Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  98  99  100  101  102    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
30 sierpnia 2012, 22:44 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chyba mało wiesz o Levy'm

Oj tam, najwyżej skończymy z kolejnym Rasiakiem (sic!), przynajmniej będzie mi się dziś lepiej śniło o top4:rotfl:
Oj tam, najwyżej skończymy z kolejnym Rasiakiem (sic!), przynajmniej będzie mi się dziś lepiej śniło o top4:rotfl:
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
30 sierpnia 2012, 23:18 [cytuj]
Co wy gadacie. Przecież Lloris, Remy i M'villa jest już w londku. Moutinho też. Na dodatek Mou zabrał ze sobą kumpla Hulka. Diabeł tkwi w szczegółach, a szczegół jest taki, że im się tomtom zjebał i trafili na czuja do Lądka ale Zdroju.

A tak na serio. Panowie zimny lód w gacie i nie zaniżajmy(mówię tu o wszystkich łącznie ze mną) forum do poziomu gimbuslandu. Kto przyjdzie to przyjdzie. Nie trzeba przeżywać każdego newsa jakby to było nie wiem co. Taki z nas chyba naród. Skoro dostajemy newsy pod tytułem "Matka Madzi nic sobie nie robiła z konfrontacji i spokojnie paliła" po czym na drugim serwisie "Matka Madzi przed prokuraturą pali" a na dokładkę "Matka Madzi tupta sobie w miejscu i pali!!"

Coś czuję, że będzie to długi jutrzejszy dzień owocny nie tyle w transfery co w liczbę nabitych postów i wrzuconych linków do daily(mail,weekend czy gość niedzielny) Coś jak dzisiejsze posiedzenie sejmu. Też wszystko w okół jednego i też każdy będzie chciał coś powiedzieć i tak abarot.
Co wy gadacie. Przecież Lloris, Remy i M'villa jest już w londku. Moutinho też. Na dodatek Mou zabrał ze sobą kumpla Hulka. Diabeł tkwi w szczegółach, a szczegół jest taki, że im się tomtom zjebał i trafili na czuja do Lądka ale Zdroju. A tak na serio. Panowie zimny lód w gacie i nie zaniżajmy(mówię tu o wszystkich łącznie ze mną) forum do poziomu gimbuslandu. Kto przyjdzie to przyjdzie. Nie trzeba przeżywać każdego newsa jakby to było nie wiem co. Taki z nas chyba naród. Skoro dostajemy newsy pod tytułem "Matka Madzi nic sobie nie robiła z konfrontacji i spokojnie paliła" po czym na drugim serwisie "Matka Madzi przed prokuraturą pali" a na dokładkę "Matka Madzi tupta sobie w miejscu i pali!!" Coś czuję, że będzie to długi jutrzejszy dzień owocny nie tyle w transfery co w liczbę nabitych postów i wrzuconych linków do daily(mail,weekend czy gość niedzielny) Coś jak dzisiejsze posiedzenie sejmu. Też wszystko w okół jednego i też każdy będzie chciał coś powiedzieć i tak abarot
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 sierpnia 2012, 23:20 [cytuj]
Od razu mi lepiej
http://bit.ly/S2X702
Od razu mi lepiej http://bit.ly/S2X702
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
30 sierpnia 2012, 23:27 [cytuj]
Sandro z karabinem? :mysli::mysli::mysli: :rotfl:
Sandro z karabinem? :mysli::mysli::mysli: :rotfl:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
30 sierpnia 2012, 23:35 [cytuj]
Genialny ten obrazek :D

Poza tym zgadzam sie z jinem. Nie ma co sie denerwowac, ja tam na jutro kupuje popcorn i cole bo zapowiada sie niezly dreszczowiec w ostatnich godzinach okienka :)
Genialny ten obrazek :D Poza tym zgadzam sie z jinem. Nie ma co sie denerwowac, ja tam na jutro kupuje popcorn i cole bo zapowiada sie niezly dreszczowiec w ostatnich godzinach okienka :)
30 sierpnia 2012, 23:52 [cytuj]
Dobrze oddaje sytuację.
Ja tam mam nadzieję, na jeszcze jeden transfer. A z tymi graczami z którymi jesteśmy łączeni nie mam żadnego problemu. Tylko trzymać kciuki.

