Forum dyskusyjne
29 grudnia 2011, 14:54 [cytuj]
"Grzechol5" powiedział/a:
Myśle że Harry nie ma podejścia " o , zagrał kilka dobrych meczy to musze go mieć " tylko przygląda sie dłużej zawodnikom i każdy transfer jest głęboko przemyślany .
Czyli Harry robił sobie wycieczki do Niemiec, o ile to wiarygodne źródło:
http://www.footybunker.com/liverpool-and-tottenham-hotspur-after-japanese-talisman/14419
Moim zdaniem pieniądze jakie kosztuje Azjata powinniśmy wydać na inne pozycje.
Czyli Harry robił sobie wycieczki do Niemiec, o ile to wiarygodne źródło:
http://www.footybunker.com/liverpool-and-tottenham-hotspur-after-japanese-talisman/14419
Moim zdaniem pieniądze jakie kosztuje Azjata powinniśmy wydać na inne pozycje
29 grudnia 2011, 15:02 [cytuj]
Dla mnie swienty zawodnik,chetnie bym go widzial z kogutem na piersi, ale jakby on przyszedl to juz dziekujemy pienarowi i Niko
Dla mnie swienty zawodnik,chetnie bym go widzial z kogutem na piersi, ale jakby on przyszedl to juz dziekujemy pienarowi i Niko
29 grudnia 2011, 15:42 [cytuj]
QPR jest zainteresowany wypozyczeniem Andros Townsenda, wg. mnie bylby to swietny ruch.
QPR jest zainteresowany wypozyczeniem Andros Townsenda, wg. mnie bylby to swietny ruch
29 grudnia 2011, 16:58 [cytuj]
Grzechol5 powiedział/a:
Masz racje , to również bardzo dobra opcja . Tylko wiesz jak to może być , tak jak było z tym Sakho czy Hummelsem w ostatnim okienku , wszyscy by sie o nich pozabijali bo mieli przebłyski a teraz ? Sakho po kontuzji nic nie gra , Hummels bez rewelacji . Myśle że Harry nie ma podejścia " o , zagrał kilka dobrych meczy to musze go mieć " tylko przygląda sie dłużej zawodnikom i każdy transfer jest głęboko przemyślany
Hummels bez rewelacji? Moim zdaniem jest to najlepszy zawodnik Borussi w tym roku, obok Roberta Lewandowskiego.
Hummels bez rewelacji? Moim zdaniem jest to najlepszy zawodnik Borussi w tym roku, obok Roberta Lewandowskiego
29 grudnia 2011, 17:56 [cytuj]
Hummels - tak ( ma znakomity przegląd pola ) Kagawa - nie ( lepiej niż teraz juz grał nie będzie )
Hummels - tak ( ma znakomity przegląd pola ) Kagawa - nie ( lepiej niż teraz juz grał nie będzie )
29 grudnia 2011, 19:37 [cytuj]
Anal Londyn chce najprawdopodobniej wypożyczyć w styczniu na okres 2 miesięcy T.Henry
http://www.givemefootball.com/premier-league/henry-once-a-gooner-always-a-gooner
Anal Londyn chce najprawdopodobniej wypożyczyć w styczniu na okres 2 miesięcy T.Henry
http://www.givemefootball.com/premier-league/henry-once-a-gooner-always-a-gooner
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
30 grudnia 2011, 16:30 [cytuj]
Cahilla już nie ściągniemy - http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/508825,Chelsea-Londyn-zaczyna-wielkie-zakupy
A Henry już potwierdzony, ale to się należy cieszyć, bo on im nic nie da - http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/508818,Thierry-Henry-powraca-do-Arsenalu-Londyn
30 grudnia 2011, 17:00 [cytuj]
Wiadomka. Forma i kondycha nie ta sama. Ciekawe czy będzie pełnił taką rolę jak wypożyczony Beckham u nas.
