Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
7 stycznia 2012, 17:18 [cytuj]
Henry? kiedys byl wielki , teraz mysle ze sie tylko zblazni swoimi wystepami
Henry? kiedys byl wielki , teraz mysle ze sie tylko zblazni swoimi wystepami
7 stycznia 2012, 17:19 [cytuj]
Strasznie obiektywny gość :D
Strasznie obiektywny gość :D
7 stycznia 2012, 17:20 [cytuj]
Pav9 ma rację, jakbyś wszedł pod nickiem Arsenal1886-Strasburger, to nikt by się Ciebie nie czepiał, ale widać, że chciałeś być poważny, ale jakoś nie wyszło, pytanie tylko dlaczego?? heh . :wysmiewacz:
A teraz żegnam..
Pav9 ma rację, jakbyś wszedł pod nickiem Arsenal1886-Strasburger, to nikt by się Ciebie nie czepiał, ale widać, że chciałeś być poważny, ale jakoś nie wyszło, pytanie tylko dlaczego?? heh . :wysmiewacz: A teraz żegnam
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
7 stycznia 2012, 17:21 [cytuj]
Arsenal1886 powiedział/a:
Grzechol, sądzę że jesteś jakimś typowym bachorem udającym dorosłego. Jak można twierdzić, że Henry jest słaby? Żeganam, Było miło

Przepraszam , gdzie napisałem że Henry jest słaby ?
napisałem że jest dziadkiem , nie oszukujmy sie , przyszedł do Arsenalu w celu bardziej marketingowym niż czysto piłkarsko . Lata świetności ma już za sobą . Coś jeszcze ?
Przepraszam , gdzie napisałem że Henry jest słaby ? napisałem że jest dziadkiem , nie oszukujmy sie , przyszedł do Arsenalu w celu bardziej marketingowym niż czysto piłkarsko . Lata świetności ma już za sobą . Coś jeszcze ?
7 stycznia 2012, 17:21 [cytuj]
Na chlopski rozum , chcialbym obu , ale nie posadzilbym Parkera na rzecz Songa. Moze Song jest bardziej mobilny ale czasem jest za bardzo nabuzowany , za to Parker doswiadczenie i klasa w kazdej interwencji i moim zdaniem duzo bardziej gryzie trawe. Song przy nim moglby sie wiele nauczyc

Giggs nie daje rady w srodku pola totalnie moim zdaniem
Na chlopski rozum , chcialbym obu , ale nie posadzilbym Parkera na rzecz Songa. Moze Song jest bardziej mobilny ale czasem jest za bardzo nabuzowany , za to Parker doswiadczenie i klasa w kazdej interwencji i moim zdaniem duzo bardziej gryzie trawe. Song przy nim moglby sie wiele nauczyc Giggs nie daje rady w srodku pola totalnie moim zdaniem
7 stycznia 2012, 17:22 [cytuj]
kurwa synek idź stąd! Henry był dobry parę lat temu, jest waszą legendą ale teraz jest tandetny. Tak samo Ronaldo był el Fenomeno ale już swoja lata miał i grał piach kochany grubasek. daj se spokój i idź stąd! nikt Cie tu nie chciał i nawet nie potrafisz w odpowiednim temacie pisać swoich chorych opinii.

żal wam dupsko ściska że jesteście w tyle i możecie sobie poczytać nasze nazwiska na koszulkach? teraz będziecie się napinać? skończycie jak frajerzyny z AC Milanu. też pojawili się na chwilę, porównywali składy itd a przyszło co do czego to się udławili makaronem po akcji Lennona i Croucha.

proszę Cię kulturalnie IDŹ STĄD.

ps. kupcie jeszcze Bergkampa i napinaj się że jest lepszy od Lennona a Rosicky pojechałby Van der Vaarta.
kurwa synek idź stąd! Henry był dobry parę lat temu, jest waszą legendą ale teraz jest tandetny. Tak samo Ronaldo był el Fenomeno ale już swoja lata miał i grał piach kochany grubasek. daj se spokój i idź stąd! nikt Cie tu nie chciał i nawet nie potrafisz w odpowiednim temacie pisać swoich chorych opinii. żal wam dupsko ściska że jesteście w tyle i możecie sobie poczytać nasze nazwiska na koszulkach? teraz będziecie się napinać? skończycie jak frajerzyny z AC Milanu. też pojawili się na chwilę, porównywali składy itd a przyszło co do czego to się udławili makaronem po akcji Lennona i Croucha. proszę Cię kulturalnie IDŹ STĄD. ps. kupcie jeszcze Bergkampa i napinaj się że jest lepszy od Lennona a Rosicky pojechałby Van der Vaarta
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 17:23 [cytuj]
Tylko zauważ ważniejszą rzecz, Arsenal z roku na rok gra gorzej, a Tottenham od paru lat pnie się w górę, trenerzy w Anglii widzą w Spurs potencjalnego zwycięzcę ligi, bo gramy najrówniej...
Tylko zauważ ważniejszą rzecz, Arsenal z roku na rok gra gorzej, a Tottenham od paru lat pnie się w górę, trenerzy w Anglii widzą w Spurs potencjalnego zwycięzcę ligi, bo gramy najrówniej
7 stycznia 2012, 17:24 [cytuj]
Sorry ale jesli serwis sportowany ocenia wyzej jakiegos zawodnika wyzej niz drugiego to jest to dla bardziej obiektywne niz Ty

No kurwa a nie ma za soba lat swietnosci?
Sorry ale jesli serwis sportowany ocenia wyzej jakiegos zawodnika wyzej niz drugiego to jest to dla bardziej obiektywne niz Ty No kurwa a nie ma za soba lat swietnosci?
7 stycznia 2012, 17:25 [cytuj]
Zamiast sprzedawać najlepszych piłkarzy w ostatnich paru latach: Henry, Vieira, Fabregas, Nasri czy Adebayor, powinniście kupować kogoś do paki, a nie się osłabiacie i mówicie, że macie lepszy zespół, śmiech na sali, Spurs nie zamierzają oddać Modricia czy Bale'a.
Zamiast sprzedawać najlepszych piłkarzy w ostatnich paru latach: Henry, Vieira, Fabregas, Nasri czy Adebayor, powinniście kupować kogoś do paki, a nie się osłabiacie i mówicie, że macie lepszy zespół, śmiech na sali, Spurs nie zamierzają oddać Modricia czy Bale'a
7 stycznia 2012, 17:25 [cytuj]
Arsenal1886 powiedział/a:
Chciałem porozmawiać, a Wy mi wyjeżdżacie z głupimi porównaniami.

Tyś jest synek upośledzony? Ty przez dwie strony jebiesz jakies > = < kto jest jaki a ten ma lepsze galotki a ten ma droższe korki, a teraz że my z głupimi porównaniami wyjeżdżamy.
Tyś jest synek upośledzony? Ty przez dwie strony jebiesz jakies > = < kto jest jaki a ten ma lepsze galotki a ten ma droższe korki, a teraz że my z głupimi porównaniami wyjeżdżamy
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 17:26 [cytuj]
Zagra w jakimś meczu to będzie można ocenić. Ostatnio Zidane'a widziałem w meczu towarzyskim i też rewelacja :D powinniśmy o niego powalczyć. :kotek:
Zagra w jakimś meczu to będzie można ocenić. Ostatnio Zidane'a widziałem w meczu towarzyskim i też rewelacja :D powinniśmy o niego powalczyć. :kotek:
|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się