Forum dyskusyjne
7 stycznia 2012, 17:03 [cytuj]
Arsenal1886,
Lennon nie potrafi przedryblować? Ostatnio może tak bo miał kontuzje i nie grał, ale widać że meczy Tottenhamu to raczej nie oglądasz i opierasz swoje teorie na nie wiadomo czym
Arsenal1886,
Lennon nie potrafi przedryblować? Ostatnio może tak bo miał kontuzje i nie grał, ale widać że meczy Tottenhamu to raczej nie oglądasz i opierasz swoje teorie na nie wiadomo czym:D
7 stycznia 2012, 17:07 [cytuj]
Mam pytanie. Przyszedłeś tutaj leczyć kompleksy? Idź na stronę Woolwich i nie wprowadzaj niepotrzebnego zamętu. Na koniec sezonu okaże się kto miał racje. Pozdrawiam
Mam pytanie. Przyszedłeś tutaj leczyć kompleksy? Idź na stronę Woolwich i nie wprowadzaj niepotrzebnego zamętu. Na koniec sezonu okaże się kto miał racje. Pozdrawiam
No niestety ale mimo wszystko Song(6.97) jest nizej oceniany niz Parker (7.14) tutaj bym postawil "="
Walker (6.96) > Sagna (6.87)
Przy czym Walker zagral 18 spotkan a Sagna 6, a chyba wiadomo ze trudniej trzymac wysoka forme przez 18 spotkan niz przez 6
No niestety ale mimo wszystko Song(6.97) jest nizej oceniany niz Parker (7.14) tutaj bym postawil "="
Walker (6.96) > Sagna (6.87)
Przy czym Walker zagral 18 spotkan a Sagna 6, a chyba wiadomo ze trudniej trzymac wysoka forme przez 18 spotkan niz przez 6
Szczęsny = Friedel
Sagna < Walker
Kosa , Kaboul - tutaj nie mam zdania
Vermalen < King
Santos < Ekotto
Song = Parker
Wilshere < Modrić
Diaby < VdV
Gervinho < Bale
Walcott < Lennon
Robin > Ade
Ławke macie lepszą w pomocy . Arsza , Rosicky , Benayoun wyglądają lepiej niż Livermore , Pienaar , czy Gio . W obronie roi sie od przeciętności typu : Miquel , Jenkinson , Squillaci . Atak wzmocniliście dziadkiem Henrym , pozatym jest słabiutki Chamakh , jeszcze Chamberlain i Chu Jong Park , żaden z nich po wejsciu na boisku nie wnosi niczego nowego , a u nas Defoe potrafi po wejściu strzelić gola i wygrać nam mecz .
Wniosek : Kadra Tottenhamu jest bardzo wyrównana , jest kilka gwiazd światowego formatu jak Bale Modrić czy chociażby Adebayor , w Arsenalu jest Robin Robin Robin i jeszcze raz Robin . Coś tam próbuje czy to Song czy skrzydłowi , ale roi sie od przeciętności .
Lepiej uciekajcie przed Liverpoolem a nie gadacie że jesteśmy tak wysoko bo omijały nas kontuzje . W tej chwili jesteśmy bezapelacyjnie najlepszym klubem w Londynie i to my walczymy o Mistrza . Tyle
Szczęsny = Friedel
Sagna < Walker
Kosa , Kaboul - tutaj nie mam zdania
Vermalen < King
Santos < Ekotto
Song = Parker
Wilshere < Modrić
Diaby < VdV
Gervinho < Bale
Walcott < Lennon
Robin > Ade
Ławke macie lepszą w pomocy . Arsza , Rosicky , Benayoun wyglądają lepiej niż Livermore , Pienaar , czy Gio . W obronie roi sie od przeciętności typu : Miquel , Jenkinson , Squillaci . Atak wzmocniliście dziadkiem Henrym , pozatym jest słabiutki Chamakh , jeszcze Chamberlain i Chu Jong Park , żaden z nich po wejsciu na boisku nie wnosi niczego nowego , a u nas Defoe potrafi po wejściu strzelić gola i wygrać nam mecz .
Wniosek : Kadra Tottenhamu jest bardzo wyrównana , jest kilka gwiazd światowego formatu jak Bale Modrić czy chociażby Adebayor , w Arsenalu jest Robin Robin Robin i jeszcze raz Robin . Coś tam próbuje czy to Song czy skrzydłowi , ale roi sie od przeciętności .
Lepiej uciekajcie przed Liverpoolem a nie gadacie że jesteśmy tak wysoko bo omijały nas kontuzje . W tej chwili jesteśmy bezapelacyjnie najlepszym klubem w Londynie i to my walczymy o Mistrza . Tyle
Po pierwsze Walker jest lepszy od Sagny, sam się dziwię, że jeszcze gra w Arsenalu, King znalazł się w najlepszej jedenastce rundy w Europie, nie było tam żadnego obrońcy Arsenalu, Parker był w tamtym sezonie najlepszym piłkarzem ligi, jego poziom nie spadł, a nawet jest wyższy, Modrić w tej chwili jest najlepszym rozgrywającym w lidze, a VdV jak zawsze potrafi strzelić w ważnym momencie bramkę, bez Fabsa i Nasri'ego pozostaje wam walka o LE. Tyle w temacie.
Po pierwsze Walker jest lepszy od Sagny, sam się dziwię, że jeszcze gra w Arsenalu, King znalazł się w najlepszej jedenastce rundy w Europie, nie było tam żadnego obrońcy Arsenalu, Parker był w tamtym sezonie najlepszym piłkarzem ligi, jego poziom nie spadł, a nawet jest wyższy, Modrić w tej chwili jest najlepszym rozgrywającym w lidze, a VdV jak zawsze potrafi strzelić w ważnym momencie bramkę, bez Fabsa i Nasri'ego pozostaje wam walka o LE. Tyle w temacie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
7 stycznia 2012, 17:11 [cytuj]
powiem krótko - idź stąd.
Zbliżamy się do ostatniej prostej jeśli chodzi o Hoiletta. talkSPORT podaje że Blackburn oczekuje 7 mln. My dajemy 4 tak jak QPR. Kanadyjczykowi kontrakt kończy się w czerwcu więc chyba uda nam się zrobić biznes
Zbliżamy się do ostatniej prostej jeśli chodzi o Hoiletta. talkSPORT podaje że Blackburn oczekuje 7 mln. My dajemy 4 tak jak QPR. Kanadyjczykowi kontrakt kończy się w czerwcu więc chyba uda nam się zrobić biznes :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 17:13 [cytuj]
Powtorze po raz drugi , gramy bez King i Lennona i jakos nie lezymy tak jakbys tego chcial
Powtorze po raz drugi , gramy bez King i Lennona i jakos nie lezymy tak jakbys tego chcial
7 stycznia 2012, 17:14 [cytuj]
Arsenal1886 powiedział/a:
. Złapiecie z 2 kontuzje podstawowych graczy i leżycie. Nie mówię że Ars ma jakąś super kadrę, ale gdy wszyscy są zdrowi, to bijemy Was na głowę
No własnie widze , wypadł King i Lennon i jakoś wielka krzywda nam sie nie dzieje . U was z tych wszystkich kontuzjowanych wnieść coś do gry może tylko Wilshere .
Pozatym , widze że jak na stronie czy to Barcy czy Realu pod każdym postem jest wojna , tak samo bedzie u nas czy na Kanonierach . Arsenal , wróć na swoją stronke i jaraj sie że Henry wrócił a nie tutaj swoje mądrości wygłaszasz .
No własnie widze , wypadł King i Lennon i jakoś wielka krzywda nam sie nie dzieje . U was z tych wszystkich kontuzjowanych wnieść coś do gry może tylko Wilshere .
Pozatym , widze że jak na stronie czy to Barcy czy Realu pod każdym postem jest wojna , tak samo bedzie u nas czy na Kanonierach . Arsenal , wróć na swoją stronke i jaraj sie że Henry wrócił a nie tutaj swoje mądrości wygłaszasz
7 stycznia 2012, 17:14 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Zbliżamy się do ostatniej prostej jeśli chodzi o Hoiletta. talkSPORT podaje że Blackburn oczekuje 7 mln. My dajemy 4 tak jak QPR. Kanadyjczykowi kontrakt kończy się w czerwcu więc chyba uda nam się zrobić biznes

Mnie bardzo ciesza takie wiesci
Mnie bardzo ciesza takie wiesci
7 stycznia 2012, 17:15 [cytuj]
Ale nikt Ci tutaj nie kazał wchodzić i kłócić się na siłę...
Ale nikt Ci tutaj nie kazał wchodzić i kłócić się na siłę
7 stycznia 2012, 17:16 [cytuj]
ja dobra, ale idź już -.-
ja dobra, ale idź już -.-
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 17:16 [cytuj]
Sam nie jestes obiektywny wiec dziekujemy za ta niepotrzebna wizyte. No niestety Parker jest wyzej oceniany przez serwisy tak samo Walker wiec nie wiem czego tutaj sie czepiasz, no chyba ze masz sie za lepszego znawce i analizatora statystyk meczowych niz serwisy sportowe.
Sam nie jestes obiektywny wiec dziekujemy za ta niepotrzebna wizyte. No niestety Parker jest wyzej oceniany przez serwisy tak samo Walker wiec nie wiem czego tutaj sie czepiasz, no chyba ze masz sie za lepszego znawce i analizatora statystyk meczowych niz serwisy sportowe
7 stycznia 2012, 17:17 [cytuj]
Co do Songa to pamiętam go z meczu z Barceloną, kiedy nie minęło 15-20 min, a on miał już kilka fauli na koncie, z tego co wiem, nogi teraz też nie odstawia.
Co do Songa to pamiętam go z meczu z Barceloną, kiedy nie minęło 15-20 min, a on miał już kilka fauli na koncie, z tego co wiem, nogi teraz też nie odstawia
7 stycznia 2012, 17:17 [cytuj]
Arsenal1886 powiedział/a:
Gdyby kontuzji nie było w Arsenalu, to nie byłoby tylu porażek. Prawda jest taka, ze macie 13 zawodników w swojej kadrze i to na tyle. Złapiecie z 2 kontuzje podstawowych graczy i leżycie. Nie mówię że Ars ma jakąś super kadrę, ale gdy wszyscy są zdrowi, to bijemy Was na głowę
Co ty nas kurwa straszysz ? Przecież w Tottenhamie nie gra 3 a nawet 4 podstawowych zawodników zawodników ( Lennon , Dawson , King , Huddlestone ). a te twoje porównania ? że niby Szczęsny lepszy od Friedela , Kościelny od Kinga haha , Santos od Ekotto hehe , Gervinho od Lennona , a Parker jest wolniejszy od Songa. Zmień sobie lepiej nick na Strasburger
Co ty nas kurwa straszysz ? Przecież w Tottenhamie nie gra 3 a nawet 4 podstawowych zawodników zawodników ( Lennon , Dawson , King , Huddlestone ). a te twoje porównania ? że niby Szczęsny lepszy od Friedela , Kościelny od Kinga haha , Santos od Ekotto hehe , Gervinho od Lennona , a Parker jest wolniejszy od Songa. Zmień sobie lepiej nick na Strasburger :D