Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
15 stycznia 2012, 22:34 [cytuj]
A pamietam czasy, gdzie na forum interu wyzywali ten ruch(wtedy wypozyczenie) transferowy krzyczeli jaki to japoniec dla kasy z koszulek przyszedl

a co do parady to fakt de gea to de gea(jeszcze mlokos) a Kawashima to mi troche przypomina pierwszego terminatora(taki zimny typ bez emocji na twarzy do tego typowy czolg, ktory nie boi sie wbijac miedzy nogi)
A pamietam czasy, gdzie na forum interu wyzywali ten ruch(wtedy wypozyczenie) transferowy krzyczeli jaki to japoniec dla kasy z koszulek przyszedl a co do parady to fakt de gea to de gea(jeszcze mlokos) a Kawashima to mi troche przypomina pierwszego terminatora(taki zimny typ bez emocji na twarzy do tego typowy czolg, ktory nie boi sie wbijac miedzy nogi)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 stycznia 2012, 22:52 [cytuj]
Remy zajebisty (wlasnie ogladam koncowke) ale watpie zeby Marsylia go puscila. A jak juz to za konkretna kase, przydalby sie wymienic go za Corluke, Krajncara i Pawluczenke i jeszcze doplacmi z 5 mln moze sie zgodza :bezradny:
Remy zajebisty (wlasnie ogladam koncowke) ale watpie zeby Marsylia go puscila. A jak juz to za konkretna kase, przydalby sie wymienic go za Corluke, Krajncara i Pawluczenke i jeszcze doplacmi z 5 mln moze sie zgodza :bezradny:
http://wilczki.tumblr.com/
15 stycznia 2012, 23:11 [cytuj]
radeon powiedział/a:
przydalby sie wymienic go za Corluke, Krajncara i Pawluczenke i jeszcze doplacmi z 5 mln moze sie zgodza

oddajmy jeszcze Huttona, GdS, Gomesa i Bassonga.

bez przesady.
oddajmy jeszcze Huttona, GdS, Gomesa i Bassonga. bez przesady
.upadamy na dno by odbić się od niego.
15 stycznia 2012, 23:31 [cytuj]
A gdyby Pav się nie zgodził na warunki indywidualnego kontraktu to jako jego równowartość możemy dać 20 piłek :rotfl:
A gdyby Pav się nie zgodził na warunki indywidualnego kontraktu to jako jego równowartość możemy dać 20 piłek :rotfl:
15 stycznia 2012, 23:52 [cytuj]
a ile nasze asy sa warte niby... corluka moze 5 mln, krajcar to samo, Paw w porywach 8 mln, czyli wychodzi z 18 mln plus 5 mln, lacznie 23 mln i na tyle OM moze Remiego spokojnie wyceniac. Naturalnie wierze w Levy ze uda mu sie go taniej wyrwac. Jakby ktos nie zauwazyl Harry wlasnie szuka nastepcy dla Ade, bo nas na niego nie stac przez ta kosmiczna tygodniowke.
a ile nasze asy sa warte niby... corluka moze 5 mln, krajcar to samo, Paw w porywach 8 mln, czyli wychodzi z 18 mln plus 5 mln, lacznie 23 mln i na tyle OM moze Remiego spokojnie wyceniac. Naturalnie wierze w Levy ze uda mu sie go taniej wyrwac. Jakby ktos nie zauwazyl Harry wlasnie szuka nastepcy dla Ade, bo nas na niego nie stac przez ta kosmiczna tygodniowke
16 stycznia 2012, 00:25 [cytuj]
Radeon - jakby kazdy z kibicow spursow na swiecie dal po funciaku darowizny dla Ade to starczyloby na pensje i dla niego i dla teveza. Mowie to z przekasem, bo Ade jak sadze, albo znizy swoje loty(fakt pomaga ludziom w Afryce) albo znowu kolejne wypozyczenie(przedluzenie) z city. I tak nie bedzie gral, a oni pewnie nie chca placic calej pensji

Poza tym Twoje wiliczenia to tylko na papierze. Nikt przy wymianie zawodnikow za zawodnikow nie przelicza ich na funty/euro czy dolary. Myslisz, ze jak Carrol kosztowal tyle ile kosztowal to trzeba za niego grac xx grajkow rownowartosci jego ceny?

Poza tym tak Corluka max 3 mln funtow. Pav gora 5 jak Małaczkała sie zblazni i go wezmie najdrozszy jest Kraniec ale jego zostawilbym bo dla mnie to on powinien byc zmiennikiem na skrzydlo nie piennar czy Modric.
Radeon - jakby kazdy z kibicow spursow na swiecie dal po funciaku darowizny dla Ade to starczyloby na pensje i dla niego i dla teveza. Mowie to z przekasem, bo Ade jak sadze, albo znizy swoje loty(fakt pomaga ludziom w Afryce) albo znowu kolejne wypozyczenie(przedluzenie) z city. I tak nie bedzie gral, a oni pewnie nie chca placic calej pensji Poza tym Twoje wiliczenia to tylko na papierze. Nikt przy wymianie zawodnikow za zawodnikow nie przelicza ich na funty/euro czy dolary. Myslisz, ze jak Carrol kosztowal tyle ile kosztowal to trzeba za niego grac xx grajkow rownowartosci jego ceny? Poza tym tak Corluka max 3 mln funtow. Pav gora 5 jak Małaczkała sie zblazni i go wezmie najdrozszy jest Kraniec ale jego zostawilbym bo dla mnie to on powinien byc zmiennikiem na skrzydlo nie piennar czy Modric
16 stycznia 2012, 04:25 [cytuj]
naturalnie ze na papierze i nie przywiazuje do tego duzej wagi, zawodnik warty jest tyle ile ktos sklonny jest zaplacic a nasi dublerzy sa tacy przekonywujacy jak JKM. Wkurza mnie troche brak ruchu u nas jesli chodzi o pozbywanie sie zawodnikow. Naprawde pora kilku gosci offloadowac. Gio juz dawno powinien grac w Udinese to mu sie Sevilla zamarzyla. Roman nie chcial wracac do Rosji bo myslal ze jest super strzelcem i w ogole to kupilaby go Chelsea, gdyby nie to ze Harry nie chce wzmacniac rywala:D Krajncar nie lubi biegac i sie przemeczac wiec pasuje mu rola rezerwowego itp historie.
naturalnie ze na papierze i nie przywiazuje do tego duzej wagi, zawodnik warty jest tyle ile ktos sklonny jest zaplacic a nasi dublerzy sa tacy przekonywujacy jak JKM. Wkurza mnie troche brak ruchu u nas jesli chodzi o pozbywanie sie zawodnikow. Naprawde pora kilku gosci offloadowac. Gio juz dawno powinien grac w Udinese to mu sie Sevilla zamarzyla. Roman nie chcial wracac do Rosji bo myslal ze jest super strzelcem i w ogole to kupilaby go Chelsea, gdyby nie to ze Harry nie chce wzmacniac rywala:D Krajncar nie lubi biegac i sie przemeczac wiec pasuje mu rola rezerwowego itp historie
16 stycznia 2012, 11:16 [cytuj]
Radeon spokojnie. W letnim okienku przewietrzyliśmy skład i to znacznie, teraz też na pewno ktoś odejdzie, celuje właśnie w Pava, Niko, GDSa i Bassonga. Jeśli pozbędziemy się chociażby dwójki z tych co wymieniłem to będzie dobrze. Ważne tylko by na ich miejsce pojawili się nowi gracze, bo ławkę to my mamy średnią, tzn nie jest zła, ale nie ma na niej gracza który by potrafił wejść do gry i zrobić różnicę ( JD czasem potrafi, ale tylko czasem ).
Radeon spokojnie. W letnim okienku przewietrzyliśmy skład i to znacznie, teraz też na pewno ktoś odejdzie, celuje właśnie w Pava, Niko, GDSa i Bassonga. Jeśli pozbędziemy się chociażby dwójki z tych co wymieniłem to będzie dobrze. Ważne tylko by na ich miejsce pojawili się nowi gracze, bo ławkę to my mamy średnią, tzn nie jest zła, ale nie ma na niej gracza który by potrafił wejść do gry i zrobić różnicę ( JD czasem potrafi, ale tylko czasem )
16 stycznia 2012, 15:38 [cytuj]
Eurosport podał dzisiaj informację o tym, że wpłynęła oferta za Remy'ego w wysokości 15 baniek w funtach. Nie wiem skąd to mają, ale sami nie wymyślają plotek. Jeśli to prawda - świetnie. Chociaż na pewno będą chcieli więcej.

http://www1.skysports.com/football/news/20876/7435653/Remy-I-m-not-leaving

cholera
Eurosport podał dzisiaj informację o tym, że wpłynęła oferta za Remy'ego w wysokości 15 baniek w funtach. Nie wiem skąd to mają, ale sami nie wymyślają plotek. Jeśli to prawda - świetnie. Chociaż na pewno będą chcieli więcej. http://www1.skysports.com/football/news/20876/7435653/Remy-I-m-not-leaving cholera
16 stycznia 2012, 16:44 [cytuj]
Cahill oficjalnie w CFC. Samba poprosił o transfer.
Dodatkowo jesteśmy łączeni z Moussa Sow.
Cahill oficjalnie w CFC. Samba poprosił o transfer. Dodatkowo jesteśmy łączeni z Moussa Sow
16 stycznia 2012, 18:30 [cytuj]
Plotek w pizdu, lecz zapewne nic z tego nie będzie. Remy wczoraj 2 bramki, jakby się nie udało zatrzymać Adebayora, to czemu nie ?
Plotek w pizdu, lecz zapewne nic z tego nie będzie. Remy wczoraj 2 bramki, jakby się nie udało zatrzymać Adebayora, to czemu nie ?
16 stycznia 2012, 19:18 [cytuj]
Mógłby ktoś przybliżyć poczynania tego Moussa Sow'a ? Nie zagłębiam się w Ligue One. Szczerze mówiąc nie widziałem jego gry.
Mógłby ktoś przybliżyć poczynania tego Moussa Sow'a ? Nie zagłębiam się w Ligue One. Szczerze mówiąc nie widziałem jego gry
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
16 stycznia 2012, 20:19 [cytuj]
W zeszłym sezonie został królem strzelców L1 o ile dobrze pamiętam. Teraz nie wiem jak jest, ale L'pool też się na niego nastawia.
W zeszłym sezonie został królem strzelców L1 o ile dobrze pamiętam. Teraz nie wiem jak jest, ale L'pool też się na niego nastawia
16 stycznia 2012, 20:52 [cytuj]
The Sun napisało że Harry poleciał do Francji oglądać Remy, a temu chyba zależało na transferze bo się postarał i walnął dwie bramki ;)
The Sun napisało że Harry poleciał do Francji oglądać Remy, a temu chyba zależało na transferze bo się postarał i walnął dwie bramki ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 stycznia 2012, 21:02 [cytuj]
Wykupiliśmy Falque na stałe z Juventusu.
Wykupiliśmy Falque na stałe z Juventusu
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
16 stycznia 2012, 21:08 [cytuj]
Hehehe no beka, beka. Niech pogra chłopak na tym wypożyczeniu do "Świętych". Może wtedy więcej pogra też u nas ;)
Hehehe no beka, beka. Niech pogra chłopak na tym wypożyczeniu do "Świętych". Może wtedy więcej pogra też u nas ;)
Can't Smile Without You!!!
16 stycznia 2012, 21:51 [cytuj]
Nasz pierwszy transfer: Iago zostaje na dłużej.

Edit: Nie zauważyłem postów wyżej, wybaczcie :(

Edit 2: Na skysports zrobiło się głośno na temat odejścia Defoe. Dziwne.
Nasz pierwszy transfer: Iago zostaje na dłużej. Edit: Nie zauważyłem postów wyżej, wybaczcie :( Edit 2: Na skysports zrobiło się głośno na temat odejścia Defoe. Dziwne
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 stycznia 2012, 00:58 [cytuj]
Ja w tv czytalem, ze defoe chce do AV chyba
Ja w tv czytalem, ze defoe chce do AV chyba
17 stycznia 2012, 10:41 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Mógłby ktoś przybliżyć poczynania tego Moussa Sow'a ? Nie zagłębiam się w Ligue One. Szczerze mówiąc nie widziałem jego gry

No ja z tym Sow mam pewne wątpliwości. Zeszły sezon miał rewelacyjny - 25 goli w lidze, król strzelców, skuteczność gdzieś z 65-70%. Szybki, silny, dobrze grający głową. No ale w tym sezonie już słabiej (jak zresztą całe Lille), choć trzeba też przyznać, że mniej grał, a do tego więcej strzela Hazard. Ja jednak byłbym z nim ostrożny - facet ma 26 lat, a tylko raz w karierze zdobył dwucyfrową ilość bramek w sezonie (fakt, że za to ogromną). Nawet w Ligue 2 w wieku 22 lat był co najwyżej niezłym napadziorem. No ale Lille zaryzykowało i im się opłaciło, a kto nie ryzykuje ten nie pije szampana...
No ja z tym Sow mam pewne wątpliwości. Zeszły sezon miał rewelacyjny - 25 goli w lidze, król strzelców, skuteczność gdzieś z 65-70%. Szybki, silny, dobrze grający głową. No ale w tym sezonie już słabiej (jak zresztą całe Lille), choć trzeba też przyznać, że mniej grał, a do tego więcej strzela Hazard. Ja jednak byłbym z nim ostrożny - facet ma 26 lat, a tylko raz w karierze zdobył dwucyfrową ilość bramek w sezonie (fakt, że za to ogromną). Nawet w Ligue 2 w wieku 22 lat był co najwyżej niezłym napadziorem. No ale Lille zaryzykowało i im się opłaciło, a kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 57 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się