Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
7 stycznia 2012, 16:46 [cytuj]
Vebq, oszczędź sobie, jeżeli masz pisać takie komentarze.
Vebq, oszczędź sobie, jeżeli masz pisać takie komentarze
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 stycznia 2012, 16:47 [cytuj]
z resztą po co w ogóle wchodzić w polemikę.Tabela pokazuje kto jest lepszy.Koniec kropka
z resztą po co w ogóle wchodzić w polemikę.Tabela pokazuje kto jest lepszy.Koniec kropka
7 stycznia 2012, 16:48 [cytuj]
Arsenal1886 powiedział/a:
Już pisałem, gdyby nie kontuzje nas czy United zajmowalibyście 5 lokatę w tabeli. Wilshere, Diaby, Jekinson, Santos, Sagna, Gibbs ... Załóżmy, że odpadnie u Was Modric, King i Lennon. Co zrobicie? Żadnej ławki. Ewentualnie Sandro. A reszta?

Gdyby nie Persik to byscie byli na 10 nie oszukujmy sie, taka wlasnie macie silna kadre
Gdyby nie Persik to byscie byli na 10 nie oszukujmy sie, taka wlasnie macie silna kadre
7 stycznia 2012, 16:48 [cytuj]
Podobała mi się interwencja Kościelnego przy drugiej bramce Zamory. Fajnie podskoczył tylko nie wiem po co. Równie dobrze mógł by stać w miejscu.
Podobała mi się interwencja Kościelnego przy drugiej bramce Zamory. Fajnie podskoczył tylko nie wiem po co. Równie dobrze mógł by stać w miejscu
7 stycznia 2012, 16:49 [cytuj]
proponuję o wywalenie Pana Arsenala bo to temat od transferów a nie napinania się. i obiektywnie muszę stwierdzić - nieźle cię gościu pojebało z porównaniem składu. wystawiłeś na pośmiewisko klub który reprezentujesz takim czymś. obraz Twojej znajomości zawodników jest porażający poprotu. kto jest aktualnie lepszy widać po tabeli.

Ba - jeśli faktycznie ma klauzulę 10 mln to może warto te 10 mln wyłożyć?
proponuję o wywalenie Pana Arsenala bo to temat od transferów a nie napinania się. i obiektywnie muszę stwierdzić - nieźle cię gościu pojebało z porównaniem składu. wystawiłeś na pośmiewisko klub który reprezentujesz takim czymś. obraz Twojej znajomości zawodników jest porażający poprotu. kto jest aktualnie lepszy widać po tabeli. Ba - jeśli faktycznie ma klauzulę 10 mln to może warto te 10 mln wyłożyć?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 16:49 [cytuj]
A King i Lennon odpadli , i co? dalej zbieramy wiecej punktow niz Arsenal Chelsea i Live
A King i Lennon odpadli , i co? dalej zbieramy wiecej punktow niz Arsenal Chelsea i Live
7 stycznia 2012, 16:50 [cytuj]
10 baniek za Ba bym sie nie zastawial , wyrzucamy Pava z okretu i bierzemy Senegalczyka
10 baniek za Ba bym sie nie zastawial , wyrzucamy Pava z okretu i bierzemy Senegalczyka
7 stycznia 2012, 16:51 [cytuj]
ja chciałbym zobaczyć jak arsenal wyglądalby bez persiego
ja chciałbym zobaczyć jak arsenal wyglądalby bez persiego
7 stycznia 2012, 16:52 [cytuj]
aż mi ciśnienie przez takich skacze. dajcie mi już derby znowu łykniecie.
aż mi ciśnienie przez takich skacze. dajcie mi już derby znowu łykniecie
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 16:55 [cytuj]
Ehhh macie takie zdanie ...
Jak można mówić, że King którego wiecej nie ma niż jest jest lepszy od Kosy czy Vermy?
Lennon to jest to samo co Walcott.
Jak można gadać że Parker jest lepszy od Songa, teochę obiektywizmu

Gosciu King jest lepszy niz Kosa i Verma . Poza tym zagral spokojnie 10 spotkan jak nie wiecej, a przypadkiem takie Verma nie ma ich mniej?
Gosciu King jest lepszy niz Kosa i Verma . Poza tym zagral spokojnie 10 spotkan jak nie wiecej, a przypadkiem takie Verma nie ma ich mniej?
7 stycznia 2012, 16:58 [cytuj]
Wg. mnie
Lennon >> Walcott
Song >> Parker

Walcott to typowy drewniak, który tylko umie szybko biegać, Lennon prócz szybkości ma nie najgorszą technikę, wystarczy bramka z Fulham jak objechał :D

Song wg. mnie to klasa wyżej od Parkera pomimo, że nasz zawodnik gra ostatnio znakomicie.

Co do transferów to Ba o ile klauzula naprawdę wynosi 10mln to ciekawa opcja jeżeli nie uda nam się zatrzymać Adebayora, jednak to raczej plota, bo już by ktoś go kupił patrząc jak ciśnie w tym sezonie:)
Wg. mnie Lennon >> Walcott Song >> Parker Walcott to typowy drewniak, który tylko umie szybko biegać, Lennon prócz szybkości ma nie najgorszą technikę, wystarczy bramka z Fulham jak objechał :D Song wg. mnie to klasa wyżej od Parkera pomimo, że nasz zawodnik gra ostatnio znakomicie. Co do transferów to Ba o ile klauzula naprawdę wynosi 10mln to ciekawa opcja jeżeli nie uda nam się zatrzymać Adebayora, jednak to raczej plota, bo już by ktoś go kupił patrząc jak ciśnie w tym sezonie:)
7 stycznia 2012, 16:59 [cytuj]
Nie. Kosa w tym sezonie jest w nieziemskiej formie. A King, niczym się nie wyróżnia.

Oprócz tego że z nim w składzie w tym sezonie jeszcze nie przegraliśmy...
Za to Vermalen tryska zdrowiem. Ponoć pod koniec stycznia ma wrócić do składu.
Oprócz tego że z nim w składzie w tym sezonie jeszcze nie przegraliśmy... Za to Vermalen tryska zdrowiem. Ponoć pod koniec stycznia ma wrócić do składu
7 stycznia 2012, 17:01 [cytuj]
Nie. Kosa w tym sezonie jest w nieziemskiej formie. A King, niczym się nie wyróżnia. Zostawmy obronę.
Jak możecie sie kłócić co do Song>;Parker?

ile widziałeś meczy Spurs? wiesz, ostatnio nawet w ofensywie daje rade, do skrzydła kilka razy zdarzyło mu się zejść i nawet udanie dryblować :) Nie bez przyczyny został wybrany piłkarzem poprzedniego sezonu w słabiutkim West Ham :) tak wiem, nagroda dziennikarska ale angielscy dziennikarze znają się na piłce jak mało kto :)
ile widziałeś meczy Spurs? wiesz, ostatnio nawet w ofensywie daje rade, do skrzydła kilka razy zdarzyło mu się zejść i nawet udanie dryblować :) Nie bez przyczyny został wybrany piłkarzem poprzedniego sezonu w słabiutkim West Ham :) tak wiem, nagroda dziennikarska ale angielscy dziennikarze znają się na piłce jak mało kto :)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 36 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się