Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
14 stycznia 2012, 12:54 [cytuj]
Jestem nowy na forum nie chcę się mądrować, ale sytuacja w bramce po sezonie będzie tragiczna. Gomez najprawdopodobniej ucieknie, Friedel: przy jego wzroście i wieku pojawia się problemy z kręgosłupem i wydolność także spadnie.Cudicini też wiekowy i ponad pewien poziom przy tak małej ilości szans na grę nie przeskoczy. Alnwick młody jeszcze, drugim Krulem nie jest brak nam bramkarza. Teraz miałby czas na aklimatyzacje i sprawdzenie.
Jestem nowy na forum nie chcę się mądrować, ale sytuacja w bramce po sezonie będzie tragiczna. Gomez najprawdopodobniej ucieknie, Friedel: przy jego wzroście i wieku pojawia się problemy z kręgosłupem i wydolność także spadnie.Cudicini też wiekowy i ponad pewien poziom przy tak małej ilości szans na grę nie przeskoczy. Alnwick młody jeszcze, drugim Krulem nie jest brak nam bramkarza. Teraz miałby czas na aklimatyzacje i sprawdzenie
14 stycznia 2012, 13:15 [cytuj]
Ponoć Defoe poprosił o transfer, ale Harry się nie zgodził, bo nie chce nikogo w tym okienku puszczać.
Ponoć Defoe poprosił o transfer, ale Harry się nie zgodził, bo nie chce nikogo w tym okienku puszczać
14 stycznia 2012, 14:09 [cytuj]
Ja widzę to tak, że Remy będzie sprowadzony aby w pół roku przygotował się i od następnego sezonu będzie grać zamiast Adebayora.

W czasie letniego okienka myślę, że jeżeli nikt nie odejdzie potrzebny nam będzie tylko bramkarz, ew. jakiś rezerwowy napastnik, chyba że Defoe przystosuje się do grania samemu na szpicy.
Ja widzę to tak, że Remy będzie sprowadzony aby w pół roku przygotował się i od następnego sezonu będzie grać zamiast Adebayora. W czasie letniego okienka myślę, że jeżeli nikt nie odejdzie potrzebny nam będzie tylko bramkarz, ew. jakiś rezerwowy napastnik, chyba że Defoe przystosuje się do grania samemu na szpicy
14 stycznia 2012, 14:46 [cytuj]
Siara powiedział/a:
Jest Dawson, jest Kaboul. Okej, dwóch świetnych obrońców. Jest łamiący się King, jest łamiący się Gallas ( ma kontrakt jesszcze 1,5 roku!) no i ten nieszczęsny Bassong. Ale w obwodzie jeszcze dwójka wypożyczonych : Caulker i Khumalo.

z tych co wymieniłeś to Kaboul i Dawson aspirują do pierwszego składu. Nie oszukujmy się Kinga więcej nie ma jak jest, a Gallas... powinien według mnie powolutku, powolutku kończyć lub wybrać się na wakacje do Emiratów Arabskich. Samba myślę że mógłby cholernie pomóc, ale masz rację Pawle, szkoda żeby blokował Caulkerowi drogę. Lecz z drugiej strony dlaczego miałby teraz być już przystosowywany do PL w naszej drużynie? To że radzi sobie dobrze w beniaminku Swansea nie oznacza że sprosta presji przejmowania bądź co bądź jednej z najbardziej odpowiedzialnych pozycji na boisku! Ja bym jeszcze poczekał, bo zamiast Ligi Europy w której mógłby pokopać będzie Liga Mistrzów. Tam nie możemy sobie pozwolić na słabszy dzień.

Myślę że Remy oraz Hoilett - para jak najbardziej do tego okienka. A w lecie, zobaczymy do końca sezonu jak Caulker będzie się miał i jak będzie stało zdrowie Kinga. Wtedy bym myślał czy jest sens kupowania Samby. Ale z drugiej strony też - czemu oddać takiego zawodnika choćby QPR?
z tych co wymieniłeś to Kaboul i Dawson aspirują do pierwszego składu. Nie oszukujmy się Kinga więcej nie ma jak jest, a Gallas... powinien według mnie powolutku, powolutku kończyć lub wybrać się na wakacje do Emiratów Arabskich. Samba myślę że mógłby cholernie pomóc, ale masz rację Pawle, szkoda żeby blokował Caulkerowi drogę. Lecz z drugiej strony dlaczego miałby teraz być już przystosowywany do PL w naszej drużynie? To że radzi sobie dobrze w beniaminku Swansea nie oznacza że sprosta presji przejmowania bądź co bądź jednej z najbardziej odpowiedzialnych pozycji na boisku! Ja bym jeszcze poczekał, bo zamiast Ligi Europy w której mógłby pokopać będzie Liga Mistrzów. Tam nie możemy sobie pozwolić na słabszy dzień. Myślę że Remy oraz Hoilett - para jak najbardziej do tego okienka. A w lecie, zobaczymy do końca sezonu jak Caulker będzie się miał i jak będzie stało zdrowie Kinga. Wtedy bym myślał czy jest sens kupowania Samby. Ale z drugiej strony też - czemu oddać takiego zawodnika choćby QPR?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
15 stycznia 2012, 10:49 [cytuj]
trzeba teraz kogoś kupić i atakować jak najwyżej licząc na zastrzyk gotówki związany z awansem do lm a w latko wielkie zakupy i bd ogień
trzeba teraz kogoś kupić i atakować jak najwyżej licząc na zastrzyk gotówki związany z awansem do lm a w latko wielkie zakupy i bd ogień
15 stycznia 2012, 12:30 [cytuj]
Samba odmówił gry we wczorajszym meczu B'burn.
Samba odmówił gry we wczorajszym meczu B'burn
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 stycznia 2012, 14:35 [cytuj]
Właśnie zastanawiałem się, czemu nie było go w składzie na mecz.
Właśnie zastanawiałem się, czemu nie było go w składzie na mecz
15 stycznia 2012, 14:37 [cytuj]
dobra nowina
dobra nowina
15 stycznia 2012, 14:41 [cytuj]
A on nie woli przypadkiem PSG od nas? Co nie zmienia faktu, że chciałbym go bardzo!
A on nie woli przypadkiem PSG od nas? Co nie zmienia faktu, że chciałbym go bardzo!
15 stycznia 2012, 17:20 [cytuj]
Jeśli to prawda o Sambie że odmówił grania w meczu to chyba takiemu Panu bym podziękował. Co to ma być? Ma wiążący go kontrakt i jak mu trener powie że ma grać to nie ma dyskusji! Co w tej piłce się dzieje... podobna sytuacja o ile nie taka sama była z Mascherano, Tevezem, u nas z Modricem przecież nie tak dawno.

Zatarłbym ręce na Hoiletta i Remy'ego.
http://transfery.info/50163,gomes-gotowy-na-odejscie-z-tottenhamu
Jeśli to prawda o Sambie że odmówił grania w meczu to chyba takiemu Panu bym podziękował. Co to ma być? Ma wiążący go kontrakt i jak mu trener powie że ma grać to nie ma dyskusji! Co w tej piłce się dzieje... podobna sytuacja o ile nie taka sama była z Mascherano, Tevezem, u nas z Modricem przecież nie tak dawno. Zatarłbym ręce na Hoiletta i Remy'ego. http://transfery.info/50163,gomes-gotowy-na-odejscie-z-tottenhamu
15 stycznia 2012, 17:29 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Jeśli to prawda o Sambie że odmówił grania w meczu to chyba takiemu Panu bym podziękował. Co to ma być?

Dokładnie! Gdyby podobny numer odstawił nam Bale czy inny Dawson to nie byłoby miłe. Poza tym kto zagwarantuje, że takiemu Sambie za jakiś czas nie znudziłoby się WHL i przy atrakcyjnej ofercie nie powtórzyłby zagrywki.
Dokładnie! Gdyby podobny numer odstawił nam Bale czy inny Dawson to nie byłoby miłe. Poza tym kto zagwarantuje, że takiemu Sambie za jakiś czas nie znudziłoby się WHL i przy atrakcyjnej ofercie nie powtórzyłby zagrywki
15 stycznia 2012, 17:49 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Dokładnie! Gdyby podobny numer odstawił nam Bale czy inny Dawson to nie byłoby miłe. Poza tym kto zagwarantuje, że takiemu Sambie za jakiś czas nie znudziłoby się WHL i przy atrakcyjnej ofercie nie powtórzyłby zagrywki

Myśle że osoba HR jest wystarczającym straszakiem na tego typu "zagrywki" :F
Myśle że osoba HR jest wystarczającym straszakiem na tego typu "zagrywki" :F
15 stycznia 2012, 19:04 [cytuj]
No i pamiętajmy, że Tottenham to nie Blackburn i praktycznie co rok walczymy o Ligę Mistrzów. Z drugiej strony mógłby zacząć domagać się większej pensji i zawitałaby zła atmosfera. Priorytetem powinien być bramkarz i skrzydłowy, bo obrońców mamy naprawdę przyzwoitych (Dawson, Kaboul, Gallas, King)
No i pamiętajmy, że Tottenham to nie Blackburn i praktycznie co rok walczymy o Ligę Mistrzów. Z drugiej strony mógłby zacząć domagać się większej pensji i zawitałaby zła atmosfera. Priorytetem powinien być bramkarz i skrzydłowy, bo obrońców mamy naprawdę przyzwoitych (Dawson, Kaboul, Gallas, King)
15 stycznia 2012, 19:44 [cytuj]
Mamy niezłych obrońców ale nigdy nie ma 4 zdrowych
Mamy niezłych obrońców ale nigdy nie ma 4 zdrowych
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
15 stycznia 2012, 19:48 [cytuj]
Harry pojechał dzisiaj na mecz Marseille- Lille żeby obserwować osobiście Loica Remi :P , którym jest podobno zainteresowany już od 1,5 roku .
Harry pojechał dzisiaj na mecz Marseille- Lille żeby obserwować osobiście Loica Remi :P , którym jest podobno zainteresowany już od 1,5 roku
15 stycznia 2012, 20:25 [cytuj]
no to skoro Harry poleciał na mecz, to jakbym mógł również jako główny skaut Tottenhamu nie obejrzeć tego meczu w necie :P kto chętny niech dołącza.

Swoją drogą nie potrafię wymyśleć nikogo kto byłby konkurencją dla BAE (wiem że aktualnie nie jest nam potrzebna)... Danny Rose? Bardziej mi się kojarzy on z takim Bale'm czarnoskórym niż obrońcą. Gareth też nominalnie był obrońcą i niektórzy dalej go tak traktują.

Milan zrezygnował z Teveza. Apacz przebywa aktualnie w Argentynie(!) i prawdopodobnie przeniesie się do Interu ;) dobrze że nie zostanie w kraju... o jak dobrze.
no to skoro Harry poleciał na mecz, to jakbym mógł również jako główny skaut Tottenhamu nie obejrzeć tego meczu w necie :P kto chętny niech dołącza. Swoją drogą nie potrafię wymyśleć nikogo kto byłby konkurencją dla BAE (wiem że aktualnie nie jest nam potrzebna)... Danny Rose? Bardziej mi się kojarzy on z takim Bale'm czarnoskórym niż obrońcą. Gareth też nominalnie był obrońcą i niektórzy dalej go tak traktują. Milan zrezygnował z Teveza. Apacz przebywa aktualnie w Argentynie(!) i prawdopodobnie przeniesie się do Interu ;) dobrze że nie zostanie w kraju... o jak dobrze
15 stycznia 2012, 21:33 [cytuj]
Nylon Ogladam Milan Inter i konkurencja dla BAE = Nagatomo. Kapitalny boczny obronca. A co do bramki to bede monotematyczny ale mam jeden typ
Eiji Kawashima - ja wiem takie zbitki to nie wyznacznik, ale obserwuje kolesia od 2 lat i marnuje sie w tym lierse.
http://www.youtube.com/watch?v=J55uF8Yc1xo 2:08 lol
Nylon Ogladam Milan Inter i konkurencja dla BAE = Nagatomo. Kapitalny boczny obronca. A co do bramki to bede monotematyczny ale mam jeden typ Eiji Kawashima - ja wiem takie zbitki to nie wyznacznik, ale obserwuje kolesia od 2 lat i marnuje sie w tym lierse. http://www.youtube.com/watch?v=J55uF8Yc1xo 2:08 lol
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 stycznia 2012, 22:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

http://www.youtube.com/watch?v=J55uF8Yc1xo 2:08 lol

Świetna parada. De Gea już by się obsrał przy takim strzale :)
Świetna parada. De Gea już by się obsrał przy takim strzale :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
15 stycznia 2012, 22:27 [cytuj]
Nagatomo jak najbardziej fenomenalny chłopak. Ale wątpię że przy takim talencie i szybkości z jaką się rozwija włodarze Interu zdecydowaliby się go sprzedać.
Nagatomo jak najbardziej fenomenalny chłopak. Ale wątpię że przy takim talencie i szybkości z jaką się rozwija włodarze Interu zdecydowaliby się go sprzedać
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 44 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się