Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2012, 20:42 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Skad info?
http://www.goal.pl/230342-transfery-na-zywo.html
http://www.goal.pl/230342-transfery-na-zywo.html
31 sierpnia 2012, 20:44 [cytuj]
Ok, poczekam na potwierdzenie na transfery.info
Ok, poczekam na potwierdzenie na transfery.info :rotfl:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
31 sierpnia 2012, 20:45 [cytuj]
Też tam patrzę. Częściej aktualizują i jest więcej newsów ; )
Też tam patrzę. Częściej aktualizują i jest więcej newsów ; )
31 sierpnia 2012, 20:46 [cytuj]
20:15 Tottenham informuje, że pomocnik Tom Huddlestone zostaje w klubie: źródło eurosport...
20:15 Tottenham informuje, że pomocnik Tom Huddlestone zostaje w klubie: źródło eurosport
31 sierpnia 2012, 20:53 [cytuj]
Niech Levy w przerwie meczu zadzwoni do/po Falcao
Niech Levy w przerwie meczu zadzwoni do/po Falcao :D
31 sierpnia 2012, 20:54 [cytuj]
Taaa ;p Pomarzyć można
Taaa ;p Pomarzyć można
31 sierpnia 2012, 20:56 [cytuj]
Podobno czwelsi byla zainteresowana pozyskaniem Falcao. Wygwizdali za niego 50 baniek, i nawet "the bus" odmowila.
Podobno czwelsi byla zainteresowana pozyskaniem Falcao. Wygwizdali za niego 50 baniek, i nawet "the bus" odmowila
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
31 sierpnia 2012, 21:00 [cytuj]
Diego powiedział/a:
[quote=RAFO THFC]
Okno kończy się o północy czasu warszawskiego
to spoko - "mamy jeszcze duuużo czasu" - cytując Bogdana Wente
to spoko - "mamy jeszcze duuużo czasu" - cytując Bogdana Wente:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 sierpnia 2012, 21:03 [cytuj]
Hugo Lloris pomyślnie przeszedł testy medyczne i do sfinalizowania transakcji pomiędzy Olympique Lyon a Tottenhamem brakuje już tylko podpisu francuskiego golkipera.
Hugo Lloris pomyślnie przeszedł testy medyczne i do sfinalizowania transakcji pomiędzy Olympique Lyon a Tottenhamem brakuje już tylko podpisu francuskiego golkipera
31 sierpnia 2012, 21:03 [cytuj]
niech dzwoni do Mili - międzymiastowa z Wrocławiem by się przydała
niech dzwoni do Mili - międzymiastowa z Wrocławiem by się przydała:tak:
31 sierpnia 2012, 21:18 [cytuj]
LLoris niby u nas, na skysports napisali, ze wraca jutro na boisko treningowe ale nalezace do kogutów
LLoris niby u nas, na skysports napisali, ze wraca jutro na boisko treningowe ale nalezace do kogutów
31 sierpnia 2012, 21:19 [cytuj]
Wracam po dwóch godzinach nie obecności i nadal nie ma potwierdzenia na oficjalnej że kogoś pozyskaliśmy

. No nic poczekam do północy cierpliwie i może sie kogoś doczekam
Wracam po dwóch godzinach nie obecności i nadal nie ma potwierdzenia na oficjalnej że kogoś pozyskaliśmy:( . No nic poczekam do północy cierpliwie i może sie kogoś doczekam:)
31 sierpnia 2012, 21:51 [cytuj]
Widzieliście wpis na transfery.info?
"Trzeba przyznać, że Anglicy mają poczucie humoru. W jednym z SMSów od czytelników BBC pewien z nich napisał: "Panie Levy (właściciel Tottenhamu), wiem że jestem pan zajęty przez te wszystkie, jakże udane operacje transferowe, ale czy mogę prosić o ściągnięcie Falcao?""
Ktoś wyczuł moje intencje

A narazie jeśli chodzi o transfery cisza (może przed burzą?

).
Widzieliście wpis na transfery.info?
"Trzeba przyznać, że Anglicy mają poczucie humoru. W jednym z SMSów od czytelników BBC pewien z nich napisał: "Panie Levy (właściciel Tottenhamu), wiem że jestem pan zajęty przez te wszystkie, jakże udane operacje transferowe, ale czy mogę prosić o ściągnięcie Falcao?""
Ktoś wyczuł moje intencje :D A narazie jeśli chodzi o transfery cisza (może przed burzą?:P)
31 sierpnia 2012, 21:54 [cytuj]
http://images.scribblelive.com/2012/8/31/20966f5f-534b-4bd8-b466-cddeb451769a_300.jpg
http://images.scribblelive.com/2012/8/31/20966f5f-534b-4bd8-b466-cddeb451769a_300.jpg
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2012, 21:55 [cytuj]
Raczej to już koniec transferów Spurs , dojdzie jeszcze tylko Lloris i tyle . Moutinho nie dogadał się w sprawie kontrktu , chyba ze Boas coś tu wniesie w rozmowie z Portugalczykiem .
Raczej to już koniec transferów Spurs , dojdzie jeszcze tylko Lloris i tyle . Moutinho nie dogadał się w sprawie kontrktu , chyba ze Boas coś tu wniesie w rozmowie z Portugalczykiem
31 sierpnia 2012, 22:02 [cytuj]
Niemozliwe ze to koniec w sprawie transferow, oznaczaloby to zostanie z kutasem w dupie na conajmniej polowe sezonu w postaci braku playmakera.
Niemozliwe ze to koniec w sprawie transferow, oznaczaloby to zostanie z kutasem w dupie na conajmniej polowe sezonu w postaci braku playmakera
31 sierpnia 2012, 22:05 [cytuj]
niestety to cały nasz prezes Tottenhamu , teraz liczy sie tylko biznes .
niestety to cały nasz prezes Tottenhamu , teraz liczy sie tylko biznes
31 sierpnia 2012, 22:05 [cytuj]
Hahahaha.
olivier powiedział/a:
Raczej to już koniec transferów Spurs , dojdzie jeszcze tylko Lloris i tyle . Moutinho nie dogadał się w sprawie kontrktu , chyba ze Boas coś tu wniesie w rozmowie z Portugalczykiem
Rozmowy pomiędzy Spurs a Moutinho zostały wznowione. Źródło: Sky sport.
Cisnę sobie streama na żywo ze SSN.
http://www.thefirstrow.eu/watch/68515/1/watch-skysportsnews.html
Hahahaha.
[quote=olivier]Raczej to już koniec transferów Spurs , dojdzie jeszcze tylko Lloris i tyle . Moutinho nie dogadał się w sprawie kontrktu , chyba ze Boas coś tu wniesie w rozmowie z Portugalczykiem
LMAO
31 sierpnia 2012, 22:06 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Niemozliwe ze to koniec w sprawie transferow, oznaczaloby to zostanie z kutasem w dupie na conajmniej polowe sezonu w postaci braku playmakera
nie w połowie sezonu jest okienko transferowe w styczniu
--
na szczęście...dla Tott
nie w połowie sezonu jest okienko transferowe w styczniu
--
na szczęście...dla Tott
31 sierpnia 2012, 22:09 [cytuj]

panowie spacja
;( panowie spacja:zly: