Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Szukamy napastnika!
22 sierpnia 2011, 15:12 [cytuj]
defensywny pomocnik? może ma żyłkę snajpera hmm
defensywny pomocnik? może ma żyłkę snajpera hmm
22 sierpnia 2011, 17:00 [cytuj]
Podobno Boriello jest wystawiony przez Romę na sprzedaż, może tak o niego by powalczyć. Swego czasu lubiłem tego grajka, tylko jestem ciekaw jak by sobie poradził w naszej lidze bo Serie A ostatnio ma słaby poziom. No i nie pamiętam żeby jakiś Włoch w ostatnich latach zrobił kariere w Premier League.
Podobno Boriello jest wystawiony przez Romę na sprzedaż, może tak o niego by powalczyć. Swego czasu lubiłem tego grajka, tylko jestem ciekaw jak by sobie poradził w naszej lidze bo Serie A ostatnio ma słaby poziom. No i nie pamiętam żeby jakiś Włoch w ostatnich latach zrobił kariere w Premier League
22 sierpnia 2011, 17:19 [cytuj]
:pies::muza::krzyk::blee::boisie::nie::):ok::(:wnerw::nerwus::]:krzyk::F;(;(:stres::lezkawoku::lezkawoku::pies::krzyk::wnerw::wnerw:

... dobrze nam idą te wzmocnienia, nie ma co :)
:pies::muza::krzyk::blee::boisie::nie::):ok::(:wnerw::nerwus::]:krzyk::F;(;(:stres::lezkawoku::lezkawoku::pies::krzyk::wnerw::wnerw: ... dobrze nam idą te wzmocnienia, nie ma co :)
22 sierpnia 2011, 18:11 [cytuj]
Naprawde panowie "cyce opadają" jak się na to patrzy - co wyprawia Levy, HR i kto tam jeszcze w Spurs jest odpowiedzialny za transfery. Negocjują i negocjują, skubią się, myślą, negocjują :mysli: - z Ade, Lass'em [Realem], przewijał się taż przez moment Lliorente, Hulk, Falcao - brakuje tylko rozmów z Messim i Ibracadabrą:bezradny: Tymczasem CFC zapuszcza sidła na Modric'a - a nie lepiej byłoby nam przycelować w jakiegoś tuza z bundesligi albo z holenderskiej - czy nie widać, że przejście kogoś z klubu grającego regularnie w LM graniczy z cudem. Jeśli dodamy do tego wymagania płacowe - jakich nie chcemy bądź nie możemy zaproponować. To wszystko wydaję się ślepą uliczką - a Levy z biletów na samoloty i hotele zapłaciłby już nowemu nabytkowi ze dwie tygodniówki:tak: Naprawdę szkoda prądu. :nie: Gdybyśmy poświęcili tyle energii i sił w Niemczech i Beneluxie co w Madrycie - na MU byłby np: Demba Cisse - a tak mamy mrzonki:plask:
Naprawde panowie "cyce opadają" jak się na to patrzy - co wyprawia Levy, HR i kto tam jeszcze w Spurs jest odpowiedzialny za transfery. Negocjują i negocjują, skubią się, myślą, negocjują :mysli: - z Ade, Lass'em [Realem], przewijał się taż przez moment Lliorente, Hulk, Falcao - brakuje tylko rozmów z Messim i Ibracadabrą:bezradny: Tymczasem CFC zapuszcza sidła na Modric'a - a nie lepiej byłoby nam przycelować w jakiegoś tuza z bundesligi albo z holenderskiej - czy nie widać, że przejście kogoś z klubu grającego regularnie w LM graniczy z cudem. Jeśli dodamy do tego wymagania płacowe - jakich nie chcemy bądź nie możemy zaproponować. To wszystko wydaję się ślepą uliczką - a Levy z biletów na samoloty i hotele zapłaciłby już nowemu nabytkowi ze dwie tygodniówki:tak: Naprawdę szkoda prądu. :nie: Gdybyśmy poświęcili tyle energii i sił w Niemczech i Beneluxie co w Madrycie - na MU byłby np: Demba Cisse - a tak mamy mrzonki:plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 sierpnia 2011, 19:01 [cytuj]
Papiss Demba Cisse - Friburg wycenia go na 15 baniek:ok:euro
22 sierpnia 2011, 19:40 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Wziąłbym go z pocałowaniem ręki:tak:
Wziąłbym go z pocałowaniem ręki:tak:
22 sierpnia 2011, 20:12 [cytuj]
Harry ma niecny plan. Zamierza wystawić Modricia z Hearts i zakończyć tym samym sagę.
Harry ma niecny plan. Zamierza wystawić Modricia z Hearts i zakończyć tym samym sagę
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 sierpnia 2011, 20:46 [cytuj]
Kara za odmowę występu w dzisiejszym meczu idealna.
Kara za odmowę występu w dzisiejszym meczu idealna
23 sierpnia 2011, 02:03 [cytuj]
Wzmocnienia będą, przecież jeszcze tydzień został do końca okienka:P - nie znacie naszego klubu ? Dopóki nie trafi do Nas dyrektor sportowy to możemy spinac się co okienko a będzie wyglądało tak samo.

