Forum dyskusyjne
7 stycznia 2012, 14:05 [cytuj]
http://sportske.jutarnji.hr/iz-engleskih-medija--corluka-seli-u-west-ham--niko-kranjcar-odlazi--ganso-dolazi-/997935/
Proszę bardzo oto link, który mówi o zainteresowaniu Harrego, Ganso

. Jest po chorwacku niestety, ale taką informację przekazał drugi dziennik londyński"Telegraph".
http://sportske.jutarnji.hr/iz-engleskih-medija--corluka-seli-u-west-ham--niko-kranjcar-odlazi--ganso-dolazi-/997935/
Proszę bardzo oto link, który mówi o zainteresowaniu Harrego, Ganso :P . Jest po chorwacku niestety, ale taką informację przekazał drugi dziennik londyński"Telegraph"
7 stycznia 2012, 15:08 [cytuj]
Grzechol5 powiedział/a:
Jego statystyki w klubie - w 102 meczach zdobył 55 bramek co daje średnią 1,85 gola na mecz więc całkiem nieźle
Grzechol - masz w tym roku maturkę? Jak tak to lepiej zrezygnuj bo nie wiem jak dzieląc 55 przez 102 wyszło Ci 1,85.
Apropo transferów - Samba jak najbardziej na +. Jest to piłkarz który według mnie dałby nam te 5-6 goli więcej co sezon ze stałych fragmentów gry.
Temat Ganso i Tottenhamu jest równie ciekawy jak Tevez czy Torres w koszulce Spurs. Ludzie opanujmy się.
Swoją drogą powiedzcie mi, czy to wszystko co się czyta to tylko plotki i spekulacje, nawet jeśli mówią, że zainteresowanie danym piłkarzem osobiście wyraził Redkanpp, czy my naprawdę chcemy ściągnąć albo chociaż jesteśmy zainteresowani prawie każdym zawodnikiem na rynku transferowym?
Grzechol - masz w tym roku maturkę? Jak tak to lepiej zrezygnuj bo nie wiem jak dzieląc 55 przez 102 wyszło Ci 1,85.
Apropo transferów - Samba jak najbardziej na +. Jest to piłkarz który według mnie dałby nam te 5-6 goli więcej co sezon ze stałych fragmentów gry.
Temat Ganso i Tottenhamu jest równie ciekawy jak Tevez czy Torres w koszulce Spurs. Ludzie opanujmy się.
Swoją drogą powiedzcie mi, czy to wszystko co się czyta to tylko plotki i spekulacje, nawet jeśli mówią, że zainteresowanie danym piłkarzem osobiście wyraził Redkanpp, czy my naprawdę chcemy ściągnąć albo chociaż jesteśmy zainteresowani prawie każdym zawodnikiem na rynku transferowym?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 15:27 [cytuj]
Nylon - przecież okienka transferowe to jest najpiękniejsza "pożywka" dla pismaków. Proste
Nylon - przecież okienka transferowe to jest najpiękniejsza "pożywka" dla pismaków. Proste
Can't Smile Without You!!!
7 stycznia 2012, 15:53 [cytuj]
Skopiowałem z jakiejś strony i nawet nie sprawdziłem że jest błąd. Czyli wychodzi że strzela gola mniej więcej w co drugim meczu .
Skopiowałem z jakiejś strony i nawet nie sprawdziłem że jest błąd. Czyli wychodzi że strzela gola mniej więcej w co drugim meczu
7 stycznia 2012, 15:57 [cytuj]
http://www.eurofutbol.pl/news/414397-Redknapp-Kazdy-chce-teraz-Ba/ Hmm ciekawe .
http://www.eurofutbol.pl/news/414397-Redknapp-Kazdy-chce-teraz-Ba/ Hmm ciekawe
7 stycznia 2012, 16:00 [cytuj]
Wymiana Pava na Be napewno by byla korzystna
Wymiana Pava na Be napewno by byla korzystna
7 stycznia 2012, 16:07 [cytuj]
Ba , Yakubu , podobny styl piłkarza . Każdego z nich chętnie przywitał bym na Lane .
