Forum dyskusyjne
16 grudnia 2011, 10:58 [cytuj]
Czyzby cos w rodzaju kola ratunkowego na wypadek kolejnej sagi Modrica w lecie?
Czyzby cos w rodzaju kola ratunkowego na wypadek kolejnej sagi Modrica w lecie?
16 grudnia 2011, 18:21 [cytuj]
Agent Milosa Krasica ujawnił w mediach, że jego klient jest gotowy pożegnać się z Juventusem Turyn.
http://transfery.info/news-full-16987.html
Agent Milosa Krasica ujawnił w mediach, że jego klient jest gotowy pożegnać się z Juventusem Turyn.
http://transfery.info/news-full-16987.html
16 grudnia 2011, 18:30 [cytuj]
Zmiennik dla Lennona? czemu nie.
Zmiennik dla Lennona? czemu nie
17 grudnia 2011, 15:14 [cytuj]
"Coraz głośniej o wzmacnianiu ataku w styczniu przez Tottenham Hotspur. The Sun informuje o zainteresowaniu Kogutów Carlosem Tevezem.
Spurs mają oferować około 20 mln £ za niepokornego Argentyńczyka.":hejka::hejka::hejka: Tevez i golimy frajerów!
:hejka::hejka::hejka:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 grudnia 2011, 15:33 [cytuj]
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/16198817.stm
Tak tu masz reakcje trenera. Ponoć Tevez zawsze chciał grać w Tottenhamie, Glen Hoddle to jego ulubiony piłkarz
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/16198817.stm
Tak tu masz reakcje trenera. Ponoć Tevez zawsze chciał grać w Tottenhamie, Glen Hoddle to jego ulubiony piłkarz :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 grudnia 2011, 18:12 [cytuj]
According to reports Tottenham Hotspur have agreed a deal for AZ Alkmaar midfielder Rasmus Elm.
Expressen claims Spurs have agreed a €7.5 million fee with AZ for the young Swede, who was also believed to have been monitored by Manchester United.
The deal was struck on Tuesday and Elm will move to Spurs at the end of this season. Tottenham wanted Elm in January, but their request was knocked back by AZ.
Elm has agreed terms over a deal to 2015 with Spurs.
According to reports Tottenham Hotspur have agreed a deal for AZ Alkmaar midfielder Rasmus Elm.
Expressen claims Spurs have agreed a €7.5 million fee with AZ for the young Swede, who was also believed to have been monitored by Manchester United.
The deal was struck on Tuesday and Elm will move to Spurs at the end of this season. Tottenham wanted Elm in January, but their request was knocked back by AZ.
Elm has agreed terms over a deal to 2015 with Spurs
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 grudnia 2011, 18:20 [cytuj]
Ja bym optował za Berbatovem. W dobrych czasach grał za nim Keano teraz ma VDV. Jeszcze byłby w stanie wysupłać z siebie max możliwości na jeden dwa sezony. I nie byłby taki drogi. A na 80.000 per week też by się zgodził chyba.
Ja bym optował za Berbatovem. W dobrych czasach grał za nim Keano teraz ma VDV. Jeszcze byłby w stanie wysupłać z siebie max możliwości na jeden dwa sezony. I nie byłby taki drogi. A na 80.000 per week też by się zgodził chyba
17 grudnia 2011, 18:30 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
Ja bym optował za Berbatovem. W dobrych czasach grał za nim Keano teraz ma VDV. Jeszcze byłby w stanie wysupłać z siebie max możliwości na jeden dwa sezony. I nie byłby taki drogi. A na 80.000 per week też by się zgodził chyba
Wziąłbym go ale nie z taką tygodniówką, po tym w jaki sposób się z nami rozstał nie zasługuje na najwyższą tygodniówkę w klubie.
