Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2012, 22:40 [cytuj]

Dempsey --- AVB i Levy podciera sobie szkłem dupę
;( Dempsey --- AVB i Levy podciera sobie szkłem dupę:blee:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 sierpnia 2012, 22:43 [cytuj]
Dla mnie sto razy lepszy jest Dempsey, niż Jenas, które bez niego pewnie by grał.
Ale nie skaczmy tak. Bo to jeszcze nie jest pewne.
Dla mnie sto razy lepszy jest Dempsey, niż Jenas, które bez niego pewnie by grał.
Ale nie skaczmy tak. Bo to jeszcze nie jest pewne
LMAO
31 sierpnia 2012, 22:43 [cytuj]
Z całkiem innej beki. QPR wygląda naprawdę ciekawie na papierze. Właśnie dołączył do nich M'bia
Z całkiem innej beki. QPR wygląda naprawdę ciekawie na papierze. Właśnie dołączył do nich M'bia
31 sierpnia 2012, 22:44 [cytuj]
coś Mówili o Moutinho pod koniec tylko co bo za pozno wlączyłem streama ; /
coś Mówili o Moutinho pod koniec tylko co bo za pozno wlączyłem streama ; /
31 sierpnia 2012, 22:48 [cytuj]
przed chwila podali ze wznowiono rozmowy z mou
przed chwila podali ze wznowiono rozmowy z mou
Trwają rozmowy z Moutinho!
31 sierpnia 2012, 22:49 [cytuj]
o to jak bedzie Dempsey i Moutinho to jestem najbardziej za . o byłoby najlepsze okienko ! . Jenas nie przjedzie do Sunderlandu !
o to jak bedzie Dempsey i Moutinho to jestem najbardziej za . o byłoby najlepsze okienko ! . Jenas nie przjedzie do Sunderlandu !
Przecież Dempesey sie nie łapie nawet na ławkę do Fulham! WTF!
dzejkob powiedział/a:
bo sie pokłócił?
bo sie pokłócił?
o Mou możemy pomażyć...
dobrze, że jest Loris i Dembele
o Mou możemy pomażyć...
dobrze, że jest Loris i Dembele
31 sierpnia 2012, 22:53 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
bo sie pokłócił?
z kim się pokłócił - mam nadzieje, że nie z Dembele
z kim się pokłócił - mam nadzieje, że nie z Dembele:mysli:
31 sierpnia 2012, 22:55 [cytuj]
Okej, skoro Dempsey strzelił tyle samo bramek co Adebayor, to chyba taki słaby nie jest? Dla mnie to jest jakiś dodatek. Chcę też Moutinho, ale nie gadajcie głupot, że Dempsey to żaden dodatek. Jest zgrany z Dembele, ma doświadczenie w PL i strzela bramki. To chyba dobrze? Szczególnie, że nie trzeba za niego dawać astronomicznych na nasz klub sum.
W dodatku został wybrany piłkarzem roku w klubie według fanów.
Okej, skoro Dempsey strzelił tyle samo bramek co Adebayor, to chyba taki słaby nie jest? Dla mnie to jest jakiś dodatek. Chcę też Moutinho, ale nie gadajcie głupot, że Dempsey to żaden dodatek. Jest zgrany z Dembele, ma doświadczenie w PL i strzela bramki. To chyba dobrze? Szczególnie, że nie trzeba za niego dawać astronomicznych na nasz klub sum.
W dodatku został wybrany piłkarzem roku w klubie według fanów
LMAO
31 sierpnia 2012, 22:56 [cytuj]
Z klubem ogólnie(dobrze znany nam trener, zarząd), nie z z graczami chyba. Ale pewien nie jestem.
Z klubem ogólnie(dobrze znany nam trener, zarząd), nie z z graczami chyba. Ale pewien nie jestem
31 sierpnia 2012, 22:56 [cytuj]
6 mln za dempsa ? looooool
6 mln za dempsa ? looooool
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 sierpnia 2012, 23:01 [cytuj]
Tak btw. pani w żółtym na streamie niczego sobie
Tak btw. pani w żółtym na streamie niczego sobie :P
31 sierpnia 2012, 23:04 [cytuj]
Odys powiedział/a:
Tak btw. pani w żółtym na streamie niczego sobie

Ano niezła.
Dla mnie Dempsey za 6 mln to świetny nabytek. Może nie jest najmłodszy, ale na pewno przyda nam się taki gracz.
Ano niezła.
Dla mnie Dempsey za 6 mln to świetny nabytek. Może nie jest najmłodszy, ale na pewno przyda nam się taki gracz
LMAO
31 sierpnia 2012, 23:08 [cytuj]
Wymiana Rafy na Dempseya to tragiczny ruch , chociaż żeby ten Dempsey był młodszy od Vaarta , ale oni są w tym samym wieku, a ich klasy chyba nie muszę nawet porównywać - Rafa jest o dwie długości przed Clintem. Jeszcze jak niewypali z Joao to kompletna tragedia. Jedyne pocieszenie to Hugo, ale do cholery godzina do końca i wciąż żadnego jego potwierdzenia.
Edit: Sorki , już Lyon wydał komunikat o sprzedaży Hugo, mimo wszystko to mnie nie zadowala. Dawać mi tu tego Joao !
Wymiana Rafy na Dempseya to tragiczny ruch , chociaż żeby ten Dempsey był młodszy od Vaarta , ale oni są w tym samym wieku, a ich klasy chyba nie muszę nawet porównywać - Rafa jest o dwie długości przed Clintem. Jeszcze jak niewypali z Joao to kompletna tragedia. Jedyne pocieszenie to Hugo, ale do cholery godzina do końca i wciąż żadnego jego potwierdzenia.
Edit: Sorki , już Lyon wydał komunikat o sprzedaży Hugo, mimo wszystko to mnie nie zadowala. Dawać mi tu tego Joao !
Come On You Spurs !
31 sierpnia 2012, 23:08 [cytuj]
Początkowo jak spojrzałem rozwijało sie jej nazwisko patrze Natalia S... . Myślałem że okaże się Natalie Siwiec tam wetkneli , ale na szczęście okazało się że to nie ona
Swoją drogą jeśli to prawda że za 6 mln pozyskaliśmy Dempsa , to myśle że cena naprawde nie wysoka
Początkowo jak spojrzałem rozwijało sie jej nazwisko patrze Natalia S... . Myślałem że okaże się Natalie Siwiec tam wetkneli , ale na szczęście okazało się że to nie ona:wysmiewacz:
Swoją drogą jeśli to prawda że za 6 mln pozyskaliśmy Dempsa , to myśle że cena naprawde nie wysoka :]
31 sierpnia 2012, 23:10 [cytuj]
http://transfery.info/54445,oficjalnie-lloris-w-tottenhamie nareszcie !
http://transfery.info/54445,oficjalnie-lloris-w-tottenhamie nareszcie !:D