Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
30 stycznia 2012, 21:38 [cytuj]
Cisse w QPR, ciekaw jestem gdzie on jeszcze nie grał? :bezradny: Fajnie że będzie grał w Premier League, zawsze lubiłem oglądać jego grę
Cisse w QPR, ciekaw jestem gdzie on jeszcze nie grał? :bezradny: Fajnie że będzie grał w Premier League, zawsze lubiłem oglądać jego grę
30 stycznia 2012, 22:15 [cytuj]
mam nadzieję że już mu nóg nie połamią
mam nadzieję że już mu nóg nie połamią
.upadamy na dno by odbić się od niego.
30 stycznia 2012, 22:27 [cytuj]
Podrewniak, jak go pięknie kiedyś varba określił, w Fulham. Pozycja nr 1 Pava poważnie zagrożona.
Podrewniak, jak go pięknie kiedyś varba określił, w Fulham. Pozycja nr 1 Pava poważnie zagrożona
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 stycznia 2012, 23:29 [cytuj]
Ktoś niedawno napisał, że gdyby Lewandowski nazywał się Lewandowskij albo Lewandoskic to wszyscy chcielibyśmy żeby grał na WHL. Ciekaw jestem jak byśmy byli nastawieni gdyby nazywał się Lewandyuchenko? :rotfl:
Ktoś niedawno napisał, że gdyby Lewandowski nazywał się Lewandowskij albo Lewandoskic to wszyscy chcielibyśmy żeby grał na WHL. Ciekaw jestem jak byśmy byli nastawieni gdyby nazywał się Lewandyuchenko? :rotfl:
31 stycznia 2012, 00:08 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7466378/Jordan-Business-as-usual A Joe nam jeszcze nadzieję robi. Coś czuje jakaś niespodziankę w stylu Samba + Hoilett. :D
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7466378/Jordan-Business-as-usual A Joe nam jeszcze nadzieję robi. Coś czuje jakaś niespodziankę w stylu Samba + Hoilett. :D
31 stycznia 2012, 01:48 [cytuj]
haha ja czuje inna niespodzianke typu Adam Johnson czy wlasnie Remy ewentualnie wroci temat wyrwania Miquela Veloso ale czy kolejny pomocnik jest nam potrzebny?
haha ja czuje inna niespodzianke typu Adam Johnson czy wlasnie Remy ewentualnie wroci temat wyrwania Miquela Veloso ale czy kolejny pomocnik jest nam potrzebny?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 stycznia 2012, 09:11 [cytuj]
To dziś o 24:00 koniec karuzeli czy jutro?:glupek:
To dziś o 24:00 koniec karuzeli czy jutro?:glupek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 stycznia 2012, 09:27 [cytuj]
A co myślicie o snajperze z Montpeiller - Olivierze Giroud? Chłopak jest wysoki 192cm, dobra technika, z główki strzela dobrze, ze słabsza noga też nie najgorzej.
Obecnie jest królem strzelców w Ligue 1 i myśli o transferze po sezonie na wyspy. Myślę że takie 15-20 milionów można by wyłożyć na niego.
A co myślicie o snajperze z Montpeiller - Olivierze Giroud? Chłopak jest wysoki 192cm, dobra technika, z główki strzela dobrze, ze słabsza noga też nie najgorzej. Obecnie jest królem strzelców w Ligue 1 i myśli o transferze po sezonie na wyspy. Myślę że takie 15-20 milionów można by wyłożyć na niego
31 stycznia 2012, 10:02 [cytuj]
Dla mnie Krasić rewelacja ostatnich MŚ ale ostatnio forma mu spadła
Dla mnie Krasić rewelacja ostatnich MŚ ale ostatnio forma mu spadła
31 stycznia 2012, 10:05 [cytuj]
How about this from Sky Sports News' Jamie Weir at Tottenham's training ground? He's heard reports that Wigan's Hugo Rodallega could play against Spurs tonight - and then complete a move to White Hart Lane just before the window slams shut. Stranger things have happened on Deadline Day!
by skysportswebed 8:34 AM

Co Wy na to? :D
How about this from Sky Sports News' Jamie Weir at Tottenham's training ground? He's heard reports that Wigan's Hugo Rodallega could play against Spurs tonight - and then complete a move to White Hart Lane just before the window slams shut. Stranger things have happened on Deadline Day! by skysportswebed 8:34 AM Co Wy na to? :D
31 stycznia 2012, 10:49 [cytuj]
Hugo Rodallega...Z rok temu costam gral, ale od tego czasu raczej nie byl widoczny. To juz lepiej, zeby Pawlyuchenko zostal. Zreszta jesli mialby przejsc do Spurs, to idiotyzmem ze strony Wigan byloby wystawiac go w meczu przeciwko nam.

Mnie dzis zadowoliloby wykupienie Adebayora z Shitty, bo taka plotka rowniez sie pojawila :)
Hugo Rodallega...Z rok temu costam gral, ale od tego czasu raczej nie byl widoczny. To juz lepiej, zeby Pawlyuchenko zostal. Zreszta jesli mialby przejsc do Spurs, to idiotyzmem ze strony Wigan byloby wystawiac go w meczu przeciwko nam. Mnie dzis zadowoliloby wykupienie Adebayora z Shitty, bo taka plotka rowniez sie pojawila :)
31 stycznia 2012, 10:49 [cytuj]
panel nie strasz... to nie jest napastnik dla nas a skrzydlowy z niego marny(to nie to co valencia)
panel nie strasz... to nie jest napastnik dla nas a skrzydlowy z niego marny(to nie to co valencia)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 stycznia 2012, 11:03 [cytuj]
Ole Gunnar Solskjaer to byl morderca o twarzy dziecka - z Rodallega mielibysmy tylko to drugie. Gdyby przychodzil wtedy, gdy byl naprawde w gazie, mozna by miec nadzieje, ze faktycznie cos z niego moze byc, ale teraz? Miejmy nadzieje, ze bzdurna plotka, choc firmowana przez sky sports... Tymczasem dziennikarz bbc donosi, ze Vedran jest bliski przejscia do Bayeru Leverkusen na wypozyczenie.
Ole Gunnar Solskjaer to byl morderca o twarzy dziecka - z Rodallega mielibysmy tylko to drugie. Gdyby przychodzil wtedy, gdy byl naprawde w gazie, mozna by miec nadzieje, ze faktycznie cos z niego moze byc, ale teraz? Miejmy nadzieje, ze bzdurna plotka, choc firmowana przez sky sports... Tymczasem dziennikarz bbc donosi, ze Vedran jest bliski przejscia do Bayeru Leverkusen na wypozyczenie
31 stycznia 2012, 11:13 [cytuj]
Siara powiedział/a:
Wysypaliśmy sporo gotówki na Bostocka, chyba tyle co na Bale'a... różnicę chyba widać. A z jednego Bostocka mamy również Lennon+Huddlestone. Nic tylko ręce załamać.

serio tyle wydaliśmy? Mnie cały czas wydawało się, że to było coś w okolicach 1 mln. Coś później dopłacaliśmy, ale nie tak dużo chyba.
halabala powiedział/a:
Hugo Rodallega...Z rok temu costam gral, ale od tego czasu raczej nie byl widoczny. To juz lepiej, zeby Pawlyuchenko zostal. Zreszta jesli mialby przejsc do Spurs, to idiotyzmem ze strony Wigan byloby wystawiac go w meczu przeciwko nam.

Wszystko pewnie zależy za ile. Na mnie robił dobre wrażenie, na pewno bardziej dynamiczny niż Roman, strzał też ma niekiepski. Ale bez bicia przyznaję, że dawno nie widziałem ani Hugo, ani Wigan.
serio tyle wydaliśmy? Mnie cały czas wydawało się, że to było coś w okolicach 1 mln. Coś później dopłacaliśmy, ale nie tak dużo chyba. [quote=halabala]Hugo Rodallega...Z rok temu costam gral, ale od tego czasu raczej nie byl widoczny. To juz lepiej, zeby Pawlyuchenko zostal. Zreszta jesli mialby przejsc do Spurs, to idiotyzmem ze strony Wigan byloby wystawiac go w meczu przeciwko nam
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 stycznia 2012, 11:19 [cytuj]
Aapa - ja przyznam sie bez bicia, ze poza ogladaniem meczow Spurs, reszte ogladam z braku czasu jedynie w formie skrotow w Match of the Day. No i Rodallega juz od bardzo dawna sie nie pokazywal. Zgadzam sie, gdy byl w gazie rowniez mi sie podobal, wowczas chyba byl nawet taki temat, Rodallega jako potencjalne wzmocnienie. Ale dzis bylaby to kompletna enigma (czy on przypadkiem nie mial tez w tzw. miedzyczasie jakiejs dluzszej kontuzji?). W sumie masz racje, jesli przyjdzie za banke albo dwie, akceptujac role jokera wchodzacego z lawki, to plakac nie bede, ale tez cudow od niego bym nie wymagal :)
Aapa - ja przyznam sie bez bicia, ze poza ogladaniem meczow Spurs, reszte ogladam z braku czasu jedynie w formie skrotow w Match of the Day. No i Rodallega juz od bardzo dawna sie nie pokazywal. Zgadzam sie, gdy byl w gazie rowniez mi sie podobal, wowczas chyba byl nawet taki temat, Rodallega jako potencjalne wzmocnienie. Ale dzis bylaby to kompletna enigma (czy on przypadkiem nie mial tez w tzw. miedzyczasie jakiejs dluzszej kontuzji?). W sumie masz racje, jesli przyjdzie za banke albo dwie, akceptujac role jokera wchodzacego z lawki, to plakac nie bede, ale tez cudow od niego bym nie wymagal :)
31 stycznia 2012, 12:09 [cytuj]
Pożyjemy zobaczymy, czekam czekam na jakiś transfer, choćby Rodallegi, ale wtedy chyba Pav out?
Pożyjemy zobaczymy, czekam czekam na jakiś transfer, choćby Rodallegi, ale wtedy chyba Pav out?
To dare is to do.
|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 121 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się