Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2011, 15:27 [cytuj]
Nasri w City. Walczyc o Johnsona !
Nasri w City. Walczyc o Johnsona !
23 sierpnia 2011, 15:43 [cytuj]
Niechętnie puszczają nam całkowicie zbędnego Adebayora, a zgodzą się na wzmocnienie rywala Johnsonem? Pff.
Niechętnie puszczają nam całkowicie zbędnego Adebayora, a zgodzą się na wzmocnienie rywala Johnsonem? Pff
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 sierpnia 2011, 15:54 [cytuj]
Po nie wystąpieniu we wczorajszym meczu z Manchesterem United pomocnik Tottenhamu Luka Modric jest przygotowany do przeprowadzki na Stamford Bridge , Chelsea przeleje na konto Spurs 30 mln i dodatkowo dorzuci Yossiego Benayouna
Po nie wystąpieniu we wczorajszym meczu z Manchesterem United pomocnik Tottenhamu Luka Modric jest przygotowany do przeprowadzki na Stamford Bridge , Chelsea przeleje na konto Spurs 30 mln i dodatkowo dorzuci Yossiego Benayouna
23 sierpnia 2011, 15:54 [cytuj]
23 sierpnia 2011, 16:11 [cytuj]
Myken, 100% pewne ?
Myken, 100% pewne ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 sierpnia 2011, 16:16 [cytuj]
Arsenal się osłaba, my się nie wzmacniamy. W takim wypadku i tak wychodzimy na plus. Czym tu się martwić?
Arsenal się osłaba, my się nie wzmacniamy. W takim wypadku i tak wychodzimy na plus. Czym tu się martwić? :D
23 sierpnia 2011, 16:19 [cytuj]
Zoolander, wyslisz ze to o modriciu (30 + Yussi) to realne ?
Zoolander, wyslisz ze to o modriciu (30 + Yussi) to realne ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 sierpnia 2011, 16:46 [cytuj]
30mln + Benayoun hmm ?. Zatrzymanie Luki już chyba nie realne , więc chyba Levy przystanie jednak na taką propozycje (o ile ona jest prawdziwa) . Bardzo lubiłem Modricia i uważam że to znakomity piłkarz ale w ostatnim czasie stracił u mnie całkowicie szacunek i nie będę żałował gdy odejdzie .
30mln + Benayoun hmm ?. Zatrzymanie Luki już chyba nie realne , więc chyba Levy przystanie jednak na taką propozycje (o ile ona jest prawdziwa) . Bardzo lubiłem Modricia i uważam że to znakomity piłkarz ale w ostatnim czasie stracił u mnie całkowicie szacunek i nie będę żałował gdy odejdzie
23 sierpnia 2011, 16:55 [cytuj]
o tak, Yussi przeciez tez bardzo dobry grajek + 30 baniek na kupienie 15 x Souleymane Coulibally
o tak, Yussi przeciez tez bardzo dobry grajek + 30 baniek na kupienie 15 x Souleymane Coulibally
23 sierpnia 2011, 17:15 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Mamy transfer! W czwartek testy medyczne przejdzie, uwaga... El-Hadji Ba, 18-latek z Le Havre!
No i znowu ten gupi Redknapp sprowadza tylko podstarzałych angielskich drewniaków, bo reszta Europy jest poza jego zasiegiem. Hańba Ci, Redknpappie!
Barti89 powiedział/a:
Papiss Demba Cisse otwarcie przyznał, że jest gotowy opuścić niemiecki Freiburg na rzecz większego klubu.
"Chcę odejść." -"Tak, mam kontrakt, który mnie obowiązuje ale naprawdę chciałbym spróbować gry na wyższym poziomie"
Zainteresowanie zawodnikiem wykazywały również Tottenham oraz Fulham. Wydaje się jednak, że zawodnik jest bliższy przenosin na Stadium of Light lub Ewood Park (w zależności kto zaoferuje większą kwotę transferu do końca okienka transferowego w przyszłym tygodniu).
Słabi konkurenci , do wyciągnięcia za 12-13 mln ojro to czemuż by go nie brac?
Bo to pewnie przeciętniak? Który zagrał dopiero pierwszy naprawdę dobry sezon? I nie jest lepszy niż ci, których już w ataku mamy? Nie! Bo Harry jest gupi i zły! I się nie zna.
PS. Te kwotę, to skąd wziąłeś? Jakaś mądra strona internetowa czy sam wymyśliłeś?
No i znowu ten gupi Redknapp sprowadza tylko podstarzałych angielskich drewniaków, bo reszta Europy jest poza jego zasiegiem. Hańba Ci, Redknpappie!
[quote=Barti89]Papiss Demba Cisse otwarcie przyznał, że jest gotowy opuścić niemiecki Freiburg na rzecz większego klubu.
"Chcę odejść." -"Tak, mam kontrakt, który mnie obowiązuje ale naprawdę chciałbym spróbować gry na wyższym poziomie"
Zainteresowanie zawodnikiem wykazywały również Tottenham oraz Fulham. Wydaje się jednak, że zawodnik jest bliższy przenosin na Stadium of Light lub Ewood Park (w zależności kto zaoferuje większą kwotę transferu do końca okienka transferowego w przyszłym tygodniu).
Słabi konkurenci , do wyciągnięcia za 12-13 mln ojro to czemuż by go nie brac?
23 sierpnia 2011, 17:21 [cytuj]
Nie ciekawą sytuacje w United ma Berbatow ,jest zaledwie czwartym napastnikiem w talii Fergusona . Zapowiada si dłuższy pobyt na ławie .Nie pasuje wyraźnie do nowej odmłodzonej drużyny mułów .
Nie ciekawą sytuacje w United ma Berbatow ,jest zaledwie czwartym napastnikiem w talii Fergusona . Zapowiada si dłuższy pobyt na ławie .Nie pasuje wyraźnie do nowej odmłodzonej drużyny mułów
23 sierpnia 2011, 19:53 [cytuj]
Benayoun fajny grajek ale ze szkła więc jak już mamy pozegnać Luke to niech przynajmniej będzie wraz z przelewem dostarczona karta Sturidgga
Benayoun fajny grajek ale ze szkła więc jak już mamy pozegnać Luke to niech przynajmniej będzie wraz z przelewem dostarczona karta Sturidgga :stres:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
23 sierpnia 2011, 20:17 [cytuj]
Proponuje tego Cisse Marcinie , ponieważ to w tej chwili jeden z najlepszych napastników w Europie do wyciągnięcia za rozsądne pieniądze , normalną tygodniówkę i przede wszystkim taki, który chciałby do nas przejśc bo nie ukrywajmy, że nie mamy szans na sprowadzenie jakiejkolwiek wielkiej gwiazdy . Czym my mamy je kusic? Pieniędzmi ? Nie. Ligą Mistrzów? Nie. Redknappem ? Tak - jego pupilków ( może tak Todorova czy Linvoya Primusa?) Kogo ty chłopie oczekiwałeś? Rossiego? , a może Aguero? A co tam ... mogliśmy wypierdzielic na niego pół budżetu płacowego i dac mu te 300 000 tygodniowo. A nóż by przyszedł?
Proponuje tego Cisse Marcinie , ponieważ to w tej chwili jeden z najlepszych napastników w Europie do wyciągnięcia za rozsądne pieniądze , normalną tygodniówkę i przede wszystkim taki, który chciałby do nas przejśc bo nie ukrywajmy, że nie mamy szans na sprowadzenie jakiejkolwiek wielkiej gwiazdy . Czym my mamy je kusic? Pieniędzmi ? Nie. Ligą Mistrzów? Nie. Redknappem ? Tak - jego pupilków ( może tak Todorova czy Linvoya Primusa?) Kogo ty chłopie oczekiwałeś? Rossiego? , a może Aguero? A co tam ... mogliśmy wypierdzielic na niego pół budżetu płacowego i dac mu te 300 000 tygodniowo. A nóż by przyszedł?
Come On You Spurs !