FallenOne - masz w miejscowości zapisane Działdowo - to ta 'wioska' około 20km od Mławy ? (bo jeśli tak to mojej mamy rodzice mają tam rodzinke - nie wiem po co to piszę, ale jakiś "znajomy" w końcu się trafił :P) no bo z okolic Malborka to nichuchu.
Wzmocnienia będą, przecież jeszcze tydzień został do końca okienka:P - nie znacie naszego klubu ? Dopóki nie trafi do Nas dyrektor sportowy to możemy spinac się co okienko a będzie wyglądało tak samo. FallenOne - masz w miejscowości zapisane Działdowo - to ta 'wioska' około 20km od Mławy ? (bo jeśli tak to mojej mamy rodzice mają tam rodzinke - nie wiem po co to piszę, ale jakiś "znajomy" w końcu się trafił :P) no bo z okolic Malborka to nichuchu
23 sierpnia 2011, 06:01 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Smutnie to wygląda RAFO, ale niestety Tottenham jak zwykle daje ciała w oknie transferowym
Smutnie to wygląda RAFO, ale niestety Tottenham jak zwykle daje ciała w oknie transferowym
23 sierpnia 2011, 09:26 [cytuj]
30 -31 - SIERPNIA - KOGOŚ KUPIMY... Z łapanki i na wariata - to jest niemal pewne.;(
30 -31 - SIERPNIA - KOGOŚ KUPIMY... Z łapanki i na wariata - to jest niemal pewne.;(
23 sierpnia 2011, 09:44 [cytuj]
a transfery typu Ruiz nie są na wariata? Generalnie od początku lipca jest wołanie "kupmy kogokolwiek".
a transfery typu Ruiz nie są na wariata? Generalnie od początku lipca jest wołanie "kupmy kogokolwiek"
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
23 sierpnia 2011, 09:50 [cytuj]
Tyle się mówiło o tym, żeby w końcu okienko było spokojne, żeby zawodników sprowadzić na samym początku, żeby mieli możliwość przepracowania całego okresu przygotowawczego z drużyną i mogli się z nią "skleić". A tu jak zwykle to samo, nie wiem czym się to różni od zakupów na wariata w styczniu. Ale nie pozostaje nic innego, jak czekać na jakiekolwiek sensowne transfery w tej chwili...

Tmn, tak, to ta "wioska" niedaleko mławy, chociaż wioską bym swojego miasta nie nazwał, tym bardziej, że jest takiej samej wielkości, jak wspomniana Mława. Poza tym, to w sumie tylko moje miasto rodzinne, w którym nie mieszkam już od ponad 6 lat :P
Tyle się mówiło o tym, żeby w końcu okienko było spokojne, żeby zawodników sprowadzić na samym początku, żeby mieli możliwość przepracowania całego okresu przygotowawczego z drużyną i mogli się z nią "skleić". A tu jak zwykle to samo, nie wiem czym się to różni od zakupów na wariata w styczniu. Ale nie pozostaje nic innego, jak czekać na jakiekolwiek sensowne transfery w tej chwili... Tmn, tak, to ta "wioska" niedaleko mławy, chociaż wioską bym swojego miasta nie nazwał, tym bardziej, że jest takiej samej wielkości, jak wspomniana Mława. Poza tym, to w sumie tylko moje miasto rodzinne, w którym nie mieszkam już od ponad 6 lat :P
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
23 sierpnia 2011, 09:52 [cytuj]
a co z tym Lassem i Adbayorem, mieli być na Manchester United, co jest grane ?
a co z tym Lassem i Adbayorem, mieli być na Manchester United, co jest grane ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 sierpnia 2011, 10:12 [cytuj]
Tak się zastanawiam czy nasze oczekiwania w ogóle są zasadne. Ostatnie okienko transferowe gdzie nie było tego żałosnego "kupmy,kupmy" to było przy sprowadzeniu Modrića. Właściwie było jeszcze lepiej, bo trwały sobie MŚ a my mieliśmy spokój i na luzie patrzyliśmy co tez gra nasz nowy pomocnik w barwach Chorwacji. Potem już były same gwałtowne ruchy i ciągłe obawy co tez z tego będzie.