btw http://qkme.me/3qpa3k
Dobrze oddaje sytuację. Ja tam mam nadzieję, na jeszcze jeden transfer. A z tymi graczami z którymi jesteśmy łączeni nie mam żadnego problemu. Tylko trzymać kciuki. btw http://qkme.me/3qpa3k
LMAO
30 sierpnia 2012, 23:58 [cytuj]
Hade powiedział/a:
Zajebiaszcze :D
31 sierpnia 2012, 00:22 [cytuj]
Nie umiecie czy wam się nie chce pisać po quocie i używać spacji? Poza tym skoro ktoś widzi, że rozjeb... forum to edycja posta i poprawka
Nie umiecie czy wam się nie chce pisać po quocie i używać spacji? Poza tym skoro ktoś widzi, że rozjeb... forum to edycja posta i poprawka
31 sierpnia 2012, 08:46 [cytuj]
No to koledzy nastal decydujacy dzien u nas w trakcie okienka transferowego, zacieram rece i czekam na jakies wiesci :)

BTW. ogladaliscie klip z treningu juz z udzialem DEMBELE? wydaje sie swietnie pasowac do naszego zespolu
No to koledzy nastal decydujacy dzien u nas w trakcie okienka transferowego, zacieram rece i czekam na jakies wiesci :) BTW. ogladaliscie klip z treningu juz z udzialem DEMBELE? wydaje sie swietnie pasowac do naszego zespolu
31 sierpnia 2012, 10:17 [cytuj]
ponoć Remy jednak nasz , oraz w plotkach mówią ze Del Piero ma oferte od nas i Celticu .
ponoć Remy jednak nasz , oraz w plotkach mówią ze Del Piero ma oferte od nas i Celticu
31 sierpnia 2012, 10:20 [cytuj]
Dembele numer 19 :)
Dembele numer 19 :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
31 sierpnia 2012, 10:26 [cytuj]
Oby nie było z tym Remy "zamienił stryjek..."
Oby nie było z tym Remy "zamienił stryjek..."
31 sierpnia 2012, 11:49 [cytuj]
VDV na testach w hamburgu :(
VDV na testach w hamburgu :(
31 sierpnia 2012, 11:54 [cytuj]
niech mnie nie denerwuja kurde mac vdv no nie ale jeśli to jego chęć to nie sobie idzie
niech mnie nie denerwuja kurde mac vdv no nie ale jeśli to jego chęć to nie sobie idzie
31 sierpnia 2012, 12:03 [cytuj]
Esteban Granero w QPR.
Esteban Granero w QPR
www.facebook.com/OgienOdSkaja
31 sierpnia 2012, 12:06 [cytuj]
Danny Rose na wypożyczeniu w Sunderlandzie ...
Danny Rose na wypożyczeniu w Sunderlandzie
31 sierpnia 2012, 12:16 [cytuj]
Affelay w bundeslidze :D VDV tez :(
Affelay w bundeslidze :D VDV tez :(
31 sierpnia 2012, 12:17 [cytuj]
jezel z rose to prawda to sie spelnia czarny moj sen z brakiem zastepstwa za bae
jezel z rose to prawda to sie spelnia czarny moj sen z brakiem zastepstwa za bae
31 sierpnia 2012, 12:22 [cytuj]
http://transfery.info/54372,alessandro-del-piero-podpisze-kontrakt-z-sydney-fc
http://transfery.info/54372,alessandro-del-piero-podpisze-kontrakt-z-sydney-fc
31 sierpnia 2012, 12:38 [cytuj]
kva w ostatnim dniu pozbywamy się ostatnich kręgów naszego kręgosłupa... Jeśli AVB myśli że przez 90 minut będziemy grać skrzydłami ( bo innej opcji nie widzę) to zacznę się kontuzje (wiadomo kogo:/)

Zaraz, zaraz :mysli: juro jest mecz, ciekawe kto zagra w środku ?

Jedyne co pociesze mój pesymistyczny charakter to ostatnie 11 h okienka :plask: marne pocieszenie
kva w ostatnim dniu pozbywamy się ostatnich kręgów naszego kręgosłupa... Jeśli AVB myśli że przez 90 minut będziemy grać skrzydłami ( bo innej opcji nie widzę) to zacznę się kontuzje (wiadomo kogo:/) Zaraz, zaraz :mysli: juro jest mecz, ciekawe kto zagra w środku ? Jedyne co pociesze mój pesymistyczny charakter to ostatnie 11 h okienka :plask: marne pocieszenie
Blue and white blood...
|<  <<  <  98  99  100  101  102    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 47 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się