Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  21  22  23  24  25    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
17 stycznia 2012, 10:44 [cytuj]
Sow ponoć chce do liverpoolu, ja bym się na niego nie nastawiał, Remy jest lepszym piłkarzem i to o niegopowinniśmy powalczyć.
Z plotek z ostatniej chwili. L'pool chce Defoe :)
Sow ponoć chce do liverpoolu, ja bym się na niego nie nastawiał, Remy jest lepszym piłkarzem i to o niegopowinniśmy powalczyć. Z plotek z ostatniej chwili. L'pool chce Defoe :)
17 stycznia 2012, 11:02 [cytuj]
Remy albo tansza wersja giroud. Szkoda, ze on dopiero w lecie. A moze by tak uprzedzic gnojkow z woolwicz i Podolskiego zabrac?
Remy albo tansza wersja giroud. Szkoda, ze on dopiero w lecie. A moze by tak uprzedzic gnojkow z woolwicz i Podolskiego zabrac?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
17 stycznia 2012, 12:38 [cytuj]
Podolskiego? A po co?
Po co L'poolowi Defoe albo Remy, przecie tam nie lubią czarnoskórych.
Podolskiego? A po co? Po co L'poolowi Defoe albo Remy, przecie tam nie lubią czarnoskórych
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 stycznia 2012, 12:58 [cytuj]
Podobno jesteśmy zainteresowani Michaelem Vormem ze Swensea. Myślę że bramkarzem jest lepszym od GOmesa i Cuddiciniego, jeśli nie bedzie zbyt drogi to można go kupić. Jest tylko jedno ale. Swensea raczej nie będzie chciała go sprzedać bo dopiero pół roku temu go kupiła.
Podobno jesteśmy zainteresowani Michaelem Vormem ze Swensea. Myślę że bramkarzem jest lepszym od GOmesa i Cuddiciniego, jeśli nie bedzie zbyt drogi to można go kupić. Jest tylko jedno ale. Swensea raczej nie będzie chciała go sprzedać bo dopiero pół roku temu go kupiła
17 stycznia 2012, 13:59 [cytuj]
No to akurat, Friedel może mieć w tym problemy tylko nie mówi się o nich tak głośno, ale ja bym wolał kogoś młodszego + Boruc
No to akurat, Friedel może mieć w tym problemy tylko nie mówi się o nich tak głośno, ale ja bym wolał kogoś młodszego + Boruc
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
17 stycznia 2012, 14:51 [cytuj]
ja wolałbym już kupić Vorma niż zaliczyć takiego de Geę :) jednak Anglia to Anglia i nic więcej w tym temacie.
ja wolałbym już kupić Vorma niż zaliczyć takiego de Geę :) jednak Anglia to Anglia i nic więcej w tym temacie
.upadamy na dno by odbić się od niego.
17 stycznia 2012, 15:05 [cytuj]
Paris St Germain coach Carlo Ancelotti claims he has been offered Fernando Torres, Dimitar Berbatov and Roman Pavlyuchenko during this month's transfer window. Zgłupiał ten Carlo ale ja bym się nie zastanawiał!
Paris St Germain coach Carlo Ancelotti claims he has been offered Fernando Torres, Dimitar Berbatov and Roman Pavlyuchenko during this month's transfer window. Zgłupiał ten Carlo ale ja bym się nie zastanawiał!
17 stycznia 2012, 15:06 [cytuj]
Jak donosi Sky sports Carlo Ancelotti przed dołączeniem do PSG czekał na oferte pracy z Arsenalu lub Spurs .
Jak donosi Sky sports Carlo Ancelotti przed dołączeniem do PSG czekał na oferte pracy z Arsenalu lub Spurs
17 stycznia 2012, 17:55 [cytuj]
http://transfery.info/50229,papiss-cisse-o-krok-od-newcastle
http://transfery.info/50229,papiss-cisse-o-krok-od-newcastle
17 stycznia 2012, 18:11 [cytuj]
Transfer Cisse tym bardziej prawdopodobny, Freiburg kupił sobie napastnika. Szkoda, że nie do nas skoro taki dobry ale z drugiej strony N'castle chyba zdają sobie sprawę z tego, że Dembę Ba ktoś zaraz od nich wyciągnie i wzmacniają atak. Może my?
Transfer Cisse tym bardziej prawdopodobny, Freiburg kupił sobie napastnika. Szkoda, że nie do nas skoro taki dobry ale z drugiej strony N'castle chyba zdają sobie sprawę z tego, że Dembę Ba ktoś zaraz od nich wyciągnie i wzmacniają atak. Może my?
17 stycznia 2012, 18:29 [cytuj]
Ba odejdzie ale w lato. A nam sprzed nosa zabierają Cisse z którego zakontraktowaniem nie powinno byc problemu. Natomiast Harry lata do Francji ogladając Remy'ego który zapowiada, że w zimie nie odejdzie co potwierdza Deschamps. Gdzie tu sens? Zarząd Blackburn uparcei twierdzi, że Samba nie na sprzedaż. Osobiscie uważam, że w tym oknie nie kupimy nikogo i nikogo nie sprzedamy.

PS. Zastanawiam się tylko czy to dobrze, czy źle...
PS2. Przepraszam, zapomniałem o zakontraktowaniu Falque :>
Ba odejdzie ale w lato. A nam sprzed nosa zabierają Cisse z którego zakontraktowaniem nie powinno byc problemu. Natomiast Harry lata do Francji ogladając Remy'ego który zapowiada, że w zimie nie odejdzie co potwierdza Deschamps. Gdzie tu sens? Zarząd Blackburn uparcei twierdzi, że Samba nie na sprzedaż. Osobiscie uważam, że w tym oknie nie kupimy nikogo i nikogo nie sprzedamy. PS. Zastanawiam się tylko czy to dobrze, czy źle... PS2. Przepraszam, zapomniałem o zakontraktowaniu Falque :>
17 stycznia 2012, 22:46 [cytuj]
http://transfery.info/50241,oficjalnie-papiss-demba-ciss-w-newcastle
http://transfery.info/50241,oficjalnie-papiss-demba-ciss-w-newcastle
17 stycznia 2012, 22:57 [cytuj]
http://www.transfery.info/50241,oficjalnie-papiss-demba-ciss-w-newcastle - qurwa mać!:zly::zly::zly:
http://www.transfery.info/50241,oficjalnie-papiss-demba-ciss-w-newcastle - qurwa mać!:zly::zly::zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 stycznia 2012, 23:09 [cytuj]
Ehh, szkoda słów... Skąd te Sroki mają pieniądze na transfery?!
Ehh, szkoda słów... Skąd te Sroki mają pieniądze na transfery?!
17 stycznia 2012, 23:24 [cytuj]
Oby udało sie z Remy'ym, chociaż on sam mówi niezbyt optymistycznie, DD to samo.
Oby udało sie z Remy'ym, chociaż on sam mówi niezbyt optymistycznie, DD to samo
17 stycznia 2012, 23:26 [cytuj]
jak to skąd: http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Carroll
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 stycznia 2012, 00:06 [cytuj]
Smiem twierdzic, ze Cisse zje juz w pierwszym sezonie(polowie) ba na sniadanie, obiad i kolacje. Obym sie mylil ale nie mam dobrych przeczuc na ten temat. Zadzwoncie na infolinie tvn po 1 w nocy to sie dowiemy. Stefan przepowiada nawet takie rzeczy jak:
-Ktos mi zabral pieniadze ze spadku po rodzicach brat czy siostra.
-Karty mowia, ze siostra
-kurwa mac wiedzialam ze to ta szmata

:rotfl:
Smiem twierdzic, ze Cisse zje juz w pierwszym sezonie(polowie) ba na sniadanie, obiad i kolacje. Obym sie mylil ale nie mam dobrych przeczuc na ten temat. Zadzwoncie na infolinie tvn po 1 w nocy to sie dowiemy. Stefan przepowiada nawet takie rzeczy jak: -Ktos mi zabral pieniadze ze spadku po rodzicach brat czy siostra. -Karty mowia, ze siostra -kurwa mac wiedzialam ze to ta szmata :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 stycznia 2012, 00:13 [cytuj]
Gorzej bedzei jak Cisse zaskoczy i bedzie walil bramy na rowni z Ba
Gorzej bedzei jak Cisse zaskoczy i bedzie walil bramy na rowni z Ba
|<  <<  <  21  22  23  24  25    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 57 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się