Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
26 listopada 2011, 00:31 [cytuj]
latem szykuje sie czystka w Man Utd. Widzialbym Park Ji Sunga u nas i moze Andersona jak go bede chcieli oddac. Jest jeszcze Evans i Carrick ale tym panom podziekuje

Samba ok, ale w pakiecie z Hoilett'em. Ade nie zostanie bo stwierdzil, ze kasy potrzebuje jak lodu. Oczywiscie aby pomagac w afryce. Na obrone mi sie widzi mlody, z zapalem do gry, dobra glowa i przepychaniem sie w polu karnym. Jego nazwisko to Toby Alderweireld
latem szykuje sie czystka w Man Utd. Widzialbym Park Ji Sunga u nas i moze Andersona jak go bede chcieli oddac. Jest jeszcze Evans i Carrick ale tym panom podziekuje Samba ok, ale w pakiecie z Hoilett'em. Ade nie zostanie bo stwierdzil, ze kasy potrzebuje jak lodu. Oczywiscie aby pomagac w afryce. Na obrone mi sie widzi mlody, z zapalem do gry, dobra glowa i przepychaniem sie w polu karnym. Jego nazwisko to Toby Alderweireld
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 listopada 2011, 15:16 [cytuj]
no i Blackburn znów sromotne baty od Stoke. Samba - czekamy na Ciebie :)
no i Blackburn znów sromotne baty od Stoke. Samba - czekamy na Ciebie :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
27 listopada 2011, 20:24 [cytuj]
obiło mi się o uszy, że Harry Huddini chce zainwestować zimą w Christiana Chivu z Interu.
obiło mi się o uszy, że Harry Huddini chce zainwestować zimą w Christiana Chivu z Interu
.upadamy na dno by odbić się od niego.
28 listopada 2011, 15:05 [cytuj]
Anderson- kolano załatwione do lutego. Jak tak dalej będziecie rzucać nazwiskami, to nikt się nie ostanie.
Anderson- kolano załatwione do lutego. Jak tak dalej będziecie rzucać nazwiskami, to nikt się nie ostanie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 listopada 2011, 16:50 [cytuj]
http://www.spurs.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=7510677
http://www.spurs.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=7510677
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 listopada 2011, 17:45 [cytuj]

W sumie mu się nie dziwie, chłop prezentuje jakiś poziom, spokojnie się załapie do jakiejś włoskiej czy niemieckiej. Tylko kto za niego? Kto pogodzi się z rolą rezerwowego? bo Walker chyba nie do wyjęcia ze składu.
W sumie mu się nie dziwie, chłop prezentuje jakiś poziom, spokojnie się załapie do jakiejś włoskiej czy niemieckiej. Tylko kto za niego? Kto pogodzi się z rolą rezerwowego? bo Walker chyba nie do wyjęcia ze składu
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
28 listopada 2011, 18:13 [cytuj]
kupic vrlsajko czy jak mu tam za corluke. Mysle ze pogodzilby sie z rola rezerwowego a jakis tam poziom juz ma jak na swoj wiek
kupic vrlsajko czy jak mu tam za corluke. Mysle ze pogodzilby sie z rola rezerwowego a jakis tam poziom juz ma jak na swoj wiek
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 listopada 2011, 18:13 [cytuj]
Harry powiedział że raczej nie planuje żadnych transferów zimą!
Harry powiedział że raczej nie planuje żadnych transferów zimą!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 listopada 2011, 19:24 [cytuj]
Wczoraj podczas meczu Liv-MC komentator mówił że Liverpool włączył się mocno do walki o Adebayora..Ale wydaje mi się że mamy wielką przewagą nad oponentami, Ade już sie poznał na naszym klubie i atmosferzee, po co ma ją znowu zmieniać?!
Wczoraj podczas meczu Liv-MC komentator mówił że Liverpool włączył się mocno do walki o Adebayora..Ale wydaje mi się że mamy wielką przewagą nad oponentami, Ade już sie poznał na naszym klubie i atmosferzee, po co ma ją znowu zmieniać?!
To dare is to do.
28 listopada 2011, 22:29 [cytuj]
żeby wyżywić Afrykę :)
żeby wyżywić Afrykę :)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 listopada 2011, 08:00 [cytuj]
raku powiedział/a:
Harry zawsze tak mówi

Ale patrząc po ostatnich oknach transferowych, to chyba mówi prawdę. Dużo też zależy czy "Verdan" , Bassong będą chcieli zmienić klub, wtedy będzie potrzebował zastępstwa
Ale patrząc po ostatnich oknach transferowych, to chyba mówi prawdę. Dużo też zależy czy "Verdan" , Bassong będą chcieli zmienić klub, wtedy będzie potrzebował zastępstwa
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 listopada 2011, 21:34 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/liverpool-consider-real-swoop

Tottenham Hotspur are said to be closing in on the signing of versatile Ajax defender Jan Vertonghen.
http://www.givemefootball.com/premier-league/liverpool-consider-real-swoop Tottenham Hotspur are said to be closing in on the signing of versatile Ajax defender Jan Vertonghen
30 listopada 2011, 11:25 [cytuj]
A co z nim nie tak? Nie zaszalal w Carling Cup?
A co z nim nie tak? Nie zaszalal w Carling Cup?
30 listopada 2011, 16:52 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/anelka-na-celowniku-tottenhamu-hotspur.html

"Młody, perspektywiczny" zawodnik...
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/anelka-na-celowniku-tottenhamu-hotspur.html "Młody, perspektywiczny" zawodnik
30 listopada 2011, 17:00 [cytuj]
a do tego szybki, techniczny i wykorzystujący wszystkie sytuacje:P
a do tego szybki, techniczny i wykorzystujący wszystkie sytuacje:P
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
30 listopada 2011, 19:08 [cytuj]

Czy każdy zawodnik musi być młody i perspektywiczny żeby nadawał się do Tottenhamu? Bo zauważyłem że taka moda się na to ostatnio zrobiła. Taki powiedzmy Vidić ma już 30 lat więc jak na piłkarza to już trochę jest, a myślę że każdy chciał by go zobaczyć w koszulce Spurs.
Czy każdy zawodnik musi być młody i perspektywiczny żeby nadawał się do Tottenhamu? Bo zauważyłem że taka moda się na to ostatnio zrobiła. Taki powiedzmy Vidić ma już 30 lat więc jak na piłkarza to już trochę jest, a myślę że każdy chciał by go zobaczyć w koszulce Spurs
1 grudnia 2011, 18:20 [cytuj]
A ja bym nie chciał, nie przepadam za nim, dla mnie to jedno wielkie drewno i w dodatku z united
A ja bym nie chciał, nie przepadam za nim, dla mnie to jedno wielkie drewno i w dodatku z united
1 grudnia 2011, 18:20 [cytuj]
A ja bym nie chciał, nie przepadam za nim, dla mnie to jedno wielkie drewno i w dodatku z united. To oczywiście tylko moje zdanie
A ja bym nie chciał, nie przepadam za nim, dla mnie to jedno wielkie drewno i w dodatku z united. To oczywiście tylko moje zdanie
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 79 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się