Nie za bardzo wierzę też w coś zwanego "przepracowanie okresu przygotowawczego". Przykład wczoraj: najpierw VdV (albo Bale) nie podał do lepiej ustawionego Lennona, a ten później odpłacił tym samym VdV. Takie sytuacje pokazują, że choćby pracowali ze sobą 100 lat, nic dobrego z tego nie będzie. Tymczasem zdarza się błysk i jakoś to samo wychodzi (np. Crouch z VdV w tamtym sezonie). Nie namawiam, broń Boże, by nie pracować. Przeciwnie, "tylko codzienny trening daje efekty", ale zawodnicy musza się choć trochę lubić żeby ze sobą dobrze grać.
Tak się zastanawiam czy nasze oczekiwania w ogóle są zasadne. Ostatnie okienko transferowe gdzie nie było tego żałosnego "kupmy,kupmy" to było przy sprowadzeniu Modrića. Właściwie było jeszcze lepiej, bo trwały sobie MŚ a my mieliśmy spokój i na luzie patrzyliśmy co tez gra nasz nowy pomocnik w barwach Chorwacji. Potem już były same gwałtowne ruchy i ciągłe obawy co tez z tego będzie. Nie za bardzo wierzę też w coś zwanego "przepracowanie okresu przygotowawczego". Przykład wczoraj: najpierw VdV (albo Bale) nie podał do lepiej ustawionego Lennona, a ten później odpłacił tym samym VdV. Takie sytuacje pokazują, że choćby pracowali ze sobą 100 lat, nic dobrego z tego nie będzie. Tymczasem zdarza się błysk i jakoś to samo wychodzi (np. Crouch z VdV w tamtym sezonie). Nie namawiam, broń Boże, by nie pracować. Przeciwnie, "tylko codzienny trening daje efekty", ale zawodnicy musza się choć trochę lubić żeby ze sobą dobrze grać
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
23 sierpnia 2011, 13:18 [cytuj]
A co do Maty, którym również byliśmy zainteresowani i prawdopodobnie zostanie piłkarzem Chelsea, po transferze powiedział: "Chciałem trafić do Anglii by odnosić sukcesy - mówi - Dlatego wybrałem Chelsea. Nigdy nie chodziło o pieniądze, tylko o rozwój piłkarski i osiągnięcia. Arsenal i Tottenham były mną zainteresowane, ale nie mogą się porównywać z Chelsea."
A co do Maty, którym również byliśmy zainteresowani i prawdopodobnie zostanie piłkarzem Chelsea, po transferze powiedział: "Chciałem trafić do Anglii by odnosić sukcesy - mówi - Dlatego wybrałem Chelsea. Nigdy nie chodziło o pieniądze, tylko o rozwój piłkarski i osiągnięcia. Arsenal i Tottenham były mną zainteresowane, ale nie mogą się porównywać z Chelsea."
23 sierpnia 2011, 14:11 [cytuj]
Mamy transfer! W czwartek testy medyczne przejdzie, uwaga... El-Hadji Ba, 18-latek z Le Havre!
Mamy transfer! W czwartek testy medyczne przejdzie, uwaga... El-Hadji Ba, 18-latek z Le Havre!
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 sierpnia 2011, 14:23 [cytuj]
YES YES YES , na to czekałem !! :wysmiewacz:
YES YES YES , na to czekałem !! :wysmiewacz:
Come On You Spurs !
23 sierpnia 2011, 14:30 [cytuj]
Papiss Demba Cisse otwarcie przyznał, że jest gotowy opuścić niemiecki Freiburg na rzecz większego klubu.
"Chcę odejść." -"Tak, mam kontrakt, który mnie obowiązuje ale naprawdę chciałbym spróbować gry na wyższym poziomie"

Zainteresowanie zawodnikiem wykazywały również Tottenham oraz Fulham. Wydaje się jednak, że zawodnik jest bliższy przenosin na Stadium of Light lub Ewood Park (w zależności kto zaoferuje większą kwotę transferu do końca okienka transferowego w przyszłym tygodniu).

Słabi konkurenci , do wyciągnięcia za 12-13 mln ojro to czemuż by go nie brac?
Papiss Demba Cisse otwarcie przyznał, że jest gotowy opuścić niemiecki Freiburg na rzecz większego klubu. "Chcę odejść." -"Tak, mam kontrakt, który mnie obowiązuje ale naprawdę chciałbym spróbować gry na wyższym poziomie" Zainteresowanie zawodnikiem wykazywały również Tottenham oraz Fulham. Wydaje się jednak, że zawodnik jest bliższy przenosin na Stadium of Light lub Ewood Park (w zależności kto zaoferuje większą kwotę transferu do końca okienka transferowego w przyszłym tygodniu). Słabi konkurenci , do wyciągnięcia za 12-13 mln ojro to czemuż by go nie brac?
Come On You Spurs !
23 sierpnia 2011, 14:37 [cytuj]
ponieważ będzie chciał za dużą tygodniówke:D
ponieważ będzie chciał za dużą tygodniówke:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 60 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się