Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
7 stycznia 2012, 20:56 [cytuj]
Dokładnie, co do Ganso to wątpie, Santos chce mieć gwiazdy na stu lecie, a my nie mamy warunków dla takiego Talentu, co do plotek o Krasicu, jesli nawet jesteśmy w walce z Chelsea o niego, to zapewne wygra pieniądz,choć pewnie wie,że u nas mógłby więcej grać
Dokładnie, co do Ganso to wątpie, Santos chce mieć gwiazdy na stu lecie, a my nie mamy warunków dla takiego Talentu, co do plotek o Krasicu, jesli nawet jesteśmy w walce z Chelsea o niego, to zapewne wygra pieniądz,choć pewnie wie,że u nas mógłby więcej grać
To dare is to do.
7 stycznia 2012, 21:02 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jak już sobie poszedł to ja napisze swoje 5 groszy. Po co w ogóle podejmujecie z takim gościem rozmowę? Gdybyście go zignorowali to napisałby jeszcze ze 2 posty max i poszedł sobie a tak to zaspamował 5 stron. Po zobaczeniu pierwszego posta w którym stawiał jakieś < = > a na koniec to podliczył i uduwodnił nam wszystkim że Arsenal jest najlepszy na świecie przewinąłem te kilka stron bo stwierdziłem że ten koleś pomylił sobie piłkę nożną z matematyką. Takiego debila nie da się przekonać

Nic dodać, nic ująć;)
Nic dodać, nic ująć;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
7 stycznia 2012, 21:28 [cytuj]
Krasic to gorsza wersja Walcotta. Nie wiem po co miałby przychodzić do Tottenhamu.
Krasic to gorsza wersja Walcotta. Nie wiem po co miałby przychodzić do Tottenhamu
7 stycznia 2012, 21:30 [cytuj]
RMC are reporting that Tottenham are set to make a cash + Roman Pavlyuchenko bid for Marseille’s Loic Remy

Tottenham manager Harry Redknapp has ruled out a move for Huddersfield striker Jordan Rhodes and expects Giovani Dos Santos to leave during the January transfer window.
RMC are reporting that Tottenham are set to make a cash + Roman Pavlyuchenko bid for Marseille’s Loic Remy Tottenham manager Harry Redknapp has ruled out a move for Huddersfield striker Jordan Rhodes and expects Giovani Dos Santos to leave during the January transfer window
7 stycznia 2012, 23:03 [cytuj]
Cieszy fakt ze mamy jeszcze kogo sprzedać, żeby pozyskać kasę, na te okazyjne transfery piłkarzy którym kończy się kontrakt. Junior H. za 5 mln to bargain :)

OUT: PAWLUCZENKO (tylko kto go weźmie Anzi 7mln?), GdS (tu akurat kupcy się znajdą 5-7mln), KRAJNCAR lub PIENNAR (wolalbym zeby odszedl Nico 5 mln) Bassong (QPR bedzie szalec maja kase i ocieraja sie o strefe spadkowa 6 mln)Corluka (mysle ze powinnismy go sprzedac komus za te 5 mln a zmienikiem Walkera bylby Naughton (ewentualnie Kaboul moze tam spokojnie grac) Gallas (ale to juz w czerwcu, koniec kontraktu)

IN: Potrzebujemy:
1) Napastnika... Pierwszy wybór Damiao ale wiadomo, jesli juz to raczej w czerwcu i za grubą kase (musimy awansowac do CL. Remy w sumie jestem za, on mi troche silniejszego i wiekszego Defoe przypomina... Demba Ba do nas nie przyjdzie te 10 mln to ponoc klauzula ale tylko dla klubow grajacych w CL, poza tym tygodniowke z kosmosu pewnie bedzie chcial (100k?).
2)skrzydłowy, 3 gosc uzupelniajacy Bale'a lub Lennona na wypadek kontuzji. Hoillet idealny sie wydaje i nie drogi, brac! Krasic czyli opcja numer 2 to wieksze koszty i jednak bardziej ryzykowna opcja choc nie powiem on tez moze odpalic.
3) Srodkowy obronca mimo iz jak ktos napisał mamy ich dużo to jesli odejdzie Bassong i w czerwcu podziekujemy Gallasowi to taki Samba bylby znakomitym wzmocnieniem, gra bardzo silowo a u nas taki styl ma jeszcze tylko Kaboul. Dawsona, Gallasa, czy Bassonga da sie przepchnac, Kinga tez ale on jest na to za sprytny ;) Spróbuj przepchnać Sambę ;)

