Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
11 lipca 2012, 15:56 [cytuj]
11 lipca 2012, 15:56 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Nie rozumiem skąd ta nagonka na Modricia. Widzieliście jakiś wywiad w którym Modrić powiedział że nie chce już grać w Tottenhamie? Ja nie. Gościu mówił otwarcie rok temu że chce zmienić klub, Levy się nie zgodził i co zrobił Modrić? Obraził się? Odmówił wejscia na boisko? Grał dalej dla drużyny, bywał najlepszy na boisku. Pojawiły się jakieś ploty że Real chce go kupić i nagle wszyscy wyskakują że Modrić ma nas w dupie choć nigdzie nie powiedział że negocjuje z Realem, ba nawet żaden agent tego nie powiedział. Najlepszy zawodnik w naszym klubie, tyle dla nas zrobił a wszyscy nie wiadomo dlaczego wyzywają go od śmiecia

Nagona jest prosta do wyjaśnienia - nie podpisał nowego kontraktu, w którym dostawał podwyżkę, a był na tyle samo lat, co obecny (do 2016). Co to oznacza, że gość nie chce podwyżki? Ano to, że szykuje się do zmiany klubu. A najlepiej wymienić rozgrywającego wcześniej niż później - tu się zgodzimy.

Co do gry Modricia - bezsprzecznie jeden z naszych najlepszych zawodników w zeszłym sezonie.
Nagona jest prosta do wyjaśnienia - nie podpisał nowego kontraktu, w którym dostawał podwyżkę, a był na tyle samo lat, co obecny (do 2016). Co to oznacza, że gość nie chce podwyżki? Ano to, że szykuje się do zmiany klubu. A najlepiej wymienić rozgrywającego wcześniej niż później - tu się zgodzimy. Co do gry Modricia - bezsprzecznie jeden z naszych najlepszych zawodników w zeszłym sezonie
11 lipca 2012, 16:22 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/liverpool-offer-carroll-to-spurs?state=6c90e6e22fe04a17977b2b9d6ff7660c ogarnijcie

btw Witam wszystkich
http://www.givemefootball.com/premier-league/liverpool-offer-carroll-to-spurs?state=6c90e6e22fe04a17977b2b9d6ff7660c ogarnijcie btw Witam wszystkich
11 lipca 2012, 16:47 [cytuj]
Jak Karol to tylko http://www.youtube.com/watch?v=cPUxRJbxFWo
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 lipca 2012, 17:21 [cytuj]
Caroll pójdzie na wypożyczenie najprawdopodobniej do west hamu , więc nie mamy na co liczyć
Caroll pójdzie na wypożyczenie najprawdopodobniej do west hamu , więc nie mamy na co liczyć
11 lipca 2012, 17:34 [cytuj]
I dobrze, bo nie lubię Carolla. Gra dobrze głową, a reszta to raczej drewno, jak Crouch czy Rasiak. Chyba, że na wypożyczeniu, to byłby dobry jako 2/3 napastnik.
Z tego co widzę, to dzisiaj większość newsów dotyczy asystenta, odejścia Modrica i przyjścia Moutinho.
I dobrze, bo nie lubię Carolla. Gra dobrze głową, a reszta to raczej drewno, jak Crouch czy Rasiak. Chyba, że na wypożyczeniu, to byłby dobry jako 2/3 napastnik. Z tego co widzę, to dzisiaj większość newsów dotyczy asystenta, odejścia Modrica i przyjścia Moutinho
LMAO
11 lipca 2012, 17:34 [cytuj]
no i do wszystkich obrońców Modricia:

http://www1.skysports.com/football/news/11675/7889148/Modric-exit-talks-ongoing

jak dla mnie - niech spierdziela
no i do wszystkich obrońców Modricia: http://www1.skysports.com/football/news/11675/7889148/Modric-exit-talks-ongoing jak dla mnie - niech spierdziela
11 lipca 2012, 17:46 [cytuj]
Jak pisałem posta to tego wywiadu jeszcze nie było ;P;P
Jak pisałem posta to tego wywiadu jeszcze nie było ;P;P
11 lipca 2012, 18:09 [cytuj]
Jak dla mnie to powinien pójść za 40 mln funtów. Wtwsy moglibyśmy spokojnie kupić za niego Moutinho i Llorisa.
Jak dla mnie to powinien pójść za 40 mln funtów. Wtwsy moglibyśmy spokojnie kupić za niego Moutinho i Llorisa
LMAO
11 lipca 2012, 18:14 [cytuj]
Czesto wyśmiewamy kibiców ARS, a sami nie lepsi jesteśmy.
Jeżeli chce chłopak odejść to i tak odejdzie, wasze psioczenie nad nim nic nie da, teraz nagle większość kibiców arsenalu woła"A niech spier**** ten van persie", Luka pare lat tutaj zagościł, zawsze był trzonem zespołu i może chce nowego doświadczyć,zagrać tylko w jednej edycji w LM w takim wieku i będąc takim piłkarzem to policzek, który bądź co bądź wymierza Tottenham, choć sam nie widze większej logiki w jego transferze do Realu, to szkoda że odchodzi,ale też cieszę się..:bezradny:
Czesto wyśmiewamy kibiców ARS, a sami nie lepsi jesteśmy. Jeżeli chce chłopak odejść to i tak odejdzie, wasze psioczenie nad nim nic nie da, teraz nagle większość kibiców arsenalu woła"A niech spier**** ten van persie", Luka pare lat tutaj zagościł, zawsze był trzonem zespołu i może chce nowego doświadczyć,zagrać tylko w jednej edycji w LM w takim wieku i będąc takim piłkarzem to policzek, który bądź co bądź wymierza Tottenham, choć sam nie widze większej logiki w jego transferze do Realu, to szkoda że odchodzi,ale też cieszę się..:bezradny:
To dare is to do.
11 lipca 2012, 19:25 [cytuj]
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Hiszpania/modri-do-madrytu-kaka-do-londynu.html
Podaja że Real chce nam Kake oddac i dopłacic za Modricia. Moim zdaniem Levy nie powinien sie na to zgodzic bo Kaka nie gra teraz jak przed paroma laty do tego cały czas ma jakies kontuzje
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Hiszpania/modri-do-madrytu-kaka-do-londynu.html Podaja że Real chce nam Kake oddac i dopłacic za Modricia. Moim zdaniem Levy nie powinien sie na to zgodzic bo Kaka nie gra teraz jak przed paroma laty do tego cały czas ma jakies kontuzje
11 lipca 2012, 20:48 [cytuj]
Może nie gra jak sprzed laty , ale za to ma olbrzymie doświadczenie i może nas poprowadzić do ligi mistrzów - ja byłbym za!
Może nie gra jak sprzed laty , ale za to ma olbrzymie doświadczenie i może nas poprowadzić do ligi mistrzów - ja byłbym za!
11 lipca 2012, 22:14 [cytuj]
Dragler powiedział/a:

Jeśli ma nas "prowadzić" kontuzjowany z wysokości trybun, to ja jednak proponuję zostawić to "prowadzenie" AVB z ławki rezerwowych ;P
Jeśli ma nas "prowadzić" kontuzjowany z wysokości trybun, to ja jednak proponuję zostawić to "prowadzenie" AVB z ławki rezerwowych ;P
Can't Smile Without You!!!
11 lipca 2012, 22:42 [cytuj]
W końcu Kaka zarabia tylko dwa razy więcej od Adebayora. Nie wiem po co ta dyskusja.
W końcu Kaka zarabia tylko dwa razy więcej od Adebayora. Nie wiem po co ta dyskusja
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 lipca 2012, 22:43 [cytuj]
Akurat 20mln + Kaka to byloby zajebiste rozwiazanie. Zawsze bylem fanem jego talentu, a u nas moglby sie odbudowac. Po cichu licze na linie pomocy Bale Kaka Parker Moutinho (Vdv) Lennon. I przed nimi Ade ze zmiana Remy/Loriente. Bylo by pieknie.

