Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
31 stycznia 2012, 20:38 [cytuj]
Jin_tae - ja tylko stwierdziłem fakty, no offense, serio;) Umie mi ktoś wyjaśnić, dlaczego na ławce nie ma ani JD, ani Pawa, a jest Cameron Lancaster, który jeszcze u nas chyba nawet minuty nie zagrał?! Ba, w sumie takim cofniętym napastnikiem jest też nominalnie Dos Santos. Czyżby oznaczało to transfery "out"?
Jin_tae - ja tylko stwierdziłem fakty, no offense, serio;) Umie mi ktoś wyjaśnić, dlaczego na ławce nie ma ani JD, ani Pawa, a jest Cameron Lancaster, który jeszcze u nas chyba nawet minuty nie zagrał?! Ba, w sumie takim cofniętym napastnikiem jest też nominalnie Dos Santos. Czyżby oznaczało to transfery "out"?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
31 stycznia 2012, 20:41 [cytuj]
Szkoda by było stracić aż trzech graczy i pozyskać tylko jednego niezbyt nam pasującego Sahę .
Szkoda by było stracić aż trzech graczy i pozyskać tylko jednego niezbyt nam pasującego Sahę
31 stycznia 2012, 20:50 [cytuj]
Ginola bo my sie przygotowywujemy na teveza dlatego transfery out xDDD City robi co moze(wlacznie z przebieraniem go za Cameron Diaz) aby go opchnac wiec harry szykuje suprajsa xD
Ginola bo my sie przygotowywujemy na teveza dlatego transfery out xDDD City robi co moze(wlacznie z przebieraniem go za Cameron Diaz) aby go opchnac wiec harry szykuje suprajsa xD
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 stycznia 2012, 20:53 [cytuj]
jin_tae możliwe ze masz racje :)
jin_tae możliwe ze masz racje :)
31 stycznia 2012, 21:01 [cytuj]
teraz leci mecz Tott- Wigan i usłyszałem taki komentarz ze Harry wydal już 100 mln na transfery to kogo on kopił ??
teraz leci mecz Tott- Wigan i usłyszałem taki komentarz ze Harry wydal już 100 mln na transfery to kogo on kopił ??
31 stycznia 2012, 21:31 [cytuj]
Roman Pawluczenko jutro zamelduje się w Moskwie, aby przejść testy medyczne. Informacje co do sumy odstępnego za napastnika Tottenhamu są rozbieżne. Podaje się, że Lokomotiw zapłaci za niego od 6 do nawet 11 milionów funtów.

11 mln funtow? Jacek Rostowski won, Harry na ministra finansow
Roman Pawluczenko jutro zamelduje się w Moskwie, aby przejść testy medyczne. Informacje co do sumy odstępnego za napastnika Tottenhamu są rozbieżne. Podaje się, że Lokomotiw zapłaci za niego od 6 do nawet 11 milionów funtów. 11 mln funtow? Jacek Rostowski won, Harry na ministra finansow
31 stycznia 2012, 21:32 [cytuj]
Roman Pawluczenko jutro zamelduje się w Moskwie, aby przejść testy medyczne. Informacje co do sumy odstępnego za napastnika Tottenhamu są rozbieżne. Podaje się, że Lokomotiw zapłaci za niego od 6 do nawet 11 milionów funtów. ;)
Roman Pawluczenko jutro zamelduje się w Moskwie, aby przejść testy medyczne. Informacje co do sumy odstępnego za napastnika Tottenhamu są rozbieżne. Podaje się, że Lokomotiw zapłaci za niego od 6 do nawet 11 milionów funtów. ;)
31 stycznia 2012, 21:39 [cytuj]
tak tak tak , oby to byla prawda:ok::brawo:
tak tak tak , oby to byla prawda:ok::brawo:
31 stycznia 2012, 21:39 [cytuj]
i żeby to było minimum 11 mln :)
i żeby to było minimum 11 mln :)
31 stycznia 2012, 21:42 [cytuj]
Tylko czy czasem okienko nie zamyka się dziś :P. Nie wiem jak w Rosji... Może się mylę...
Tylko czy czasem okienko nie zamyka się dziś :P. Nie wiem jak w Rosji... Może się mylę
Can't Smile Without You!!!
31 stycznia 2012, 21:43 [cytuj]
Nie ma się czym cieszyć , pozostanie nam tylko dwóch napastników , w tym wypożyczony Adebayor .
Nie ma się czym cieszyć , pozostanie nam tylko dwóch napastników , w tym wypożyczony Adebayor
31 stycznia 2012, 21:44 [cytuj]
Jeżeli oddajemy Defoe to tylko za Carrolla, innej opcji nie widzę.

No i ten Krasic/Hoilett. Mam nadzieję że pozyskamy jakiegoś skrzydłowego, bo w tej chwili takich prawdziwych w klubie mamy tylko dwóch.
Jeżeli oddajemy Defoe to tylko za Carrolla, innej opcji nie widzę. No i ten Krasic/Hoilett. Mam nadzieję że pozyskamy jakiegoś skrzydłowego, bo w tej chwili takich prawdziwych w klubie mamy tylko dwóch
31 stycznia 2012, 21:45 [cytuj]
możliwe ze harry zrobi jakiś spektakularny transfer jeszcze zostały 2 godziny ;)
możliwe ze harry zrobi jakiś spektakularny transfer jeszcze zostały 2 godziny ;)
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/01/31/2877537/tottenham-in-advanced-talks-over-loan-move-for-juventus-star?
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/01/31/2877537/tottenham-in-advanced-talks-over-loan-move-for-juventus-star?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
W Rosji okno trwa dluzej
W Rosji okno trwa dluzej
Ponoć domykamy wypożyczenie z Juve Milosa Krasicia . Ciekawe ile w tym prawdy :bezradny:
Ponoć domykamy wypożyczenie z Juve Milosa Krasicia . Ciekawe ile w tym prawdy :bezradny:
31 stycznia 2012, 21:46 [cytuj]
Ciekawostka: w meczu Evertonu z Manchesterem City kibic gospodarzy... przykuł się kajdankami do słupka. Stewardzi podnoszą teraz bramkę, aby "uwolnić" pomysłowego fana.
Ciekawostka: w meczu Evertonu z Manchesterem City kibic gospodarzy... przykuł się kajdankami do słupka. Stewardzi podnoszą teraz bramkę, aby "uwolnić" pomysłowego fana
31 stycznia 2012, 21:46 [cytuj]
Dzięx za info Przemas :)
Dzięx za info Przemas :)
31 stycznia 2012, 21:53 [cytuj]
Pav na testach medycznych w Moskwie ?! Oby... ;)
Pav na testach medycznych w Moskwie ?! Oby... ;)
31 stycznia 2012, 21:53 [cytuj]
Poza Liverpoolem, także Fulham jest zainteresowane Jermainem Defoe. Zwłaszcza że wciąż bliski QPR jest Bobby Zamora.
Poza Liverpoolem, także Fulham jest zainteresowane Jermainem Defoe. Zwłaszcza że wciąż bliski QPR jest Bobby Zamora
|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 56 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się