Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe transfery
4 grudnia 2011, 21:37 [cytuj]
na RM.pl piszą iż wchodzi w gre kwota 23 mln, cóż.
na RM.pl piszą iż wchodzi w gre kwota 23 mln, cóż
5 grudnia 2011, 13:49 [cytuj]
A Benitez podobno podpisze kontrakt z PSG
A Benitez podobno podpisze kontrakt z PSG
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
5 grudnia 2011, 20:54 [cytuj]
a co myślicie o Anelce?
ja byłbym na tak
a co myślicie o Anelce? ja byłbym na tak
5 grudnia 2011, 21:15 [cytuj]
Anelka lub DD ale tylko na rok, wiek robi swoje choć wolałbym DD który jest ma mniejsze problemy ze strzeleniem bramki niż Anelka
Anelka lub DD ale tylko na rok, wiek robi swoje choć wolałbym DD który jest ma mniejsze problemy ze strzeleniem bramki niż Anelka
6 grudnia 2011, 11:06 [cytuj]
A za to Lee Yung Poo (nasz były defensor) podpisał kontrakt z drużyną z Vancouver
A za to Lee Yung Poo (nasz były defensor) podpisał kontrakt z drużyną z Vancouver
6 grudnia 2011, 12:21 [cytuj]
Vancouver Canucks ??? wow chyba pierwszy koreańczyk w NHL:rotfl:
Vancouver Canucks ??? wow chyba pierwszy koreańczyk w NHL:rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
6 grudnia 2011, 12:28 [cytuj]
Hah może Cie rozczaruje ale R.Park i J.Paek byli przed nim ;d (oczywiście wiem że to żart zeby zaraz nikt nie robił ze mnie niekumatego osła )
Hah może Cie rozczaruje ale R.Park i J.Paek byli przed nim ;d (oczywiście wiem że to żart zeby zaraz nikt nie robił ze mnie niekumatego osła )
6 grudnia 2011, 13:03 [cytuj]
Wytłumaczył sie chłopak :-)
Wytłumaczył sie chłopak :-)
7 grudnia 2011, 00:06 [cytuj]
Eee znowu na face'ie czytam, że oferujemy Pav'a za Loic'a Remy :)
Eee znowu na face'ie czytam, że oferujemy Pav'a za Loic'a Remy :)
7 grudnia 2011, 08:48 [cytuj]
A co z Lukaszem Podolskim? Czytalem na paru portalach, ze nasi sa zainteresowani Lukaszem, ja osobiscie byl bym bardzo zadowolony widzac Poldiego w koszulce Spurs
A co z Lukaszem Podolskim? Czytalem na paru portalach, ze nasi sa zainteresowani Lukaszem, ja osobiscie byl bym bardzo zadowolony widzac Poldiego w koszulce Spurs
7 grudnia 2011, 11:38 [cytuj]
Young-Pyo Lee, to byl solidny gosc. Gdyby jeszcze lewa noga nie sluzyla mu tylko do wysiadania z autobusu, to bylby naprawde bardzo klasowym lewym obronca. A tak byl bardzo, bardzo solidny, ale niestety, jednoczesnie bardzo przewidywalny, bo i tak zawsze musial na lewa noge pilke przelozyc. Swoja droga zawsze zdumiewalo mnie, dlaczego nie gral na prawej stronie defensywy? Nie mowie ze w Spurs, ale ogolnie, jako pilkarz.
Young-Pyo Lee, to byl solidny gosc. Gdyby jeszcze lewa noga nie sluzyla mu tylko do wysiadania z autobusu, to bylby naprawde bardzo klasowym lewym obronca. A tak byl bardzo, bardzo solidny, ale niestety, jednoczesnie bardzo przewidywalny, bo i tak zawsze musial na lewa noge pilke przelozyc. Swoja droga zawsze zdumiewalo mnie, dlaczego nie gral na prawej stronie defensywy? Nie mowie ze w Spurs, ale ogolnie, jako pilkarz
7 grudnia 2011, 16:22 [cytuj]
Przyznam się, że nie za bardzo wiem o kim piszesz HB?? Inna rzecz, że nie wiem tez co ma przedkładanie na lewą noge i lewa noga służaca do wysiadania z autobusu? Ja gościa bardzo , bardzo lubilem. Fakt faktem, że końcówkę u nas miał przeciętną, ale to raczej był inny team, nie chodzi o indywidualne notki, ale całość.

