Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  109  110  111  112  113    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Andre na zakupach.
31 sierpnia 2012, 23:12 [cytuj]
Strona oficjalna Lyonu podaje, że za Llorisa zapłaciliśmy 10 milionów euro plus 5 milionów mogą jeszcze od nas bonusów otrzymać.
Strona oficjalna Lyonu podaje, że za Llorisa zapłaciliśmy 10 milionów euro plus 5 milionów mogą jeszcze od nas bonusów otrzymać
31 sierpnia 2012, 23:13 [cytuj]
I cisza z Moutinho , Dempsey to nasz ostatni nabytek .
I cisza z Moutinho , Dempsey to nasz ostatni nabytek
31 sierpnia 2012, 23:13 [cytuj]
Chwalą transfery Tottenhamu na SkySports
Chwalą transfery Tottenhamu na SkySports
31 sierpnia 2012, 23:14 [cytuj]
6mln za Dempseya nie powinno przeszkodzić w ściągnięciu Mou , chciałbym w to wierzyć , ale czasu mało a temat ucichł:(
6mln za Dempseya nie powinno przeszkodzić w ściągnięciu Mou , chciałbym w to wierzyć , ale czasu mało a temat ucichł:(
http://transfery.info/54445,oficjalnie-lloris-w-tottenhamie
http://transfery.info/54445,oficjalnie-lloris-w-tottenhamie
Nie wiem, jak możecie uważać, że Dempsey to nie wzmocnienie. Zdobył tyle samo bramek co Ade w słabszym klubie. A na pewno nie jest zastępstwem VdV, bo to całkiem inni zawodnicy.
Nie wiem, jak możecie uważać, że Dempsey to nie wzmocnienie. Zdobył tyle samo bramek co Ade w słabszym klubie. A na pewno nie jest zastępstwem VdV, bo to całkiem inni zawodnicy
LMAO
Muszę przyznać, że jakoś specjalnie sentymentu do Dempsey'a nie mam, ale jeśli strzelił 17 bramek w poprzednim sezonie, to ludzie z niego będą, za 11 mln mam dwóch klasowych napadziorów (Dempsey też tam może grać, lecz bardziej jest skrzydłowym), więc Levy dał mało, za naprawdę solidnych graczy, liczę na Mou, chociaż tutaj transfer może graniczyć z cudem :glupek:
Muszę przyznać, że jakoś specjalnie sentymentu do Dempsey'a nie mam, ale jeśli strzelił 17 bramek w poprzednim sezonie, to ludzie z niego będą, za 11 mln mam dwóch klasowych napadziorów (Dempsey też tam może grać, lecz bardziej jest skrzydłowym), więc Levy dał mało, za naprawdę solidnych graczy, liczę na Mou, chociaż tutaj transfer może graniczyć z cudem :glupek:
31 sierpnia 2012, 23:15 [cytuj]
Jakby jeszcze obok Dempseya przyszedł Moutinho wygralibyśmy życie chyba,a tak kiepsko to widze. Kto bedzie rozgrywał, Clint, Dembele, Gylfi czy może Big Tom?
Jakby jeszcze obok Dempseya przyszedł Moutinho wygralibyśmy życie chyba,a tak kiepsko to widze. Kto bedzie rozgrywał, Clint, Dembele, Gylfi czy może Big Tom?
8 mln funtów za Llorisa + 4 w przyszłości LOOOOOOOL
8 mln funtów za Llorisa + 4 w przyszłości LOOOOOOOL
Lloris przyszedł za 8 mln funtów
Lloris przyszedł za 8 mln funtów
31 sierpnia 2012, 23:16 [cytuj]
Jest jeszcze kasa na Moutinho , Levy sprężaj sie !
Jest jeszcze kasa na Moutinho , Levy sprężaj sie !
31 sierpnia 2012, 23:16 [cytuj]
Świetna cena za Llorisa , powiem nawet, że trochę "śmierdzi" mi taką taniochą.
Świetna cena za Llorisa , powiem nawet, że trochę "śmierdzi" mi taką taniochą
Come On You Spurs !
31 sierpnia 2012, 23:18 [cytuj]
Zolter, według mnie Gylfi z Dembele, do tego Dempsey będzie, chyba, że przyjdzie Moutinho, to wtedy raczdej Gylfi na ławkę.
Zolter, według mnie Gylfi z Dembele, do tego Dempsey będzie, chyba, że przyjdzie Moutinho, to wtedy raczdej Gylfi na ławkę
31 sierpnia 2012, 23:18 [cytuj]
transfermarkt podaje że 10 mln euro. Jeżeli to prawda to Levy jesteś mistrzem! :rotfl:
transfermarkt podaje że 10 mln euro. Jeżeli to prawda to Levy jesteś mistrzem! :rotfl:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
31 sierpnia 2012, 23:19 [cytuj]
Potwierdzono na oficialnej Lyonu że Lloris w Spurs:rotfl:, na naszej również powinno się za chwile pojawić .Czekam na potwierdzenie Dempseya:)
Potwierdzono na oficialnej Lyonu że Lloris w Spurs:rotfl:, na naszej również powinno się za chwile pojawić .Czekam na potwierdzenie Dempseya:)
31 sierpnia 2012, 23:19 [cytuj]
Dempsey podpisał 3 letni kontrakt .
Dempsey podpisał 3 letni kontrakt
31 sierpnia 2012, 23:20 [cytuj]
http://transfery.info/54448,oficjalnie-dempsey-w-tottenhamie potwierdzone oficjalnie :)
http://transfery.info/54448,oficjalnie-dempsey-w-tottenhamie potwierdzone oficjalnie :)
31 sierpnia 2012, 23:22 [cytuj]
Te okno by było naprawdę jedno z najlepszych gdyby VdV nie odszedł ;(. Ale to wszystko przez te złe kobiety :blee:
Te okno by było naprawdę jedno z najlepszych gdyby VdV nie odszedł ;(. Ale to wszystko przez te złe kobiety :blee:
Coś mi pachnie jakimś transferem rzutem na taśme (faks sie zatnie ) Llorente , Moutinho ?
Coś mi pachnie jakimś transferem rzutem na taśme (faks sie zatnie ) Llorente , Moutinho ?
Te okno by było naprawdę jeden z najlepszych gdyby VdV nie odszedł ;(. Ale to wszystko przez te złe kobiety :blee:
Te okno by było naprawdę jeden z najlepszych gdyby VdV nie odszedł ;(. Ale to wszystko przez te złe kobiety :blee:
|<  <<  <  109  110  111  112  113    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 125 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się