Wziąłbym go ale nie z taką tygodniówką, po tym w jaki sposób się z nami rozstał nie zasługuje na najwyższą tygodniówkę w klubie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 grudnia 2011, 13:01 [cytuj]
http://www.tribalfootball.com/articles/tottenham-target-mihaylov-admits-hes-ready-leave-fc-twente-2583891
Nie wiem czy to wiarygodne źródło, ale bramkarz nam obecnie nie jest potrzebny.
http://www.tribalfootball.com/articles/tottenham-target-mihaylov-admits-hes-ready-leave-fc-twente-2583891
Nie wiem czy to wiarygodne źródło, ale bramkarz nam obecnie nie jest potrzebny
28 grudnia 2011, 13:40 [cytuj]
Możę teraz ale za rok Frieedel może mieć problemy z krzyżem czy coś w tym stylu

a Mihaylow nauczył by się na treningach i "mniej ważnych meczach" grać w stylu angielskiim, żeby nie było jak De Gea w MU
Możę teraz ale za rok Frieedel może mieć problemy z krzyżem czy coś w tym stylu :) a Mihaylow nauczył by się na treningach i "mniej ważnych meczach" grać w stylu angielskiim, żeby nie było jak De Gea w MU:)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
28 grudnia 2011, 14:12 [cytuj]
Nie pomyślałem o tym, że Harry może chcieć sprzedać teraz Gomesa, dlatego tego Bułgara sprowadza.
Nie pomyślałem o tym, że Harry może chcieć sprzedać teraz Gomesa, dlatego tego Bułgara sprowadza
28 grudnia 2011, 22:16 [cytuj]
Byle nie Krasić, nie wiem czy wyróżniałby się w Stoke, a co dopiero w Tottenhamie. Gdyby Tevez do nas trafił, to nie oszukujmy się, takiego nazwiska nie było w Tottenhamie od czasów Klinsmanna, czy Ginoli. Bale, Modrić, VdV, Tevez- brzmi mocno.
Byle nie Krasić, nie wiem czy wyróżniałby się w Stoke, a co dopiero w Tottenhamie. Gdyby Tevez do nas trafił, to nie oszukujmy się, takiego nazwiska nie było w Tottenhamie od czasów Klinsmanna, czy Ginoli. Bale, Modrić, VdV, Tevez- brzmi mocno
28 grudnia 2011, 22:37 [cytuj]
Ancelotti w PSG. Ostatnio sporo mówiło się o jego zatrudnieniu w Tottenhamie, w takim razie teraz najlepszym rozwiązaniem jest chyba przedłużenie kontraktu z Harrym. Nie chcę żeby odchodził do reprezentacji Anglii.
Ancelotti w PSG. Ostatnio sporo mówiło się o jego zatrudnieniu w Tottenhamie, w takim razie teraz najlepszym rozwiązaniem jest chyba przedłużenie kontraktu z Harrym. Nie chcę żeby odchodził do reprezentacji Anglii
28 grudnia 2011, 23:28 [cytuj]
Qcin : Nazwiska nie grają ( patrz. Torres ).
Zimą potrzebny jest transfer środkowego obrońcy ( Cahilla zaklepała sobie Chelsea , dużego wyboru nie ma , Samba szalu na mnie nie robi ) . No i przydałby sie napastnik . Pamiętajmy że Ade jest na wypożyczeniu i zatrzymać go będzie ciężko . Również z racji tego że rozstrzelał sie na dobre u nas i gdy wróci do ManC to zapewne dostanie ciekawe opcje na transfer definitywny od bogatrzych zespołów. Ale kto wie

Przyjście Teveza ? Jestem za , lecz gdyby wpadł ktoś pokroju Damiao czy innych Rossich to również będzie dobrze . Pozdrawiam .
Qcin : Nazwiska nie grają ( patrz. Torres ).