W czerwcu jeszcze zapewne odejda Jenas i Bentley gdzies na stale, wiec tak naprawde jesli tylko nadarzy sie okazja GO FOT IT MR LEVY.
Cieszy fakt ze mamy jeszcze kogo sprzedać, żeby pozyskać kasę, na te okazyjne transfery piłkarzy którym kończy się kontrakt. Junior H. za 5 mln to bargain :) OUT: PAWLUCZENKO (tylko kto go weźmie Anzi 7mln?), GdS (tu akurat kupcy się znajdą 5-7mln), KRAJNCAR lub PIENNAR (wolalbym zeby odszedl Nico 5 mln) Bassong (QPR bedzie szalec maja kase i ocieraja sie o strefe spadkowa 6 mln)Corluka (mysle ze powinnismy go sprzedac komus za te 5 mln a zmienikiem Walkera bylby Naughton (ewentualnie Kaboul moze tam spokojnie grac) Gallas (ale to juz w czerwcu, koniec kontraktu) IN: Potrzebujemy: 1) Napastnika... Pierwszy wybór Damiao ale wiadomo, jesli juz to raczej w czerwcu i za grubą kase (musimy awansowac do CL. Remy w sumie jestem za, on mi troche silniejszego i wiekszego Defoe przypomina... Demba Ba do nas nie przyjdzie te 10 mln to ponoc klauzula ale tylko dla klubow grajacych w CL, poza tym tygodniowke z kosmosu pewnie bedzie chcial (100k?). 2)skrzydłowy, 3 gosc uzupelniajacy Bale'a lub Lennona na wypadek kontuzji. Hoillet idealny sie wydaje i nie drogi, brac! Krasic czyli opcja numer 2 to wieksze koszty i jednak bardziej ryzykowna opcja choc nie powiem on tez moze odpalic. 3) Srodkowy obronca mimo iz jak ktos napisał mamy ich dużo to jesli odejdzie Bassong i w czerwcu podziekujemy Gallasowi to taki Samba bylby znakomitym wzmocnieniem, gra bardzo silowo a u nas taki styl ma jeszcze tylko Kaboul. Dawsona, Gallasa, czy Bassonga da sie przepchnac, Kinga tez ale on jest na to za sprytny ;) Spróbuj przepchnać Sambę ;) W czerwcu jeszcze zapewne odejda Jenas i Bentley gdzies na stale, wiec tak naprawde jesli tylko nadarzy sie okazja GO FOT IT MR LEVY
http://wilczki.tumblr.com/
7 stycznia 2012, 23:19 [cytuj]
Wroble cwierkaja, ze po sezonie ma odejsc Park z Man Utd. Powalczybylm o niego(nie tylko z czystej sympatii) po prostu chlop umie grac w pilke.

Ktos na onecie wypisywal brednie "harry staraj sie o lewandowskiego albo o lewandowskiego i rudniewa jeden z nich musi zaskoczyc" oby harry tego nie czytal xDDD

Na szpice u nas widzialbym di natale(jesli oddaliby go tanio) ewentualnie powalczyl o barriosa

Samba na obrone. Czy ja wiem. Wolalbym Shawcross'a
Wroble cwierkaja, ze po sezonie ma odejsc Park z Man Utd. Powalczybylm o niego(nie tylko z czystej sympatii) po prostu chlop umie grac w pilke. Ktos na onecie wypisywal brednie "harry staraj sie o lewandowskiego albo o lewandowskiego i rudniewa jeden z nich musi zaskoczyc" oby harry tego nie czytal xDDD Na szpice u nas widzialbym di natale(jesli oddaliby go tanio) ewentualnie powalczyl o barriosa Samba na obrone. Czy ja wiem. Wolalbym Shawcross'a
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 stycznia 2012, 13:16 [cytuj]
Parka bym nie sprowadzał z prostej przyczyny - chłop już stary. Di Natale to żywa legenda Udinese i wątpię by po 1 chcieli go oddać i po 2 chciał odejść.

