Forum dyskusyjne
5 sierpnia 2011, 08:43 [cytuj]
Chciałem Ci Wujo przypomnieć, że dla tego "kloca", we wspomnianej przez Ciebie pogoni, był to pierwszy mecz po kontuzji.
Chciałem Ci Wujo przypomnieć, że dla tego "kloca", we wspomnianej przez Ciebie pogoni, był to pierwszy mecz po kontuzji
COYS
5 sierpnia 2011, 09:06 [cytuj]
A Ja jeszcze dodam, że ten "kloc" miał jedną z najwyższych średnich ocen w zespole (według Sky Sports) kiedy wywalczyliśmy czwarte miejsce w lidze.
A Ja jeszcze dodam, że ten "kloc" miał jedną z najwyższych średnich ocen w zespole (według Sky Sports) kiedy wywalczyliśmy czwarte miejsce w lidze
5 sierpnia 2011, 09:33 [cytuj]
Czytalem na Orange Sport INFO, ze chcemy zatrudnc Sambe

.
Czytalem na Orange Sport INFO, ze chcemy zatrudnc Sambe ;)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
5 sierpnia 2011, 10:43 [cytuj]
no i oficjalnie piszą że interesują się Diarrą z Realu Madryt
no i oficjalnie piszą że interesują się Diarrą z Realu Madryt :)
5 sierpnia 2011, 12:20 [cytuj]
Samba i Diarra różnicy w ataku raczej nie zrobią. Chociaż kto wie co knuje Harry...
Samba i Diarra różnicy w ataku raczej nie zrobią. Chociaż kto wie co knuje Harry...:cwaniak:
5 sierpnia 2011, 12:36 [cytuj]
Sadzik powiedział/a:
Chciałem Ci Wujo przypomnieć, że dla tego "kloca", we wspomnianej przez Ciebie pogoni, był to pierwszy mecz po kontuzji
pozniej było podobnie-jest za wolny
Cerbin powiedział/a:
A Ja jeszcze dodam, że ten "kloc" miał jedną z najwyższych średnich ocen w zespole (według Sky Sports) kiedy wywalczyliśmy czwarte miejsce w lidze
zapomniałeś dodać,że z Palaciosem obok.A teraz teoretycznie zajmuje jego miejsce.Ogromna różnica
pozniej było podobnie-jest za wolny
[quote=Cerbin]A Ja jeszcze dodam, że ten "kloc" miał jedną z najwyższych średnich ocen w zespole (według Sky Sports) kiedy wywalczyliśmy czwarte miejsce w lidze
5 sierpnia 2011, 12:40 [cytuj]
"Adebayor- Read my original post... loan with option to buy with `Man C picking up some of his wages.. No medical as yet but close to being finalised."
"Adebayor- Read my original post... loan with option to buy with `Man C picking up some of his wages.. No medical as yet but close to being finalised."
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 sierpnia 2011, 16:32 [cytuj]
Hudd to dziwny przypadek - niby powolny, niby klocowaty, ale gdy w pewnym momencie zabraklo go w skladzie, nagle wszystko przestalo dzialac jak nalezy. Dla mnie to gracz wprowadzajacy spokoj, porzadek i trzymajacy gre. Owszem, ma wady - kto ich nie ma, ale mieszanie go z blotem to zdecydowane naduzycie. A juz mowienie, ze wiekszy pozytek jest z Palaciosa, to ewidentna prowokacja
Hudd to dziwny przypadek - niby powolny, niby klocowaty, ale gdy w pewnym momencie zabraklo go w skladzie, nagle wszystko przestalo dzialac jak nalezy. Dla mnie to gracz wprowadzajacy spokoj, porzadek i trzymajacy gre. Owszem, ma wady - kto ich nie ma, ale mieszanie go z blotem to zdecydowane naduzycie. A juz mowienie, ze wiekszy pozytek jest z Palaciosa, to ewidentna prowokacja :F
5 sierpnia 2011, 17:14 [cytuj]
racja, Hudd strzelil pare wznych goli, w tym jak i w poprzednim sezonie, w tym- mam na mysli miniony sezon, a poprzedni to ten dajacy nam Lige Mistrzow
racja, Hudd strzelil pare wznych goli, w tym jak i w poprzednim sezonie, w tym- mam na mysli miniony sezon, a poprzedni to ten dajacy nam Lige Mistrzow :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
5 sierpnia 2011, 17:14 [cytuj]
oceniać defensywnego pomocnika na podstawie tego ile goli trafił... trochę nie tego

)
Diarra + Samba jestem na tak. Ale sprowadźmy tego napastnika. No i w przypadku Diarry musimy się pozbyć Palaciosa/Jenasa. Wolałbym zrezygnować z usług Wilsona
oceniać defensywnego pomocnika na podstawie tego ile goli trafił... trochę nie tego ;))
Diarra + Samba jestem na tak. Ale sprowadźmy tego napastnika. No i w przypadku Diarry musimy się pozbyć Palaciosa/Jenasa. Wolałbym zrezygnować z usług Wilsona
.upadamy na dno by odbić się od niego.
5 sierpnia 2011, 17:49 [cytuj]
Mniejsza o Hudd'a - dla mnie jest grajkiem bardzo istotnym, wyłożył się raz ewidentnie, co z tego - a Tevez nie strzelił karniaka! i możemy tak bez końca

- skupiamy się na bloku defensywnym. Gdyż tym czasem czas ucieka a NNR-a ni huhu
nie !! wchodzę tu co dzień i nie mogę uwierzyć, że jest 5 sierpień - a na stronce nie ma tytułu: "Gilardino na WHL" , albo "Oczekiwanie na NRR-a zakończone - Lliorente w THFC"
Mniejsza o Hudd'a - dla mnie jest grajkiem bardzo istotnym, wyłożył się raz ewidentnie, co z tego - a Tevez nie strzelił karniaka! i możemy tak bez końca:krzyk: - skupiamy się na bloku defensywnym. Gdyż tym czasem czas ucieka a NNR-a ni huhu:bezradny:
nie !! wchodzę tu co dzień i nie mogę uwierzyć, że jest 5 sierpień - a na stronce nie ma tytułu: "Gilardino na WHL" , albo "Oczekiwanie na NRR-a zakończone - Lliorente w THFC":wnerw:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 sierpnia 2011, 18:17 [cytuj]
ale uslyszales, ze przywedrowal az z birmingham aston villi, przyszloscwy gracz, Brad Friedel, nie ciesysz sie

?
ale uslyszales, ze przywedrowal az z birmingham aston villi, przyszloscwy gracz, Brad Friedel, nie ciesysz sie ;) ?
5 sierpnia 2011, 18:43 [cytuj]
Chciałbym już wiedzieć że na White HArt Lane przybył jakiś napastnik mogący strzelić 15-20 goli w sezonie bardzo bym się cieszył i iwelki kamień z serca by mi spadł. Mając wybór Llorente a Gilardino wybrałbym bym tego pierwszego: młodszy, podobna cena i dłuże będzie mógł grać na wysokim poziomie i będziemy mogli go sprzedać za niezłą sumke za 2-3 lata
Chciałbym już wiedzieć że na White HArt Lane przybył jakiś napastnik mogący strzelić 15-20 goli w sezonie bardzo bym się cieszył i iwelki kamień z serca by mi spadł. Mając wybór Llorente a Gilardino wybrałbym bym tego pierwszego: młodszy, podobna cena i dłuże będzie mógł grać na wysokim poziomie i będziemy mogli go sprzedać za niezłą sumke za 2-3 lata
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
5 sierpnia 2011, 19:09 [cytuj]
Levy wybrał nową kosiarkę zamiast nowego napastnika, oczywiście żartuje. Dobre wiemy, że nie mamy na WHL szejków, ani rusków, tylko Levy'ego, który o ile wiem, i tak robi wszystko, żeby coś załtwić, a Wy ciągle najeżdżacie na niego i Harry'ego. Dajcie sobie spokój. Co niby wskuracie tym Waszym pisaniem..
Levy wybrał nową kosiarkę zamiast nowego napastnika, oczywiście żartuje. Dobre wiemy, że nie mamy na WHL szejków, ani rusków, tylko Levy'ego, który o ile wiem, i tak robi wszystko, żeby coś załtwić, a Wy ciągle najeżdżacie na niego i Harry'ego. Dajcie sobie spokój. Co niby wskuracie tym Waszym pisaniem
5 sierpnia 2011, 19:43 [cytuj]
Zobaczymy kogo ściągniemy za te 75k miesięcznie, obawiam się że jednak nie Llorente - Bilbao to bądź co bądź zespół z absolutnej czołówki płacowej w Hiszpanii (dodatkowo najmniej zadłużony), a sam Fernando ma tam jak pączek w maśle (najwyższe zarobki, twarz zespołu). Nie żebym strasznie ryczał, ale musielibyśmy wyjść z jakąś naprawdę pomysłową ofertą - może na model Roo-MU procent z wizerunku ? Może bony do Harrodsa ?
Zobaczymy kogo ściągniemy za te 75k miesięcznie, obawiam się że jednak nie Llorente - Bilbao to bądź co bądź zespół z absolutnej czołówki płacowej w Hiszpanii (dodatkowo najmniej zadłużony), a sam Fernando ma tam jak pączek w maśle (najwyższe zarobki, twarz zespołu). Nie żebym strasznie ryczał, ale musielibyśmy wyjść z jakąś naprawdę pomysłową ofertą - może na model Roo-MU procent z wizerunku ? Może bony do Harrodsa ? :D
5 sierpnia 2011, 21:46 [cytuj]
75k tygodniowo chyba. Naprawdę Athletic jest w czołówce płacowej? To ile oni płacą? Nie wiem jak jest teraz, ale jakiś czas temu mieli kłopoty finansowe, pozbywali się graczy i musieli nawet sprzedać miejsce na koszulce. W sumie to mam jeszcze jeden problem: czy prawdą jest, że Llorent ma wpisaną w kontrakt kwotę odstępnego w wysokości 36 mln ojro? Jeśli tak, to zapomnijmy lepiej szybko o tym zawodniku. On nigdy nie strzeli 20 bramek w sezonie.
75k tygodniowo chyba. Naprawdę Athletic jest w czołówce płacowej? To ile oni płacą? Nie wiem jak jest teraz, ale jakiś czas temu mieli kłopoty finansowe, pozbywali się graczy i musieli nawet sprzedać miejsce na koszulce. W sumie to mam jeszcze jeden problem: czy prawdą jest, że Llorent ma wpisaną w kontrakt kwotę odstępnego w wysokości 36 mln ojro? Jeśli tak, to zapomnijmy lepiej szybko o tym zawodniku. On nigdy nie strzeli 20 bramek w sezonie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
5 sierpnia 2011, 22:04 [cytuj]
Jeeezu, tygodniowo oczywiście, my bad
Serio. Llorente właśnie, Javi Martinez, Amorebieta - z takimi zawodnikami "znikąd" Bilbao odzyskało spokój z nawiązką. Ostatnio przez zespoł przewinęła się fala świetnych transferów za bezcen i błogosławieństwa tego są widoczne - zespół pnie się do góry, podpisuje coraz wyższe kontrakty, (Umbro po ośmiu latach gry w "100% Athletic", od 2008 wreszcie sponsor Petronor), nowy stadion 55tys. do 2014 ; jednym słowem jego wartość rośnie. Jeśli chcemy wyciągnąć współczesną ikonę Athleticu trzeba będzie kombinować
Prawda, ale z tym nie strzeli to bym się aapa jednak wstrzymał, gościu z tymi dwumetrowymi kulasami ma naprawdę niewiarygodną siłę przebicia w/pod polem karnym.
Jeeezu, tygodniowo oczywiście, my bad ;|
Serio. Llorente właśnie, Javi Martinez, Amorebieta - z takimi zawodnikami "znikąd" Bilbao odzyskało spokój z nawiązką. Ostatnio przez zespoł przewinęła się fala świetnych transferów za bezcen i błogosławieństwa tego są widoczne - zespół pnie się do góry, podpisuje coraz wyższe kontrakty, (Umbro po ośmiu latach gry w "100% Athletic", od 2008 wreszcie sponsor Petronor), nowy stadion 55tys. do 2014 ; jednym słowem jego wartość rośnie. Jeśli chcemy wyciągnąć współczesną ikonę Athleticu trzeba będzie kombinować :glupek:
Prawda, ale z tym nie strzeli to bym się aapa jednak wstrzymał, gościu z tymi dwumetrowymi kulasami ma naprawdę niewiarygodną siłę przebicia w/pod polem karnym
5 sierpnia 2011, 22:48 [cytuj]
Wujo powiedział/a:
W obu przypadkach szokuje mnie brak Palaciosa-mając jednak do wyboru jego i Hudd-a zdecydowanie wybieram Wilsona
:rotfl:
5 sierpnia 2011, 23:18 [cytuj]
też tak słyszałem że ma klauzule odejścia ponad 35

euro
też tak słyszałem że ma klauzule odejścia ponad 35;| euro
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!