Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
9 listopada 2011, 19:20 [cytuj]
Tak przeprosil, kapitana Wrone i wylecial do Argentyny na steka.
Tak przeprosil, kapitana Wrone i wylecial do Argentyny na steka
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 listopada 2011, 19:36 [cytuj]
Pozbyć się gomesa za dobrą kaskę :cwaniak: , i wziąść Cahilla oraz jakiegoś napastnika. Tevezem interesuje się Redknapp, toteż fajnie byłoby mieć i ADE i TEV :ok: . Jesteśmy mocni :D
Pozbyć się gomesa za dobrą kaskę :cwaniak: , i wziąść Cahilla oraz jakiegoś napastnika. Tevezem interesuje się Redknapp, toteż fajnie byłoby mieć i ADE i TEV :ok: . Jesteśmy mocni :D
9 listopada 2011, 20:09 [cytuj]
Przeprosił i musiał zapłacić tylko połowe kary, a Olimpique Marsylia obserwuje Carltona Cola, mniejsze drewno od Pava a cena chyba 5 mln. Jak coś to zobaczcie na whufc.pl
Przeprosił i musiał zapłacić tylko połowe kary, a Olimpique Marsylia obserwuje Carltona Cola, mniejsze drewno od Pava a cena chyba 5 mln. Jak coś to zobaczcie na whufc.pl
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
10 listopada 2011, 09:20 [cytuj]
"Wziąść", powiadasz.No, w sumie można.
"Wziąść", powiadasz.No, w sumie można
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
10 listopada 2011, 09:35 [cytuj]
VDV17 powiedział/a:

A tgodniówke Ade i Tevezowi Ty będziesz płacił ;>
10 listopada 2011, 10:03 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Spróbuj ;) a od razu Amauri pojawi się przed oczyma twymi ;P

Hmmmm.... intrygujaca propozycja, ale myślę, że pozostanę przy Twoim opisie.
Na marginesie, to jest miejsce ogólnodostępne, a ty piszesz, że jak masz coś w dupie to myślisz o facetach :D:D Mi to nie przeszkadza, ale akceptacja takich poglądów w kraju nad Wisłą, nie jest zbyt wysoka. :D:D
Hmmmm.... intrygujaca propozycja, ale myślę, że pozostanę przy Twoim opisie. Na marginesie, to jest miejsce ogólnodostępne, a ty piszesz, że jak masz coś w dupie to myślisz o facetach :D:D Mi to nie przeszkadza, ale akceptacja takich poglądów w kraju nad Wisłą, nie jest zbyt wysoka. :D:D
Kogucie życie!
10 listopada 2011, 11:19 [cytuj]
A arsenal obserwuje grosskrotza, mu chce tego pomocnika z newcastle co przybył z lille
A arsenal obserwuje grosskrotza, mu chce tego pomocnika z newcastle co przybył z lille
10 listopada 2011, 13:59 [cytuj]
Nie mów tego głośno Marcus, bo jak moja się dowie to... dopiero wtedy będę miał coś w dupie :boisie:
Nie mów tego głośno Marcus, bo jak moja się dowie to... dopiero wtedy będę miał coś w dupie :boisie:
Can't Smile Without You!!!
10 listopada 2011, 14:00 [cytuj]
bambi powiedział/a:

Prawdziwy Dan Brown z tego bambiego.
Prawdziwy Dan Brown z tego bambiego
10 listopada 2011, 14:06 [cytuj]
Wiem :-D. Czytałem na goal.com że liverpool chce ściągnąć Ville i Chivu
Wiem :-D. Czytałem na goal.com że liverpool chce ściągnąć Ville i Chivu
10 listopada 2011, 17:09 [cytuj]
100wka powiedział/a:
Oj od razu :D , dlatego trzeba sprzedać np. GIO i Pavliuchenke :D
Oj od razu :D , dlatego trzeba sprzedać np. GIO i Pavliuchenke :D
10 listopada 2011, 19:23 [cytuj]
Bambi, L'pool chce Villę? Chyba musieliby płacić mu tyle, ile zarabia Eto, żeby w ogóle myślał o przeprowadzce. Oni nie są teraz zbyt atrakcyjnym klubem dla ambitnych i głodnych trofeów zawodników. Nie ma szans, w skrócie :)
Bambi, L'pool chce Villę? Chyba musieliby płacić mu tyle, ile zarabia Eto, żeby w ogóle myślał o przeprowadzce. Oni nie są teraz zbyt atrakcyjnym klubem dla ambitnych i głodnych trofeów zawodników. Nie ma szans, w skrócie :)
11 listopada 2011, 12:05 [cytuj]
http://www.blaugrana.pl/news/8242/liverpool_chce_ville.html
http://www.blaugrana.pl/news/8242/liverpool_chce_ville.html
11 listopada 2011, 22:34 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Barcelona-daje-40-mln-euro-za-Balea,wid,13979014,wiadomosc.html

