Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
23 stycznia 2012, 14:05 [cytuj]
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/132549.html?CMP=OTC-RSS

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/132549.html?CMP=OTC-RSS
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 stycznia 2012, 14:19 [cytuj]
no to chyba ich już do końca pojebało będzie ciężko zawalczyc nawet o lm
no to chyba ich już do końca pojebało będzie ciężko zawalczyc nawet o lm
23 stycznia 2012, 14:43 [cytuj]
Roman z nami, super...
Roman z nami, super
23 stycznia 2012, 16:57 [cytuj]
bambi powiedział/a:
A dla waszej wiadomości Rafa jest ofensywnym pomocnikiem, coś w stylu Riquelme

Kiedy ostatnio (i czy w ogóle) widziałeś w akcji Riquelme? Ja wiem, że w FM'ie pisali kiedyś obu (i pewnie dalej piszą) przy nazwisku AM C, ale to tylko takie uproszczenie jeśli jeszcze nie załapałeś. Pirlo pisali tak samo jak np. Gattuso DM C i chyba o niczym to nie świadczy.
Kiedy ostatnio (i czy w ogóle) widziałeś w akcji Riquelme? Ja wiem, że w FM'ie pisali kiedyś obu (i pewnie dalej piszą) przy nazwisku AM C, ale to tylko takie uproszczenie jeśli jeszcze nie załapałeś. Pirlo pisali tak samo jak np. Gattuso DM C i chyba o niczym to nie świadczy
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
23 stycznia 2012, 17:49 [cytuj]
chodziło mi tylko że z nich są takie typy świetnych techniecznie, bez szybkośći i mało się cofają ale dużo podają i strzelają
chodziło mi tylko że z nich są takie typy świetnych techniecznie, bez szybkośći i mało się cofają ale dużo podają i strzelają
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
23 stycznia 2012, 20:41 [cytuj]
Transfery transferami, ale na ile ta informacja jest potwierdzona?

http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=214309

edit: widzę, że było już wcześniej... Levy się nad nim zlitował czy jak?
Transfery transferami, ale na ile ta informacja jest potwierdzona? http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=214309 edit: widzę, że było już wcześniej... Levy się nad nim zlitował czy jak?
23 stycznia 2012, 21:20 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Transfery transferami, ale na ile ta informacja jest potwierdzona?

http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=214309

edit: widzę, że było już wcześniej... Levy się nad nim zlitował czy jak?

Może poprostu Levy stwierdził że na nikogo lepszego w ataku nas nie stać. O Remy'm już od jakiegoś czasu cicho, o Adebayorze też ostatnio mniej się pisze w kwesti transferu do nas. W przyszłym roku w ataku możemy mieć ogromny problem.
Może poprostu Levy stwierdził że na nikogo lepszego w ataku nas nie stać. O Remy'm już od jakiegoś czasu cicho, o Adebayorze też ostatnio mniej się pisze w kwesti transferu do nas. W przyszłym roku w ataku możemy mieć ogromny problem
23 stycznia 2012, 21:28 [cytuj]
W lato może Damiao albo Rossi o ile wyzdrowieje i bedzie wgl szansa o niego, chociaż Villareal za dobrze sie nie spisuje.
W lato może Damiao albo Rossi o ile wyzdrowieje i bedzie wgl szansa o niego, chociaż Villareal za dobrze sie nie spisuje
23 stycznia 2012, 22:20 [cytuj]
Levy po prostu zwiększył cenę za Romana. Nie jestem pewien czy kontrakt kończył mu się w lato 2012, ale jeżeli tak, to tym bardziej to rozumiem.
Levy po prostu zwiększył cenę za Romana. Nie jestem pewien czy kontrakt kończył mu się w lato 2012, ale jeżeli tak, to tym bardziej to rozumiem
24 stycznia 2012, 18:17 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Levy po prostu zwiększył cenę za Romana. Nie jestem pewien czy kontrakt kończył mu się w lato 2012, ale jeżeli tak, to tym bardziej to rozumiem

Ja bym raczej robił wszystko żeby go w ogóle ktoś kupił a nie przedłuzał umowę. Tym bardziej że z takim przedłużeniem też się wiążą koszty. Premia dla zawodnika, pewnie jakaś opłata dla menedżera. To nie są małe sumy. Generalnie nie spotyka się raczej sytuacji takich, że klub perzedłuża kontrakt z zawodnikiem, którego chce się pozbyć. Dla mnie świadczy to tylko o tym, że Roman zostaje z nami na dłużej, przynajmniej do lata. O tym świadczy też to że żaden napastnik narazie nie przyszedł, do końca okienka tydzień, a na transfery się nie zanosi.
Ja bym raczej robił wszystko żeby go w ogóle ktoś kupił a nie przedłuzał umowę. Tym bardziej że z takim przedłużeniem też się wiążą koszty. Premia dla zawodnika, pewnie jakaś opłata dla menedżera. To nie są małe sumy. Generalnie nie spotyka się raczej sytuacji takich, że klub perzedłuża kontrakt z zawodnikiem, którego chce się pozbyć. Dla mnie świadczy to tylko o tym, że Roman zostaje z nami na dłużej, przynajmniej do lata. O tym świadczy też to że żaden napastnik narazie nie przyszedł, do końca okienka tydzień, a na transfery się nie zanosi
24 stycznia 2012, 18:30 [cytuj]
Ale to przecież jest bardzo rozsądny i logiczny ruch. Okienko się kończy, póki co nie zanosi się na transfer napastnika, z Adebayorem też jeszcze się nie dogadaliśmy. W obecnej sytuacji, bez tego przedłużenia, 1 lipca obudzilibyśmy się z Defoe plus ewentualnie Rafą, a tak zaryzykować nie możemy. Nie wiadomo, czy będzie kasa na jakiegoś dobrego napastnika. A może wreszcie po milionie lat ruszy kwestia nowego stadionu i będzie trzeba oszczędzać? Poza tym na Romana zawsze znajdzie się ktoś, kto da jakąś minimalną kasę, choć ze 2-3 bańki. Lepiej chyba wziąć je za niego niż oddać za darmo, prawda?
Ale to przecież jest bardzo rozsądny i logiczny ruch. Okienko się kończy, póki co nie zanosi się na transfer napastnika, z Adebayorem też jeszcze się nie dogadaliśmy. W obecnej sytuacji, bez tego przedłużenia, 1 lipca obudzilibyśmy się z Defoe plus ewentualnie Rafą, a tak zaryzykować nie możemy. Nie wiadomo, czy będzie kasa na jakiegoś dobrego napastnika. A może wreszcie po milionie lat ruszy kwestia nowego stadionu i będzie trzeba oszczędzać? Poza tym na Romana zawsze znajdzie się ktoś, kto da jakąś minimalną kasę, choć ze 2-3 bańki. Lepiej chyba wziąć je za niego niż oddać za darmo, prawda?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
24 stycznia 2012, 18:46 [cytuj]
Kwestia tego typu. Czy dla kibicow wazniejszy jest nowy stadion czy wzmocnienia druzyny. Smiem twierdzic, ze to drugie(jak ktos kiedys powiedzial chyba niemiecki kibic kogutow na stadion mozna po czesci zarobic dobrymi wynikami w lidze i LM, a WHL to nie sztrucel, ktory sie zawali przy pierwszej lepszej okazji)
Kwestia tego typu. Czy dla kibicow wazniejszy jest nowy stadion czy wzmocnienia druzyny. Smiem twierdzic, ze to drugie(jak ktos kiedys powiedzial chyba niemiecki kibic kogutow na stadion mozna po czesci zarobic dobrymi wynikami w lidze i LM, a WHL to nie sztrucel, ktory sie zawali przy pierwszej lepszej okazji)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 stycznia 2012, 18:57 [cytuj]
Nie będzie "wielkich" wzmocnień i "wielkich" piłkarzy bez nowego, większego stadionu jin_tae. To bardzo proste. Raczej... Chyba, że nie rozumiesz.
Nie będzie "wielkich" wzmocnień i "wielkich" piłkarzy bez nowego, większego stadionu jin_tae. To bardzo proste. Raczej... Chyba, że nie rozumiesz
Can't Smile Without You!!!
24 stycznia 2012, 19:31 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Zależy kto jak patrzy. Jeśli długoterminowo to raczej zdaje sobie sprawę, że kto się nie rozwija ten się zwija. Każdy klub, który ma dużą oglądalność i sporą bazę kibiców idzie w powiększenie stadionu.
Zależy kto jak patrzy. Jeśli długoterminowo to raczej zdaje sobie sprawę, że kto się nie rozwija ten się zwija. Każdy klub, który ma dużą oglądalność i sporą bazę kibiców idzie w powiększenie stadionu
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
24 stycznia 2012, 20:43 [cytuj]
ginola powiedział/a:

Zgadzam się tylko. Ja tylko napisałem, że to oznacza, że w zimie żaden napastnik nie przychodzi.
Zgadzam się tylko. Ja tylko napisałem, że to oznacza, że w zimie żaden napastnik nie przychodzi
25 stycznia 2012, 11:53 [cytuj]
http://www.football365.com/premier-league/7453368/GDS-close-to-Villarreal-switch?
http://www.football365.com/premier-league/7453368/GDS-close-to-Villarreal-switch?
25 stycznia 2012, 12:21 [cytuj]
Rossi byłby lepszy, ale jak wiadomo ma kontuzje .Nilmar to też nie jest zły wybór, na pewno by wzmocnił naszą ofensywe. Jak najbardziej na tak, GdS nie bardzo sie przydaje.
Rossi byłby lepszy, ale jak wiadomo ma kontuzje .Nilmar to też nie jest zły wybór, na pewno by wzmocnił naszą ofensywe. Jak najbardziej na tak, GdS nie bardzo sie przydaje
25 stycznia 2012, 20:04 [cytuj]
Ja również byłbym za ściągnięciem Torresa na WHL, ale jak już Royal napisał tygodniówka mogłaby przerosnąć nasz budżet. Wypożyczenie czemu nie. Nie ukrywam - Hiszpan to mój ulubiony piłkarz i fajnie by było gdy trafił do Tottenhamu. Jak nie Torres, Adebayor wydawałby mi się idealną postacią. Jeśli nie udało by nam się zakotraktować Togijczyka, to może Marouane Chamakh z Arsenalu. Jestem fanem talentu tego zawodnika, który ostatnio mecze przesiaduje na ławce. Rossi... no cóż myślę, że dużo trzeba by zaoferować za tego zawodnika, już bardziej Nilmar. Remy to też całkiem skuteczny snajper i z jego transferu byłbym zadowolony. Ba to skuteczny zawodnik, ale nie mam do niego przekonania. Poza tym za bezcen nam go nie sprzedadzą.
Ja również byłbym za ściągnięciem Torresa na WHL, ale jak już Royal napisał tygodniówka mogłaby przerosnąć nasz budżet. Wypożyczenie czemu nie. Nie ukrywam - Hiszpan to mój ulubiony piłkarz i fajnie by było gdy trafił do Tottenhamu. Jak nie Torres, Adebayor wydawałby mi się idealną postacią. Jeśli nie udało by nam się zakotraktować Togijczyka, to może Marouane Chamakh z Arsenalu. Jestem fanem talentu tego zawodnika, który ostatnio mecze przesiaduje na ławce. Rossi... no cóż myślę, że dużo trzeba by zaoferować za tego zawodnika, już bardziej Nilmar. Remy to też całkiem skuteczny snajper i z jego transferu byłbym zadowolony. Ba to skuteczny zawodnik, ale nie mam do niego przekonania. Poza tym za bezcen nam go nie sprzedadzą
25 stycznia 2012, 20:07 [cytuj]
Damiao raczej zmierza w kierunku Włoch (Juve), choć nie takie "transferowe zwroty akcji" widzieliśmy już w piłce nożnej. Podsumowując napastnik to jak na razie priorytet transferowy, a do końca stycznia już tylko 6 dni. Jeśli uda nam się zakontraktować Adebayora, to wciąż trzeba poszukać dla niego zmiennika. Zawodnika z dryblingiem, szybkiego i kreatywnego.
Damiao raczej zmierza w kierunku Włoch (Juve), choć nie takie "transferowe zwroty akcji" widzieliśmy już w piłce nożnej. Podsumowując napastnik to jak na razie priorytet transferowy, a do końca stycznia już tylko 6 dni. Jeśli uda nam się zakontraktować Adebayora, to wciąż trzeba poszukać dla niego zmiennika. Zawodnika z dryblingiem, szybkiego i kreatywnego
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się