Forum dyskusyjne
28 stycznia 2012, 12:45 [cytuj]
Nie znam gościa, możecie coś o nim napisać ??
Nie znam gościa, możecie coś o nim napisać ??
28 stycznia 2012, 13:29 [cytuj]
@Walu
nie zapominaj że dobre wyniki sportowe też przynoszą stabilność finansową. No ale fakt z tym wiąże się pewne ryzyko, a budowa stadionu to opcja długoterminowa ale i czasochłonna.
Mandzukic to chyba fajna opcja, kilka razy go widziałem przypomina troszkę Dzeko albo Klose, mógłby namieszać :> Chociaż szczerze mówiąc nie widzę go cofającego się do rozgrywania jak Ade i kombinacyjnej gry po ziemi, no ale cóż może widziałem zbyt mało meczy? No i do tego Chorwat, oby był 'Modriciem' a nie 'Krancjarem'
@Walu
nie zapominaj że dobre wyniki sportowe też przynoszą stabilność finansową. No ale fakt z tym wiąże się pewne ryzyko, a budowa stadionu to opcja długoterminowa ale i czasochłonna.
Mandzukic to chyba fajna opcja, kilka razy go widziałem przypomina troszkę Dzeko albo Klose, mógłby namieszać :> Chociaż szczerze mówiąc nie widzę go cofającego się do rozgrywania jak Ade i kombinacyjnej gry po ziemi, no ale cóż może widziałem zbyt mało meczy? No i do tego Chorwat, oby był 'Modriciem' a nie 'Krancjarem'
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 stycznia 2012, 13:47 [cytuj]
No może się coś wydarzy pod koniec okienka, licze na to
No może się coś wydarzy pod koniec okienka, licze na to :)
To dare is to do.
28 stycznia 2012, 13:52 [cytuj]
Nie widziałem go, ale skoro vebq tak mówisz to Mandzukic byłby całkiem dobrym wzmocnieniem. Często jest tak, że po przejściu do lepszego zespołu umiejętności piłkarza również idą w górę i jeśli go pozyskamy możemy mieć naprawdę dobrego zawodnika. W razie wątpliwości nasze chorwackie trio powinno go przekonać do przejścia do nas.
Nie widziałem go, ale skoro vebq tak mówisz to Mandzukic byłby całkiem dobrym wzmocnieniem. Często jest tak, że po przejściu do lepszego zespołu umiejętności piłkarza również idą w górę i jeśli go pozyskamy możemy mieć naprawdę dobrego zawodnika. W razie wątpliwości nasze chorwackie trio powinno go przekonać do przejścia do nas
28 stycznia 2012, 14:00 [cytuj]
Lubię tego piłkarza. W lidze niemeickiej gra bardzo solidnie. Podobny typ zawodnika do Arnautovica.
Lubię tego piłkarza. W lidze niemeickiej gra bardzo solidnie. Podobny typ zawodnika do Arnautovica
28 stycznia 2012, 14:05 [cytuj]
trzaskal - dobre wieści zapodałeś... byłby bacik na Ade, wymusiłoby to na Togijczyku grę na 100% w każdym meczu
trzaskal - dobre wieści zapodałeś... byłby bacik na Ade, wymusiłoby to na Togijczyku grę na 100% w każdym meczu:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 stycznia 2012, 14:09 [cytuj]
no i "chorwackiego zaciągu" dalszy etap... z tym, że Niko i Verdan chyba OUT w lato
no i "chorwackiego zaciągu" dalszy etap... z tym, że Niko i Verdan chyba OUT w lato:stres:
28 stycznia 2012, 14:26 [cytuj]
Rafo THFC: Niko out bo nie gra i chce odejść, czy dlatego że nie jest potrzebny?
Rafo THFC: Niko out bo nie gra i chce odejść, czy dlatego że nie jest potrzebny?
28 stycznia 2012, 14:34 [cytuj]
Zolter - jedno i drugie -- najlepiej puściłbym go na wypożyczenie do jakiegoś Boro albo WHU...
Zolter - jedno i drugie -- najlepiej puściłbym go na wypożyczenie do jakiegoś Boro albo WHU
28 stycznia 2012, 14:34 [cytuj]
Bo mamy tak dziwnego trenera że go nie wpuszcza ! Jak mówiłem wczoraj, niech ucieka z tego klubu..
Bo mamy tak dziwnego trenera że go nie wpuszcza ! Jak mówiłem wczoraj, niech ucieka z tego klubu
To dare is to do.
28 stycznia 2012, 14:40 [cytuj]
Dla mnie zasługuje na gre, wchodzi taki Pienaar a on nie...
Dla mnie zasługuje na gre, wchodzi taki Pienaar a on nie
28 stycznia 2012, 16:11 [cytuj]
Ja jestem zwolennikiem talentu Pienaara , oglądałem go jeszcze gdy grał w Eve to zrobił na mnie ogromne wrażenie , szkoda że dostaje tak mało szans ..
Ja jestem zwolennikiem talentu Pienaara , oglądałem go jeszcze gdy grał w Eve to zrobił na mnie ogromne wrażenie , szkoda że dostaje tak mało szans
28 stycznia 2012, 16:29 [cytuj]
Ja pamiętam jak z 7-10 lat temu Pienaar strzelił chyba w ćwierćfinale ligi mistrzów gola milanowi kilka minut przed końcem i to byłby gol dający awans Ajaxowi gdyby milan chwile później się nie odgryzł. W tamtym sezonie cały Ajax robił furorę (Mieli w składzie miedzy innymi Rafę, czy Van der Meydena ktory też świetnie rokował) a Pienaar był jedną z kluczowych postaci. Później jakoś mi zniknął z pola widzenia ale ogólnie to dobry zawodnik i grając ostatnio ogony pokazuje że możemy mieć z niego jeszzcze pożytek. Ja bym go zostawił tym bardziej że póki co chyba nie narzeka na swoją pozycję w klubie. Nie mam pojęcia jak gra ten Mandzukic ale na forum przeważają pozytywne opinie więc ucieszyłby mnie ten transfer. Szkoda że nigdy nie możemy zrobić transferu na początku okienka tylko odkładamy to na sam koniec na wariackich papierach...
Ja pamiętam jak z 7-10 lat temu Pienaar strzelił chyba w ćwierćfinale ligi mistrzów gola milanowi kilka minut przed końcem i to byłby gol dający awans Ajaxowi gdyby milan chwile później się nie odgryzł. W tamtym sezonie cały Ajax robił furorę (Mieli w składzie miedzy innymi Rafę, czy Van der Meydena ktory też świetnie rokował) a Pienaar był jedną z kluczowych postaci. Później jakoś mi zniknął z pola widzenia ale ogólnie to dobry zawodnik i grając ostatnio ogony pokazuje że możemy mieć z niego jeszzcze pożytek. Ja bym go zostawił tym bardziej że póki co chyba nie narzeka na swoją pozycję w klubie. Nie mam pojęcia jak gra ten Mandzukic ale na forum przeważają pozytywne opinie więc ucieszyłby mnie ten transfer. Szkoda że nigdy nie możemy zrobić transferu na początku okienka tylko odkładamy to na sam koniec na wariackich papierach
28 stycznia 2012, 17:24 [cytuj]
właśnie oglądałem Bayern - Wolfsburg no i co 90 minut Mandzukicia ale bez rewelacji.. ale można usprawiedliwić go w sposób że cały Wolfsburg zagrał chu**wo. Jedna ładna akcja i gdyby bodajże nie Robben zakończyła by się golem właśnie Chorwata. Baaaardzo dużo dreptał po boisku chyba chłop nie lubi biegać.
właśnie oglądałem Bayern - Wolfsburg no i co 90 minut Mandzukicia ale bez rewelacji.. ale można usprawiedliwić go w sposób że cały Wolfsburg zagrał chu**wo. Jedna ładna akcja i gdyby bodajże nie Robben zakończyła by się golem właśnie Chorwata. Baaaardzo dużo dreptał po boisku chyba chłop nie lubi biegać
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 stycznia 2012, 17:49 [cytuj]
Mandzukic dobra opcja. Nie potrzeba nam kolejnego napastnika ktory cofa sie po pilke do obrony. Chce(ale to tylko moje zdanie) napastnika, ktory czeka na pilke(na pograniczu spalonego) a nie lata gdzies w srodku pola nie wiadomo po co. Taki typowy lisek chytrusek.
Mandzukic dobra opcja. Nie potrzeba nam kolejnego napastnika ktory cofa sie po pilke do obrony. Chce(ale to tylko moje zdanie) napastnika, ktory czeka na pilke(na pograniczu spalonego) a nie lata gdzies w srodku pola nie wiadomo po co. Taki typowy lisek chytrusek
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 stycznia 2012, 18:07 [cytuj]
Chcesz takiego, który czeka na piłkę? Masz już dwóch. Defoe i Pav...
Chcesz takiego, który czeka na piłkę? Masz już dwóch. Defoe i Pav
Can't Smile Without You!!!
28 stycznia 2012, 20:34 [cytuj]
Mi sie marzy Agbonlahor i podania na dobieg do niego <3
Mi sie marzy Agbonlahor i podania na dobieg do niego <3
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong