Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
29 stycznia 2012, 23:15 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
hahaha znajomy mowi, ze chcemy ponoc pozyskac Tima C. z evertonu lol

Honda w Lazio za 14 mln euro toc to promocja jak nic:szok:

U nas Honde już za 2-3 tys. już można dobrą kupić, z niedużym przebiegiem. Drogie te Hondy w tych Rzymie nic dziwnego że u nich taka recesja
U nas Honde już za 2-3 tys. już można dobrą kupić, z niedużym przebiegiem. Drogie te Hondy w tych Rzymie nic dziwnego że u nich taka recesja
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 stycznia 2012, 23:20 [cytuj]
Zauważcie, że nie trzeba wydawać ogromnych pieniędzy na piłkarzy robiących różnicę. Na chwilę obecną martwi mnie, że w przypadku kontuzji (tfu tfu) Asuley'a zostaniemy z Rose'm i Bassongiem, a to nie są ich nominalne pozycje.
Zauważcie, że nie trzeba wydawać ogromnych pieniędzy na piłkarzy robiących różnicę. Na chwilę obecną martwi mnie, że w przypadku kontuzji (tfu tfu) Asuley'a zostaniemy z Rose'm i Bassongiem, a to nie są ich nominalne pozycje
www.facebook.com/OgienOdSkaja
29 stycznia 2012, 23:37 [cytuj]
Dokładnie, jin_tae - może przerzuć się na kibicowanie jakiemuś dalekowschodniemu klubowi?!:D Z całym szacunkiem, ale 14 baniek za gościa, który jeszcze za bardzo nic w europejskiej piłce nie pokazał to jakieś jaja. Orientujesz się, że w naszej kadrze pierwszego zespołu mamy tylko trzech graczy, za których daliśmy takie lub większe pieniądze?! I Roman czy JD raczej nie są ich warci, czyż nie? W ogóle te dwucyfrowe transfery to nam tak z dupy idą - oprócz Modricia to ostatnie lata są większymi lub mniejszymi nieporozumieniami. Bent, Bentley, Crouch, Palacios, Roman i JD raczej wyszli nam (i klubowej kasie) bokiem, oprócz Luki poprzednią porządną "dwucyfrówką" był Dimi.
Zaop powiedział/a:
A ja myślę że Lewandowski jest niedoceniany, głównie z tego powodu, że jest z Polski. Chłopak czyni ogromne postępy, jeszcze kilka lat temu nikt o nim nie słyszał - a teraz to jeden z lepszych zawodników w Bundeslidze.

Niestety, ale to typowa cecha polskich kibiców. Gdyby się nazywał Lewandowskić czy Lewandowskij to byłby spoko, ale tak to nie pasuje. Zdecydowana większość głosów jest tu za Mandzukiciem (ja generalnie też, niezły grajek), a przecież grają z Lewym w Bundeslidze tak samo długo i Polak wciągnął go nosem. A myślę, że kosztowaliby podobne pieniądze, w sumie to nawet Wilki dały za Chorwata prawie dwa razy tyle co BVB za Lewego. Gdyby tylko była opcja, to jak dla mnie powinniśmy brać Roberta z zawiązanymi oczami. Tylko niestety, ale bardzo w to wątpię. Po pierwsze, to już nie ta Borussia sprzed nawet roku, która była totalnie biedna żeby kilkanaście baniek odebrało im rozum. Po drugie Redknapp pewnie w życiu o nim nie słyszał (ewentualnie powie kiedyś "Nie wiedziałem, że on TEŻ grywa w ataku"). Po trzecie, nawet jeśli BVB będzie go chciało sprzedać, to zrobi to po sezonie bo wtedy będzie już kosztował ponad dwie dychy.
Niestety, ale to typowa cecha polskich kibiców. Gdyby się nazywał Lewandowskić czy Lewandowskij to byłby spoko, ale tak to nie pasuje. Zdecydowana większość głosów jest tu za Mandzukiciem (ja generalnie też, niezły grajek), a przecież grają z Lewym w Bundeslidze tak samo długo i Polak wciągnął go nosem. A myślę, że kosztowaliby podobne pieniądze, w sumie to nawet Wilki dały za Chorwata prawie dwa razy tyle co BVB za Lewego. Gdyby tylko była opcja, to jak dla mnie powinniśmy brać Roberta z zawiązanymi oczami. Tylko niestety, ale bardzo w to wątpię. Po pierwsze, to już nie ta Borussia sprzed nawet roku, która była totalnie biedna żeby kilkanaście baniek odebrało im rozum. Po drugie Redknapp pewnie w życiu o nim nie słyszał (ewentualnie powie kiedyś "Nie wiedziałem, że on TEŻ grywa w ataku"). Po trzecie, nawet jeśli BVB będzie go chciało sprzedać, to zrobi to po sezonie bo wtedy będzie już kosztował ponad dwie dychy
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
30 stycznia 2012, 09:47 [cytuj]
Ginola rownie dobrze mozna powiedziec Park Ji Sung tez nic za bardzo w europejskiej pilce nie pokazal(patrzac na statystyki) a jest jednym z lepszych wyrobnikow w MU.

Honda z tego co pamietam jako jedyny japonczyk dotarl ze swoim klubem do cwiercfinalu LM. W rosyjskiej lidze najlepszy srodkowy pomocnik na dzien dzisiejszy. Ma 24 lata wiec wzglednie nie jest stary.

Skoro twierdzisz ze nic nie pokazal to ok(ponoc istnieje przekonanie, ze na forum najbardziej znasz sie na pilce xD):rotfl: Ja ogladalem Honde live(jak gral w venlo) tam juz wymiatal. Na MS rozegral najlepsze zawody z japonczykow a potem CSKA. Dodam, ze Honda na MS gral jako napastnik i sprawdzil sie.

Nie mow mi o palaciosie bo honda to go zjada na sniadanie. Przytoczyles transfery, ktore jak Bentley byly totalna pomylka(bo on w poprzednim klubie nie wyczynial cudow) a Crouch? Nie byl to zly transfer(w koncu to on nam dal LM) wiec to nie byly wydane pieniadze.
Ginola rownie dobrze mozna powiedziec Park Ji Sung tez nic za bardzo w europejskiej pilce nie pokazal(patrzac na statystyki) a jest jednym z lepszych wyrobnikow w MU. Honda z tego co pamietam jako jedyny japonczyk dotarl ze swoim klubem do cwiercfinalu LM. W rosyjskiej lidze najlepszy srodkowy pomocnik na dzien dzisiejszy. Ma 24 lata wiec wzglednie nie jest stary. Skoro twierdzisz ze nic nie pokazal to ok(ponoc istnieje przekonanie, ze na forum najbardziej znasz sie na pilce xD):rotfl: Ja ogladalem Honde live(jak gral w venlo) tam juz wymiatal. Na MS rozegral najlepsze zawody z japonczykow a potem CSKA. Dodam, ze Honda na MS gral jako napastnik i sprawdzil sie. Nie mow mi o palaciosie bo honda to go zjada na sniadanie. Przytoczyles transfery, ktore jak Bentley byly totalna pomylka(bo on w poprzednim klubie nie wyczynial cudow) a Crouch? Nie byl to zly transfer(w koncu to on nam dal LM) wiec to nie byly wydane pieniadze
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 stycznia 2012, 10:40 [cytuj]
Powracająca melodyjka: http://www.caughtoffside.com/2012/01/30/tottenham-plan-last-ditch-move-for-22m-rated-goal-machine/?
30 stycznia 2012, 11:32 [cytuj]
hrhr to moze cos z ikts. andy caroll w wzmianei za defoe i my doplacamy 15 mln, oj Harry by na to poszedl gdyby:bezradny: to byla prawda
hrhr to moze cos z ikts. andy caroll w wzmianei za defoe i my doplacamy 15 mln, oj Harry by na to poszedl gdyby:bezradny: to byla prawda
http://wilczki.tumblr.com/
30 stycznia 2012, 13:18 [cytuj]
Caroll za Defoe hmmm .... Szczerze to nie wiem czy w tej chwili zamieniłbym się łeb w łeb.
Caroll za Defoe hmmm .... Szczerze to nie wiem czy w tej chwili zamieniłbym się łeb w łeb
30 stycznia 2012, 13:36 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ginola rownie dobrze mozna powiedziec Park Ji Sung tez nic za bardzo w europejskiej pilce nie pokazal(patrzac na statystyki) a jest jednym z lepszych wyrobnikow w MU.