Zimą potrzebny jest transfer środkowego obrońcy ( Cahilla zaklepała sobie Chelsea , dużego wyboru nie ma , Samba szalu na mnie nie robi ) . No i przydałby sie napastnik . Pamiętajmy że Ade jest na wypożyczeniu i zatrzymać go będzie ciężko . Również z racji tego że rozstrzelał sie na dobre u nas i gdy wróci do ManC to zapewne dostanie ciekawe opcje na transfer definitywny od bogatrzych zespołów. Ale kto wie ;) Przyjście Teveza ? Jestem za , lecz gdyby wpadł ktoś pokroju Damiao czy innych Rossich to również będzie dobrze . Pozdrawiam
28 grudnia 2011, 23:42 [cytuj]
Nie wiem ile razy trzeba pisać o Rossim, że wypadł na kilka miesięcy z powodu kontuzji kolana, w tym sezonie to już odpada. Nawet jak wyzdrowieje to czy odbuduje forme...
Nilmar o ile dobrze pamietam jest bez kontuzji, to też nie byłby zły wybór.
Nie wiem ile razy trzeba pisać o Rossim, że wypadł na kilka miesięcy z powodu kontuzji kolana, w tym sezonie to już odpada. Nawet jak wyzdrowieje to czy odbuduje forme...
Nilmar o ile dobrze pamietam jest bez kontuzji, to też nie byłby zły wybór
28 grudnia 2011, 23:46 [cytuj]
Zolter , doskonale wiem że Rossi wypadł. Napisałem "ktoś pokroju" i mi się akurat on nasunął to wymieniłem .
Zolter , doskonale wiem że Rossi wypadł. Napisałem "ktoś pokroju" i mi się akurat on nasunął to wymieniłem
28 grudnia 2011, 23:53 [cytuj]
Nilmar ? Mi osobiście bardziej podoba się młodziutki José Campańa z Sevilli . Jednak Hiszpan to Hiszpan . Na ten przykład Romeu fantastycznie wkomponował się w grę Chelsea.
Nilmar ? Mi osobiście bardziej podoba się młodziutki José Campańa z Sevilli . Jednak Hiszpan to Hiszpan . Na ten przykład Romeu fantastycznie wkomponował się w grę Chelsea
29 grudnia 2011, 01:06 [cytuj]
Grzechol to co myślisz o Janie Vertonghenie? Młody, doświadczony a do wyciągnięcia za nieduże pieniądze i chciałby zagrać w Anglii. Na pomoc mi się marzy jako zmiennik dla VdV i Modricia Junior Hoilett
Grzechol to co myślisz o Janie Vertonghenie? Młody, doświadczony a do wyciągnięcia za nieduże pieniądze i chciałby zagrać w Anglii. Na pomoc mi się marzy jako zmiennik dla VdV i Modricia Junior Hoilett
29 grudnia 2011, 09:53 [cytuj]
Masz racje , to również bardzo dobra opcja . Tylko wiesz jak to może być , tak jak było z tym Sakho czy Hummelsem w ostatnim okienku , wszyscy by sie o nich pozabijali bo mieli przebłyski a teraz ? Sakho po kontuzji nic nie gra , Hummels bez rewelacji . Myśle że Harry nie ma podejścia " o , zagrał kilka dobrych meczy to musze go mieć " tylko przygląda sie dłużej zawodnikom i każdy transfer jest głęboko przemyślany .
Masz racje , to również bardzo dobra opcja . Tylko wiesz jak to może być , tak jak było z tym Sakho czy Hummelsem w ostatnim okienku , wszyscy by sie o nich pozabijali bo mieli przebłyski a teraz ? Sakho po kontuzji nic nie gra , Hummels bez rewelacji . Myśle że Harry nie ma podejścia " o , zagrał kilka dobrych meczy to musze go mieć " tylko przygląda sie dłużej zawodnikom i każdy transfer jest głęboko przemyślany
29 grudnia 2011, 12:28 [cytuj]
Co racja to racja, ale podobno pare razy nasi skauci byli na meczach Ajax
Co racja to racja, ale podobno pare razy nasi skauci byli na meczach Ajax