Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Transfery » Podsumowanie okienka transferowego
1 września 2011, 12:10 [cytuj]
Można o nim powiedzieć wiele a na pewno to, że się już skończyło. A coś więcej? Udane, nie udane?

Ja tam jestem w miarę zadowolony. Liczyłem na więcej ale to nie taka prosta sprawa sprowadzić kogoś z najwyższej półki, kto zdecydowanie podniósłby poziom. W sumie, mimo, że go nie polubię raczej, to może i dobrze, że nowym napastnikiem został Adebayor. To już wolę przemęczyć się z nim rok a później zobaczyć na jego miejscu tego mitycznego NRRa, niż wiązać się na parę lat z jakimś przeciętniakiem.

Drugim plusem jest Parker-biorąc pod uwagę jak łatwo po stracie bramki z Utd oddalismy grę rywalowi taki walczak będzie potrzebny. Wymiana JJ'a na Parkera to bardzo dobry ruch. Friedel już nas ratował, przynajmniej robił co mógł, a może chyba całkiem sporo.

Pozbycie się niepotrzebnych piłkarzy też fajna sprawa. Chociaż załuję, że odszedł Crouch a nie Paw:bezradny:

Biorąc pod uwagę, że to pewno ostatni rok z Harrym to aj te okienko oceniam jako takie jakby porządki, przygotowanie pod budowę już z nowym menago na czele. Jako takie, to te okienko wypadło co najmniej nieźle.
Można o nim powiedzieć wiele a na pewno to, że się już skończyło. A coś więcej? Udane, nie udane? Ja tam jestem w miarę zadowolony. Liczyłem na więcej ale to nie taka prosta sprawa sprowadzić kogoś z najwyższej półki, kto zdecydowanie podniósłby poziom. W sumie, mimo, że go nie polubię raczej, to może i dobrze, że nowym napastnikiem został Adebayor. To już wolę przemęczyć się z nim rok a później zobaczyć na jego miejscu tego mitycznego NRRa, niż wiązać się na parę lat z jakimś przeciętniakiem. Drugim plusem jest Parker-biorąc pod uwagę jak łatwo po stracie bramki z Utd oddalismy grę rywalowi taki walczak będzie potrzebny. Wymiana JJ'a na Parkera to bardzo dobry ruch. Friedel już nas ratował, przynajmniej robił co mógł, a może chyba całkiem sporo. Pozbycie się niepotrzebnych piłkarzy też fajna sprawa. Chociaż załuję, że odszedł Crouch a nie Paw:bezradny: Biorąc pod uwagę, że to pewno ostatni rok z Harrym to aj te okienko oceniam jako takie jakby porządki, przygotowanie pod budowę już z nowym menago na czele. Jako takie, to te okienko wypadło co najmniej nieźle
1 września 2011, 12:21 [cytuj]
W kwestii Modricia to liczę, ze jak się chop nie ogarnie, to Levy w ciągu roku (albo pół), znajdzie jakiegoś następcę. Może znowu pojawi się ktoś taki jak Modrić, przecież znów będzie Euro:tak:

Inna sprawa-przejrzałem sobie forum West Hamu i nie dowierzam-oni się chyba cieszą z przyjścia Bentleya:boisie: Zboczeńcy jacyś, nigdy go na oczy nie widzieli, czy miedzy PL aChampionship jest taaaaaaaakaaaa przepaść?
W kwestii Modricia to liczę, ze jak się chop nie ogarnie, to Levy w ciągu roku (albo pół), znajdzie jakiegoś następcę. Może znowu pojawi się ktoś taki jak Modrić, przecież znów będzie Euro:tak: Inna sprawa-przejrzałem sobie forum West Hamu i nie dowierzam-oni się chyba cieszą z przyjścia Bentleya:boisie: Zboczeńcy jacyś, nigdy go na oczy nie widzieli, czy miedzy PL aChampionship jest taaaaaaaakaaaa przepaść?
1 września 2011, 12:26 [cytuj]
Jednego się boję: że teraz do stycznia będziemy podsumowywać sierpień, ten miał przyjść a nie przyszedł, tamten poszedł do konkurencji, jeszcze inny okazał się niewypałem i tak w sumie powstanie temat do gonienia w piętkę. Możecie wierzyć lub nie, ale to właśnie minione okienko było pierwszym, w którym z zaangażowaniem śledziłem aktualności. Powiem krótko: strata czasu. A i tak wyłączyłem się o 23. Gdy jeszcze weźmie się wszystkie wcześniejsze spekulacje, ITK, zaufanych, pewniaków i Bóg wie jeszcze kogo, to jedna wielka bańka, większa od WHU.
Jednego się boję: że teraz do stycznia będziemy podsumowywać sierpień, ten miał przyjść a nie przyszedł, tamten poszedł do konkurencji, jeszcze inny okazał się niewypałem i tak w sumie powstanie temat do gonienia w piętkę. Możecie wierzyć lub nie, ale to właśnie minione okienko było pierwszym, w którym z zaangażowaniem śledziłem aktualności. Powiem krótko: strata czasu. A i tak wyłączyłem się o 23. Gdy jeszcze weźmie się wszystkie wcześniejsze spekulacje, ITK, zaufanych, pewniaków i Bóg wie jeszcze kogo, to jedna wielka bańka, większa od WHU
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
1 września 2011, 12:31 [cytuj]
Aaaa jeszcze jedno: Marcin, warto sobie porównać jak o piłkarzu mówi się w kontekście plotki (najczęściej negatywnie) i jak wraz ze złożeniem podpisu na kontrakcie kibice zaczynają zauważać same pozytywy. Tak samo jest u nas. Ktoś kto wymyślił ten biznes powinien nagrodę nobla dostać. Z ekonomii oczywiście.
Aaaa jeszcze jedno: Marcin, warto sobie porównać jak o piłkarzu mówi się w kontekście plotki (najczęściej negatywnie) i jak wraz ze złożeniem podpisu na kontrakcie kibice zaczynają zauważać same pozytywy. Tak samo jest u nas. Ktoś kto wymyślił ten biznes powinien nagrodę nobla dostać. Z ekonomii oczywiście
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
1 września 2011, 12:59 [cytuj]
Jestesmy mocniejsi na mecie poprzedniego sezonu, co nie znaczy ze sie nie dalo zrobic czegos wiecej, nawet biorac pod uwage nasze mozliwosci placowe.

Jest dosyc pozytywnie, takze dlatego ze szansa na CL jest wieksza niz w zeszlym sezonie, Arsenal jest znaczaco slabszy i zeby nam odskoczyc potrzebowalby chyba ze dwoch eksplozji wilsheropodobnych, a Liverpool to banda rzemieslnikow, pilkarsko zdecydowanie odstajaca od reszty czolowki, jezeli w styczniu nic zlego sie nie wydarzy, CL za rok powinna wrocic na WHL.

Chcialbym zeby szanse dostal dos Santos, ale nie na zadnym skrzydle, tylko pod Adebayorem, nie ma takiego instynktu co Rafa, ale w przeciwienstwie do VdV jest mobilny, a jak dostanie duzo swobody, moze byc z niego sporo pociechy.

Jeszcze a'propos Cahilla, szkoda ze sie nie udalo, w styczniu o niego bedzie walka miedzy nami i pewnie Arsenalem, a wiec jest spora szansa na jego angaz.
Jestesmy mocniejsi na mecie poprzedniego sezonu, co nie znaczy ze sie nie dalo zrobic czegos wiecej, nawet biorac pod uwage nasze mozliwosci placowe. Jest dosyc pozytywnie, takze dlatego ze szansa na CL jest wieksza niz w zeszlym sezonie, Arsenal jest znaczaco slabszy i zeby nam odskoczyc potrzebowalby chyba ze dwoch eksplozji wilsheropodobnych, a Liverpool to banda rzemieslnikow, pilkarsko zdecydowanie odstajaca od reszty czolowki, jezeli w styczniu nic zlego sie nie wydarzy, CL za rok powinna wrocic na WHL. Chcialbym zeby szanse dostal dos Santos, ale nie na zadnym skrzydle, tylko pod Adebayorem, nie ma takiego instynktu co Rafa, ale w przeciwienstwie do VdV jest mobilny, a jak dostanie duzo swobody, moze byc z niego sporo pociechy. Jeszcze a'propos Cahilla, szkoda ze sie nie udalo, w styczniu o niego bedzie walka miedzy nami i pewnie Arsenalem, a wiec jest spora szansa na jego angaz
1 września 2011, 13:02 [cytuj]
wg mnie mogło być lepiej. Przedewszystkim Parker jest plusem, dla mnie na poziomie pozostania Modricia na WHL.Żaluje, że nie udało się ściągnąc Joe Cola. Odejście Huttona dla mnie jest kaszaniastym krokiem, bo wg mnie jest on bardzo dobrym zawodnikiem a lekką ręką się go pozbyto. Zdecydowanie wolałbym, żeby odszedł Roman P. zamiast Croucha.
wg mnie mogło być lepiej. Przedewszystkim Parker jest plusem, dla mnie na poziomie pozostania Modricia na WHL.Żaluje, że nie udało się ściągnąc Joe Cola. Odejście Huttona dla mnie jest kaszaniastym krokiem, bo wg mnie jest on bardzo dobrym zawodnikiem a lekką ręką się go pozbyto. Zdecydowanie wolałbym, żeby odszedł Roman P. zamiast Croucha
1 września 2011, 13:38 [cytuj]
Sprzedano/wypożyczono wszystkich niepotrzebnych zawodników i dobrze. Gdyby Tottenham ściągnął jeszcze jednego napadziora (za Pava oczywiście), okienko byłoby wg mnie zupełnie przyzwoite.
Sprzedano/wypożyczono wszystkich niepotrzebnych zawodników i dobrze. Gdyby Tottenham ściągnął jeszcze jednego napadziora (za Pava oczywiście), okienko byłoby wg mnie zupełnie przyzwoite
1 września 2011, 14:09 [cytuj]
dla mnie okej, choć wiadomo, że chciałbym jakiegoś zawodnika z wyższej półki, ale zdążyłem się oswoić z myślą, że go nie będzie teraz, więc da się przeżyć.

jaram się wszystkimi transferami z klubu, wpadło trochę pieniędzy, oszczędzimy na pensjach, pozbyliśmy się zawodników, którzy obniżali poziom i byli zbędni jak dla mnie. dzięki za wszystko, było miło, ale teraz jest jeszcze milej. o ile nie dopadnie nas jakaś plaga kontuzji to będzie okej.
w sumie to robimy grunt pod kolejne okienko, wietrzymy szatnię, pod tym kątem to bardzo mi pasuje - o ile to rzeczywiście przygotowanie pod przyszłe transfery, a nie zwykłe cięcie po kosztach. poza tym bardzo się cieszę z tych transferów, z którymi łączyły nas media, a do których nie doszło (albo nigdy nie było tematu po prosty). zwierzęcy strach mnie ogarniał jak pojawiały się nazwiska w stylu bellamy, kalou, balotelli etc. mam bardzo mieszane uczucia co do luki, z drugiej strony ciekawy jestem, czy będzie miał motywację jakąś jeszcze, poza taką, że po dobrym sezonie ktoś wyłoży za niego więcej hajsu. ale i tak dobrze, bo pokazaliśmy, że potrafimy odmawiać.

trochę pizgałem parkera wcześniej, ale w sumie to nie jest zły transfer. na pewno lepsza opcja niż trzymanie w zespole palaciosa i jenasa (szkoda, że wróci). przyzwoity zawodnik, doda nam trochę charakteru.

adebayor? też go nie polubię, ale liczę na to, że obroni się grą. dobrze, że to wypożyczenie. ale i tak jeśli nie wypali, to znowu jesteśmy w ciemnej dupie z napastnikami.

friedel? swoje jeszcze obroni, ale to kolejne rozwiązanie na krótką metę.

szkoda, że to nie było jakieś rewolucyjne okienko i nie wzmocniliśmy się na wypasie, bo wydaje się po tych pierwszych meczach, że w lidze łatwiej będzie o top4 niż w ostatnich dwóch sezonach. arsenal z tymi transferami trącił rozpaczą trochę, chelsea z matą i meirelesem pewnie złapie rytm i nie będzie w naszym zasięgu w kontekście całego sezonu, o united i city już nie mówiąc. ale z arsenalem i liverpoolem powinniśmy móc powalczyć.

byle tylko szybko się ogarnęli po tych dwóch beznadziejnych meczach i pokazali więcej determinacji, i że są drużyną.

trzon drużyny został, ale i tak wydaje mi się, że jesteśmy w mocnej przebudowie i trzeba poczekać jeszcze na efekt końcowy. ciekawe tylko ile.
dla mnie okej, choć wiadomo, że chciałbym jakiegoś zawodnika z wyższej półki, ale zdążyłem się oswoić z myślą, że go nie będzie teraz, więc da się przeżyć. jaram się wszystkimi transferami z klubu, wpadło trochę pieniędzy, oszczędzimy na pensjach, pozbyliśmy się zawodników, którzy obniżali poziom i byli zbędni jak dla mnie. dzięki za wszystko, było miło, ale teraz jest jeszcze milej. o ile nie dopadnie nas jakaś plaga kontuzji to będzie okej. w sumie to robimy grunt pod kolejne okienko, wietrzymy szatnię, pod tym kątem to bardzo mi pasuje - o ile to rzeczywiście przygotowanie pod przyszłe transfery, a nie zwykłe cięcie po kosztach. poza tym bardzo się cieszę z tych transferów, z którymi łączyły nas media, a do których nie doszło (albo nigdy nie było tematu po prosty). zwierzęcy strach mnie ogarniał jak pojawiały się nazwiska w stylu bellamy, kalou, balotelli etc. mam bardzo mieszane uczucia co do luki, z drugiej strony ciekawy jestem, czy będzie miał motywację jakąś jeszcze, poza taką, że po dobrym sezonie ktoś wyłoży za niego więcej hajsu. ale i tak dobrze, bo pokazaliśmy, że potrafimy odmawiać. trochę pizgałem parkera wcześniej, ale w sumie to nie jest zły transfer. na pewno lepsza opcja niż trzymanie w zespole palaciosa i jenasa (szkoda, że wróci). przyzwoity zawodnik, doda nam trochę charakteru. adebayor? też go nie polubię, ale liczę na to, że obroni się grą. dobrze, że to wypożyczenie. ale i tak jeśli nie wypali, to znowu jesteśmy w ciemnej dupie z napastnikami. friedel? swoje jeszcze obroni, ale to kolejne rozwiązanie na krótką metę. szkoda, że to nie było jakieś rewolucyjne okienko i nie wzmocniliśmy się na wypasie, bo wydaje się po tych pierwszych meczach, że w lidze łatwiej będzie o top4 niż w ostatnich dwóch sezonach. arsenal z tymi transferami trącił rozpaczą trochę, chelsea z matą i meirelesem pewnie złapie rytm i nie będzie w naszym zasięgu w kontekście całego sezonu, o united i city już nie mówiąc. ale z arsenalem i liverpoolem powinniśmy móc powalczyć. byle tylko szybko się ogarnęli po tych dwóch beznadziejnych meczach i pokazali więcej determinacji, i że są drużyną. trzon drużyny został, ale i tak wydaje mi się, że jesteśmy w mocnej przebudowie i trzeba poczekać jeszcze na efekt końcowy. ciekawe tylko ile
1 września 2011, 14:35 [cytuj]
A moim zdaniem to okno było w naszym wykonaniu słabe. Nie jakoś dramatycznie, ale słabe. Po pierwsze - olbrzymia krótkowzroczność i właściwie liczenie na łut szczęścia, bo Parker i Friedel pograją może z jeden sezon na jakimś poziomie - nie więcej. Adebayor to znak zapytania, pomijając antypatię do niego.

Na plus tylko przewietrzenie składu, ale i tak Jenas zaraz wróci, Bentley też i nie będzie co z nimi zrobić.

Dwie kluczowe formacje, gdzie każdy chciał wzmocnień pozostały takie same. W sprowadzeniu Cahilla daliśmy ciała i zostaliśmy z defensywą, która wiemy jak grała z City i United.

Napad też wiemy jaki mamy - jeśli Ade się nie sprawdzi, Pav nie wstrzeli, a Defoe będzie grał tak potwornie źle jak w zeszłym sezonie to pozostanie nam tylko wiara w VdV i Bale'a, co może się okazać zgubne.

Tymczasem - City, United i Chelsea są kompletnie poza zasięgiem. Arsenal owszem desperacko, bo desperacko, ale się jednak wzmocnił (szczególnie martwi przyjście Artety). Liverpool już pokazał pod koniec zeszłego sezonu, że może być bardzo groźny. I owszem można z nimi powalczyć, ale są po tym oknie transferowym mocniejsi. Arsenal się osłabił, ale to znaczy, że mniej więcej zrównał się z nami.

Nie widzę zatem powodów do optymizmu. Może inaczej bym ocenił to okno, gdyby przyszedł jeden naprawdę klasowy napastnik, lub chociaż perspektywiczny plus solidny obrońca na środek.

Jedyne co trochę tłumaczy Levy'ego za brak tych wzmocnień to rychłe odejście Redknappa i czekanie na życzenia nowego managera, ale i tak nie widzę powodów dlaczego już teraz nie mogliby się ogrywać w klubie dwaj dobrzy zawodnicy, którzy i bez Redknappa mogliby stanowić o sile drużyny.

Jednym słowem stoimy w miejscu - co w przypadku Premier League może być dla nas zabójcze.

