Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
6 stycznia 2012, 14:26 [cytuj]
Tyle że Bassong jest no...wszyscy wiemy jednak. Khumalo też nie błyszczy, a Gallas coraz starszy, King jak to King, gdy gra jest geniuszem, ale nie zawsze gra.
Tyle że Bassong jest no...wszyscy wiemy jednak. Khumalo też nie błyszczy, a Gallas coraz starszy, King jak to King, gdy gra jest geniuszem, ale nie zawsze gra
6 stycznia 2012, 17:14 [cytuj]
A co powiecie na temat Ganso, podobno wielki talent i ma być nowym Kaką, i ponoć Harry go chce.
http://www.futbol.pl/node/430321
A co powiecie na temat Ganso, podobno wielki talent i ma być nowym Kaką, i ponoć Harry go chce. http://www.futbol.pl/node/430321
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
6 stycznia 2012, 17:33 [cytuj]
tylko...po co nam znowu pomocnik? Wyciagnąć go bedzie równie cieżko, pytanie czy jest sens?
tylko...po co nam znowu pomocnik? Wyciagnąć go bedzie równie cieżko, pytanie czy jest sens?
6 stycznia 2012, 18:28 [cytuj]
przyszedł by Ganso to walczył by od razu z VdV o pierwszy skład, jeden nie gra to drugi od razu wskakuje.
przyszedł by Ganso to walczył by od razu z VdV o pierwszy skład, jeden nie gra to drugi od razu wskakuje
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
6 stycznia 2012, 18:55 [cytuj]
Tylko, że teraz o skład walczą Defoe i VdV. Po co trzeci w takim razie? Któryś z nich w końcu zacznie marudzić, że chce odejść.
Tylko, że teraz o skład walczą Defoe i VdV. Po co trzeci w takim razie? Któryś z nich w końcu zacznie marudzić, że chce odejść
6 stycznia 2012, 18:56 [cytuj]
Jasne, koniecznie musimy wyłożyć te 25-30 baniek na kolejnego pomocnika. Tak samo średnio pasuje mi opcja kolejnego stopera, zanim kogoś sprzedamy. A już nie kumam zachwytu Sambą - wszyscy tu lali, jak Arsenal sprowadzał Mertesackera, że tylko do stałych fragmentów się nadaje. A Samba to taki dużo lepszy w odbiorze czy ustawieniu jest? Nie wydaje mi się...
Jasne, koniecznie musimy wyłożyć te 25-30 baniek na kolejnego pomocnika. Tak samo średnio pasuje mi opcja kolejnego stopera, zanim kogoś sprzedamy. A już nie kumam zachwytu Sambą - wszyscy tu lali, jak Arsenal sprowadzał Mertesackera, że tylko do stałych fragmentów się nadaje. A Samba to taki dużo lepszy w odbiorze czy ustawieniu jest? Nie wydaje mi się
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
6 stycznia 2012, 20:39 [cytuj]
ginola, zdecydowanie dużo lepszy. Nam brakuje trochę centymetrów przy stałych fragmentach gry.
ginola, zdecydowanie dużo lepszy. Nam brakuje trochę centymetrów przy stałych fragmentach gry
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
6 stycznia 2012, 21:28 [cytuj]
Dzisiaj czytałem o zainteresowaniu Harrego brazylijczykiem Gonso ; )
Dzisiaj czytałem o zainteresowaniu Harrego brazylijczykiem Gonso ; )
6 stycznia 2012, 21:29 [cytuj]
Ganso , byl link do artykulu w poprzednich postach , warto czytac uwaznie
Ganso , byl link do artykulu w poprzednich postach , warto czytac uwaznie
6 stycznia 2012, 21:47 [cytuj]
Ganso ? Czy ja wiem . Mamy Rafe , Defoe . W tym miejscu myślę że nie mamy się o co martwić. Więc szkoda wydawać te 20 mln. Stoper też nie jest bardzo potrzebny . Myśle że teraz trzeba sie rozejrzeć za bramkarzem bo Friedel ile lat ma każdy wie , w 2012/2013 może być problem . No i napadzior , tutaj stawiałbym na transfer definitywny Adebayora , spisuje się znakomicie , tylko ta tygodniówka ehh ..
Ganso ? Czy ja wiem . Mamy Rafe , Defoe . W tym miejscu myślę że nie mamy się o co martwić. Więc szkoda wydawać te 20 mln. Stoper też nie jest bardzo potrzebny . Myśle że teraz trzeba sie rozejrzeć za bramkarzem bo Friedel ile lat ma każdy wie , w 2012/2013 może być problem . No i napadzior , tutaj stawiałbym na transfer definitywny Adebayora , spisuje się znakomicie , tylko ta tygodniówka ehh
6 stycznia 2012, 22:06 [cytuj]
Co myślicie o ściągnięciu Ibrahima Afellaya, względnie ma kontuzję, ale w Barcie się nie przebija, a jego zaletą jest wszechstronność, jest szybki, dobry technicznie, ma dobry drybling i umie strzelać bramki, nie ma co się oszukiwać, że ktoś na skrzydła przydałby się, bo jak wypada Bale albo Lennon to styl drużyny i efektywność skrzydeł traci na jakości, a Harry woli przestawiać na prawą lub lewą stronę Lukę albo Van der Vaarta, co ma wpływ na dominację w środku pola. Ja bym powalczył o niego, ponadto teraz jego cena się obniżyła.
Co myślicie o ściągnięciu Ibrahima Afellaya, względnie ma kontuzję, ale w Barcie się nie przebija, a jego zaletą jest wszechstronność, jest szybki, dobry technicznie, ma dobry drybling i umie strzelać bramki, nie ma co się oszukiwać, że ktoś na skrzydła przydałby się, bo jak wypada Bale albo Lennon to styl drużyny i efektywność skrzydeł traci na jakości, a Harry woli przestawiać na prawą lub lewą stronę Lukę albo Van der Vaarta, co ma wpływ na dominację w środku pola. Ja bym powalczył o niego, ponadto teraz jego cena się obniżyła
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
6 stycznia 2012, 22:24 [cytuj]
Sawik - też o nim myślałem . Do gry będzie gotów od początku nastepnego sezonu . Jestem cules Barcelony i wiem że tam nie będzie miał dużo okazji aby się pokazać , potencjał z przodu jest niesamowity. Blaugrana pozyskała go za 5 mln. Myśle że cena sie utrzymała , może nawet pójdzie za troszke mniej , wkońcu z Ajaxu przychodził jako wielki talent , a z Barcy jako " tylko " rezerwowy. Cóż ,według mnie ciekawa opcja .
Sawik - też o nim myślałem . Do gry będzie gotów od początku nastepnego sezonu . Jestem cules Barcelony i wiem że tam nie będzie miał dużo okazji aby się pokazać , potencjał z przodu jest niesamowity. Blaugrana pozyskała go za 5 mln. Myśle że cena sie utrzymała , może nawet pójdzie za troszke mniej , wkońcu z Ajaxu przychodził jako wielki talent , a z Barcy jako " tylko " rezerwowy. Cóż ,według mnie ciekawa opcja
6 stycznia 2012, 22:28 [cytuj]
Przepraszam za pomyłke , oczywiście przychodził z PSV ;) .
Przepraszam za pomyłke , oczywiście przychodził z PSV ;)
6 stycznia 2012, 22:50 [cytuj]
Myśle że nie ma sie czym podniecać . To 3 klasa rozgrywkowa , takie mecze sie zdarzają , wygrali 6-0 , przeciwnik słabiutki to chłopak sie rozstrzelał . Ale wyczytałem gdzieś że to jego czwarty mecz w którym strzela Hat-Tricka . Jego statystyki w klubie - w 102 meczach zdobył 55 bramek co daje średnią 0,53 gola na mecz więc całkiem nieźle .
Myśle że nie ma sie czym podniecać . To 3 klasa rozgrywkowa , takie mecze sie zdarzają , wygrali 6-0 , przeciwnik słabiutki to chłopak sie rozstrzelał . Ale wyczytałem gdzieś że to jego czwarty mecz w którym strzela Hat-Tricka . Jego statystyki w klubie - w 102 meczach zdobył 55 bramek co daje średnią 0,53 gola na mecz więc całkiem nieźle
6 stycznia 2012, 23:14 [cytuj]
"raku" powiedział/a:
Kilka godzin przed meczem pojawiła się informacja, że Joe Jordan i Clive Allen wybrali się na spotkanie Wycombe - Huddersfield obserwować Jordana Rhodesa. Jeśli to prawda, to musiał im przypaść do gustu, bo strzelił... pięć goli !

O masz, na poprzedniej stronie w poście zastanawiałem się dlaczego nie interesujemy się tym typkiem :) Mam coś z jasnowidza. Ale swoją drogą, MU też go obserwuje a z nimi ciężko wygra konkurencję.
O masz, na poprzedniej stronie w poście zastanawiałem się dlaczego nie interesujemy się tym typkiem :) Mam coś z jasnowidza. Ale swoją drogą, MU też go obserwuje a z nimi ciężko wygra konkurencję
7 stycznia 2012, 09:51 [cytuj]
Podobno Demba Ba ma w kontrakcie klauzulę wykupu 10 mln funtów. Nie jest to zawodnik z wielkim nazwiskiem, ale w tym sezonie strzela jak na zawołanie. Jest szybki, silny i ma ciąg na bramkę. Nie mówię, że miałby zająć miejsce Adebayora, bo po pierwsze, to inny typ zawodnika, a po drugie myślę, że nie tak dobry, ale nad sprowadzeniem go w miejsce Pava za takie pieniądze bym się nawet nie zastanawiał. Może nawet jakiś swap deal?
Podobno Demba Ba ma w kontrakcie klauzulę wykupu 10 mln funtów. Nie jest to zawodnik z wielkim nazwiskiem, ale w tym sezonie strzela jak na zawołanie. Jest szybki, silny i ma ciąg na bramkę. Nie mówię, że miałby zająć miejsce Adebayora, bo po pierwsze, to inny typ zawodnika, a po drugie myślę, że nie tak dobry, ale nad sprowadzeniem go w miejsce Pava za takie pieniądze bym się nawet nie zastanawiał. Może nawet jakiś swap deal?
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
7 stycznia 2012, 10:29 [cytuj]
Milos Krasić? Co na to powiecie, taki news ujrzałem jakoś niedawno. Jesteśmy podobno razem z Chelsea faworytami w wyścigu o tego piłkarza. Miał świetny początek w Juve, potem trochę zgasł. No i mamy Lennona, nie wiem co o tym sądzić.

Chelsea nie może dogadać się z Cahillem, bo chce za dużo zarabiać :wysmiewacz::rotfl::rotfl:
Milos Krasić? Co na to powiecie, taki news ujrzałem jakoś niedawno. Jesteśmy podobno razem z Chelsea faworytami w wyścigu o tego piłkarza. Miał świetny początek w Juve, potem trochę zgasł. No i mamy Lennona, nie wiem co o tym sądzić. Chelsea nie może dogadać się z Cahillem, bo chce za dużo zarabiać :wysmiewacz::rotfl::rotfl:
7 stycznia 2012, 11:41 [cytuj]
Milos Krasić:boisie: - nie! Podobno potrafi tylko szybko biegać. Od tego mamy Azzę i Bale do tego mają "technikę użytkową" - moim zdaniem lepiej ściągnąć w to miejsce J. Hoilett'a lub poszukać kogoś na wyspach - koniecznie przy tej okazji sprzedał/wypożyczył bym Niko ... może do Blackburn...:luzik:
Milos Krasić:boisie: - nie! Podobno potrafi tylko szybko biegać. Od tego mamy Azzę i Bale do tego mają "technikę użytkową" - moim zdaniem lepiej ściągnąć w to miejsce J. Hoilett'a lub poszukać kogoś na wyspach - koniecznie przy tej okazji sprzedał/wypożyczył bym Niko ... może do Blackburn...:luzik:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 stycznia 2012, 13:40 [cytuj]
aapa powiedział/a:
ginola, zdecydowanie dużo lepszy. Nam brakuje trochę centymetrów przy stałych fragmentach gry

chyba w gaciach brakuje tych cm ;) Ade, Sandro, Pav, praktycznie wszyscy środkwi obrońcy. Może jednak trzeba pomyśleć jak dobrze rozegrac stałe fragmenty. Kuźwa mikrusy z Barcy strzelaja więcej głową niż my.

raku powiedział/a:
Nie mogłeś czytać o zainteresowaniu, bo Harry powiedział, że takiego piłkarza w ogóle nie zna :)

Jedno drugiego nie wyklucza :P
chyba w gaciach brakuje tych cm ;) Ade, Sandro, Pav, praktycznie wszyscy środkwi obrońcy. Może jednak trzeba pomyśleć jak dobrze rozegrac stałe fragmenty. Kuźwa mikrusy z Barcy strzelaja więcej głową niż my. [quote=raku]Nie mogłeś czytać o zainteresowaniu, bo Harry powiedział, że takiego piłkarza w ogóle nie zna :)
Kogucie życie!
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się