Park dołączył do MU będąc w tym samym wieku co Honda za 1/3 wydanej na niego kasy, to po pierwsze. Po drugie to "nic za bardzo nie pokazał" to dwa kapitalne sezony z PSV (pierwszego, mimo mistrzostwa, nie liczę bo mało grał) z mistrzostwem Holandii i pechowym odpadnięciem w półfinale LM z Milanem. My wciągnęliśmy Lee, który zresztą grał moim zdaniem bardzo fajnie, ale MU zrobiło jeden z interesów życia. Jak to porównać z Hondą w CSKA, fartownym awansem do 1/4 etc?! Zresztą, żebyśmy się rozumieli, nie mówię że Honda jest zły, ale po pierwsze bankowo nie warty takiej kasy, po drugie jak dla nas chyba jeszcze za słaby. Nie oglądam specjalnie ligi rosyjskiej, CSKA w tym sezonie widziałem tylko dwa razy w LM i ze środkowych pomocników moim zdaniem lepszy był Dżagojew, także Japończyk nie był nawet najlepszym środkowym swojego zespołu, a co dopiero ligi;)
jin_tae powiedział/a:
(ponoc istnieje przekonanie, ze na forum najbardziej znasz sie na pilce xD)

Ej, bez takich, ja sobie jaj z Ciebie nie robię!;)
jin_tae powiedział/a:
Ja ogladalem Honde live(jak gral w venlo) tam juz wymiatal. Na MS rozegral najlepsze zawody z japonczykow a potem CSKA. Dodam, ze Honda na MS gral jako napastnik i sprawdzil sie.

I tu mnie masz, oglądanie na żywo to jednak coś zupełnie innego. Zobaczymy, jak naprawdę taki dobry to za rok-dwa powinno wyjść na Twoje. Ale co do RPA to ok, wsadził dwie bramy (chyba jeszcze z Danią miał asystę, nie pamiętam na 100%), ale i tak gdyby nie Kawashima to by Japonia z grupy nie wyszła.
jin_tae powiedział/a:
Nie mow mi o palaciosie bo honda to go zjada na sniadanie. Przytoczyles transfery, ktore jak Bentley byly totalna pomylka(bo on w poprzednim klubie nie wyczynial cudow) a Crouch? Nie byl to zly transfer(w koncu to on nam dal LM) wiec to nie byly wydane pieniadze

To już nie było broń Boże bezpośrednio do Ciebie, raczej takie przemyślenie nad tym, jak udają nam się te wielkie transfery (moim zdaniem nie najlepiej). Co do Croucha masz rację, nie chodzi mi o bramkę, bo rok później przecież w meczu z City wsadził za to samobója), ale opyliliśmy go za podobną kasę, jaką za niego daliśmy, mój błąd. No dobra, LM też dał. Zresztą, nie miałbym nigdy zamiaru się w jego temacie kłócić, bo akurat ja zawsze go lubiłem i broniłem;)
radeon powiedział/a:

Ostatnio Carroll kapitalny mecz w FA Cupie z MU zagrał, ale i tak jestem na nie, nigdy mnie nie przekonywał i mówiłem, że ta jego runda w Newcastle to przypadek.
Park dołączył do MU będąc w tym samym wieku co Honda za 1/3 wydanej na niego kasy, to po pierwsze. Po drugie to "nic za bardzo nie pokazał" to dwa kapitalne sezony z PSV (pierwszego, mimo mistrzostwa, nie liczę bo mało grał) z mistrzostwem Holandii i pechowym odpadnięciem w półfinale LM z Milanem. My wciągnęliśmy Lee, który zresztą grał moim zdaniem bardzo fajnie, ale MU zrobiło jeden z interesów życia. Jak to porównać z Hondą w CSKA, fartownym awansem do 1/4 etc?! Zresztą, żebyśmy się rozumieli, nie mówię że Honda jest zły, ale po pierwsze bankowo nie warty takiej kasy, po drugie jak dla nas chyba jeszcze za słaby. Nie oglądam specjalnie ligi rosyjskiej, CSKA w tym sezonie widziałem tylko dwa razy w LM i ze środkowych pomocników moim zdaniem lepszy był Dżagojew, także Japończyk nie był nawet najlepszym środkowym swojego zespołu, a co dopiero ligi;) [quote=jin_tae](ponoc istnieje przekonanie, ze na forum najbardziej znasz sie na pilce xD)
30 stycznia 2012, 14:37 [cytuj]
Ginola ja wiem o jego kapitalnym sezonie w PSV. Chodzi mi o kibicow MU(oni twierdza, ze nic wielkiego nie pokazuje) to ich tekst nie moj. Najlepsi zawodnicy na boisku to wlasnie takie mrowki pracusie. Uwielbiam patrzec na druzyny, ktore graja def pomocnikiem(takim prawdziwym klocem co wymiata wszystkie podania) i sie zachwycac(gdzie reszta znajomych mowi "ale on nic dzis nie gra") Lee gral fajnie jakby byl troche mlodszy to mielibysmy kogos takiego jak BAE. Dzagoew owszem dobrze gra, ale ja Honde ogladalem troszke dluzej niz CSKA/VVV. Ja to jestem jak Ci no(wybitni komentatorzy :rotfl: ) sportklubu co sie chwala, ze juz dawno wypatrzyli tego czy tamtego grajka komentujac lige brazylijska czy argentynska. W Japonii jest mnostwo graczy, ktorzy mogliby z powodzeniem grac w conajmniej srednim klubie premiership. Ot chociazby Kawashima. Idealny zmiennik dla Brada. Nagatomo moim zdaniem za niedlugo bedzie z niego 3x BAE.
Ginola ja wiem o jego kapitalnym sezonie w PSV. Chodzi mi o kibicow MU(oni twierdza, ze nic wielkiego nie pokazuje) to ich tekst nie moj. Najlepsi zawodnicy na boisku to wlasnie takie mrowki pracusie. Uwielbiam patrzec na druzyny, ktore graja def pomocnikiem(takim prawdziwym klocem co wymiata wszystkie podania) i sie zachwycac(gdzie reszta znajomych mowi "ale on nic dzis nie gra") Lee gral fajnie jakby byl troche mlodszy to mielibysmy kogos takiego jak BAE. Dzagoew owszem dobrze gra, ale ja Honde ogladalem troszke dluzej niz CSKA/VVV. Ja to jestem jak Ci no(wybitni komentatorzy :rotfl: ) sportklubu co sie chwala, ze juz dawno wypatrzyli tego czy tamtego grajka komentujac lige brazylijska czy argentynska. W Japonii jest mnostwo graczy, ktorzy mogliby z powodzeniem grac w conajmniej srednim klubie premiership. Ot chociazby Kawashima. Idealny zmiennik dla Brada. Nagatomo moim zdaniem za niedlugo bedzie z niego 3x BAE
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 stycznia 2012, 16:23 [cytuj]
radeon powiedział/a:

Chyba żart, to oni mogą dopłacać te 15 mln a i tak to byłby nie najlepszy biznes. Andy drewno nic nie strzela, a JD strzela wiecej wchodząc z ławki.
Chyba żart, to oni mogą dopłacać te 15 mln a i tak to byłby nie najlepszy biznes. Andy drewno nic nie strzela, a JD strzela wiecej wchodząc z ławki
30 stycznia 2012, 16:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ginola ja wiem o jego kapitalnym sezonie w PSV. Chodzi mi o kibicow MU(oni twierdza, ze nic wielkiego nie pokazuje) to ich tekst nie moj. Najlepsi zawodnicy na boisku to wlasnie takie mrowki pracusie. Uwielbiam patrzec na druzyny, ktore graja def pomocnikiem(takim prawdziwym klocem co wymiata wszystkie podania) i sie zachwycac(gdzie reszta znajomych mowi "ale on nic dzis nie gra") Lee gral fajnie jakby byl troche mlodszy to mielibysmy kogos takiego jak BAE. Dzagoew owszem dobrze gra, ale ja Honde ogladalem troszke dluzej niz CSKA/VVV. Ja to jestem jak Ci no(wybitni komentatorzy :rotfl: ) sportklubu co sie chwala, ze juz dawno wypatrzyli tego czy tamtego grajka komentujac lige brazylijska czy argentynska. W Japonii jest mnostwo graczy, ktorzy mogliby z powodzeniem grac w conajmniej srednim klubie premiership. Ot chociazby Kawashima. Idealny zmiennik dla Brada. Nagatomo moim zdaniem za niedlugo bedzie z niego 3x BAE

Serio kibice MU tak mówią? Tzn wierzę, że są tacy co tak mówią, bo jak ktoś robi z siebie kretyna na jakimś forum to w ciemno można obstawiać, że to fan MU. Nie da jednak ukryć się, ze są tacy co mają większe pojęcie i doceniają rolę Parka w drużynie i jej osiągnięciach. Może chodzi o ten sezon?
Serio kibice MU tak mówią? Tzn wierzę, że są tacy co tak mówią, bo jak ktoś robi z siebie kretyna na jakimś forum to w ciemno można obstawiać, że to fan MU. Nie da jednak ukryć się, ze są tacy co mają większe pojęcie i doceniają rolę Parka w drużynie i jej osiągnięciach. Może chodzi o ten sezon?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 stycznia 2012, 17:23 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Serio kibice MU tak mówią? Tzn wierzę, że są tacy co tak mówią, bo jak ktoś robi z siebie kretyna na jakimś forum to w ciemno można obstawiać, że to fan MU.

Dokładnie, to pewnie mniej więcej tacy sami "fani" jak ci na naszym portalu rozpaczający, że chu**wo gramy, że mamy chu**wych piłkarzy i że przydałby się Messi z Rooneyem. Park świetny gość, my mieliśmy jego wersję dla ubogich - Tainio, oczywiście 100 razy gorszego. Co ciekawe, obaj w swoich poprzednich klubach byli skrzydłowymi, a w Anglii stali się, hmmm, mrówkami?!
Dokładnie, to pewnie mniej więcej tacy sami "fani" jak ci na naszym portalu rozpaczający, że chu**wo gramy, że mamy chu**wych piłkarzy i że przydałby się Messi z Rooneyem. Park świetny gość, my mieliśmy jego wersję dla ubogich - Tainio, oczywiście 100 razy gorszego. Co ciekawe, obaj w swoich poprzednich klubach byli skrzydłowymi, a w Anglii stali się, hmmm, mrówkami?!
30 stycznia 2012, 18:44 [cytuj]
ginola powiedział/a:

Żeby oddać sprawiedliwość to ci, na których trafiłem to wiedzą to i owo, ale jest to takie strasznie "wyprofilowane". Pamiętam na początku lat 2000 było forum o brytyjskiej piłce (nie pamiętam tytułu, nie wiem czy jeszcze istnieje, nie mam też pewności ale coś mi się tak kojarzy, że spurs3 brał w nim jakiś udział) i oczywiście za wioskowego głupka robił fan MU. Nie wiem nawet czy to przez niego nie padło, bo kibice innych drużyn masowo uciekali, bo z gościem nie dawało się rozmawiać. Albo taki alasz, który udziela się na blogu Michała Okońskiego? Masakra, obojętnie czego dotyczy temat, on i tak sprowadzi wszystko do ManU.
Żeby oddać sprawiedliwość to ci, na których trafiłem to wiedzą to i owo, ale jest to takie strasznie "wyprofilowane". Pamiętam na początku lat 2000 było forum o brytyjskiej piłce (nie pamiętam tytułu, nie wiem czy jeszcze istnieje, nie mam też pewności ale coś mi się tak kojarzy, że spurs3 brał w nim jakiś udział) i oczywiście za wioskowego głupka robił fan MU. Nie wiem nawet czy to przez niego nie padło, bo kibice innych drużyn masowo uciekali, bo z gościem nie dawało się rozmawiać. Albo taki alasz, który udziela się na blogu Michała Okońskiego? Masakra, obojętnie czego dotyczy temat, on i tak sprowadzi wszystko do ManU
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 stycznia 2012, 19:08 [cytuj]
A tak bardziej w temacie to przeczytałem dziś na spurs.co.uk (a propos nowa odsłona): KUDUS IN SAINTS LOAN. Myślę sobie, fajnie mają niezłą akademię, podszkolą nam chłopaka. Okazuje się jednak, że nie chodzi o Southampton a St Johnstone ze Szkocji.

Jest też info o kolejnym wypożyczeniu Bostocka, tym razem do Sheffield Wednesday. Myślicie, że jest dla nie go jakakolwiek szansa w Spurs?
A tak bardziej w temacie to przeczytałem dziś na spurs.co.uk (a propos nowa odsłona): KUDUS IN SAINTS LOAN. Myślę sobie, fajnie mają niezłą akademię, podszkolą nam chłopaka. Okazuje się jednak, że nie chodzi o Southampton a St Johnstone ze Szkocji. Jest też info o kolejnym wypożyczeniu Bostocka, tym razem do Sheffield Wednesday. Myślicie, że jest dla nie go jakakolwiek szansa w Spurs?
30 stycznia 2012, 19:29 [cytuj]
Varba, ale ja nie powiedziałem, że posprzedawać wszystkich. Prawda? Z głową. Narzekają, że trzeba zluzować "fringe players" i nie płacić im już więcej tygodniówek. No więc tych właśnie trzeba chyba puścić. Czy to ma być akurat Corluka to nie wiem. :P
Varba, ale ja nie powiedziałem, że posprzedawać wszystkich. Prawda? Z głową. Narzekają, że trzeba zluzować "fringe players" i nie płacić im już więcej tygodniówek. No więc tych właśnie trzeba chyba puścić. Czy to ma być akurat Corluka to nie wiem. :P
Can't Smile Without You!!!
30 stycznia 2012, 19:31 [cytuj]
Bayer Leverkusen jest zainteresowany kupnem Vedrana Corluki. Co ciekawe, informację podaje France Football.

Bayer szuka na gwałt prawego obrońcy, który mógłby ponadto zagrać w Lidze Mistrzów, gdyż Gonzalo Castro - dotychczasowy prawy defensor, zajmuje miejsce w linii pomocy ostatnio, Daniel Schwaab jest bez formy, a 18-letni Danny Da Costa nie dostanie raczej więcej szans na grę u trenera, mimo dwóch niezłych meczów w tej rundzie i jednej asysty.
Bayer Leverkusen jest zainteresowany kupnem Vedrana Corluki. Co ciekawe, informację podaje France Football. Bayer szuka na gwałt prawego obrońcy, który mógłby ponadto zagrać w Lidze Mistrzów, gdyż Gonzalo Castro - dotychczasowy prawy defensor, zajmuje miejsce w linii pomocy ostatnio, Daniel Schwaab jest bez formy, a 18-letni Danny Da Costa nie dostanie raczej więcej szans na grę u trenera, mimo dwóch niezłych meczów w tej rundzie i jednej asysty
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
30 stycznia 2012, 21:23 [cytuj]
a ja czekam na 23.29 - Levy telefonuje do Harrego:mysli: i pyta czy chciałby Teveza w składzie:plask:... bo za 20 baniek MC puszcza go - i niech idzie gdzie chce:ok:
a ja czekam na 23.29 - Levy telefonuje do Harrego:mysli: i pyta czy chciałby Teveza w składzie:plask:... bo za 20 baniek MC puszcza go - i niech idzie gdzie chce:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 stycznia 2012, 21:24 [cytuj]
Corluka w Bayer Leverkusen. Mocne rozmowy: http://www.goal.com/de/news/968/transfermarkt/2012/01/30/2875822/bayer-04-leverkusen-kommt-corluka-von-tottenham-hotspur
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 75 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się