Forum dyskusyjne
25 stycznia 2012, 20:45 [cytuj]
Torresa

. Ludzie... w jakim wy świecie żyjecie...
Torresa :szok::szok::szok:. Ludzie... w jakim wy świecie żyjecie
Can't Smile Without You!!!
25 stycznia 2012, 21:35 [cytuj]
Moim zdaniem nie uda nam się zatrzymać Ade. Niestety ale jego tygodniówka jest nie na naszą kieszeń. Podobnie Torres.... nie wiem skąd takie pomysły.
A kto mógłby go zastąpić... na pewno jest sporo takich zawodników ale którego uda nam sie pozyskać to już inna kwestia.
Ostatnio rozmyślałem, że może powinniśmy poszukać utalentowanego brazylijczyka na Ukrainie. W Szachtarze mają ich aż nadmiar. Co o tym sądzicie... czy to jednak byłoby za duże ryzyko?
Moim zdaniem nie uda nam się zatrzymać Ade. Niestety ale jego tygodniówka jest nie na naszą kieszeń. Podobnie Torres.... nie wiem skąd takie pomysły.
A kto mógłby go zastąpić... na pewno jest sporo takich zawodników ale którego uda nam sie pozyskać to już inna kwestia.
Ostatnio rozmyślałem, że może powinniśmy poszukać utalentowanego brazylijczyka na Ukrainie. W Szachtarze mają ich aż nadmiar. Co o tym sądzicie... czy to jednak byłoby za duże ryzyko?
25 stycznia 2012, 22:53 [cytuj]
Z takich realnych celów transferowych u mnie na pierwszym miejscu jest Llorente. Z AB do wyciągnięcia a u nas przydałby się, bez dwóch zdań. Liczę na to, że latem zawita on na White Hart Lane. No i jest Damiao, warto o niego latem powalczyć ale skoro zimą cena była za wysoka dla klubu to latem będzie jeszcze wyższa i nie wiem czy można na niego liczyć.
Z takich realnych celów transferowych u mnie na pierwszym miejscu jest Llorente. Z AB do wyciągnięcia a u nas przydałby się, bez dwóch zdań. Liczę na to, że latem zawita on na White Hart Lane. No i jest Damiao, warto o niego latem powalczyć ale skoro zimą cena była za wysoka dla klubu to latem będzie jeszcze wyższa i nie wiem czy można na niego liczyć
25 stycznia 2012, 23:03 [cytuj]
Napastnicy którzy nadaliby się do drużyny i którzy z miejsca podnieśliby klasę zespołu (według mnie) to Torres, Benzema, Remy, Llorente i może Lewandowski. Każdy z tych graczy potrafi grać z zespołem, wymieniać się podaniami z pomocnikami i myślę, że daliby radę grać na miejscu Ade, którego raczej będziemy musieli pożegnać. Dwóch pierwszych jest raczej nieosiągalnych.
Co do Lewandowskiego, chłopak imponuje przede wszystkim tym, jak się rozwija. Podejrzewam jednak, że Harry nawet o nim nie słyszał.
Napastnicy którzy nadaliby się do drużyny i którzy z miejsca podnieśliby klasę zespołu (według mnie) to Torres, Benzema, Remy, Llorente i może Lewandowski. Każdy z tych graczy potrafi grać z zespołem, wymieniać się podaniami z pomocnikami i myślę, że daliby radę grać na miejscu Ade, którego raczej będziemy musieli pożegnać. Dwóch pierwszych jest raczej nieosiągalnych.
Co do Lewandowskiego, chłopak imponuje przede wszystkim tym, jak się rozwija. Podejrzewam jednak, że Harry nawet o nim nie słyszał
25 stycznia 2012, 23:26 [cytuj]
to prawda.Lewy jeszcze nie dawno nie umiał się dobrze zastawiać,a teraz jest w tym mistrzem
to prawda.Lewy jeszcze nie dawno nie umiał się dobrze zastawiać,a teraz jest w tym mistrzem
26 stycznia 2012, 00:48 [cytuj]
Po tym co pokazuje w tym sezonie naprawdę chciałbym go zobaczyć w Spurs, mimo, że rok temu wyśmiałbym taki pomysł. Lewy robi ogromne postępy.
Po tym co pokazuje w tym sezonie naprawdę chciałbym go zobaczyć w Spurs, mimo, że rok temu wyśmiałbym taki pomysł. Lewy robi ogromne postępy
26 stycznia 2012, 08:06 [cytuj]
Llorente też byłby świetną opcją. Jego styl gry jest podobny do stylu grupy Adebayora. Myślę, że nie miałby także problemu z aklimatyzacją w Premier League. Jeśli chodzi o Lewandowskiego to on faktycznie robi duży progres oraz dużo pracuje dla drużyny i jego transfer też mógłby być dla nas zbawienny. Tak więc jeśli chodzi o napastników jest w czym wybierać. Trzeba tylko się spieszyć, bo jeśli realnie myślimy o Champions League to bez wątpienia jest nam potrzebny co najmniej jeden klasowy snajper.
Llorente też byłby świetną opcją. Jego styl gry jest podobny do stylu grupy Adebayora. Myślę, że nie miałby także problemu z aklimatyzacją w Premier League. Jeśli chodzi o Lewandowskiego to on faktycznie robi duży progres oraz dużo pracuje dla drużyny i jego transfer też mógłby być dla nas zbawienny. Tak więc jeśli chodzi o napastników jest w czym wybierać. Trzeba tylko się spieszyć, bo jeśli realnie myślimy o Champions League to bez wątpienia jest nam potrzebny co najmniej jeden klasowy snajper
26 stycznia 2012, 10:03 [cytuj]
Gignac z formą przed OM też by mógł być, albo Remy
Gignac z formą przed OM też by mógł być, albo Remy
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
26 stycznia 2012, 12:37 [cytuj]
a di natale znowu strzelal

ktos napisal "Niech on juz sobie siedzi w Udinese" ja napisze " dawac go dawac moze jest z niego drugi koksu Friedel?
a di natale znowu strzelal ;P ktos napisal "Niech on juz sobie siedzi w Udinese" ja napisze " dawac go dawac moze jest z niego drugi koksu Friedel?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 stycznia 2012, 12:39 [cytuj]
Gignac mógłby u nas odzyskać formę, ale mimo wszystko wolę jednak Remy'ego. Moim zdaniem ten drugi jest pewniejszy. Co do Di Natale, to on w licznych wywiadach podkreśla, że nie ruszy się z Włoch, czyli pomysł tego transferu jest tak samo utopijny jak kupno Torresa czy Benzemy.
Gignac mógłby u nas odzyskać formę, ale mimo wszystko wolę jednak Remy'ego. Moim zdaniem ten drugi jest pewniejszy. Co do Di Natale, to on w licznych wywiadach podkreśla, że nie ruszy się z Włoch, czyli pomysł tego transferu jest tak samo utopijny jak kupno Torresa czy Benzemy
26 stycznia 2012, 18:00 [cytuj]
Ja chce Lewego w Spurs ! Jego wartość to 12 mln , z taką formą do kanca sezonu będzie jakieś 15 mln i gdzieś za tyle bysmy go wyciąneli. Sądze że on sam też chciałby zmienić lige na lepszą . Jak nie on to Remy , Llorente , Higuain .
Ja chce Lewego w Spurs ! Jego wartość to 12 mln , z taką formą do kanca sezonu będzie jakieś 15 mln i gdzieś za tyle bysmy go wyciąneli. Sądze że on sam też chciałby zmienić lige na lepszą . Jak nie on to Remy , Llorente , Higuain
26 stycznia 2012, 18:33 [cytuj]
Grzechol5 powiedział/a:
Jego wartość to 12 mln
Jakim wzorem to obliczyłeś?
Jakim wzorem to obliczyłeś?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 stycznia 2012, 19:16 [cytuj]
Najpierw jednak Borussia musi chcieć go sprzedać a on sam odejść, już prędzej Llorente albo Higuain (jeśli real go odda)
Najpierw jednak Borussia musi chcieć go sprzedać a on sam odejść, już prędzej Llorente albo Higuain (jeśli real go odda)
26 stycznia 2012, 19:18 [cytuj]
26 stycznia 2012, 21:25 [cytuj]
Plotki mowia ze juz go oddala(do bayernu) xD
Plotki mowia ze juz go oddala(do bayernu) xD
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 stycznia 2012, 21:31 [cytuj]
ZOolander - http://www.transfermarkt.de/de/robert-lewandowski/profil/spieler_38253.html
26 stycznia 2012, 21:38 [cytuj]
Ta stronka jest prowadzona przez jakąś masońską żydokomunę i Rockefellerów, którzy dyktują ceny paliw, fajek i piłkarzy?
Przecież to tylko głupia strona
Ta stronka jest prowadzona przez jakąś masońską żydokomunę i Rockefellerów, którzy dyktują ceny paliw, fajek i piłkarzy?
Przecież to tylko głupia strona :boisie:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 stycznia 2012, 21:46 [cytuj]
No okej , ale to chyba realna cena za niego . Czyż nie ?
No okej , ale to chyba realna cena za niego . Czyż nie ? :)
26 stycznia 2012, 21:56 [cytuj]
Dawajcie polskie lub angielskie strony a nie szwabskie, Heitinga łączony z Tottenhamem, Mallorcą i powrotem do Atletico
Dawajcie polskie lub angielskie strony a nie szwabskie, Heitinga łączony z Tottenhamem, Mallorcą i powrotem do Atletico
26 stycznia 2012, 22:27 [cytuj]
Możecie sobie odpuścić tego Lewandowskiego. Lubię go, ale gdzie mu do czołówki premier league. U nas tylko zmarnowałby sobie karierę. Niech gra w tej Borussii jak najdłużej i strzela mnóstwo bramek
Możecie sobie odpuścić tego Lewandowskiego. Lubię go, ale gdzie mu do czołówki premier league. U nas tylko zmarnowałby sobie karierę. Niech gra w tej Borussii jak najdłużej i strzela mnóstwo bramek
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson