Forum dyskusyjne
21 sierpnia 2011, 15:22 [cytuj]
Rodallega

- czy ja wiem... to nie będzie sygnał dla Luki, że walczymy o top4
Rodallega:mysli: - czy ja wiem... to nie będzie sygnał dla Luki, że walczymy o top4
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 sierpnia 2011, 16:36 [cytuj]
no i gdzieeee teeee transfery ??????
no i gdzieeee teeee transfery ??????
21 sierpnia 2011, 21:44 [cytuj]
Mata oficjalnie w Chelsea, ja proszę nawet o Gudjohnsena.
UNITED: Young, Jones, De Gea
L'POOL: Downing, Henderson, Adam, Enrique
CITY: Aguero, Savic
TOTTENHAM

riedel i.... czekamy
Arsenalu nie liczyłem bo po co ? Oni teraz niech walczą o górną część tabeli.
TOTTENHAM:Friedel i.... czekamy
Arsenalu nie liczyłem bo po co ? Oni teraz niech walczą o górną część tabeli
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 sierpnia 2011, 21:45 [cytuj]
Zapomniałem o CFC: Mata!
Zapomniałem o CFC: Mata!
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 sierpnia 2011, 22:02 [cytuj]
co z tymi mudzinami? mieli być na jutro gotowi...
co z tymi mudzinami? mieli być na jutro gotowi
21 sierpnia 2011, 22:10 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
TOTTENHAM

riedel i.... czekamy
Walker, Coulibaly, Friedel > Downing, Henderson, Enrique, Adam
www.spurs-web.com/spurs-news/redknapp-mata-move-modric-deal/ Harry albo Maty w akcji nie widzial, albo wyjatkowo dopisuje mu humor.
Redknapp chcialby takze kupic Hangelanda ... na szczescie Levy czuwa.
Walker, Coulibaly, Friedel > Downing, Henderson, Enrique, Adam
www.spurs-web.com/spurs-news/redknapp-mata-move-modric-deal/
Harry albo Maty w akcji nie widzial, albo wyjatkowo dopisuje mu humor.
Redknapp chcialby takze kupic Hangelanda ... na szczescie Levy czuwa
21 sierpnia 2011, 22:28 [cytuj]
Mata rzeczywiście w sumie załatwia transfer Modricia. Hangelandem bym nie pogardził - świetny obrońca, choć już trochę stary.
Mata rzeczywiście w sumie załatwia transfer Modricia. Hangelandem bym nie pogardził - świetny obrońca, choć już trochę stary
21 sierpnia 2011, 22:34 [cytuj]
Nie posądzałbym Redknappa o taką ignorancję i dlatego nie rozumiem tej wypowiedzi. Co ma piernik do wiatraka?
Nie posądzałbym Redknappa o taką ignorancję i dlatego nie rozumiem tej wypowiedzi. Co ma piernik do wiatraka?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 sierpnia 2011, 22:35 [cytuj]
Młody to jest Caulker. Kaboul też ma wiele lat przed sobą. W sumie to fajnie byłoby mieć w zapasie takiego solidnego, ogranego fachowca.
Zoolander powiedział/a:
Może chodzi o to, że Abramowiczowi piniendzy braknie. To jednak nie City zeby mieć każdego, bez względu na cenę.
Może chodzi o to, że Abramowiczowi piniendzy braknie. To jednak nie City zeby mieć każdego, bez względu na cenę
21 sierpnia 2011, 23:04 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Arsenal obecnym składem prezentuje ten sam poziom co Liverpool po wydaniu 80 mln funtów...
Hangelanda przyjąłbym z otwartymi ramionami, idealny zawodnik na ławkę, a kto wie może powalczyłby o pierwszy skład.
Arsenal obecnym składem prezentuje ten sam poziom co Liverpool po wydaniu 80 mln funtów...
Hangelanda przyjąłbym z otwartymi ramionami, idealny zawodnik na ławkę, a kto wie może powalczyłby o pierwszy skład
21 sierpnia 2011, 23:42 [cytuj]
Od roku wszyscy tu piszą że mamy za szeroką kadrę a Ty chcesz sciągać kolejnego zawodnika na ławkę. Po co ja się pytam? mamy Dawsona, Gallasa, Kaboul'a i King jak jest zdrowy to też daje radę, Bassong też ujdzie. Po co nam szósty środkowy obrońca?
Od roku wszyscy tu piszą że mamy za szeroką kadrę a Ty chcesz sciągać kolejnego zawodnika na ławkę. Po co ja się pytam? mamy Dawsona, Gallasa, Kaboul'a i King jak jest zdrowy to też daje radę, Bassong też ujdzie. Po co nam szósty środkowy obrońca?
22 sierpnia 2011, 01:23 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Gallas ma mniej więcej sto lat i nie jest w stanie grać przez cały sezon, o zdrowiu Kinga napisano już chyba wszystko, Bassong jest mocno przeciętny i w dodatku zirytowany przesiadywaniem na ławce ... zostają zatem Dawson i Kaboul... już brzmi gorzej, nieprawdaż?
Gallas ma mniej więcej sto lat i nie jest w stanie grać przez cały sezon, o zdrowiu Kinga napisano już chyba wszystko, Bassong jest mocno przeciętny i w dodatku zirytowany przesiadywaniem na ławce ... zostają zatem Dawson i Kaboul... już brzmi gorzej, nieprawdaż? ;)
22 sierpnia 2011, 07:10 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Gallas ma mniej więcej sto lat i nie jest w stanie grać przez cały sezon, o zdrowiu Kinga napisano już chyba wszystko, Bassong jest mocno przeciętny i w dodatku zirytowany przesiadywaniem na ławce ... zostają zatem Dawson i Kaboul... już brzmi gorzej, nieprawdaż?

No właśnie otóż to - sprzedać tą miernotę Bassonga i ściągać Hangelanda. Wcale bym się nie obraził na taką zamianę. Tym bardziej, że Norweg poniżej pewnego poziomu nie schodzi i kontuzji nie łapie.
No właśnie otóż to - sprzedać tą miernotę Bassonga i ściągać Hangelanda. Wcale bym się nie obraził na taką zamianę. Tym bardziej, że Norweg poniżej pewnego poziomu nie schodzi i kontuzji nie łapie
22 sierpnia 2011, 08:01 [cytuj]
sorry ale zamiast Hangelanda wolalbym Cahilla lub Sambę poza tym zgadzam się z Walu na zakupy idźmy dopiero jak któryś z graczy odejdzie. Nie wiem ile jeszcze u nas pogra King lub Gallas ale dopóki są to razem można ich liczyć jako jednego zdrowego obrońcę
sorry ale zamiast Hangelanda wolalbym Cahilla lub Sambę poza tym zgadzam się z Walu na zakupy idźmy dopiero jak któryś z graczy odejdzie. Nie wiem ile jeszcze u nas pogra King lub Gallas ale dopóki są to razem można ich liczyć jako jednego zdrowego obrońcę ;)
http://wilczki.tumblr.com/
22 sierpnia 2011, 10:15 [cytuj]
radeon powiedział/a:
na zakupy idźmy dopiero jak któryś z graczy odejdzie. Nie wiem ile jeszcze u nas pogra King lub Gallas ale dopóki są to razem można ich liczyć jako jednego zdrowego obrońcę

Genau. Myślę, że w kwestii zmian niepotrzebnych wystarczy w tym okienku wymiana trzeciego bramkarza. Może jednak lepiej skupić się na ataku?!
Genau. Myślę, że w kwestii zmian niepotrzebnych wystarczy w tym okienku wymiana trzeciego bramkarza. Może jednak lepiej skupić się na ataku?!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
22 sierpnia 2011, 10:29 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Moim zdaniem trzeba jeszcze dokupić jednego. Bo Cudicini i Friedel mogą dostać zawału tylko przebywając na ławce rezerwowych, a Gomes wiadomo - jak odpłynie to będziemy skazani na Davida Buttona
Moim zdaniem trzeba jeszcze dokupić jednego. Bo Cudicini i Friedel mogą dostać zawału tylko przebywając na ławce rezerwowych, a Gomes wiadomo - jak odpłynie to będziemy skazani na Davida Buttona :krzyk:
22 sierpnia 2011, 11:46 [cytuj]
To kupmy Muche z Ewertonu, u nas większe szanse na gre niż tam. Błędów większych od Gomesa nikt na świecie nie jest w stanie popełnić
To kupmy Muche z Ewertonu, u nas większe szanse na gre niż tam. Błędów większych od Gomesa nikt na świecie nie jest w stanie popełnić:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
22 sierpnia 2011, 12:21 [cytuj]
Nikogo już nie kupimy, za tydzień koniec okna. No oprócz Adebayora i Diarry to nie możemy liczyć na transfer inny. Ale Defoe się odkuł i trzyma poziom
Nikogo już nie kupimy, za tydzień koniec okna. No oprócz Adebayora i Diarry to nie możemy liczyć na transfer inny. Ale Defoe się odkuł i trzyma poziom :)
To dare is to do.
22 sierpnia 2011, 13:46 [cytuj]
Ostatnio Redknapp mówiąc o potencjalnym transferze Ruiza do Tottenhamu stwierdził, że nie jest to pozycja (a Ruiz gra na pozycji napastnika schodzącego ze skrzydła - tak w uproszczeniu), na której Tottenham potrzebuje wzmocnień, a zamiast tego wskazał na konieczne wzmocnienia w kolejności w środku pola, a potem w obronie. Pomysł jest co najmniej genialny...
Po drugie, od czwartku mówiło się, że dopinamy już transfery Diarry i Adebayora i spokojnie będą mogli zadebiutować dzisiaj z MUłami...A narazie cisza. Nawet plotki transferowe przestają się pojawiać

(może dziennikarzom skończyły się pomysły?)
Ostatnio Redknapp mówiąc o potencjalnym transferze Ruiza do Tottenhamu stwierdził, że nie jest to pozycja (a Ruiz gra na pozycji napastnika schodzącego ze skrzydła - tak w uproszczeniu), na której Tottenham potrzebuje wzmocnień, a zamiast tego wskazał na konieczne wzmocnienia w kolejności w środku pola, a potem w obronie. Pomysł jest co najmniej genialny...
Po drugie, od czwartku mówiło się, że dopinamy już transfery Diarry i Adebayora i spokojnie będą mogli zadebiutować dzisiaj z MUłami...A narazie cisza. Nawet plotki transferowe przestają się pojawiać :P (może dziennikarzom skończyły się pomysły?)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
22 sierpnia 2011, 15:07 [cytuj]
Defensywny pomocnik Le Havre El-Hadji Ba podpisze trzyletni kontrakt z Tottenhamem - informuje "L'Equipe".
Defensywny pomocnik Le Havre El-Hadji Ba podpisze trzyletni kontrakt z Tottenhamem - informuje "L'Equipe"