Forum dyskusyjne
12 listopada 2011, 16:51 [cytuj]
Rafo. Mam juz oferte 2000 euro za sztuke(w sensie za bilet na euro) zaplace mu jeden dzien na WHL

a tak serio jest tylu napastnikow na rynku do zjedzenia. Jak nie Cavani to di natale, jak nie natale to nawet cardozo. Wszystko lepsze od Pav'a nie mowie juz o chociazby wyciagnieciu agbonlahora z villi
Rafo. Mam juz oferte 2000 euro za sztuke(w sensie za bilet na euro) zaplace mu jeden dzien na WHL :D a tak serio jest tylu napastnikow na rynku do zjedzenia. Jak nie Cavani to di natale, jak nie natale to nawet cardozo. Wszystko lepsze od Pav'a nie mowie juz o chociazby wyciagnieciu agbonlahora z villi
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 listopada 2011, 17:21 [cytuj]
Huntelaar raczej nie jest takie drewno jak Crouch. Z tego co widać to w Schalke w tym sezonie trafił już 12 bramek w lidze.

Dobry napastnik lecz wątpie żeby chcieli sprzedać go nam skoro chodzą pogłoski że Schalke jest zainteresowane Berbatovem a ManU chcę Huntelaara..
Huntelaar raczej nie jest takie drewno jak Crouch. Z tego co widać to w Schalke w tym sezonie trafił już 12 bramek w lidze.:D Dobry napastnik lecz wątpie żeby chcieli sprzedać go nam skoro chodzą pogłoski że Schalke jest zainteresowane Berbatovem a ManU chcę Huntelaara
12 listopada 2011, 22:48 [cytuj]
Transfer Huntelaara jest bezsensowny, bo jakosci on nie podniesie, nie zgodzi sie z marginalna rola, a za kwote za jaka przyjdzie mozna by sprowadzic interesujacego pilkarza ktory faktycznie wnioslby cos, np. taki Hoillett.
Transfer Huntelaara jest bezsensowny, bo jakosci on nie podniesie, nie zgodzi sie z marginalna rola, a za kwote za jaka przyjdzie mozna by sprowadzic interesujacego pilkarza ktory faktycznie wnioslby cos, np. taki Hoillett
12 listopada 2011, 23:24 [cytuj]
A może zamiast Juniora Hoiletta coś z holenderskiej ligi? Taki Dries Mertens póki co ładnie się prezentuje w barwach PSV Eindhoven. W zamian mogli by przyjąć z powrotem syna marnotrawnego Heurelho, oczywiście jeśli ten dalej chce odejść(a mam cichą nadzieję że zostanie ta nasza ośmiornica)
A może zamiast Juniora Hoiletta coś z holenderskiej ligi? Taki Dries Mertens póki co ładnie się prezentuje w barwach PSV Eindhoven. W zamian mogli by przyjąć z powrotem syna marnotrawnego Heurelho, oczywiście jeśli ten dalej chce odejść(a mam cichą nadzieję że zostanie ta nasza ośmiornica)
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
17 listopada 2011, 18:46 [cytuj]
http://transfery.info/news-full-16739.html
z cavaniego nici
http://transfery.info/news-full-16739.html
z cavaniego nici;(
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
18 listopada 2011, 09:04 [cytuj]
No jak serwis transfery.info tak napisał, to musi coś być na rzeczy.
No jak serwis transfery.info tak napisał, to musi coś być na rzeczy
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 listopada 2011, 16:59 [cytuj]
zobaczymy czy nie pójdzie jak Man City kaska sypnie
zobaczymy czy nie pójdzie jak Man City kaska sypnie
24 listopada 2011, 20:51 [cytuj]
Pieenar mówi na facebooku, ze Harry szykuje 9mln na Hoiletta w styczniu
Pieenar mówi na facebooku, ze Harry szykuje 9mln na Hoiletta w styczniu :)
24 listopada 2011, 21:24 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2011/11/24/tottenham-to-beat-arsenal-in-race-to-sign-premier-league-forward/?
http://www.caughtoffside.com/2011/11/24/tottenham-to-beat-arsenal-in-race-to-sign-premier-league-forward/?