Nie zmienia to jednak faktu, że przy jakimś niesamowitym zbiegu okoliczności - jest szansa walki o top4 z Liverpoolem i Arsenalem.
A moim zdaniem to okno było w naszym wykonaniu słabe. Nie jakoś dramatycznie, ale słabe. Po pierwsze - olbrzymia krótkowzroczność i właściwie liczenie na łut szczęścia, bo Parker i Friedel pograją może z jeden sezon na jakimś poziomie - nie więcej. Adebayor to znak zapytania, pomijając antypatię do niego. Na plus tylko przewietrzenie składu, ale i tak Jenas zaraz wróci, Bentley też i nie będzie co z nimi zrobić. Dwie kluczowe formacje, gdzie każdy chciał wzmocnień pozostały takie same. W sprowadzeniu Cahilla daliśmy ciała i zostaliśmy z defensywą, która wiemy jak grała z City i United. Napad też wiemy jaki mamy - jeśli Ade się nie sprawdzi, Pav nie wstrzeli, a Defoe będzie grał tak potwornie źle jak w zeszłym sezonie to pozostanie nam tylko wiara w VdV i Bale'a, co może się okazać zgubne. Tymczasem - City, United i Chelsea są kompletnie poza zasięgiem. Arsenal owszem desperacko, bo desperacko, ale się jednak wzmocnił (szczególnie martwi przyjście Artety). Liverpool już pokazał pod koniec zeszłego sezonu, że może być bardzo groźny. I owszem można z nimi powalczyć, ale są po tym oknie transferowym mocniejsi. Arsenal się osłabił, ale to znaczy, że mniej więcej zrównał się z nami. Nie widzę zatem powodów do optymizmu. Może inaczej bym ocenił to okno, gdyby przyszedł jeden naprawdę klasowy napastnik, lub chociaż perspektywiczny plus solidny obrońca na środek. Jedyne co trochę tłumaczy Levy'ego za brak tych wzmocnień to rychłe odejście Redknappa i czekanie na życzenia nowego managera, ale i tak nie widzę powodów dlaczego już teraz nie mogliby się ogrywać w klubie dwaj dobrzy zawodnicy, którzy i bez Redknappa mogliby stanowić o sile drużyny. Jednym słowem stoimy w miejscu - co w przypadku Premier League może być dla nas zabójcze. Nie zmienia to jednak faktu, że przy jakimś niesamowitym zbiegu okoliczności - jest szansa walki o top4 z Liverpoolem i Arsenalem
1 września 2011, 14:52 [cytuj]
Moim zdaniem ADE jest marką gwarantującą bramki. Nie wiem czemu tyle antypatii w jego kierunku. Rozumiem jego przeszłość z Arsenalem. Jeżeli Modrić tylko zacznie grać i przejrzy na oczy to może być silna drużyna. Myślę że jesteśmy w zasięgu Man Utd czy chociażby Chelsea. Zapominamy o tym że nazwiska nie zawsze gwarantują bramki i punkty. Myślę, że drużyna "Szejków" jest najmocniejsza póki co. I wtrącę to co już powtarzałem długo, takie coś jak Man City psuje cały rynek, cały sport, całą ciekawość. Wyłożyć 200 mln euro na transfery i kupcie tych najlepszych jest nie fajną filozofią. Bardzo cieszy pozbycie się tego szrotu. Szkoda że niektóre tylko wyp., ale cóż może teraz skład jakoś wypali. A ja do naszego nowego bramkarza przepraszam ale jakoś nie mogę się przekonać jednak myślę, że więcej szans powinien dostać Carlo Cudicini. No i Pav niestety został. Czyli na szpicy pewnie ADE z Defoe lub z Giovanim hmm w sumie ciekawe bo Meksykanin umie zabłysnąć jedną dwiema ciekawymi akcjami. A no i oczywiście ten młody Afrykanin. Lecz tak na prawdę można był zrobić więcej. Podpisuję się także pod słowami Barometra.
Moim zdaniem ADE jest marką gwarantującą bramki. Nie wiem czemu tyle antypatii w jego kierunku. Rozumiem jego przeszłość z Arsenalem. Jeżeli Modrić tylko zacznie grać i przejrzy na oczy to może być silna drużyna. Myślę że jesteśmy w zasięgu Man Utd czy chociażby Chelsea. Zapominamy o tym że nazwiska nie zawsze gwarantują bramki i punkty. Myślę, że drużyna "Szejków" jest najmocniejsza póki co. I wtrącę to co już powtarzałem długo, takie coś jak Man City psuje cały rynek, cały sport, całą ciekawość. Wyłożyć 200 mln euro na transfery i kupcie tych najlepszych jest nie fajną filozofią. Bardzo cieszy pozbycie się tego szrotu. Szkoda że niektóre tylko wyp., ale cóż może teraz skład jakoś wypali. A ja do naszego nowego bramkarza przepraszam ale jakoś nie mogę się przekonać jednak myślę, że więcej szans powinien dostać Carlo Cudicini. No i Pav niestety został. Czyli na szpicy pewnie ADE z Defoe lub z Giovanim hmm w sumie ciekawe bo Meksykanin umie zabłysnąć jedną dwiema ciekawymi akcjami. A no i oczywiście ten młody Afrykanin. Lecz tak na prawdę można był zrobić więcej. Podpisuję się także pod słowami Barometra
1 września 2011, 15:00 [cytuj]
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/430153,Argentynczycy-rozgrzali-transferowe-lato-ranking