http://www.youtube.com/watch?v=cakLNsn6BVE

coś innego z tego wychodzi, przynajmniej dla mnie
Przyznam się, że nie za bardzo wiem o kim piszesz HB?? Inna rzecz, że nie wiem tez co ma przedkładanie na lewą noge i lewa noga służaca do wysiadania z autobusu? Ja gościa bardzo , bardzo lubilem. Fakt faktem, że końcówkę u nas miał przeciętną, ale to raczej był inny team, nie chodzi o indywidualne notki, ale całość. http://www.youtube.com/watch?v=cakLNsn6BVE coś innego z tego wychodzi, przynajmniej dla mnie
Kogucie życie!
7 grudnia 2011, 16:33 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Przyznam się, że nie za bardzo wiem o kim piszesz HB?? Inna rzecz, że nie wiem tez co ma przedkładanie na lewą noge i lewa noga służaca do wysiadania z autobusu? Ja gościa bardzo , bardzo lubilem. Fakt faktem, że końcówkę u nas miał przeciętną, ale to raczej był inny team, nie chodzi o indywidualne notki, ale całość.

http://www.youtube.com/watch?v=cakLNsn6BVE

coś innego z tego wychodzi, przynajmniej dla mnie

O przekladaniu na prawa noge mi oczywiscie chodzilo, za duzo tego lewego mi wyszlo :)
O przekladaniu na prawa noge mi oczywiscie chodzilo, za duzo tego lewego mi wyszlo :)
7 grudnia 2011, 21:47 [cytuj]
http://football-talk.co.uk/51274/e12-5m-striker-speaks-out-on-wanting-tottenham-move/

Bardzo szczere wyznanie Bryana Ruiza!!
http://football-talk.co.uk/51274/e12-5m-striker-speaks-out-on-wanting-tottenham-move/ Bardzo szczere wyznanie Bryana Ruiza!!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 grudnia 2011, 21:53 [cytuj]
Nie wiem za bardzo dlaczego większość widzi w Ruizie "snajpera" :szok:. To jest świetny zawodnik, ale napewno nie napastnik. Gość jest stworzony do gry jako "winger". Bramek też wiele walić nie będzie. Nastrzelał w Holandii to fakt. Przypominam jednak różnicę między Eredivisie, a Premier League. Czy ktoś pamięta przykład Afonso Alvesa?????????????
Nie wiem za bardzo dlaczego większość widzi w Ruizie "snajpera" :szok:. To jest świetny zawodnik, ale napewno nie napastnik. Gość jest stworzony do gry jako "winger". Bramek też wiele walić nie będzie. Nastrzelał w Holandii to fakt. Przypominam jednak różnicę między Eredivisie, a Premier League. Czy ktoś pamięta przykład Afonso Alvesa?????????????
Can't Smile Without You!!!
8 grudnia 2011, 04:05 [cytuj]
A może po prostu wykonywał zadania trenera który mu powiedział że nie ma robić rajdów
A może po prostu wykonywał zadania trenera który mu powiedział że nie ma robić rajdów
8 grudnia 2011, 13:29 [cytuj]
Tak z ciekawości: czy jest ktoś do wyjęcia z tej pożałowania godnej drużyny zwanej od wczoraj Dymano Zagrzeb?
Tak z ciekawości: czy jest ktoś do wyjęcia z tej pożałowania godnej drużyny zwanej od wczoraj Dymano Zagrzeb?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
8 grudnia 2011, 14:34 [cytuj]
aapa powiedział/a:

Parę większych klubów a la Real i United interesowały się Mateo Kovaciciem. 17 - letni rozgrywający kreowany jest na nowego Modricia. W lato, po aferze z Luką, pojawiło się też nazwisko Milana Badeljego, za którego mieliśmy zapłacić około 7 mln i który miałby zastąpić swojego rodaka.

Nie mam pojęcia, jak się zaprezentowali w fazie grupowej, ale właśnie o nich było najgłośniej.
Parę większych klubów a la Real i United interesowały się Mateo Kovaciciem. 17 - letni rozgrywający kreowany jest na nowego Modricia. W lato, po aferze z Luką, pojawiło się też nazwisko Milana Badeljego, za którego mieliśmy zapłacić około 7 mln i który miałby zastąpić swojego rodaka. Nie mam pojęcia, jak się zaprezentowali w fazie grupowej, ale właśnie o nich było najgłośniej
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 78 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się