi. jedynym pewnym źródłem jest oficjalna strona, ale czy to znaczy, że nie można dzielić się tym co w prasie piszczy. każdy czytający ma swój rozum i sam może ocenić czy w informację wierzy czy nie.

a Aapa chyba jeszcze pamięta czasy gdy młodzi starym piwo przynosili do szatni, mówili Pan i ustępowali miejsca w autobusie. proponuję spuścić trochę powietrza ze swojego ego i nie udawać lepszego i mądrzejszego niż się jest w rzeczywistości. na szacunek trzeba zasłużyć

Nas śmieszy jak ktoś wrzuca debilne newsy bo nie sprawdził źródła z którego korzysta, zawraca tylko dupę jakimiś pierdołami, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Skoro wiesz że na szacunek trzeba zasłużyć to powinieneś też wiedzieć że pisanie głupot na forum z niesprawdzonych źródeł szacunku ci nie przyniosą, wręcz odwrotnie, narazisz się tylko na śmieszność. Co złego w tym żeby ludzie zastanowili się co umieszczają na forum. Oczywiście nie każdy news musi się sprawdzić, ale jak w newsie piszę że Palacios jest naszym skrzydłowym to można sobie go darować, no chyba że ktoś w celach ironicznych go zamieszcza z odpowiednim komentarzem!
Nas śmieszy jak ktoś wrzuca debilne newsy bo nie sprawdził źródła z którego korzysta, zawraca tylko dupę jakimiś pierdołami, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Skoro wiesz że na szacunek trzeba zasłużyć to powinieneś też wiedzieć że pisanie głupot na forum z niesprawdzonych źródeł szacunku ci nie przyniosą, wręcz odwrotnie, narazisz się tylko na śmieszność. Co złego w tym żeby ludzie zastanowili się co umieszczają na forum. Oczywiście nie każdy news musi się sprawdzić, ale jak w newsie piszę że Palacios jest naszym skrzydłowym to można sobie go darować, no chyba że ktoś w celach ironicznych go zamieszcza z odpowiednim komentarzem!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 60 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się