Ba , Yakubu , podobny styl piłkarza . Każdego z nich chętnie przywitał bym na Lane
7 stycznia 2012, 16:14 [cytuj]
A jaki byłby najkrótszy atak świata ? Mi przychodzi do głowy Jo - Ba. Tak na poważnie to cena za Ba ewentualnie będzie bardzo duża , poza naszym zasięgiem .
A jaki byłby najkrótszy atak świata ? Mi przychodzi do głowy Jo - Ba. Tak na poważnie to cena za Ba ewentualnie będzie bardzo duża , poza naszym zasięgiem
7 stycznia 2012, 16:16 [cytuj]
Watpie zeby cena za Ba byla poza naszym zasiegiem , szczegolnie ze ma klauzule odejscia 10 mln
Watpie zeby cena za Ba byla poza naszym zasiegiem , szczegolnie ze ma klauzule odejscia 10 mln:wysmiewacz:
7 stycznia 2012, 16:32 [cytuj]
Metersacker = King smiechu warte
Ramsey = Van der Vaart smiechu warte
Gervinho > Lennon i kolejne smiechu warte
O niebo lepsze to macie mniemanie o swojej kadrze na tle innych widze.
Z tego co przestawiasz macie zajebista obrone a my slabsza , ale jakos to my stracilismy 8 mniej.
A tekst o waszej lawce to juz spadlem z krzesla
Metersacker = King smiechu warte
Ramsey = Van der Vaart smiechu warte
Gervinho > Lennon i kolejne smiechu warte
O niebo lepsze to macie mniemanie o swojej kadrze na tle innych widze.
Z tego co przestawiasz macie zajebista obrone a my slabsza , ale jakos to my stracilismy 8 mniej.
A tekst o waszej lawce to juz spadlem z krzesla
7 stycznia 2012, 16:32 [cytuj]
Arsenal1886 powiedział/a:
Wasza pozycja w tabeli (3) jest wynikiem plagi kontuzji w Arsenalu.
Ta, a jak by w Tottenhamie grał Ronaldo, Messi i King by miał kolana to byśmy mieli mistrzostwo galaktyki...
Arsenal1886 powiedział/a:
Kadrę mamy o niebo lepszą. To tyle, czekam na kontrargumenty!
Tabela, wynik...
Ta, a jak by w Tottenhamie grał Ronaldo, Messi i King by miał kolana to byśmy mieli mistrzostwo galaktyki...
[quote=Arsenal1886]Kadrę mamy o niebo lepszą. To tyle, czekam na kontrargumenty!
7 stycznia 2012, 16:42 [cytuj]
Song > Parker. ha ha ha
Song > Parker. ha ha ha
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
7 stycznia 2012, 16:43 [cytuj]
Lubie Szczęsnego ale nawet nie ma go co porównywać z friedlem.Szczęsny to mlody szczyl który ma umiejętności ale ma też niesamowicie dużo szczęścia.Za friedlem przemawia ogromne doświadczenie którego wojtek po prostu nie ma.
Lubie Szczęsnego ale nawet nie ma go co porównywać z friedlem.Szczęsny to mlody szczyl który ma umiejętności ale ma też niesamowicie dużo szczęścia.Za friedlem przemawia ogromne doświadczenie którego wojtek po prostu nie ma
7 stycznia 2012, 16:43 [cytuj]
Wilshere = Modric mówisz?
Wilshere = Modric mówisz? :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
7 stycznia 2012, 16:44 [cytuj]
poza tym Lennonparker to chyba jakaś kpina
poza tym Lennonparker to chyba jakaś kpina
7 stycznia 2012, 16:44 [cytuj]
Lennon przewyższa tego przeciętniaka Gervinho o klase . Rafa jest lepszy od nie oszukujmy sie , słabego Ramseya . Mertersacker jest gorszy od Gallasa a co tu dopiero polemizować nad wyższością nad Kingiem . Między Songiem a Parkerem postawił bym " = " . I Walker moim zdaniem aktualnie bije na głowe Sagne .
Lennon przewyższa tego przeciętniaka Gervinho o klase . Rafa jest lepszy od nie oszukujmy sie , słabego Ramseya . Mertersacker jest gorszy od Gallasa a co tu dopiero polemizować nad wyższością nad Kingiem . Między Songiem a Parkerem postawił bym " = " . I Walker moim zdaniem aktualnie bije na głowe Sagne