23 sierpnia 2011, 20:56 [cytuj]
Jeśli dla was Demba Papis Cisse to dory grajek to po obejrzeniu kilku meczy dowiedzielibyście się że cała gra Freiburg to było: kręcimy całym składem a Papis dobij. Te 30 milionów przeznaczyłbym bym na Boriello czy Diego Tardelliego
Jeśli dla was Demba Papis Cisse to dory grajek to po obejrzeniu kilku meczy dowiedzielibyście się że cała gra Freiburg to było: kręcimy całym składem a Papis dobij. Te 30 milionów przeznaczyłbym bym na Boriello czy Diego Tardelliego
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
23 sierpnia 2011, 21:02 [cytuj]
To ten sam Diego Tardelli, który wymiata w lidze rosyjskiej w 12 meczach i strzelając 0 bramek?
To ten sam Diego Tardelli, który wymiata w lidze rosyjskiej w 12 meczach i strzelając 0 bramek?
Come On You Spurs !
23 sierpnia 2011, 21:20 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
Ważne, że w FM-ie kiedyś wymiatał. Kogo obchodzi ta durna rzeczywistość? Niech Harry wyda na niego te 30 mln, bambiemu będzie się łatwiej grało.
Ważne, że w FM-ie kiedyś wymiatał. Kogo obchodzi ta durna rzeczywistość? Niech Harry wyda na niego te 30 mln, bambiemu będzie się łatwiej grało
23 sierpnia 2011, 22:09 [cytuj]
bambi powiedział/a:
post roku ...
post roku
23 sierpnia 2011, 22:52 [cytuj]
I wcale nie powiedzial ostatniego slowa.
I wcale nie powiedzial ostatniego slowa
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
23 sierpnia 2011, 22:55 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
do wyciągnięcia za rozsądne pieniądze
Skąd to wiesz?
Barti89 powiedział/a:
normalną tygodniówkę
A to skąd?
Barti89 powiedział/a:
taki, który chciałby do nas przejśc
I znów to samo pytanie?
Twój, i nie tylko Twój BTW, problem polega na tym, że się opierasz na domysłach. A rozliczasz Redknappa i Levy'ego jakby to były fakty.
A kogo ja oczekiwałem? Dobrego transferu, po prostu
Na koniec cytat z jednego z moich mistrzów, z dedykacją dla wszystkich urażonych tym, ze Harry i prezes nie realizują ich wizji
"Krytykować – to znaczy dowieść autorowi, że nie robi tego tak, jakbym ja to zrobił, gdybym potrafił"
Skąd to wiesz?
[quote=Barti89] normalną tygodniówkę
23 sierpnia 2011, 23:58 [cytuj]
No tak - to są bardziej domysły, ale na tym opiera się ten temat i właściwie każde z naszych ostatnich okienek transferowych , ja tylko podrzuciłem propozycję jednego z napastników. Powiedz mi czy gdybys grał we Freiburgu , otwarcie mówiłbyś o odejściu i dostałbyś oferte z Tottenhamu , nawet z delikatnie tylko większą pensją to odrzuciłbyś ją? Bo ja nie i podejrzewam, że większośc ludzi też. Chłopak ma ambicje - mówi, że chce odejśc , ale nie dla wyższej tygodniówki lecz "Naprawdę chciałbym spróbować gry na wyższym poziomie", a i podejrzewam ( tutaj jest największy z twoich kochanych domysłów), że z Freiburgiem byśmy się mogli spokojnie dogadac.
No tak - to są bardziej domysły, ale na tym opiera się ten temat i właściwie każde z naszych ostatnich okienek transferowych , ja tylko podrzuciłem propozycję jednego z napastników. Powiedz mi czy gdybys grał we Freiburgu , otwarcie mówiłbyś o odejściu i dostałbyś oferte z Tottenhamu , nawet z delikatnie tylko większą pensją to odrzuciłbyś ją? Bo ja nie i podejrzewam, że większośc ludzi też. Chłopak ma ambicje - mówi, że chce odejśc , ale nie dla wyższej tygodniówki lecz "Naprawdę chciałbym spróbować gry na wyższym poziomie", a i podejrzewam ( tutaj jest największy z twoich kochanych domysłów), że z Freiburgiem byśmy się mogli spokojnie dogadac
Come On You Spurs !