Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2012, 12:41 [cytuj]
Aldo de Nigris - bardzo dobry grajek. Mógłby grać u nas z powodzeniem. Niestety chyba przejdzie do QPR i będzie to transfer z cyklu "Chicharito - nieznany okazał się znany i w dodatku dobry"
Aldo de Nigris - bardzo dobry grajek. Mógłby grać u nas z powodzeniem. Niestety chyba przejdzie do QPR i będzie to transfer z cyklu "Chicharito - nieznany okazał się znany i w dodatku dobry"
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2012, 12:46 [cytuj]
AVB robi sie w moim przekonaniu zalosny oddajac jednego z glownych aktorów zeszlego sezonu ukonczonego na 4 miejscu.
Oddaje VdV i polegl w sprowadzeniu moutinho i williana, lipa.
AVB robi sie w moim przekonaniu zalosny oddajac jednego z glownych aktorów zeszlego sezonu ukonczonego na 4 miejscu.
Oddaje VdV i polegl w sprowadzeniu moutinho i williana, lipa
31 sierpnia 2012, 12:52 [cytuj]
castello powiedział/a:
Oddaje VdV i polegl w sprowadzeniu moutinho i williana, lipa
Ale to VDV chce odejść... Nikt go nie proponował innym klubom! Chce odejść to niech sp... oddala się. Nie potrzeba nam chorągiewek nawet pokroju "messi"
I nie gadaj mi tu że poległ, bo do 24 to może i trzech graczy pokroju moutinho przyjść(i tak pewnie będzie)
Ale to VDV chce odejść... Nikt go nie proponował innym klubom! Chce odejść to niech sp... oddala się. Nie potrzeba nam chorągiewek nawet pokroju "messi"
I nie gadaj mi tu że poległ, bo do 24 to może i trzech graczy pokroju moutinho przyjść(i tak pewnie będzie)
31 sierpnia 2012, 12:55 [cytuj]
Myślisz, że to przez AVB? Serio? Jego udział to jakieś 20%. Po drugie on stawia sprawę jasno. A jak vdv nie wytrzymuje 90 minut będzie i AVB będzie go ściągał po 60, to pewnie sam też by chciał iść do Hamburga. Jest mi go szkoda, bo to świetny gracz, ale to jego wybór.
Myślisz, że to przez AVB? Serio? Jego udział to jakieś 20%. Po drugie on stawia sprawę jasno. A jak vdv nie wytrzymuje 90 minut będzie i AVB będzie go ściągał po 60, to pewnie sam też by chciał iść do Hamburga. Jest mi go szkoda, bo to świetny gracz, ale to jego wybór
LMAO
31 sierpnia 2012, 12:59 [cytuj]
pozyjemy, zobaczymy
Moze macie racje, ze gracz na 60 min w lidze angielskiej jest malo przydatny, ale za to jaki gracz, wielu trenerow chcialo by rafe u siebie. Wielka szkoda, ze taki gracz nas opuszcza.
pozyjemy, zobaczymy
Moze macie racje, ze gracz na 60 min w lidze angielskiej jest malo przydatny, ale za to jaki gracz, wielu trenerow chcialo by rafe u siebie. Wielka szkoda, ze taki gracz nas opuszcza
31 sierpnia 2012, 13:31 [cytuj]
Kurde, nie moge przezyc odejscia Rafy...Wielkie serducho na boisku, radosc po strzeleniu gola w derbach, ogolnie ta spontanicznosc, no i wielka klasa. No, moze jedynie za stalymi fragmentami gry w wykonaniu vdV nie bede tesknil
Na wypozyczenie do Sunderlandu idzie Danny Rose, rozmawiaja o transferze definitywnym Jenasa (yes!). Poki co wiadomosci te przyjmuje spokojnie, bo potwierdzaja teze, ze dzis poznamy kilku nowych pilkarzy. Pytanie ilu. Stawiam na minimum trzech, ale cos mi mowi, ze moze byc pobity rekord (pieciu?

)
Kurde, nie moge przezyc odejscia Rafy...Wielkie serducho na boisku, radosc po strzeleniu gola w derbach, ogolnie ta spontanicznosc, no i wielka klasa. No, moze jedynie za stalymi fragmentami gry w wykonaniu vdV nie bede tesknil :)
Na wypozyczenie do Sunderlandu idzie Danny Rose, rozmawiaja o transferze definitywnym Jenasa (yes!). Poki co wiadomosci te przyjmuje spokojnie, bo potwierdzaja teze, ze dzis poznamy kilku nowych pilkarzy. Pytanie ilu. Stawiam na minimum trzech, ale cos mi mowi, ze moze byc pobity rekord (pieciu? :) )
31 sierpnia 2012, 13:37 [cytuj]
Halabala ja spinam dupe" żeby jeden dobry przyszedł a ty mi wyjeżdżasz z 5oma
Halabala ja spinam dupe" żeby jeden dobry przyszedł a ty mi wyjeżdżasz z 5oma :szok:
Blue and white blood...
31 sierpnia 2012, 13:47 [cytuj]
Podobno uzgodniliśmy cenę za Moutinho. Ciekawe czy to prawda.
Podobno uzgodniliśmy cenę za Moutinho. Ciekawe czy to prawda
LMAO
31 sierpnia 2012, 13:50 [cytuj]
Z niespodzianek, mam nadzieję na powrót syna marnotrawnego - Berby!
Z niespodzianek, mam nadzieję na powrót syna marnotrawnego - Berby! :)
31 sierpnia 2012, 14:04 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Z niespodzianek, mam nadzieję na powrót syna marnotrawnego - Berby!

wypluj to, zakop 5 stóp pod ziemią, odpukaj w niemalowane i tfu tfu rzuć na psa urok. Żadnych synów marnotrawnych. Co to program Wybacz Mi? Dać mu kwiaty to będzie show jakich mało.
wypluj to, zakop 5 stóp pod ziemią, odpukaj w niemalowane i tfu tfu rzuć na psa urok. Żadnych synów marnotrawnych. Co to program Wybacz Mi? Dać mu kwiaty to będzie show jakich mało
31 sierpnia 2012, 14:09 [cytuj]
To ja już kurwa nie czaje tego wszystkiego. Jest ten Berba w Fulham czy nie? Przecież on już był oczekiwany we Florencji , potem czekali na niego Juve , następnie przeszedł testy medyczne w Fulham, a teraz czekają na niego w Londynie. Gdzie on w końcu jest teraz? Cały czas jest piłkarzem United?
To ja już kurwa nie czaje tego wszystkiego. Jest ten Berba w Fulham czy nie? Przecież on już był oczekiwany we Florencji , potem czekali na niego Juve , następnie przeszedł testy medyczne w Fulham, a teraz czekają na niego w Londynie. Gdzie on w końcu jest teraz? Cały czas jest piłkarzem United?
Come On You Spurs !
31 sierpnia 2012, 14:11 [cytuj]
VDV out Moutinho in - Berba never!!! (robił ferment w szatni, może najwyżej korki innym czyścic)
http://www.cartilagefreecaptain.com/2012/8/31/3282044/joao-moutinho-tottenham-hotspur-transfer-rumours?
VDV out Moutinho in - Berba never!!! (robił ferment w szatni, może najwyżej korki innym czyścic)
http://www.cartilagefreecaptain.com/2012/8/31/3282044/joao-moutinho-tottenham-hotspur-transfer-rumours?
31 sierpnia 2012, 14:12 [cytuj]
ooo tak, niech berba wpada do nas na kwadrat
ooo tak, niech berba wpada do nas na kwadrat :D
31 sierpnia 2012, 14:12 [cytuj]
no, nieźle się musi bawić przed monitorem i robi beke ze wszystkich
no, nieźle się musi bawić przed monitorem i robi beke ze wszystkich :D
31 sierpnia 2012, 14:14 [cytuj]
We can announce that Danny Rose has joined Sunderland on a season-long loan.
We can announce that Danny Rose has joined Sunderland on a season-long loan
Come On You Spurs !
31 sierpnia 2012, 14:18 [cytuj]
Krążą pogłoski, że Liverpool prowadzi rozmowy z agentem Leandro Damião.
Krążą pogłoski, że Liverpool prowadzi rozmowy z agentem Leandro Damião
31 sierpnia 2012, 14:23 [cytuj]
Jak pisałem wcześniej, teraz goal.com potwierdza, że ustaliliśmy 22M funtów za Moutinho. Ciekawie to będzie wyglądało o ile się z nim dogadamy.
Jak pisałem wcześniej, teraz goal.com potwierdza, że ustaliliśmy 22M funtów za Moutinho. Ciekawie to będzie wyglądało o ile się z nim dogadamy. :D
LMAO
31 sierpnia 2012, 14:25 [cytuj]
Francuskie media informują, że Tottenham doszedł do ostatecznego porozumienia w sprawie pozyskania bramkarza Olympique Lyon, Hugo Llorisa.
Francuskie media informują, że Tottenham doszedł do ostatecznego porozumienia w sprawie pozyskania bramkarza Olympique Lyon, Hugo Llorisa
Francuskie media informują, że Tottenham doszedł do ostatecznego porozumienia w sprawie pozyskania bramkarza Olympique Lyon, Hugo Llorisa.
Francuskie media informują, że Tottenham doszedł do ostatecznego porozumienia w sprawie pozyskania bramkarza Olympique Lyon, Hugo Llorisa

Francuskie media informują, że Tottenham doszedł do ostatecznego porozumienia w sprawie pozyskania bramkarza Olympique Lyon, Hugo Llorisa. :muza::muza:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!