a tu jak to wyglądało cenowo tego lata
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/430153,Argentynczycy-rozgrzali-transferowe-lato-ranking a tu jak to wyglądało cenowo tego lata
1 września 2011, 15:07 [cytuj]
Przyjście Adebayora jest na tą chwilę największym plusem tego okienka, bo to solidny napastnik nadający się do grania samemu z przodu, a bramki umie zdobywać zarówno z nogi, a i głową nie ustępuje Crouchowi(zwłaszcza ostatnio). Wszystko okaże się w trakcie sezonu, ale myślę, że Ade będzie chciał co niektórym pokazać, że zna się na rzeczy. Transfer Friedela chyba na plus, bo po pierwsze Gomes wie, że może na stałe stracić miejsce w 11, a Cudicini nie był dla niego dużą konkurencją. Chociaż mimo, że jest pewniejszy w obronie strzałów, brakuje mu poświęceń jakie miał Gomes. Parker na plus, podejrzewam, że będzie w pierwszej jedenastce bo nie ma za bardzo konkurencji dla siebie(a chyba każdy widział jak gra Modrić, któremu nie chce się grać). Coulibaly dobry ruch, ale na przyszłość. Tego skrzydłowego z Juve nie znam, więc się nie wypowiadam. Co do odejść to bardzo dobrze, że pozbyliśmy się zawodników, którzy nie wnoszą wiele w dobrą grę zespołu.
Przyjście Adebayora jest na tą chwilę największym plusem tego okienka, bo to solidny napastnik nadający się do grania samemu z przodu, a bramki umie zdobywać zarówno z nogi, a i głową nie ustępuje Crouchowi(zwłaszcza ostatnio). Wszystko okaże się w trakcie sezonu, ale myślę, że Ade będzie chciał co niektórym pokazać, że zna się na rzeczy. Transfer Friedela chyba na plus, bo po pierwsze Gomes wie, że może na stałe stracić miejsce w 11, a Cudicini nie był dla niego dużą konkurencją. Chociaż mimo, że jest pewniejszy w obronie strzałów, brakuje mu poświęceń jakie miał Gomes. Parker na plus, podejrzewam, że będzie w pierwszej jedenastce bo nie ma za bardzo konkurencji dla siebie(a chyba każdy widział jak gra Modrić, któremu nie chce się grać). Coulibaly dobry ruch, ale na przyszłość. Tego skrzydłowego z Juve nie znam, więc się nie wypowiadam. Co do odejść to bardzo dobrze, że pozbyliśmy się zawodników, którzy nie wnoszą wiele w dobrą grę zespołu
1 września 2011, 15:12 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Parker na plus, podejrzewam, że będzie w pierwszej jedenastce bo nie ma za bardzo konkurencji dla siebie(a chyba każdy widział jak gra Modrić, któremu nie chce się grać).

Jak po kontuzji wróci Sandro to ja Parkera widzę na ławie...
Jak po kontuzji wróci Sandro to ja Parkera widzę na ławie
1 września 2011, 15:15 [cytuj]
Jak Modrić głowy nie wyleczy, to raczej jego miejsce będzie na ławie.
Jak Modrić głowy nie wyleczy, to raczej jego miejsce będzie na ławie
1 września 2011, 15:38 [cytuj]
sandro będzie musiał dojść do formy po tej kontuzji jeszcze, nie wiadomo, ile mu to zajmie. a tak mamy gotowego do gry parkera, mam nadzieję że mentalnie trochę nas podbije. dobrze, że jest przerwa na kadrę przed wolves.

a, i jeszcze jedno - jeszcze nie raz podczas meczów w barze będą padać okrzyki - LAGA NA CROUCHA!!!

ciekawy jestem artety w arsenalu.
sandro będzie musiał dojść do formy po tej kontuzji jeszcze, nie wiadomo, ile mu to zajmie. a tak mamy gotowego do gry parkera, mam nadzieję że mentalnie trochę nas podbije. dobrze, że jest przerwa na kadrę przed wolves. a, i jeszcze jedno - jeszcze nie raz podczas meczów w barze będą padać okrzyki - LAGA NA CROUCHA!!! ciekawy jestem artety w arsenalu
1 września 2011, 15:41 [cytuj]
raku powiedział/a:
No i podsumowując to okno nie sposób zapomnieć o innych transferach dodatnich: Joe Cole w Lille i Craig Bellamy w Liverpoolu (co oni mają z tym kupowaniem swoich byłych napastników?) :D

Ja bym jeszcze dodał Benayouna. Lepszy Modić na boisku/trybunach/klubie kokosa niż Yossi w kadrze Spurs.
Jak widac magia nazwiska trenera tez ma znaczenie. harry co najwyżej może Muntariego próbowac wyrwać a juz taki Boas z kciukiem w d*** ściąga Meirelesa, którego baaaardzo lubię za stosunkowo niewielkie pieniądze. w stosunku np. do Petera C.
Ja bym jeszcze dodał Benayouna. Lepszy Modić na boisku/trybunach/klubie kokosa niż Yossi w kadrze Spurs. Jak widac magia nazwiska trenera tez ma znaczenie. harry co najwyżej może Muntariego próbowac wyrwać a juz taki Boas z kciukiem w d*** ściąga Meirelesa, którego baaaardzo lubię za stosunkowo niewielkie pieniądze. w stosunku np. do Petera C
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się