Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
3 stycznia 2012, 09:49 [cytuj]
Miało być 7
Miało być 7
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
4 stycznia 2012, 21:05 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/tottenham-celuje-w-pomocnika-realu.html

Ciekawe ile w tym prawdy...
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/tottenham-celuje-w-pomocnika-realu.html Ciekawe ile w tym prawdy
4 stycznia 2012, 22:01 [cytuj]
Celtic może mieć kłopoty z wykupieniem Frasera Forstera. Jak informuje Daily Express, o zawodnika wypożyczonego z Newcastle United zabiega także Tottenham Hotspur.

Na derbach Old Firm w celu przyjrzenia się postawie 23-letniego Anglika gościł trener bramkarzy londyńskiego klubu, Tony Parkes. Tottenham od dłuższego czasu rozgląda się za następcą 40-letniego Brada Friedela, a jedną z możliwości jest sprowadzenie Forstera
Celtic może mieć kłopoty z wykupieniem Frasera Forstera. Jak informuje Daily Express, o zawodnika wypożyczonego z Newcastle United zabiega także Tottenham Hotspur. Na derbach Old Firm w celu przyjrzenia się postawie 23-letniego Anglika gościł trener bramkarzy londyńskiego klubu, Tony Parkes. Tottenham od dłuższego czasu rozgląda się za następcą 40-letniego Brada Friedela, a jedną z możliwości jest sprowadzenie Forstera
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 stycznia 2012, 13:04 [cytuj]
A może tak Ivica Olić za darmo?
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
5 stycznia 2012, 13:20 [cytuj]
bambi powiedział/a:

On nie jest wcale nie jest lepszy od Romusia :)
5 stycznia 2012, 13:43 [cytuj]
Ale jest za darmo :D Swojego czasu podobał mi się ten piłkarz, miał smykałkę do gry.
Ale jest za darmo :D Swojego czasu podobał mi się ten piłkarz, miał smykałkę do gry
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
5 stycznia 2012, 14:15 [cytuj]
jasiowaty powiedział/a:
Ale jest za darmo :D Swojego czasu podobał mi się ten piłkarz, miał smykałkę do gry

Ale jednak tygodniówke trzeba płacić :) lepiej uzbierać kase na jakiegoś dobrego napastnika.
Ale jednak tygodniówke trzeba płacić :) lepiej uzbierać kase na jakiegoś dobrego napastnika
5 stycznia 2012, 14:46 [cytuj]
Pav9 powiedział/a:
lepiej uzbierać kase na jakiegoś dobrego napastnika

Powiedzial Pav(lyuchenko)9 :) nic dodac nic ujac :rotfl:
5 stycznia 2012, 16:18 [cytuj]
Pav9 powiedział/a:

Porównanie Romana do Olica jest jak porównanie Brożka do Rooneya. Olic pracuje dla zespołu przynajmniej dziesięć razy bardziej niż Pav, poza tym napastnik z niego nienajgorszy. Jeżeli miałby być zastępstwem za Pava (czyli kimś na ławkę), jestem jak najbardziej za.
Porównanie Romana do Olica jest jak porównanie Brożka do Rooneya. Olic pracuje dla zespołu przynajmniej dziesięć razy bardziej niż Pav, poza tym napastnik z niego nienajgorszy. Jeżeli miałby być zastępstwem za Pava (czyli kimś na ławkę), jestem jak najbardziej za
5 stycznia 2012, 16:28 [cytuj]
Taaak: zaangażowanie w grę to drugie imię Ivicy Olicia.
Taaak: zaangażowanie w grę to drugie imię Ivicy Olicia
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
5 stycznia 2012, 17:57 [cytuj]
Z tego co wiadomo ; Nie, chce odejsc z City.
Ale nadal grac w Anglii,ogarnol sprawy rodzinne etc i chce tu zostac
Z tego co wiadomo ; Nie, chce odejsc z City. Ale nadal grac w Anglii,ogarnol sprawy rodzinne etc i chce tu zostac
5 stycznia 2012, 18:10 [cytuj]
Podobno do B'burn poszła nasza 15-milionowa oferta za Sambę i Hoiletta.
Podobno do B'burn poszła nasza 15-milionowa oferta za Sambę i Hoiletta
5 stycznia 2012, 18:25 [cytuj]
Oby ją przyjęli :)
Oby ją przyjęli :)
To dare is to do.
5 stycznia 2012, 18:34 [cytuj]
W sumie ucieszlbym sie z takiego rozwoju sprawy
W sumie ucieszlbym sie z takiego rozwoju sprawy
5 stycznia 2012, 18:49 [cytuj]
halabala powiedział/a:

Pawluczenko jest moim ulubionym piłkarzem , ale jednocześnie takim , z którego najbardziej się śmieje :D
Pawluczenko jest moim ulubionym piłkarzem , ale jednocześnie takim , z którego najbardziej się śmieje :D
6 stycznia 2012, 00:22 [cytuj]
http://www.westhamtillidie.com/2012/01/05/corluka-signs-tomorrow/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+WestHamBlog+%28West+Ham+Till+I+Die%29
http://www.westhamtillidie.com/2012/01/05/corluka-signs-tomorrow/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+WestHamBlog+%28West+Ham+Till+I+Die%29
6 stycznia 2012, 10:09 [cytuj]
no ale Cahill to chce pewnie ze 100k tygodniowki a my tyle mu nie damy. 5 mln to tanio ale pamietajmy ze jemu konczy sie kontrakt. Mysmy dlatego zaplacili tylko 3 mln i duza tygodniowke za Piennara (swoja droga czy nie przeplacilismy ? :P)
no ale Cahill to chce pewnie ze 100k tygodniowki a my tyle mu nie damy. 5 mln to tanio ale pamietajmy ze jemu konczy sie kontrakt. Mysmy dlatego zaplacili tylko 3 mln i duza tygodniowke za Piennara (swoja droga czy nie przeplacilismy ? :P)
http://wilczki.tumblr.com/
6 stycznia 2012, 13:24 [cytuj]
Gary Cahil negocjuje warunki transferu z Chelsea, kwota transferu to około 5 mln funtów!

http://www1.skysports.com/football/news/12691/7407509/AVB-No-quick-Cahill-resolution

---------------- kurde to TANIOCHA ---- podbić cenę Levy !! Koniecznie:bezradny:
Gary Cahil negocjuje warunki transferu z Chelsea, kwota transferu to około 5 mln funtów! http://www1.skysports.com/football/news/12691/7407509/AVB-No-quick-Cahill-resolution ---------------- kurde to TANIOCHA ---- podbić cenę Levy !! Koniecznie:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 stycznia 2012, 13:27 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Podobno do B'burn poszła nasza 15-milionowa oferta za Sambę i Hoiletta

byłoby pięknie - HOILETT wolny elektron na każdą pozycje w pomocy - MIODZIO! Samba - też zajebisty grajek - i z bani wali prawie jak Kaboul:hejka::hejka::hejka:
byłoby pięknie - HOILETT wolny elektron na każdą pozycje w pomocy - MIODZIO! Samba - też zajebisty grajek - i z bani wali prawie jak Kaboul:hejka::hejka::hejka:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 stycznia 2012, 13:47 [cytuj]
Tak sobie myślę czy CB jest nam potrzebny bo obecnie mamy ich... 7! King, Gallas, Kaboul, Bassong, Dawson, Caulker i Khumalo. Dwóch ostatnich na wypożyczeniu więc zostaje 5. Gallas wyleciał na jakiś czas więc zostajemy z Kingiem, Kaboulem, Bassongiem i Dawsonem. Każdy wie jak to jest z Kingiem - gra kilka meczy i wylatuje na 2 tygodnie. Więc w najgorszym wypadku zostajemy z 3. Więc czy jest nam potrzebny jeszcze jeden? Wiem że Bassong jest z tej 7 jakościowo tylko przed Khumalo ale przecież miewał on bardzo dobre mecze. Zresztą przy wracającym Dawsonie pewnie i tak by siedział na ławie. W przyszłym sezonie wraca Caulker z którym Harry wiąże dużą nadzieje. Czy więc warto kontraktować obrońcę na poł roku a potem mieć ich 8 zdrowych w składzie i głowić się co z nimi zrobić?
Tak sobie myślę czy CB jest nam potrzebny bo obecnie mamy ich... 7! King, Gallas, Kaboul, Bassong, Dawson, Caulker i Khumalo. Dwóch ostatnich na wypożyczeniu więc zostaje 5. Gallas wyleciał na jakiś czas więc zostajemy z Kingiem, Kaboulem, Bassongiem i Dawsonem. Każdy wie jak to jest z Kingiem - gra kilka meczy i wylatuje na 2 tygodnie. Więc w najgorszym wypadku zostajemy z 3. Więc czy jest nam potrzebny jeszcze jeden? Wiem że Bassong jest z tej 7 jakościowo tylko przed Khumalo ale przecież miewał on bardzo dobre mecze. Zresztą przy wracającym Dawsonie pewnie i tak by siedział na ławie. W przyszłym sezonie wraca Caulker z którym Harry wiąże dużą nadzieje. Czy więc warto kontraktować obrońcę na poł roku a potem mieć ich 8 zdrowych w składzie i głowić się co z nimi zrobić?
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się