Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
1 grudnia 2011, 20:05 [cytuj]
bambi powiedział/a:
A ja bym nie chciał, nie przepadam za nim, dla mnie to jedno wielkie drewno i w dodatku z united

:kotek:

Podobno jesteśmy bardzo blisko sprowadzenia Vertonghena z Ajaxu. Kluby już dogadane, cena też, ale problem w tym, że jeszcze kilka miesięcy temu byliśmy dogadani z połową globu.
:kotek: Podobno jesteśmy bardzo blisko sprowadzenia Vertonghena z Ajaxu. Kluby już dogadane, cena też, ale problem w tym, że jeszcze kilka miesięcy temu byliśmy dogadani z połową globu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
1 grudnia 2011, 21:57 [cytuj]
Jana Vertoghena chciałbym zobaczyć z kogutem na piersi, walczył by o 1 skład z Dawsonem, Kaboulem i Gallasem bo z Kingiem nikt nie ma szans
Jana Vertoghena chciałbym zobaczyć z kogutem na piersi, walczył by o 1 skład z Dawsonem, Kaboulem i Gallasem bo z Kingiem nikt nie ma szans
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
2 grudnia 2011, 12:35 [cytuj]
bambi powiedział/a:
bo z Kingiem nikt nie ma szans
Szkło, szkło... Jakoś nie wierzę, by Ledley (choć bardzo mu tego życzę) zagrał chociaż 2/3 sezonu. I tak jego teraźniejsza seria meczy bez przerwy jest po prostu... zatrważająca :bezradny:
Szkło, szkło... Jakoś nie wierzę, by Ledley (choć bardzo mu tego życzę) zagrał chociaż 2/3 sezonu. I tak jego teraźniejsza seria meczy bez przerwy jest po prostu... zatrważająca :bezradny:
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
2 grudnia 2011, 13:18 [cytuj]
Czy ja wiem czy wygryzł by Kaboula ? Wg.mnie gra na bardzo wysokim poziomie, lecz rzeczywiście krycie ma słabe.
Czy ja wiem czy wygryzł by Kaboula ? Wg.mnie gra na bardzo wysokim poziomie, lecz rzeczywiście krycie ma słabe
To dare is to do.
2 grudnia 2011, 15:32 [cytuj]
Podobno Damiao na dniach dogada się z Juve. Dawno już przestałem wierzyć w jego transfer do nas ale niektórzy jeszcze o tym wspominali więc tak sobie napisałem.
Co do Vertonghena to widziałem go może z 2 razy w akcji. Jakoś się nie wyróżniał ale może akurat na takie mecze trafiłem.
Podobno Damiao na dniach dogada się z Juve. Dawno już przestałem wierzyć w jego transfer do nas ale niektórzy jeszcze o tym wspominali więc tak sobie napisałem. Co do Vertonghena to widziałem go może z 2 razy w akcji. Jakoś się nie wyróżniał ale może akurat na takie mecze trafiłem
2 grudnia 2011, 15:52 [cytuj]
Jeśli to prawda z Damiao, to szkoda. Jeszcze troche liczyłem na jego transfer.
Jeśli to prawda z Damiao, to szkoda. Jeszcze troche liczyłem na jego transfer
2 grudnia 2011, 19:00 [cytuj]
Zamiast Damiao może Vagner Love?
Zamiast Damiao może Vagner Love?
2 grudnia 2011, 22:19 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-hotspur-testuje-andyego-najara,1,4945738,wiadomosc.html
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-hotspur-testuje-andyego-najara,1,4945738,wiadomosc.html
4 grudnia 2011, 11:30 [cytuj]
Roman Pavlyuchenko has prepared the ground for his exit from Spurs in the January transfer window by agreeing personal terms with Lokomotiv Moscow, according to reports in Russia.
Roman Pavlyuchenko has prepared the ground for his exit from Spurs in the January transfer window by agreeing personal terms with Lokomotiv Moscow, according to reports in Russia
4 grudnia 2011, 13:04 [cytuj]
wedlug kilku polskich zrodel chelsea nie rezygnuje z pozyskania L. Modrica. Tym razem oferuja gotowke w wysokosciu 10 - 15 mln funtow plus LAMPSA pogielo ich?
wedlug kilku polskich zrodel chelsea nie rezygnuje z pozyskania L. Modrica. Tym razem oferuja gotowke w wysokosciu 10 - 15 mln funtow plus LAMPSA pogielo ich?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 grudnia 2011, 13:34 [cytuj]
:krzyk:ja chcę jakiegoś polaczka
4 grudnia 2011, 13:51 [cytuj]
a więc, kiedy jest okienko, z grudnia na styczeń, czy ze stycznia na lty, bo z nerwów zapomniałem ;F
a więc, kiedy jest okienko, z grudnia na styczeń, czy ze stycznia na lty, bo z nerwów zapomniałem ;F
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
4 grudnia 2011, 15:17 [cytuj]
ze stycznia na luty, :)
ze stycznia na luty, :)
4 grudnia 2011, 15:45 [cytuj]
thx ;)
thx ;)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
4 grudnia 2011, 17:35 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:

Wolałbym Polaka.
Wolałbym Polaka
4 grudnia 2011, 18:22 [cytuj]
A ja chciałbym słonia w trampkach:-)
A ja chciałbym słonia w trampkach:-)
4 grudnia 2011, 20:25 [cytuj]
Chodzą głosy, że Walker wpadł w oko Mourinho. Kwestią czasu było jego dostrzeżenie. Po przesunięciu Ramosa na środek na prawej Realu nie ma nikogo, ale póki co mamy tę plotkę głęboko w poważaniu.

Jeszcze ten najlepszy start odbije się kadrowo czkawką :)
Chodzą głosy, że Walker wpadł w oko Mourinho. Kwestią czasu było jego dostrzeżenie. Po przesunięciu Ramosa na środek na prawej Realu nie ma nikogo, ale póki co mamy tę plotkę głęboko w poważaniu. Jeszcze ten najlepszy start odbije się kadrowo czkawką :)
4 grudnia 2011, 21:12 [cytuj]
ja tez to slyszalem. Gdzies mi sie obilo o uszy ze zaproponuja nam kogos z dwojki khedira - lass
ja tez to slyszalem. Gdzies mi sie obilo o uszy ze zaproponuja nam kogos z dwojki khedira - lass
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 grudnia 2011, 21:12 [cytuj]
Zoolander wypluj to co powiedziałeś choć taki scenariusz też wchodzi w gre:D
Zoolander wypluj to co powiedziałeś choć taki scenariusz też wchodzi w gre:D
4 grudnia 2011, 21:25 [cytuj]
Mam nadzieję, że to tylko plotki
Mam nadzieję, że to tylko plotki
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 78 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się