Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
31 stycznia 2012, 12:32 [cytuj]
A ja się nie podniecam. Nic się dzisiaj nie stanie.
A ja się nie podniecam. Nic się dzisiaj nie stanie
31 stycznia 2012, 13:01 [cytuj]
Na "jakis" transfer czekac nie ma co, szkoda kasy na "jakies" transfery. Albo porzadny transfer, albo niech zostanie, co jest.
Na "jakis" transfer czekac nie ma co, szkoda kasy na "jakies" transfery. Albo porzadny transfer, albo niech zostanie, co jest
31 stycznia 2012, 13:16 [cytuj]
Walu powiedział/a:
A ja się nie podniecam. Nic się dzisiaj nie stanie

No Walu, jak sie nie bedziesz podniecal, to wiadomo ze nic (sie) dzis nie stanie :rotfl:
No Walu, jak sie nie bedziesz podniecal, to wiadomo ze nic (sie) dzis nie stanie :rotfl:
31 stycznia 2012, 13:26 [cytuj]
Chyba ze ze strachu:D:D
Chyba ze ze strachu:D:D
31 stycznia 2012, 13:34 [cytuj]
prawy obronca Adam Smith zostal odwolany przez nas z wypozyczenia do MK Dons - czyli zapewne bedzie pelnil role zmiennika dla Kyle'a Walkera i Vedran Corluka moze odejsc do Leverkusen

Edit: A nie, jednak chodzilo o lepsze wypozyczenie - chlopak poszedl do Leeds
prawy obronca Adam Smith zostal odwolany przez nas z wypozyczenia do MK Dons - czyli zapewne bedzie pelnil role zmiennika dla Kyle'a Walkera i Vedran Corluka moze odejsc do Leverkusen Edit: A nie, jednak chodzilo o lepsze wypozyczenie - chlopak poszedl do Leeds
31 stycznia 2012, 13:45 [cytuj]
BBC podaje, ze "Louis Saha to Spurs looks like a done deal", cholera, nie wiem co o tym myslec :bezradny: Na pierwszy rzut oka wyglada na transfer z dupy, ale moze jest tu jakas ukryta mysl, ktorej nie ogarniam...

Saha cos ostatnio ciekawego pokazywal?
BBC podaje, ze "Louis Saha to Spurs looks like a done deal", cholera, nie wiem co o tym myslec :bezradny: Na pierwszy rzut oka wyglada na transfer z dupy, ale moze jest tu jakas ukryta mysl, ktorej nie ogarniam... Saha cos ostatnio ciekawego pokazywal?
31 stycznia 2012, 13:51 [cytuj]
Nie ogladałem meczy z jego wykonaniem, ale goli to dużo nie ma, bo tylko 2 w tym ligowy jeden.
Nie ogladałem meczy z jego wykonaniem, ale goli to dużo nie ma, bo tylko 2 w tym ligowy jeden
31 stycznia 2012, 13:55 [cytuj]
Kogo byśmy nie kupili na szpicę , KAŻDY jest lepszy od Pava.
Kogo byśmy nie kupili na szpicę , KAŻDY jest lepszy od Pava
31 stycznia 2012, 13:56 [cytuj]
Chyba jako wsparcie dla Pienaara na ławce. Kompletnie bez sensu.
Chyba jako wsparcie dla Pienaara na ławce. Kompletnie bez sensu
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 stycznia 2012, 14:01 [cytuj]
Saha zaraz by się złożył, a potem pół sezonu leczył-oby to był plotka, choć Toffies kupili jakiegoś Jelavica.
Saha zaraz by się złożył, a potem pół sezonu leczył-oby to był plotka, choć Toffies kupili jakiegoś Jelavica
31 stycznia 2012, 14:03 [cytuj]
Transfer Sahy jest jeszcze gorszym pomysłem niż letnia akcja z Philem Nevillem. Szkoda komentować :bezradny:
Transfer Sahy jest jeszcze gorszym pomysłem niż letnia akcja z Philem Nevillem. Szkoda komentować :bezradny:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
31 stycznia 2012, 14:05 [cytuj]
teraz z kolei mowa o wypożyczeniu Sahy a nie transferze
teraz z kolei mowa o wypożyczeniu Sahy a nie transferze
31 stycznia 2012, 14:09 [cytuj]
Podobno ma byś to wypożyczenie, ma dziś przejść testy medyczne :/ dawać tego Marina a nie Sahe :D
Podobno ma byś to wypożyczenie, ma dziś przejść testy medyczne :/ dawać tego Marina a nie Sahe :D
31 stycznia 2012, 14:14 [cytuj]
Werder może go nie puścić, właściwie głupotą by było gdyby go puścili walcząc o puchary
Werder może go nie puścić, właściwie głupotą by było gdyby go puścili walcząc o puchary
To dare is to do.
31 stycznia 2012, 14:17 [cytuj]
halabala powiedział/a:

Ten post jest na samej górze strony, przez to jest wyciągnięty z kontekstu :D
Ten post jest na samej górze strony, przez to jest wyciągnięty z kontekstu :D
31 stycznia 2012, 14:19 [cytuj]
Wiem wiem, ale Nie ukrywam, że byłbym bardzo zadowolony gdyby jakimś cudem udało się nam go ściągnąć :)
Wiem wiem, ale Nie ukrywam, że byłbym bardzo zadowolony gdyby jakimś cudem udało się nam go ściągnąć :)
31 stycznia 2012, 14:33 [cytuj]
13:17 Prezydent Olympique Marsylli, Vincent Labrune odrzucił propozycję Tottenhamu za Loica Remy.;(
13:17 Prezydent Olympique Marsylli, Vincent Labrune odrzucił propozycję Tottenhamu za Loica Remy.;(
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 stycznia 2012, 14:36 [cytuj]
wielka szkoda, może w letniej sesji powalczymy o niego...! ;(:cwaniak:
wielka szkoda, może w letniej sesji powalczymy o niego...! ;(:cwaniak:
To dare is to do.
31 stycznia 2012, 14:44 [cytuj]
może dorzucą Pava do transferu i przejdzie? :3 Dzwonie do Levy'ego !
może dorzucą Pava do transferu i przejdzie? :3 Dzwonie do Levy'ego !
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
31 stycznia 2012, 14:50 [cytuj]
13:34 GMT Goal.com understands Marseille president Vincent Labrune turned down a whopping £18.3million bid from Tottenham for star striker Loic Remy, as Harry Redknapp's policy of bidding for every top young goalscorer in the known universe continues.
13:34 GMT Goal.com understands Marseille president Vincent Labrune turned down a whopping £18.3million bid from Tottenham for star striker Loic Remy, as Harry Redknapp's policy of bidding for every top young goalscorer in the known universe continues
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 82 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się