Forum dyskusyjne
28 stycznia 2012, 21:12 [cytuj]
dla mnie Mandzukic to przecietny grajek i na pewno zadna duza zmiana jakosciowa na plus. Pewnie troche lepszy od Pawa moze nieco mniej irytujacy niz Defoe... Gdzies widzialem temat ze Gio przejdzie do Villareal w wymianie za Nilmara, to bylaby fajna opcja i bylbym za tym.
dla mnie Mandzukic to przecietny grajek i na pewno zadna duza zmiana jakosciowa na plus. Pewnie troche lepszy od Pawa moze nieco mniej irytujacy niz Defoe... Gdzies widzialem temat ze Gio przejdzie do Villareal w wymianie za Nilmara, to bylaby fajna opcja i bylbym za tym
http://wilczki.tumblr.com/
28 stycznia 2012, 21:33 [cytuj]
Przeciez Nilmar juz w brazylii
Przeciez Nilmar juz w brazylii :bezradny:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 stycznia 2012, 00:25 [cytuj]
nie na bierzaco jestem ;/ Rossiego tez juz sprzedali?
http://wilczki.tumblr.com/
29 stycznia 2012, 00:42 [cytuj]
Właśnie, skąd ten news z Nilmarem? Nic o tym nie słyszałem. Coś było w mediach niby o Sao Paulo, ale jakieś konkrety, a tym bardziej definitywne ruchy? Wiem, że ma kontuzję, może chodziło Ci o to, że jest w Brazylii bo się leczy?!
Właśnie, skąd ten news z Nilmarem? Nic o tym nie słyszałem. Coś było w mediach niby o Sao Paulo, ale jakieś konkrety, a tym bardziej definitywne ruchy? Wiem, że ma kontuzję, może chodziło Ci o to, że jest w Brazylii bo się leczy?!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 stycznia 2012, 00:47 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Rossi odniósł ze dwa miechy temu w meczu z Realem bardzo poważną kontuzję - coś z więzadłami krzyżowymi. Nie wiadomo nawet, czy wyleczy się do Euro, a jeśli nawet to mała szansa żeby zdążył złapać formę.
Rossi odniósł ze dwa miechy temu w meczu z Realem bardzo poważną kontuzję - coś z więzadłami krzyżowymi. Nie wiadomo nawet, czy wyleczy się do Euro, a jeśli nawet to mała szansa żeby zdążył złapać formę
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 stycznia 2012, 01:54 [cytuj]
Ogladalem sport + ekstra i mowili, ze Nilmar nie gra bo juz nie jest brany pod uwage przy ustalaniu skladu
Siedzi w Brazylii i negocjuje warunki transferu(tak sie wypowiedzieli Ci z c+ i ze daja za niego 18 mln funtow)
Ogladalem sport + ekstra i mowili, ze Nilmar nie gra bo juz nie jest brany pod uwage przy ustalaniu skladu
Siedzi w Brazylii i negocjuje warunki transferu(tak sie wypowiedzieli Ci z c+ i ze daja za niego 18 mln funtow)
29 stycznia 2012, 11:11 [cytuj]
Tottenham Hotspur manager Harry Redknapp commented on Saturday that he didn't expect to do much business before the transfer deadline. However, according to the Daily Star Sunday, he is trying to ship out Steven Pienaar, Sebastien Bassong, Vedran Corluka, Giovani dos Santos and Roman Pavlyuchenko to create room for a couple of new signings. Skysports.
Tottenham Hotspur manager Harry Redknapp commented on Saturday that he didn't expect to do much business before the transfer deadline. However, according to the Daily Star Sunday, he is trying to ship out Steven Pienaar, Sebastien Bassong, Vedran Corluka, Giovani dos Santos and Roman Pavlyuchenko to create room for a couple of new signings. Skysports
29 stycznia 2012, 12:12 [cytuj]
Czytałem o tym w dzisiejszym "The Star". Niech chociaż posprzedaje, bo na zakupy w tym okienku już nie liczę
Czytałem o tym w dzisiejszym "The Star". Niech chociaż posprzedaje, bo na zakupy w tym okienku już nie liczę ;)
Can't Smile Without You!!!