24 listopada 2011, 22:00 [cytuj]
Steve Kean podpisał nowy kontrakt. Naprawdę świetna decyzja zarządu B'burn
Mazur01 powiedział/a:
najlepiej ktoś z czwórki cavani,lavezzi,hamsik,lloriente
A propos takich propozycji
http://www.youtube.com/watch?v=ZVSALi-R4Jo
A propos takich propozycji: http://www.youtube.com/watch?v=ZVSALi-R4Jo
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 listopada 2011, 22:06 [cytuj]
24 listopada 2011, 22:11 [cytuj]
a gdyby tak Rossi? Villareal w kryzysie, w tym sezonie już nie ugrają raczej nic, a u nas jest wciąż perspektywa LM w przyszłym sezonie.
a gdyby tak Rossi? Villareal w kryzysie, w tym sezonie już nie ugrają raczej nic, a u nas jest wciąż perspektywa LM w przyszłym sezonie
.upadamy na dno by odbić się od niego.
24 listopada 2011, 22:44 [cytuj]
Rossi jest w tej chwili kontuzjowany na kilka miechów ..
Rossi jest w tej chwili kontuzjowany na kilka miechów
24 listopada 2011, 22:49 [cytuj]
I to w dodatku z kolanem, więc szybko sie nie odbuduje, chyba możemy o nim zapomnieć...
I to w dodatku z kolanem, więc szybko sie nie odbuduje, chyba możemy o nim zapomnieć
24 listopada 2011, 22:54 [cytuj]
a Llorente to transfer jak najbardziej prawdopodobny, gość trochę by kosztował, ale w razie planowanego odejścia Ade zastąpiłby go, a i jego tygodniówka nie jest masakryczna. Szczególnie że jeżeli do zimy utrzymamy formę, będziemy spokojnie w top4, a to mogłoby wpłynąć na decyzję.
a Llorente to transfer jak najbardziej prawdopodobny, gość trochę by kosztował, ale w razie planowanego odejścia Ade zastąpiłby go, a i jego tygodniówka nie jest masakryczna. Szczególnie że jeżeli do zimy utrzymamy formę, będziemy spokojnie w top4, a to mogłoby wpłynąć na decyzję
25 listopada 2011, 14:20 [cytuj]
nie wiedziałem o Rossim. Swoją drogą Llorente to bardzo dobry ruch, chociaż nie uważałbym aby Adebayor miałby mu ustąpić miejsca. Chciałbym żeby reprezentant Togo pozostał na stałe. Gra od paru dobrych lat na wyspach, nie musi się aklimatyzować. Nie wiem czy jest drużyna której nie trafił bramki. Na każdych ma sposób, a Fernando potrzebowałby czasu. Bardziej jednak wolałbym kogoś w typie Rossiego (czyt. Defoe). Zawodnik szybki, błyskotliwy, techniczny, silny.