P.s i tak to lepsze rozwiazanie niz Carvalhio :)
Akurat 20mln + Kaka to byloby zajebiste rozwiazanie. Zawsze bylem fanem jego talentu, a u nas moglby sie odbudowac. Po cichu licze na linie pomocy Bale Kaka Parker Moutinho (Vdv) Lennon. I przed nimi Ade ze zmiana Remy/Loriente. Bylo by pieknie. P.s i tak to lepsze rozwiazanie niz Carvalhio :)
11 lipca 2012, 22:50 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
no i do wszystkich obrońców Modricia:

http://www1.skysports.com/football/news/11675/7889148/Modric-exit-talks-ongoing

jak dla mnie - niech spierdziela

A jak to się ma Marcin do tego jego "rozgadywania na prawo i lewo o chęci odejścia", bo jakoś nie zakumałem? Chyba normalne jest to, że tego kalibru piłkarz marzy o grze o najwyższe trofea (no, chyba że od każdego wychowanka Dinama Zagrzeb wymagacie miłości do Tottenhamu w każdych okolicznościach). Czy jednak kwasi rozpowiadając na prawo i lewo o chęci odejścia? Ciągle widzę tu takie posty i ciągle nikt nie pokazał żadnego cytatu. Fajnie jest umieć czytać między słowami, ale czasem nadinterpretacja prowadzi w bardzo złą stronę.
Albo może inaczej - wymieńcie mi jednego piłkarza Spurs, który nie chciałby teraz odejść do takiego klubu jak np. Real.
A jak to się ma Marcin do tego jego "rozgadywania na prawo i lewo o chęci odejścia", bo jakoś nie zakumałem? Chyba normalne jest to, że tego kalibru piłkarz marzy o grze o najwyższe trofea (no, chyba że od każdego wychowanka Dinama Zagrzeb wymagacie miłości do Tottenhamu w każdych okolicznościach). Czy jednak kwasi rozpowiadając na prawo i lewo o chęci odejścia? Ciągle widzę tu takie posty i ciągle nikt nie pokazał żadnego cytatu. Fajnie jest umieć czytać między słowami, ale czasem nadinterpretacja prowadzi w bardzo złą stronę. Albo może inaczej - wymieńcie mi jednego piłkarza Spurs, który nie chciałby teraz odejść do takiego klubu jak np. Real
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
11 lipca 2012, 22:58 [cytuj]
Darujcie sobie z tym Kaką, to nie liga dla neigo i u nas nikt mu nie da przykładowo 150 tys tygodniowo, ten transfer jest nierealny. Chyba się co po niektórzy za bardzo rozpędzili po ostatnich transferach, pora zejść na Ziemię
Darujcie sobie z tym Kaką, to nie liga dla neigo i u nas nikt mu nie da przykładowo 150 tys tygodniowo, ten transfer jest nierealny. Chyba się co po niektórzy za bardzo rozpędzili po ostatnich transferach, pora zejść na Ziemię
11 lipca 2012, 23:52 [cytuj]
Ginola mówisz i masz Friedel
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
11 lipca 2012, 23:57 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Ade tez zarabial kupe kasy, a prawdopodobnie skusi sie na mniejsza pensje. U nas ma dobrze i jak widac nie tylko pieniadze sie licza.
Ade tez zarabial kupe kasy, a prawdopodobnie skusi sie na mniejsza pensje. U nas ma dobrze i jak widac nie tylko pieniadze sie licza
12 lipca 2012, 00:03 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Ha, miałem wtedy napisać "I nie liczy się Friedel", ale jednak zastanowiłem się, czy aby na pewno? Czterdziestolatek grający dotąd w klubach przeciętnych, teraz w aspirującym do laurów, ale dalej baaardzo mocnym śreniaku, dostaje ofertę z jednego z największych klubów świata... Resztę dopowiedz sobie sam, choć rzeczywiście jest ten minimalny procent szans, że ofertę odrzuca.
Ha, miałem wtedy napisać "I nie liczy się Friedel", ale jednak zastanowiłem się, czy aby na pewno? Czterdziestolatek grający dotąd w klubach przeciętnych, teraz w aspirującym do laurów, ale dalej baaardzo mocnym śreniaku, dostaje ofertę z jednego z największych klubów świata... Resztę dopowiedz sobie sam, choć rzeczywiście jest ten minimalny procent szans, że ofertę odrzuca
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 50 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się