Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
31 stycznia 2012, 15:11 [cytuj]
Saha to wielka wtopa. Nic nie ugra a tylko zajmie miejsce na lawce.

Z ostatniej chwili QPR bliskie zabrania od nas bassonga i piennara xD
Saha to wielka wtopa. Nic nie ugra a tylko zajmie miejsce na lawce. Z ostatniej chwili QPR bliskie zabrania od nas bassonga i piennara xD
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 stycznia 2012, 15:12 [cytuj]
haha Malaga chce kupić Modrica
haha Malaga chce kupić Modrica
31 stycznia 2012, 15:22 [cytuj]
Jesli to prawda to ciekawe ile kasy poszło za Remy'ego.
Jesli to prawda to ciekawe ile kasy poszło za Remy'ego
31 stycznia 2012, 15:22 [cytuj]
Mam nadzieję że jednak Pieenar zostanie, albo co najwyżej go wypożyczą. To naprawdę dobry piłkarz który miał po prostu pecha ( kontuzja ). Oby HR dawał mu więcej szans na gre. A co do Remiego to do północy jest jeszcze trochę czasu na negocjacje. Oby się udało, bo to by wszystkim narzekającym na skąpstwo Spursów zamknęło usta :)
Mam nadzieję że jednak Pieenar zostanie, albo co najwyżej go wypożyczą. To naprawdę dobry piłkarz który miał po prostu pecha ( kontuzja ). Oby HR dawał mu więcej szans na gre. A co do Remiego to do północy jest jeszcze trochę czasu na negocjacje. Oby się udało, bo to by wszystkim narzekającym na skąpstwo Spursów zamknęło usta :)
31 stycznia 2012, 15:28 [cytuj]
Saha? Really? Czyżby Roman odchodził? W innym przypadku ten transfer nie ma (dla mnie) najmniejszego sensu ...

EDIT:
2.26pm: An update on the Louis Saha move to Spurs. Sportsmail understands the deal would be an 18-month contact, not a loan deal, and is very close to completion.

to są jakieś jaja ;)
Saha? Really? Czyżby Roman odchodził? W innym przypadku ten transfer nie ma (dla mnie) najmniejszego sensu ... EDIT: 2.26pm: An update on the Louis Saha move to Spurs. Sportsmail understands the deal would be an 18-month contact, not a loan deal, and is very close to completion. to są jakieś jaja ;)
31 stycznia 2012, 15:40 [cytuj]
Moj boze arry Ty .....:nerwus:
Moj boze arry Ty .....:nerwus:
31 stycznia 2012, 15:41 [cytuj]
no dajcie spokój z tym Sahą, goli nie nastrzelał a grał sporo nawet. Może jednak jeszcze warto postarać sie o Remy'ego.
no dajcie spokój z tym Sahą, goli nie nastrzelał a grał sporo nawet. Może jednak jeszcze warto postarać sie o Remy'ego
31 stycznia 2012, 15:47 [cytuj]
z obozu MU. Kuszczak wraca do skladu na mecz ze Stoke :rotfl:
z obozu MU. Kuszczak wraca do skladu na mecz ze Stoke :rotfl:
31 stycznia 2012, 15:50 [cytuj]
Tottenham Hotspur rozważa możliwość złożenia oferty za Milosa Krasica (Juventus)
Tottenham Hotspur rozważa możliwość złożenia oferty za Milosa Krasica (Juventus)
31 stycznia 2012, 15:53 [cytuj]
O Milos już lepszy od sahy.A co do kuszczaka to Zajebiście! Na pewno nie przegra rywalizacji z Lindegardem czy De Geą
O Milos już lepszy od sahy.A co do kuszczaka to Zajebiście! Na pewno nie przegra rywalizacji z Lindegardem czy De Geą
31 stycznia 2012, 16:06 [cytuj]
A dla mnie ten Saha to lepsze rozwiazanie niz Neville rok temu.

Generalnie te wszystkie okienka transferowe swietnie obrazuja Redknappa. Wszystko przypadkowe, chaotyczne, w pospiechu, po znajomosci, nie ma w tym za grosz pragmatyzmu, jakiejkolwiek mysli. Mam nadzieje ze to nasze ostatnie okienko z Redknappem, bo cudow tutaj z nami nie dokonuje, obiektywni kibice PL uwazaja ze Tottenham ma 2 max 3 sklad w lidze.
A dla mnie ten Saha to lepsze rozwiazanie niz Neville rok temu. Generalnie te wszystkie okienka transferowe swietnie obrazuja Redknappa. Wszystko przypadkowe, chaotyczne, w pospiechu, po znajomosci, nie ma w tym za grosz pragmatyzmu, jakiejkolwiek mysli. Mam nadzieje ze to nasze ostatnie okienko z Redknappem, bo cudow tutaj z nami nie dokonuje, obiektywni kibice PL uwazaja ze Tottenham ma 2 max 3 sklad w lidze
31 stycznia 2012, 16:11 [cytuj]
Trwa batalia o Milosa Krasicia. Chodzą opinie, że najbliżej mu do Zenitu, chociaż przed chwilą asystent szkoleniowca Tottenhamu, Joe Jordan, poinformował, że drzwi dla serbskiego skrzydłowego pozostają otwarte.

Transfery.info:

Oficjalnie: Corluka wypożyczony do Bayeru Leverkusen. Niemiecki klub posiada opcję pierwokupu.
Trwa batalia o Milosa Krasicia. Chodzą opinie, że najbliżej mu do Zenitu, chociaż przed chwilą asystent szkoleniowca Tottenhamu, Joe Jordan, poinformował, że drzwi dla serbskiego skrzydłowego pozostają otwarte. Transfery.info: Oficjalnie: Corluka wypożyczony do Bayeru Leverkusen. Niemiecki klub posiada opcję pierwokupu.
31 stycznia 2012, 16:40 [cytuj]
Coraz głośniej ponoć o przejściu Defoe do Liverpoolu , jeśli tak to trzeba brać Remy'ego .Nie ma na co czekać !!!
Coraz głośniej ponoć o przejściu Defoe do Liverpoolu , jeśli tak to trzeba brać Remy'ego .Nie ma na co czekać !!!
31 stycznia 2012, 16:43 [cytuj]
adipetre powiedział/a:
A dla mnie ten Saha to lepsze rozwiazanie niz Neville rok temu.

Generalnie te wszystkie okienka transferowe swietnie obrazuja Redknappa. Wszystko przypadkowe, chaotyczne, w pospiechu, po znajomosci, nie ma w tym za grosz pragmatyzmu, jakiejkolwiek mysli. Mam nadzieje ze to nasze ostatnie okienko z Redknappem, bo cudow tutaj z nami nie dokonuje, obiektywni kibice PL uwazaja ze Tottenham ma 2 max 3 sklad w lidze

Czyżby, ja mam wrażenie, że właśnie w kategoriach cudu należy to rozpatrywać. Płace niższe niż w innych klubach top6, główny napastnik tylko z wypożyczenia, rozgrywający po nieudanej próbie opuszczenia klubu. Szanuj szefa swego, możesz mieć gorszego.
Czyżby, ja mam wrażenie, że właśnie w kategoriach cudu należy to rozpatrywać. Płace niższe niż w innych klubach top6, główny napastnik tylko z wypożyczenia, rozgrywający po nieudanej próbie opuszczenia klubu. Szanuj szefa swego, możesz mieć gorszego
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 stycznia 2012, 16:46 [cytuj]
Tottenham jest dzisiaj bardzo aktywny. Vincent Labrune, prezes Olympique Marsylia, zdradził, że "Spurs" złożyli bardzo poważną ofertę za Loika Remy'ego.

kontra
Cytat z Labrune'a - "Wydaje mi się, że żaden inny prezes we Francji nie zdołałby odrzucić propozycji, jaką otrzymaliśmy od Tottenhamu."

i zonk
Tottenham pracuje także nad transferem Hugo Rodallegi z Wigan Athletic. Kontrakt Kolumbijczyka z "The Latics" wygasa z końcem sezonu.
Tottenham jest dzisiaj bardzo aktywny. Vincent Labrune, prezes Olympique Marsylia, zdradził, że "Spurs" złożyli bardzo poważną ofertę za Loika Remy'ego. kontra Cytat z Labrune'a - "Wydaje mi się, że żaden inny prezes we Francji nie zdołałby odrzucić propozycji, jaką otrzymaliśmy od Tottenhamu." i zonk Tottenham pracuje także nad transferem Hugo Rodallegi z Wigan Athletic. Kontrakt Kolumbijczyka z "The Latics" wygasa z końcem sezonu
31 stycznia 2012, 16:51 [cytuj]
Kto by pomyślał :bezradny:http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Robert+Lewandowski . Fajna zabawa .:D:D:D
Kto by pomyślał :bezradny: http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Robert+Lewandowski . Fajna zabawa .:D:D:D
31 stycznia 2012, 16:54 [cytuj]
hahah jajebie
hahah jajebie
31 stycznia 2012, 17:09 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Cytat z Labrune'a - "Wydaje mi się, że żaden inny prezes we Francji nie zdołałby odrzucić propozycji, jaką otrzymaliśmy od Tottenhamu."

Jak tak to spoko, ein mal Lisandro Lopez bitte! A jak coś to nawet Gomis. A jeszcze lepiej Hoarau (PSG Gameiro nie puści). Każdy lepszy od tego dziada z Evertonu. A najlepiej jeśli mamy tyle siana to weźmy tego Lewego (a w sferze marzeń Soldado lub Negredo).
Ale tak całkiem serio, odpowiedzmy sobie na jedno pytanie - czy potrzebny nam teraz KTOKOLWIEK?! Mamy w pierwszym zespole 22 graczy z pola plus 3 bramkarzy. A przed nami już tylko 15 meczów ligowych (dzisiejszego nie liczę) plus od 1 do w najlepszym wypadku 4 pucharowych. City w FA Cup już nie ma, więc Adebayor będzie mógł grać. Moim zdaniem kadra jest w zupełności wystarczająca. Jedyne sensowne transfery, jakie bym teraz widział to sprowadzanie młodych graczy, max. 22-23 lata, którzy będą się teraz zgrywać z zespołem. Może ewentualnie w zupełnej ostateczności napadzior jako zastępstwo dla kontuzjowanego w razie czego Adebayora, ale to pod dwoma warunkami. Po pierwsze odchodzi Paw lub JD, po drugie jest to koleś klasy tego Remy'ego, a nie kolejna nieprzydatna "gęba do żywienia" typu Saha czy Rodallega.
Jak tak to spoko, ein mal Lisandro Lopez bitte! A jak coś to nawet Gomis. A jeszcze lepiej Hoarau (PSG Gameiro nie puści). Każdy lepszy od tego dziada z Evertonu. A najlepiej jeśli mamy tyle siana to weźmy tego Lewego (a w sferze marzeń Soldado lub Negredo). Ale tak całkiem serio, odpowiedzmy sobie na jedno pytanie - czy potrzebny nam teraz KTOKOLWIEK?! Mamy w pierwszym zespole 22 graczy z pola plus 3 bramkarzy. A przed nami już tylko 15 meczów ligowych (dzisiejszego nie liczę) plus od 1 do w najlepszym wypadku 4 pucharowych. City w FA Cup już nie ma, więc Adebayor będzie mógł grać. Moim zdaniem kadra jest w zupełności wystarczająca. Jedyne sensowne transfery, jakie bym teraz widział to sprowadzanie młodych graczy, max. 22-23 lata, którzy będą się teraz zgrywać z zespołem. Może ewentualnie w zupełnej ostateczności napadzior jako zastępstwo dla kontuzjowanego w razie czego Adebayora, ale to pod dwoma warunkami. Po pierwsze odchodzi Paw lub JD, po drugie jest to koleś klasy tego Remy'ego, a nie kolejna nieprzydatna "gęba do żywienia" typu Saha czy Rodallega
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
31 stycznia 2012, 17:14 [cytuj]
Jeżeli Tottenham dopnie transfer Louisa Sahy, w drugą stronę może powędrować Steven Pienaar. Dla tego drugiego byłby to powrót na Goodison Park po roku gry w barwach "Spurs".
no to jest chyba jakiś żart!
Jeżeli Tottenham dopnie transfer Louisa Sahy, w drugą stronę może powędrować Steven Pienaar. Dla tego drugiego byłby to powrót na Goodison Park po roku gry w barwach "Spurs". no to jest chyba jakiś żart!
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
|<  <<  <  31  32  33  34  35    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 78 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się