nie wiedziałem o Rossim. Swoją drogą Llorente to bardzo dobry ruch, chociaż nie uważałbym aby Adebayor miałby mu ustąpić miejsca. Chciałbym żeby reprezentant Togo pozostał na stałe. Gra od paru dobrych lat na wyspach, nie musi się aklimatyzować. Nie wiem czy jest drużyna której nie trafił bramki. Na każdych ma sposób, a Fernando potrzebowałby czasu. Bardziej jednak wolałbym kogoś w typie Rossiego (czyt. Defoe). Zawodnik szybki, błyskotliwy, techniczny, silny
25 listopada 2011, 14:35 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
nie wiedziałem o Rossim. Swoją drogą Llorente to bardzo dobry ruch, chociaż nie uważałbym aby Adebayor miałby mu ustąpić miejsca. Chciałbym żeby reprezentant Togo pozostał na stałe. Gra od paru dobrych lat na wyspach, nie musi się aklimatyzować. Nie wiem czy jest drużyna której nie trafił bramki. Na każdych ma sposób, a Fernando potrzebowałby czasu. Bardziej jednak wolałbym kogoś w typie Rossiego (czyt. Defoe). Zawodnik szybki, błyskotliwy, techniczny, silny
No właśnie warto było by wrócic do tematu Rossi. Villarreal odpanie z ligi mistrzów, nie zagra nawet w lidze europejskiej więc stracili już kartę przetargową. Z drugiej strony mamy Defoe i VdV, a Rossi musiałby zająć miejsce jednego z nich. Nie byłby tani, a trzeba zabezpieczyć ruch Adebayora i jego tygodniówkę. Rossi jakby zobaczył ile płacimy Manu, pewnie chciałby taką samą tygodniówkę jak nie wyższą. Trudno będzie ich pozyskać razem, ale nasz atak wyglądałby bardzo dobrze z tymi grajkami, chociaż teraz też źle nie wygląda. Raczej nie mamy problemu ze strzelaniem bramek. Trzeba jeszcze popracować nad zachowaniem czystego konta i będzie dobrze!
No właśnie warto było by wrócic do tematu Rossi. Villarreal odpanie z ligi mistrzów, nie zagra nawet w lidze europejskiej więc stracili już kartę przetargową. Z drugiej strony mamy Defoe i VdV, a Rossi musiałby zająć miejsce jednego z nich. Nie byłby tani, a trzeba zabezpieczyć ruch Adebayora i jego tygodniówkę. Rossi jakby zobaczył ile płacimy Manu, pewnie chciałby taką samą tygodniówkę jak nie wyższą. Trudno będzie ich pozyskać razem, ale nasz atak wyglądałby bardzo dobrze z tymi grajkami, chociaż teraz też źle nie wygląda. Raczej nie mamy problemu ze strzelaniem bramek. Trzeba jeszcze popracować nad zachowaniem czystego konta i będzie dobrze!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 listopada 2011, 15:14 [cytuj]
Tak, Rossi z rozwalonymi kolanami na pewno wyglądałby świetnie. Spieszmy się, bo kolana Kinga potrzebują konkurencji. North Middlesex Hospital szykuje drużynę na następny sezon.
Tak, Rossi z rozwalonymi kolanami na pewno wyglądałby świetnie. Spieszmy się, bo kolana Kinga potrzebują konkurencji. North Middlesex Hospital szykuje drużynę na następny sezon
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
25 listopada 2011, 17:11 [cytuj]
a jak wygląda sytuacja Christophera Samby? Od dawna widziałbym go u nas. Myślę, że przydałby nam się bardziej niż Cahill. Sprzedamy może GdS do Hiszpanii za te 5 mln czy ile tam, pewnie Gomes odejdzie bo nie ma miejsca dla niego aktualnie. Byłbym szczęśliwy gdybyśmy kupili kogoś z dwójki Samba/Cahill i zrobili miejsce dla nowego napastnika oraz bramkarza latem czyli sprzedać Gomesa/GdS/Pavlyuchenke.
a jak wygląda sytuacja Christophera Samby? Od dawna widziałbym go u nas. Myślę, że przydałby nam się bardziej niż Cahill. Sprzedamy może GdS do Hiszpanii za te 5 mln czy ile tam, pewnie Gomes odejdzie bo nie ma miejsca dla niego aktualnie. Byłbym szczęśliwy gdybyśmy kupili kogoś z dwójki Samba/Cahill i zrobili miejsce dla nowego napastnika oraz bramkarza latem czyli sprzedać Gomesa/GdS/Pavlyuchenke
25 listopada 2011, 17:24 [cytuj]
Blackburn teraz cieniuje, więc może to jest okazja do wyciągnięcia go?Najlepij to oddać im Bassonga i dorzucić najwyżej troche kasy, ale to chyba można pomarzyć.
Blackburn teraz cieniuje, więc może to jest okazja do wyciągnięcia go?Najlepij to oddać im Bassonga i dorzucić najwyżej troche kasy, ale to chyba można pomarzyć