Forum dyskusyjne
20 sierpnia 2011, 07:40 [cytuj]
Na pewno Barometr ponoć jeszcze Harry Romana do rzuci bo ciężka zima idzie i przyda im się trochę drewna!
Na pewno Barometr ponoć jeszcze Harry Romana do rzuci bo ciężka zima idzie i przyda im się trochę drewna!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 sierpnia 2011, 08:41 [cytuj]
Ale Baro, takich decyzji nie podejmuje HR. Gdyby tak było Luka już byłby w CFC ("nie chcę mieć nieszczęśliwego zawodnika").
Ale Baro, takich decyzji nie podejmuje HR. Gdyby tak było Luka już byłby w CFC ("nie chcę mieć nieszczęśliwego zawodnika")
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 sierpnia 2011, 11:50 [cytuj]
35 mln plus Anderson i żegnamy luke
35 mln plus Anderson i żegnamy luke :)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
20 sierpnia 2011, 12:08 [cytuj]
Guilem Balague ze SkySports, działający na twitterze, który jako pierwszy mówił o transferze Maty do Chelsea, potwierdza, że na dniach Luka też przejdzie do Niebieskiej Zabawki Romana.
http://acmilan.com.pl/?id=20054
Guilem Balague ze SkySports, działający na twitterze, który jako pierwszy mówił o transferze Maty do Chelsea, potwierdza, że na dniach Luka też przejdzie do Niebieskiej Zabawki Romana.
http://acmilan.com.pl/?id=20054 :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 sierpnia 2011, 16:08 [cytuj]
bambi powiedział/a:

och chciałbym ten scenario!
och chciałbym ten scenario!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
20 sierpnia 2011, 16:28 [cytuj]
jak kazdy skaju ale Fegrgie to tez nie idiota zeby dawac jednego z podstawowych zawodnikow +35mln ;D
jak kazdy skaju ale Fegrgie to tez nie idiota zeby dawac jednego z podstawowych zawodnikow +35mln ;D
20 sierpnia 2011, 16:48 [cytuj]
chłopcy, jest juz cos pewnog, ten Lassana pewny i Adebayor ?
chłopcy, jest juz cos pewnog, ten Lassana pewny i Adebayor ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
20 sierpnia 2011, 16:50 [cytuj]
Slyszalem tez Benayounie.
Slyszalem tez Benayounie
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
20 sierpnia 2011, 17:42 [cytuj]
Miralem Pjanic, utalentowany zawodnik Olympique Lyon zapewnił że mimo doniesień prasowych nigdzie się nie wybiera. Zainteresowanie wykazywało kilka klubów Premier League w tym Tottenham. Żródło: Przegląd Sportowy
Miralem Pjanic, utalentowany zawodnik Olympique Lyon zapewnił że mimo doniesień prasowych nigdzie się nie wybiera. Zainteresowanie wykazywało kilka klubów Premier League w tym Tottenham. Żródło: Przegląd Sportowy
20 sierpnia 2011, 17:45 [cytuj]
bambi powiedział/a:

Och, nie chciałbym tego scenario. Nie jestem fanem kolekcjonowania w zespole takich cipek, szczególnie gdy brakuje jednak u nas gości z takimi jajami jak Rooney czy Vidić.
Już dużo chętniej widziałbym same 35 baniek, byle tylko za powiedzmy 20 z nich przyszedł np. wspomniany Pjanić.
Och, nie chciałbym tego scenario. Nie jestem fanem kolekcjonowania w zespole takich cipek, szczególnie gdy brakuje jednak u nas gości z takimi jajami jak Rooney czy Vidić.
Już dużo chętniej widziałbym same 35 baniek, byle tylko za powiedzmy 20 z nich przyszedł np. wspomniany Pjanić
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
20 sierpnia 2011, 18:11 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Ale Baro, takich decyzji nie podejmuje HR. Gdyby tak było Luka już byłby w CFC ("nie chcę mieć nieszczęśliwego zawodnika")
no na szczęście aapa na szczęście
varba powiedział/a:
No też bym się nie zdziwił
ginola powiedział/a:
Już dużo chętniej widziałbym same 35 baniek, byle tylko za powiedzmy 20 z nich przyszedł np. wspomniany Pjanić
pełna zgoda - też takich cipek nie lubię, ale nie ma co dyskutować bo oferty nie ma, a jak wierzyć Levy'emu to jakakolwiek nie będzie - Modrić zostaje. Kwestia zasad.
Swoją drogą szkoda tego Pjanicia - czuję, że u nas by się rozegrał
no na szczęście aapa na szczęście
[quote=varba]Na pewno Barometr ponoć jeszcze Harry Romana do rzuci bo ciężka zima idzie i przyda im się trochę drewna!
20 sierpnia 2011, 20:53 [cytuj]
Bardzo lubiłem grę Olympique Lyon (polubiłem ich za ośmieszanie Realu), jednak z roku na rok klub ten schodzi coraz niżej. Głupie transfery, jeszcze głupsze zagrywki prezesa, zawodnicy którym się nie chce grać. Ze świetnego klubu który we Francji nie miał sobie równych, a i w Europie był postrachem zrobił się zespół przeciętny i myślę, że wraz ze spadkiem poziomu klubu, spadł poziom gry Miralema. Jeszcze dwa lata temu, przymierzałem go do Barcelony czy Realu, był naprawdę świetnie rokującym młodym zawodnikiem, bez problemu łapiącym się do składu (w wieku 19 lat!) będącego w dobrej formie Lyonu. W zeszłym sezonie jego forma jednak znacznie spadła. Z zachwycającego młodzieńca, który mógł przejść każdego obrońcę L1 i który swoimi podaniami praktycznie wypracowywał bramki swoim kolegom, stał się ciężarem zespołu, spowalniającym każdą akcję i zachwycającym tylko niesamowitym brakiem kreatywności głazem, który powinien więcej siedzieć niż grać. Może moja opinia jest błędna, nie oglądam 40 meczów OL w sezonie, a 10, jednak takie są moje spostrzeżenia i panu Miralemowi bym podziękował. W OL zawsze zachwycał mnie Bastos, jednak u nas nie byłoby go gdzie upchnąć. Od Pjanicia wolałbym rozwijającego się z roku na rok i młodszego Edena Hazarda, który i droższy od Bośniaka być nie powinien.
Bardzo lubiłem grę Olympique Lyon (polubiłem ich za ośmieszanie Realu), jednak z roku na rok klub ten schodzi coraz niżej. Głupie transfery, jeszcze głupsze zagrywki prezesa, zawodnicy którym się nie chce grać. Ze świetnego klubu który we Francji nie miał sobie równych, a i w Europie był postrachem zrobił się zespół przeciętny i myślę, że wraz ze spadkiem poziomu klubu, spadł poziom gry Miralema. Jeszcze dwa lata temu, przymierzałem go do Barcelony czy Realu, był naprawdę świetnie rokującym młodym zawodnikiem, bez problemu łapiącym się do składu (w wieku 19 lat!) będącego w dobrej formie Lyonu. W zeszłym sezonie jego forma jednak znacznie spadła. Z zachwycającego młodzieńca, który mógł przejść każdego obrońcę L1 i który swoimi podaniami praktycznie wypracowywał bramki swoim kolegom, stał się ciężarem zespołu, spowalniającym każdą akcję i zachwycającym tylko niesamowitym brakiem kreatywności głazem, który powinien więcej siedzieć niż grać. Może moja opinia jest błędna, nie oglądam 40 meczów OL w sezonie, a 10, jednak takie są moje spostrzeżenia i panu Miralemowi bym podziękował. W OL zawsze zachwycał mnie Bastos, jednak u nas nie byłoby go gdzie upchnąć. Od Pjanicia wolałbym rozwijającego się z roku na rok i młodszego Edena Hazarda, który i droższy od Bośniaka być nie powinien
20 sierpnia 2011, 21:11 [cytuj]
DaddyCool powiedział/a:
Od Pjanicia wolałbym rozwijającego się z roku na rok i młodszego Edena Hazarda, który i droższy od Bośniaka być nie powinien
To ile ten Pjanic ma kosztowac !?
To ile ten Pjanic ma kosztowac !?
20 sierpnia 2011, 21:46 [cytuj]
Gdy Lazio się nim interesowało mówiło się o 12 mln, myślę, że za taką kwotę byłby jak najbardziej do wyrwania.
Gdy Lazio się nim interesowało mówiło się o 12 mln, myślę, że za taką kwotę byłby jak najbardziej do wyrwania
20 sierpnia 2011, 22:51 [cytuj]
Pjanic, Pjanic, a jak Arsenal pozyska Martina w momencie gdy 10m Ł załatwia sprawę może nie być już tak wesoło. Może to tylko ja, ale jeśli chodzi o pomocników z Ligue 1 MM powinien być wymieniany z powyższymi jednym tchem
Pjanic, Pjanic, a jak Arsenal pozyska Martina w momencie gdy 10m Ł załatwia sprawę może nie być już tak wesoło. Może to tylko ja, ale jeśli chodzi o pomocników z Ligue 1 MM powinien być wymieniany z powyższymi jednym tchem :|
20 sierpnia 2011, 23:10 [cytuj]
Stanislao powiedział/a:
Pjanic, Pjanic, a jak Arsenal pozyska Martina w momencie gdy 10m Ł załatwia sprawę może nie być już tak wesoło. Może to tylko ja, ale jeśli chodzi o pomocników z Ligue 1 MM powinien być wymieniany z powyższymi jednym tchem

Według mnie powinien być wymieniany na pierwszym miejscu
Według mnie powinien być wymieniany na pierwszym miejscu
21 sierpnia 2011, 12:45 [cytuj]
http://www.footballfancast.com/2011/08/premiership/tottenham-premiership/liverpool-and-tottenham-given-9m-greenlight-as-contract-talks-stall
Podobno walczymy z Liverpoolem o Rodallege.
http://www.footballfancast.com/2011/08/premiership/tottenham-premiership/liverpool-and-tottenham-given-9m-greenlight-as-contract-talks-stall
Podobno walczymy z Liverpoolem o Rodallege
21 sierpnia 2011, 13:53 [cytuj]
Rezerwowego Wigan. Ambitnie.
Rezerwowego Wigan. Ambitnie
21 sierpnia 2011, 15:05 [cytuj]
Roddalegi może nie ale Lisandro czy Gomisa to od razu
Roddalegi może nie ale Lisandro czy Gomisa to od razu