Wiadomka. Forma i kondycha nie ta sama. Ciekawe czy będzie pełnił taką rolę jak wypożyczony Beckham u nas
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
30 grudnia 2011, 17:01 [cytuj]
Oby zagrał z nami derby, zamiast Robina
Oby zagrał z nami derby, zamiast Robina ;)
30 grudnia 2011, 17:09 [cytuj]
And finally, Tottenham are considering a January move for Freiburg and Senegal striker Papiss Cisse, valued at 14m. (Daily Mail)
And finally, Tottenham are considering a January move for Freiburg and Senegal striker Papiss Cisse, valued at 14m. (Daily Mail)
30 grudnia 2011, 17:24 [cytuj]
7 mln funtow , za angielskiego stopera? toz to doslownie poswiateczna wysprzedaz
7 mln funtow , za angielskiego stopera? toz to doslownie poswiateczna wysprzedaz
30 grudnia 2011, 18:03 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Chyba żartujesz, za pół roku kończy mu się kontrakt. Jeśli standardowo liczyć, że przy dłuższej umowie powinien kosztować 3-4 razy tyle, to jak za gracza, który jeszcze w piłce tak naprawdę nic nie pokazał ani nie osiągnął, jest to suma astronomiczna.
Chyba żartujesz, za pół roku kończy mu się kontrakt. Jeśli standardowo liczyć, że przy dłuższej umowie powinien kosztować 3-4 razy tyle, to jak za gracza, który jeszcze w piłce tak naprawdę nic nie pokazał ani nie osiągnął, jest to suma astronomiczna
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
30 grudnia 2011, 20:19 [cytuj]
Dawać http://www.youtube.com/watch?v=Bx1iclqbNyM
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
30 grudnia 2011, 23:48 [cytuj]
Kto tu cos pisze ze kagawa wyzej niz teraz nie podskoczy?
Kagawa jak i Honda po przejsciu do lepszych klubow wskocza na lepsyz poziom lub nawet dwa. Nagatomo po odejsciu do Interu pokazuje taki poziom ze chetnie widzialbym go u nas.
Kto tu cos pisze ze kagawa wyzej niz teraz nie podskoczy?
Kagawa jak i Honda po przejsciu do lepszych klubow wskocza na lepsyz poziom lub nawet dwa. Nagatomo po odejsciu do Interu pokazuje taki poziom ze chetnie widzialbym go u nas
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 grudnia 2011, 00:02 [cytuj]
Nawet gdyby Kagawa zrobił znaczący postęp to na co on, gdzie go upchnąć?
Nawet gdyby Kagawa zrobił znaczący postęp to na co on, gdzie go upchnąć?
31 grudnia 2011, 01:04 [cytuj]
Kagawa jest w miare uniwersalnym zawodnikiem, moglby sie przydac jakby np Vdv mial kontuzje. Ale jin_tae wspomnisz moje slowa, dla mnie to gra on teraz ( jak i w poprzednim sezonie ) na swoim wysokim poziomie, i nie sadze by mogl cos wiecej z siebie wykrzesac. Jego duzym problemem jest goraca glowa. Czesto i gesto nie dostrzega lepiej ustawionych partnerow, a mecze rewelacyjne przeplata tymi przecietnymi. Mysle ze Klopp wydobyl juz z niego wszystko, a to jeden z najlepszych obecnie trenerow w Europie. Pozyjemy zobaczymy
Kagawa jest w miare uniwersalnym zawodnikiem, moglby sie przydac jakby np Vdv mial kontuzje. Ale jin_tae wspomnisz moje slowa, dla mnie to gra on teraz ( jak i w poprzednim sezonie ) na swoim wysokim poziomie, i nie sadze by mogl cos wiecej z siebie wykrzesac. Jego duzym problemem jest goraca glowa. Czesto i gesto nie dostrzega lepiej ustawionych partnerow, a mecze rewelacyjne przeplata tymi przecietnymi. Mysle ze Klopp wydobyl juz z niego wszystko, a to jeden z najlepszych obecnie trenerow w Europie. Pozyjemy zobaczymy
31 grudnia 2011, 10:42 [cytuj]
Według najnowszych doniesień brytyjskich dziennikarzy, Tottenham dołączył do Barcelony w wyścigu o belgijskiego 21-letniego pomocnika Omar El Kaddouriego na co dzień występującego we włoskiej Brescii.
Belg jest uważany za jeden z największych talentów biegających po włoskich boiskach. Został wyszukany przez samego Pepa Guardiolę.
Kaddouri jest młodzieżowym reprezentantem Belgii. W obecnym sezonie Serie B zagrał w 18 spotkaniach strzelając 1 gola.
Jednak chrapkę na młodego Belga ma także opiekun Tottenhamu. Harry Redknapp chce poszerzyć na nowy rok kadrę kogutów, by skuteczniej walczyć z klubami z Manchesteru o tytuł mistrza Anglii.
Dziennikarze sugerują, że zarówno Barca jak i Tottenham stocza zacięty bój o młodego piłkarza w otwierającym się zaraz okienku transferowym.
Myśle że mamy większe szanse, w Barcelonie nie miałby szans w rezerwach być podstawowym zawodnikiem od razu.Co prawda nie wiem co to za zawodnik, ale dobrze że klub kupuje kolejnych młodych.
Według najnowszych doniesień brytyjskich dziennikarzy, Tottenham dołączył do Barcelony w wyścigu o belgijskiego 21-letniego pomocnika Omar El Kaddouriego na co dzień występującego we włoskiej Brescii.
Belg jest uważany za jeden z największych talentów biegających po włoskich boiskach. Został wyszukany przez samego Pepa Guardiolę.
Kaddouri jest młodzieżowym reprezentantem Belgii. W obecnym sezonie Serie B zagrał w 18 spotkaniach strzelając 1 gola.
Jednak chrapkę na młodego Belga ma także opiekun Tottenhamu. Harry Redknapp chce poszerzyć na nowy rok kadrę kogutów, by skuteczniej walczyć z klubami z Manchesteru o tytuł mistrza Anglii.
Dziennikarze sugerują, że zarówno Barca jak i Tottenham stocza zacięty bój o młodego piłkarza w otwierającym się zaraz okienku transferowym.
Myśle że mamy większe szanse, w Barcelonie nie miałby szans w rezerwach być podstawowym zawodnikiem od razu.Co prawda nie wiem co to za zawodnik, ale dobrze że klub kupuje kolejnych młodych
To dare is to do.
31 grudnia 2011, 11:05 [cytuj]
Gan1982 to Ty wspomnisz moje slowa. Kagawa(jesli przejdzie do nas) a Honda do Analowcow(co jest wielce prawdopodobne) zrobia krok w gore. Kagawa swietny zastepca(nastepca) VdV Swietnie sie ustawia, dobrze biega i latwo przedziera sie przez obrone. Poza tym goraca glowe ma tez Lennon i smiem twierdzic, ze nawet bardziej xD
Honda natomiast to jeden z lepszych zatrzymywaczy w srodku pola. Typek podobny do Sandro z tym, ze Honda jest bardziej pozyteczny. Chcialbym ich obu na WHL ale to nie mozliwe, ale bardziej od nich chcialbym u nas Nagatomo(nie mam wartosciowego zmiennika dla BAE) Nagatomo pokazal w interze, ze obronca moze strzelac gole(wazne gole)
Gan1982 to Ty wspomnisz moje slowa. Kagawa(jesli przejdzie do nas) a Honda do Analowcow(co jest wielce prawdopodobne) zrobia krok w gore. Kagawa swietny zastepca(nastepca) VdV Swietnie sie ustawia, dobrze biega i latwo przedziera sie przez obrone. Poza tym goraca glowe ma tez Lennon i smiem twierdzic, ze nawet bardziej xD
Honda natomiast to jeden z lepszych zatrzymywaczy w srodku pola. Typek podobny do Sandro z tym, ze Honda jest bardziej pozyteczny. Chcialbym ich obu na WHL ale to nie mozliwe, ale bardziej od nich chcialbym u nas Nagatomo(nie mam wartosciowego zmiennika dla BAE) Nagatomo pokazal w interze, ze obronca moze strzelac gole(wazne gole)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 grudnia 2011, 11:10 [cytuj]
Ja bym chciał Nagatomo i Honde
Ja bym chciał Nagatomo i Honde
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
31 grudnia 2011, 11:40 [cytuj]
A ja etzetke i junaka.
A ja etzetke i junaka
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!