29 stycznia 2012, 13:32 [cytuj]
;(;(;( ah szkoda
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 stycznia 2012, 16:42 [cytuj]
hahaha znajomy mowi, ze chcemy ponoc pozyskac Tima C. z evertonu lol
Honda w Lazio za 14 mln euro toc to promocja jak nic
hahaha znajomy mowi, ze chcemy ponoc pozyskac Tima C. z evertonu lol
Honda w Lazio za 14 mln euro toc to promocja jak nic:szok:
29 stycznia 2012, 20:51 [cytuj]
Moim zdaniem Mandzukic byłby bardzo dobrym transferem. Dzięki Modricowi, Kranjcarowi i Corluce nie miałby problemów z aklimatyzacją. Byłby świetnym zmiennikiem dla Adebayora. Jest wysoki, dobry technicznie, świetnie gra głową. Moim zdaniem lepszy od Pava i Defoe'a. Mogłoby się okazać, że jest nawet lepszy od Togijczyka. W tym sezonie zdobył już 8 bramek w Bundeslidze. Co do tematu Pienaara i Kranjcara to ja uważam, że ten drugi jest lepszy. Niko to taki mini Luka. Obaj dobrze współpracują w reprezentacji Chorwacji, więc czemu u nas miało by być inaczej. Pienaar również do najgorszych piłkarzy nie należy, ale widać, że aktualnie jest bez formy. Przynajmniej bez takiej, jaką prezentował w Evertonie.
Moim zdaniem Mandzukic byłby bardzo dobrym transferem. Dzięki Modricowi, Kranjcarowi i Corluce nie miałby problemów z aklimatyzacją. Byłby świetnym zmiennikiem dla Adebayora. Jest wysoki, dobry technicznie, świetnie gra głową. Moim zdaniem lepszy od Pava i Defoe'a. Mogłoby się okazać, że jest nawet lepszy od Togijczyka. W tym sezonie zdobył już 8 bramek w Bundeslidze. Co do tematu Pienaara i Kranjcara to ja uważam, że ten drugi jest lepszy. Niko to taki mini Luka. Obaj dobrze współpracują w reprezentacji Chorwacji, więc czemu u nas miało by być inaczej. Pienaar również do najgorszych piłkarzy nie należy, ale widać, że aktualnie jest bez formy. Przynajmniej bez takiej, jaką prezentował w Evertonie
29 stycznia 2012, 21:09 [cytuj]
Harry Redknapp poinformował wczoraj, iż nie zamierza przeprowadzić żadnego transferu. Zamykamy temat? xDD
Licze ze w lato przyjdzie mocny napadzior i bramkarz, no i może jakis PS
Harry Redknapp poinformował wczoraj, iż nie zamierza przeprowadzić żadnego transferu. Zamykamy temat? xDD
Licze ze w lato przyjdzie mocny napadzior i bramkarz, no i może jakis PS
To dare is to do.
29 stycznia 2012, 21:12 [cytuj]
Nie zamykajmy, zawsze jest jakaś nadzieja
Poza tym fajnie jest pogadać o marzeniach...
Nie zamykajmy, zawsze jest jakaś nadzieja :bezradny:
Poza tym fajnie jest pogadać o marzeniach... :bezradny:
29 stycznia 2012, 21:22 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Czytałem o tym w dzisiejszym "The Star". Niech chociaż posprzedaje, bo na zakupy w tym okienku już nie liczę

Genialne a jak Walker złapie kontuzje to kto będzie grał na prawej stronie skoro sprzedamy Corluke i nikogo nie kupimy. Wszystkich sprzedajmy i zostawmy sobie 18 piłkarzy po co nam więcej!
Genialne a jak Walker złapie kontuzje to kto będzie grał na prawej stronie skoro sprzedamy Corluke i nikogo nie kupimy. Wszystkich sprzedajmy i zostawmy sobie 18 piłkarzy po co nam więcej! :ok:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 stycznia 2012, 21:41 [cytuj]
A tak z ciekawości spytam, cieszylibyście się gdybyśmy wpadli w posiadanie jakiegoś Katarczyka czy oligarchy i mogli liczyć na spektakularne transfery? Ja mam mieszane uczucia, bowiem teraz klub jest zarządzany idealnie ekonomicznie, jednak można by rozbudować/zrobić stadion, a jeszcze było by kupe szmalu na transfery..no ale jak ktoś napisał wyżej...fajnie pogadać o marzeniach...snuć plany.
A tak z ciekawości spytam, cieszylibyście się gdybyśmy wpadli w posiadanie jakiegoś Katarczyka czy oligarchy i mogli liczyć na spektakularne transfery? Ja mam mieszane uczucia, bowiem teraz klub jest zarządzany idealnie ekonomicznie, jednak można by rozbudować/zrobić stadion, a jeszcze było by kupe szmalu na transfery..no ale jak ktoś napisał wyżej...fajnie pogadać o marzeniach...snuć plany
To dare is to do.
29 stycznia 2012, 21:50 [cytuj]
Myśle że przydał by sie jakis skrzydłowy w miejsce Lennona/Bale'a. Przydał by się jakiś konkretny snajper. Przedewszystkim przydali by sie naprawde solidni obrońcy. Swoją drogą Walker ma zajebistą szybkość i przyśpieszenie, ale wciąż głowe i chumrach ( a raczej w ataku), i dlatego stracilsmy przez niego ze 2-3 bramki. Srodek to jest jakas masakra, nawet nie bede o tym wspominal. Jesli chodzi o Asuleya to nie jest najgożej.
czyli zasadniczo, wszedzie poza srodkiem pomocy potrzebujemy jakis niezlych grajków!
Myśle że przydał by sie jakis skrzydłowy w miejsce Lennona/Bale'a. Przydał by się jakiś konkretny snajper. Przedewszystkim przydali by sie naprawde solidni obrońcy. Swoją drogą Walker ma zajebistą szybkość i przyśpieszenie, ale wciąż głowe i chumrach ( a raczej w ataku), i dlatego stracilsmy przez niego ze 2-3 bramki. Srodek to jest jakas masakra, nawet nie bede o tym wspominal. Jesli chodzi o Asuleya to nie jest najgożej.
czyli zasadniczo, wszedzie poza srodkiem pomocy potrzebujemy jakis niezlych grajków!
29 stycznia 2012, 21:55 [cytuj]
Kolejni obrońcy? Wg. mnie tandem Kaboul King jest najlepszym wyborem z obecnych obrońców, a w ogóle to i tak mamy nadmiar ŚO
Kolejni obrońcy? Wg. mnie tandem Kaboul King jest najlepszym wyborem z obecnych obrońców, a w ogóle to i tak mamy nadmiar ŚO
To dare is to do.
29 stycznia 2012, 22:20 [cytuj]
Jeśli nasz klub przejeli by jacyś panowie/panie z nie małą ilością pieniążków, to nie było by tak źle. Była by kasa na spektakularne transfery, ale już teraz walczymy o TOP4, więc nie jest aż tak źle. ja tam wolę oglądać jak zespół zdobywa Ligę Mistrzów przemyślanymi transferami, ciężkimi treningami i wolą walki (Napoli), niż pieniędzmi (Man City).
Jeśli nasz klub przejeli by jacyś panowie/panie z nie małą ilością pieniążków, to nie było by tak źle. Była by kasa na spektakularne transfery, ale już teraz walczymy o TOP4, więc nie jest aż tak źle. ja tam wolę oglądać jak zespół zdobywa Ligę Mistrzów przemyślanymi transferami, ciężkimi treningami i wolą walki (Napoli), niż pieniędzmi (Man City)
29 stycznia 2012, 22:58 [cytuj]
raczej każdy tak woli ale niestety takie jest życie
raczej każdy tak woli ale niestety takie jest życie :(
29 stycznia 2012, 23:00 [cytuj]
Jakiś bogaty katarczyk wziął by klub, nakupował by Tevezów, Mariów itp. i jak sobie to dalej wyobrażacie? A do tematu transferowego Tevez niby do Młotów na wypożyczenie(coś na transfery.info pisali chyba albo na angielskapilka.com).
Jakiś bogaty katarczyk wziął by klub, nakupował by Tevezów, Mariów itp. i jak sobie to dalej wyobrażacie? A do tematu transferowego Tevez niby do Młotów na wypożyczenie(coś na transfery.info pisali chyba albo na angielskapilka.com)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym