Forum dyskusyjne
7 stycznia 2012, 17:28 [cytuj]
Arsenal,
ale tak naprawdę to po co się tutaj udzielasz? Kibice Arsenalu są niedowartościowani swoim składem i muszą największych rywali wypytywać kto jest lepszy? Nie rozumiem tego, prócz tego kto jest lepszy zawsze wpływa sympatia, więc logiczne, że dla większości nasi zawodnicy są od waszych lepsi i tyle. Jeżeli chcesz obiektywnych ocen to idź na forum Wigan ...
Arsenal,
ale tak naprawdę to po co się tutaj udzielasz? Kibice Arsenalu są niedowartościowani swoim składem i muszą największych rywali wypytywać kto jest lepszy? Nie rozumiem tego, prócz tego kto jest lepszy zawsze wpływa sympatia, więc logiczne, że dla większości nasi zawodnicy są od waszych lepsi i tyle. Jeżeli chcesz obiektywnych ocen to idź na forum Wigan ... :D
Ile punktow przez ostatnie 3 sezony zdobylismy na Was? sobie policz i tyle jesli chodzi o porownanie skladow
Ile punktow przez ostatnie 3 sezony zdobylismy na Was? sobie policz i tyle jesli chodzi o porownanie skladow
Nie tyle słaby co wypalony . Mam do niego szacunek z wielu względów . Nie śledziłem jego gry za oceanem , ale nie oczekujmy że w te dwa miesiące nastrzela mnóstwo bramek . Tak jak mówiłem , przyszedł bardziej w celach marketingowych niż czysto piłkarskich . Wiadomo że 12-15 letni kibic Arsenalu który jednym okiem pamięta Titi'ego za dawnych lat namówi swojego tatusia żeby go zabrał na Emirates żeby go ponownie zobaczył . Kasy troche na tym zarobią , ale wyników to nie poprawi .
Nie tyle słaby co wypalony . Mam do niego szacunek z wielu względów . Nie śledziłem jego gry za oceanem , ale nie oczekujmy że w te dwa miesiące nastrzela mnóstwo bramek . Tak jak mówiłem , przyszedł bardziej w celach marketingowych niż czysto piłkarskich . Wiadomo że 12-15 letni kibic Arsenalu który jednym okiem pamięta Titi'ego za dawnych lat namówi swojego tatusia żeby go zabrał na Emirates żeby go ponownie zobaczył . Kasy troche na tym zarobią , ale wyników to nie poprawi
7 stycznia 2012, 17:30 [cytuj]
Przypadkiem wygraliście z Barcą jeden mecz i się jaracie, równie dobrze Wisła Kraków, mogłaby się chwalić, że wygrała z Barceloną, zastanów się zanim coś napiszesz, a ponadto chce zobaczyć waszą rywalizację z Milanem, my rok temu sobie poradziliśmy...
Przypadkiem wygraliście z Barcą jeden mecz i się jaracie, równie dobrze Wisła Kraków, mogłaby się chwalić, że wygrała z Barceloną, zastanów się zanim coś napiszesz, a ponadto chce zobaczyć waszą rywalizację z Milanem, my rok temu sobie poradziliśmy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
7 stycznia 2012, 17:33 [cytuj]
Haha , teraz już na stronę wjeżdża -_- .
Haha , teraz już na stronę wjeżdża -_-
7 stycznia 2012, 17:34 [cytuj]
memory
five
SIARA
i wszystko jasne. dziękuję za oszczędność moich nerwów Pawle

i chyba nie tylko moich.
obiło mi się o oczy wczoraj bodajże że Man Utd w chwili spadku formy boją się nas tak bardzo że chcą sięgnąć po Paula Scholesa [!]
memory
five
SIARA
i wszystko jasne. dziękuję za oszczędność moich nerwów Pawle :) i chyba nie tylko moich.
obiło mi się o oczy wczoraj bodajże że Man Utd w chwili spadku formy boją się nas tak bardzo że chcą sięgnąć po Paula Scholesa [!]
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 17:34 [cytuj]
nawalić 30 postów, żeby zakończyć stwierdzeniem o 'dizajnie'
nawalić 30 postów, żeby zakończyć stwierdzeniem o 'dizajnie' :D
7 stycznia 2012, 17:35 [cytuj]
srać na niego znowu dostaną po dupie.pewnie jakiś wykolejeniec którego nawet sprzymierzeńcy tego samego klubu nie chcieli na swej stronie.wylewa więc smutki tu
srać na niego znowu dostaną po dupie.pewnie jakiś wykolejeniec którego nawet sprzymierzeńcy tego samego klubu nie chcieli na swej stronie.wylewa więc smutki tu
7 stycznia 2012, 17:41 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nie mogłeś czytać o zainteresowaniu, bo Harry powiedział, że takiego piłkarza w ogóle nie zna

!
Obawiam się, że jakby (nie)przeciętnego użytkownika Spursmani wywołać do tablicy to zna większą ilość zawodników niż Harry
Obawiam się, że jakby (nie)przeciętnego użytkownika Spursmani wywołać do tablicy to zna większą ilość zawodników niż Harry :rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
7 stycznia 2012, 17:50 [cytuj]
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1440/11/exclusive-qpr-enter-race-spurs-blackburns-hoilett
Link o Hoilett'ie o ktorym ktos wspominal wczesniej
A tak w ogole Friedel ma najwyzszy procent obronionych strzalow w lidze 79% i ma drugie miejsce pod wzgledem ilosci parad. Co ciekawe Wojtusia nie ma nawet w pierwszej 5.
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1440/11/exclusive-qpr-enter-race-spurs-blackburns-hoilett
Link o Hoilett'ie o ktorym ktos wspominal wczesniej
A tak w ogole Friedel ma najwyzszy procent obronionych strzalow w lidze 79% i ma drugie miejsce pod wzgledem ilosci parad. Co ciekawe Wojtusia nie ma nawet w pierwszej 5
7 stycznia 2012, 18:09 [cytuj]
Jak już sobie poszedł to ja napisze swoje 5 groszy. Po co w ogóle podejmujecie z takim gościem rozmowę? Gdybyście go zignorowali to napisałby jeszcze ze 2 posty max i poszedł sobie a tak to zaspamował 5 stron. Po zobaczeniu pierwszego posta w którym stawiał jakieś < = > a na koniec to podliczył i uduwodnił nam wszystkim że Arsenal jest najlepszy na świecie przewinąłem te kilka stron bo stwierdziłem że ten koleś pomylił sobie piłkę nożną z matematyką. Takiego debila nie da się przekonać.
Jak już sobie poszedł to ja napisze swoje 5 groszy. Po co w ogóle podejmujecie z takim gościem rozmowę? Gdybyście go zignorowali to napisałby jeszcze ze 2 posty max i poszedł sobie a tak to zaspamował 5 stron. Po zobaczeniu pierwszego posta w którym stawiał jakieś < = > a na koniec to podliczył i uduwodnił nam wszystkim że Arsenal jest najlepszy na świecie przewinąłem te kilka stron bo stwierdziłem że ten koleś pomylił sobie piłkę nożną z matematyką. Takiego debila nie da się przekonać
7 stycznia 2012, 18:48 [cytuj]
Nie wiem jak można porównywać Merteseckera czy Verme do Kinga, Ledley zjada każdego obrónce woolwich jak tylko chce, ale oni tego nie widzą, co za ludzie.
Wybaczcie musiałem to jeszcze napisać, nieco spóźnienie.
Nie wiem jak można porównywać Merteseckera czy Verme do Kinga, Ledley zjada każdego obrónce woolwich jak tylko chce, ale oni tego nie widzą, co za ludzie.
Wybaczcie musiałem to jeszcze napisać, nieco spóźnienie
7 stycznia 2012, 18:50 [cytuj]
Walu każdy z boku po tym wszystkim wie że nie należy wogóle się dać sprowokować, ale jednak z ludzkiej ułomności każdemu by poszły nerwy.
Hoilett! Jak najbardziej za! do tego Sambe i dla mnie bomba.
Walu każdy z boku po tym wszystkim wie że nie należy wogóle się dać sprowokować, ale jednak z ludzkiej ułomności każdemu by poszły nerwy.
Hoilett! Jak najbardziej za! do tego Sambe i dla mnie bomba
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 stycznia 2012, 19:02 [cytuj]
Tak na prawdę to ani Hoilett ani Samba nie będą znaczącymi wzmocnieniami ( będą siedzieć prawdopodobnie na ławce ) , ale za te pieniądze można spróbować , bo tacy zawodnicy zawsze mogą się przydać.
Tak na prawdę to ani Hoilett ani Samba nie będą znaczącymi wzmocnieniami ( będą siedzieć prawdopodobnie na ławce ) , ale za te pieniądze można spróbować , bo tacy zawodnicy zawsze mogą się przydać
7 stycznia 2012, 19:13 [cytuj]
Właśnie o to chodzi, Hoilett powinien zapewnić nam komfort jeśli wypadnie ktoś ze skrzydłowych lub VdV.
Właśnie o to chodzi, Hoilett powinien zapewnić nam komfort jeśli wypadnie ktoś ze skrzydłowych lub VdV
7 stycznia 2012, 19:24 [cytuj]
Je żech za tym, Arsenal RAUS !
Je żech za tym, Arsenal RAUS !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
7 stycznia 2012, 20:05 [cytuj]
Obejrzałem ostatnie strony i trochę sobie poprawiłem humor czytając wypociny tego fanatyka Arsenalu, który bezskutecznie próbował nam wcisnąć kit typu Arsenal ma lepszy skład albo Wilshere jest na poziomie Modricia. Ale dyskusja ciekawa, nie ma co
A co do transferu Hoiletta to byłby dobry ruch - z nim w składzie(pewnie na ławce, ale co tam) kontuzja Lennona czy Bale'a nie będzie tak odczuwalna. Chyba po to go sprowadzamy, bo wątpię, żeby wygryzł ze składu kogokolwiek.
Obejrzałem ostatnie strony i trochę sobie poprawiłem humor czytając wypociny tego fanatyka Arsenalu, który bezskutecznie próbował nam wcisnąć kit typu Arsenal ma lepszy skład albo Wilshere jest na poziomie Modricia. Ale dyskusja ciekawa, nie ma co :D
A co do transferu Hoiletta to byłby dobry ruch - z nim w składzie(pewnie na ławce, ale co tam) kontuzja Lennona czy Bale'a nie będzie tak odczuwalna. Chyba po to go sprowadzamy, bo wątpię, żeby wygryzł ze składu kogokolwiek
7 stycznia 2012, 20:20 [cytuj]
Ja także miałem ubaw czytając ostatnie strony, choć uważam,że nasz Brad jest na równi z Wojtkiem, ale za naszym GK przemawia doświadczenie i mądrość,zaś za Wojtkiem talent,rozwój i charyzma.
Co do Hoiletta i Samby, bardzo bym chciał, potem pozbył bym się z chęcią Piennara i Pava, a co do Demby Ba, to także bardzo bardzo bym się cieszył.
Ja także miałem ubaw czytając ostatnie strony, choć uważam,że nasz Brad jest na równi z Wojtkiem, ale za naszym GK przemawia doświadczenie i mądrość,zaś za Wojtkiem talent,rozwój i charyzma.
Co do Hoiletta i Samby, bardzo bym chciał, potem pozbył bym się z chęcią Piennara i Pava, a co do Demby Ba, to także bardzo bardzo bym się cieszył
To dare is to do.
7 stycznia 2012, 20:48 [cytuj]
Wymarzony scenariusz
OUT : Pav , Bassong , Steven
IN: duo z Blackburn i Demba Ba
Wymarzony scenariusz
OUT : Pav , Bassong , Steven
IN: duo z Blackburn i Demba Ba