mam nadzieje ze to tylko plotki
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Barcelona-daje-40-mln-euro-za-Balea,wid,13979014,wiadomosc.html mam nadzieje ze to tylko plotki
11 listopada 2011, 23:59 [cytuj]
Bale w Barcelonie?? To prawie na pewno plotka. Barca ostatnio zaczyna grać 3-5-3 albo 3-1-3-3 więc przy szalejącym Alvesu na prawej stronie nie ma miejsca dla Garetha w składzie.
Poza tym sądzę, że Barca zadowoli się o wiele tańczym Albą z Valencii.
Bale w Barcelonie?? To prawie na pewno plotka. Barca ostatnio zaczyna grać 3-5-3 albo 3-1-3-3 więc przy szalejącym Alvesu na prawej stronie nie ma miejsca dla Garetha w składzie. Poza tym sądzę, że Barca zadowoli się o wiele tańczym Albą z Valencii
12 listopada 2011, 02:36 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/liverpool-spurs-in-10m-belgian-battle---reports
http://www.givemefootball.com/premier-league/liverpool-spurs-in-10m-belgian-battle---reports
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
12 listopada 2011, 14:09 [cytuj]
Cavani --- to byłoby extra. :bezradny: -- Ale jeśli SC N wyjdzie z grupy to go na pewno nie sprzeda. Ade - nie jest taki "straszny" [w sensie dobry] jak go malują. Owszem jak chce to potrafi zagrać na wysokim poziomie - ale ostatnie gry to pokazują jakby grał na 3/4 -- "nie gryzie trawy". Tevez:tak: - fajnie pomarzyć - ale kto zapłaci mu tygodniówkę!! :bezradny:
Cavani --- to byłoby extra. :bezradny: -- Ale jeśli SC N wyjdzie z grupy to go na pewno nie sprzeda. Ade - nie jest taki "straszny" [w sensie dobry] jak go malują. Owszem jak chce to potrafi zagrać na wysokim poziomie - ale ostatnie gry to pokazują jakby grał na 3/4 -- "nie gryzie trawy". Tevez:tak: - fajnie pomarzyć - ale kto zapłaci mu tygodniówkę!! :bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 listopada 2011, 14:19 [cytuj]
Jęsli GIO I PAV - odejdą to w napadzie zostaje Defoe i VdV, nie liczę ADE bo traktuje go jako jednoroczne tour-ne... Huntelaar :cwaniak: ewentualnie Papiss Demba Cisse mile widziani
Jęsli GIO I PAV - odejdą to w napadzie zostaje Defoe i VdV, nie liczę ADE bo traktuje go jako jednoroczne tour-ne... Huntelaar :cwaniak: ewentualnie Papiss Demba Cisse mile widziani
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 listopada 2011, 15:51 [cytuj]
Dla mnie Huntelaar to trochę lepszy Crouch. Nigdy mnie nie przekonywał. Wolałbym już Berbę tym bardziej że w PL nie musiałby się aklimatyzować zresztą na samym WHL też nie bardzo. Oczywiście super byłoby mieć w swoich szeregach Cavaniego ale nie spodziewam się w zimie fajerwerków. W tym okienku znów raczej będziemy sprzedawać, a jeśli kupować to po okazyjnych cenach.

Byłbym bardzo zadowolony z tercetu Hoillet, Berbatov, Cahill a wszyscy są do wyciągnięcia. Jeśli ich uda nam się sprowadzić, a sprzedamy Bassonga, Gio, może Pienaara albo Pava to będzie super.
Dla mnie Huntelaar to trochę lepszy Crouch. Nigdy mnie nie przekonywał. Wolałbym już Berbę tym bardziej że w PL nie musiałby się aklimatyzować zresztą na samym WHL też nie bardzo. Oczywiście super byłoby mieć w swoich szeregach Cavaniego ale nie spodziewam się w zimie fajerwerków. W tym okienku znów raczej będziemy sprzedawać, a jeśli kupować to po okazyjnych cenach. Byłbym bardzo zadowolony z tercetu Hoillet, Berbatov, Cahill a wszyscy są do wyciągnięcia. Jeśli ich uda nam się sprowadzić, a sprzedamy Bassonga, Gio, może Pienaara albo Pava to będzie super
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 92 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się