Teoretyzuje i najlepszym zakończeniem tego okienka byłoby zakupienie Hoiletta i Samby za jakieś 12-15 mln obaj, postaranie się o wykupienie Adebayora. Jeśli by nie dało rady w lato głównym celem byłby Damiao.
Parka bym nie sprowadzał z prostej przyczyny - chłop już stary. Di Natale to żywa legenda Udinese i wątpię by po 1 chcieli go oddać i po 2 chciał odejść. Teoretyzuje i najlepszym zakończeniem tego okienka byłoby zakupienie Hoiletta i Samby za jakieś 12-15 mln obaj, postaranie się o wykupienie Adebayora. Jeśli by nie dało rady w lato głównym celem byłby Damiao
.upadamy na dno by odbić się od niego.
8 stycznia 2012, 13:42 [cytuj]
Di Natale? ludzie gość kończy w tym roku 35 lat! Fakt nastrzelał bramek, ale niech już siedzi w Udine.
Di Natale? ludzie gość kończy w tym roku 35 lat! Fakt nastrzelał bramek, ale niech już siedzi w Udine
8 stycznia 2012, 13:46 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7417972/

Samba!? Przydałby się na te nasze rzuty rożne, bo mamy ponad 10 w niektórych meczach i żadnego zagrożenia, a Samba udowodnił że potrafi strzelać głową nawet ze Stoke!
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7417972/ Samba!? Przydałby się na te nasze rzuty rożne, bo mamy ponad 10 w niektórych meczach i żadnego zagrożenia, a Samba udowodnił że potrafi strzelać głową nawet ze Stoke!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 stycznia 2012, 15:35 [cytuj]
A ja bym chetnie widzial Toivonena(PSV) z kogutem na piersi lub Demba Cisse z SC Freiburg u nas w ataku. Na srodek pomocy super by bylo gdyby wyrazili "nasi" chec pozyskania Kima Kallstroma, niesamowity jest. A na obrone widzial bym Lovrena tez z olympique lyon.
A ja bym chetnie widzial Toivonena(PSV) z kogutem na piersi lub Demba Cisse z SC Freiburg u nas w ataku. Na srodek pomocy super by bylo gdyby wyrazili "nasi" chec pozyskania Kima Kallstroma, niesamowity jest. A na obrone widzial bym Lovrena tez z olympique lyon
8 stycznia 2012, 16:08 [cytuj]
Kallstrom ? litości ..
Kallstrom ? litości
8 stycznia 2012, 16:20 [cytuj]
Kallstrom - ale się uśmiałem :P z kim by miał rywalizować u nas w składzie? szkoda kasy
Kallstrom - ale się uśmiałem :P z kim by miał rywalizować u nas w składzie? szkoda kasy
.upadamy na dno by odbić się od niego.
8 stycznia 2012, 16:22 [cytuj]
Kallstrom ostatni dinozaur:D
8 stycznia 2012, 16:22 [cytuj]
8 stycznia 2012, 16:34 [cytuj]
Ciekawym piłkarzem jest Kevin Strootman z PSV, ale nie mielibyśmy go gdzie wcisnąć. Jest solidnym rozgrywającym, za parę lat może być z niego gwiazdor.
Ciekawym piłkarzem jest Kevin Strootman z PSV, ale nie mielibyśmy go gdzie wcisnąć. Jest solidnym rozgrywającym, za parę lat może być z niego gwiazdor
8 stycznia 2012, 20:41 [cytuj]
Jak oglądałem z bratem mecze WHU to dla mnie Bentley idealny zmiennik dla Lennona i Van der Varta, Samba mile widziany zresztą Junior Hoillet też, wolałbym żeby odszedł Pienaar a nie Niko, jakiś młody bramkarz żeby się uczył gry w Anglii i wiedział jak bronić a nie jak jeden przypadek z MU:-) chciałbym Llorente żeby przyszedł bo wyjdzie taniej niż Ade. To wszystko tylko moja opinia:-)
Jak oglądałem z bratem mecze WHU to dla mnie Bentley idealny zmiennik dla Lennona i Van der Varta, Samba mile widziany zresztą Junior Hoillet też, wolałbym żeby odszedł Pienaar a nie Niko, jakiś młody bramkarz żeby się uczył gry w Anglii i wiedział jak bronić a nie jak jeden przypadek z MU:-) chciałbym Llorente żeby przyszedł bo wyjdzie taniej niż Ade. To wszystko tylko moja opinia:-)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
8 stycznia 2012, 20:42 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7419015/?

Everybody loves Niko :kotek:
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7419015/? Everybody loves Niko :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 stycznia 2012, 22:17 [cytuj]
Harry Redknapp zasugerował, że interesuje się snajperem Newcastle Dembą Ba. W kontrakcie Senegalczyka jest zapisana klauzula w wysokości 10 milionów funtów. Manager Kogutów chętnie widziałby na White Hart Lane także takich piłkarzy jak Milos Krasić, Chris Samba oraz Junior Hoilett. Redknapp dodał też, że w styczniowym okienku transferowym nie chce sprzedawać żadnego zawodnika swojej drużyny.
Harry Redknapp zasugerował, że interesuje się snajperem Newcastle Dembą Ba. W kontrakcie Senegalczyka jest zapisana klauzula w wysokości 10 milionów funtów. Manager Kogutów chętnie widziałby na White Hart Lane także takich piłkarzy jak Milos Krasić, Chris Samba oraz Junior Hoilett. Redknapp dodał też, że w styczniowym okienku transferowym nie chce sprzedawać żadnego zawodnika swojej drużyny
8 stycznia 2012, 22:17 [cytuj]
Harry Redknapp zasugerował, że interesuje się snajperem Newcastle Dembą Ba. W kontrakcie Senegalczyka jest zapisana klauzula w wysokości 10 milionów funtów. Manager Kogutów chętnie widziałby na White Hart Lane także takich piłkarzy jak Milos Krasić, Chris Samba oraz Junior Hoilett. Redknapp dodał też, że w styczniowym okienku transferowym nie chce sprzedawać żadnego zawodnika swojej drużyny.
Harry Redknapp zasugerował, że interesuje się snajperem Newcastle Dembą Ba. W kontrakcie Senegalczyka jest zapisana klauzula w wysokości 10 milionów funtów. Manager Kogutów chętnie widziałby na White Hart Lane także takich piłkarzy jak Milos Krasić, Chris Samba oraz Junior Hoilett. Redknapp dodał też, że w styczniowym okienku transferowym nie chce sprzedawać żadnego zawodnika swojej drużyny
8 stycznia 2012, 23:49 [cytuj]
Dodam jeszcze nazwisko jednego gracza, ktory spodobal mi sie na meczach Ajaxu.
Christian Eriksen. Nie wiem czy jest sens kupowania kogos do pomocy, aczkolwiek zmiennik(dobry) przydalby sie w razie plagi kontuzji.

PS moglby ktos mi naswietlic sytuacje pozwolen na prace dla pilkarzy? Sytuacje znam tylko z ogolnikow i FM'a. Czy w dzisiejszym futbolu mozemy bez wiekszych przeszkod brac grajkow nie wiem z Gabonu, Bangladeszu czy Turkmenistanu nie obawiajac sie, ze ow grajek nie dostanie pozwolenia na prace?
Dodam jeszcze nazwisko jednego gracza, ktory spodobal mi sie na meczach Ajaxu. Christian Eriksen. Nie wiem czy jest sens kupowania kogos do pomocy, aczkolwiek zmiennik(dobry) przydalby sie w razie plagi kontuzji. PS moglby ktos mi naswietlic sytuacje pozwolen na prace dla pilkarzy? Sytuacje znam tylko z ogolnikow i FM'a. Czy w dzisiejszym futbolu mozemy bez wiekszych przeszkod brac grajkow nie wiem z Gabonu, Bangladeszu czy Turkmenistanu nie obawiajac sie, ze ow grajek nie dostanie pozwolenia na prace?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się